45

Germanos

Βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα

Καλημέρα, καλημέρα! Ο Τζόλης μας είχε 3 σουτ στο τέρμα, δεν ευστόχησε σε κανένα και έτσι το 13άρι δεν επαληθεύτηκε. Άξιζε πάντως σε τέτοια απόδοση να κυνηγήσουμε τον πρώτο σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας. Κατά τα άλλα μεσοβδόμαδα είχαμε τον αποκλεισμό της Σάλτσμπουργκ από την Στουρμ στο Κύπελλο, κάτι που σίγουρα αφήνει ανοιχτές πληγές ενόψει Σ/Κ, αλλά όλα αυτά θα τα δούμε αύριο στη στήλη.

Ήδη έχει πονταριστεί η Ντόρνμπιρν για αύριο, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην απόδοση, περίεργο, αφού η Άμστετεν έχει απουσίες και η φόρμα δείχνει δεξιά. Γενικότερα το σημείο έχει σχεδόν τα πάντα, εξού κι το υψηλό ποντάρισμα.

Χωρίς κάτι άξιο αναφοράς

Πολύ εύκολο πρόγραμμα για «πάσο» στη Γερμανία, από την πρώτη ως την 3η κατηγορία.

Στην Φρανκφούρτη η Άιντραχτ υποδέχεται τη Βέρντερ. Σίγουρα οι «αετοί» έχουν τον  πρώτο λόγο στο ματς, μιας και η Βέρντερ είναι τελείως ντεφορμέ. Στοιχηματικά μένουμε μακριά.

Στη δεύτερη κατηγορία έχουμε δύο παιχνίδια που επίσης στοιχηματικά δεν μας προσφέρουν κάτι. Στο Πάντερμπορν ταξιδεύει η Χέρτα, σε ένα ματς που θα έχει γκολ, όμως οι αποδόσεις είναι εξαιρετικά χαμηλές (λογικό).

Στο έτερο ματς η Χάνσα υποδέχεται την Βέεν Βίσμπαντεν σε «εξάποντο» παιχνίδι παραμονής.

Τέλος, στο Ίνγκολστατ – Αρμίνια επίσης τίποτα απολύτως, ματς που δεν μπορώ να προσεγγίσω από καμία πλευρά, ειδικά μετά τη νίκη των δύο ομάδων την τελευταία αγωνιστική.

Βρήκαν ρυθμό

Στην Αυστρία τώρα, ξεκινώντας από την πρώτη κατηγορία, έχουμε το παιχνίδι της Άλταχ με την Βάττενς, παιχνίδι που έχει πάρα πολύ «Χ».

Πανομοιότυπες ομάδες σε πολλά, από τις πολύ πιθανές ισοπαλίες του προγράμματος. Δεν λέω όχι σε όποιον κυνηγάει τέτοια μπετ.

Στη δεύτερη Αυστρίας τώρα, έχουμε αρκετές ομάδες που έχουν βρει ρυθμό στο σκοράρισμα. Μια από αυτές είναι η Λιφερίνγκ, που έχει «ξεμπουκώσει» για τα καλά. Επίσης, η Στρίπφινγκ έχει βρει φόρμα στο σκοράρισμα, κάτι που μαρτυράει τόσο η εικόνα όσο και τα στατιστικά της.

Θυμίζω για πολλοστή φορά πως η Στρίπφινγκ «ψάρεψε» 10 παίκτες της Αούστρια ΙΙ το καλοκαίρι. Στο 3,75 το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, μου αρέσει πάρα πολύ.

Μαζί με αυτό το γκολ/γκολ ημιχρόνου θα επιλέξω και το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Φράιμπουργκ με τη Λειψία, παίζουν αύριο. Η Φράιμπουργκ το έχει το γκολ, ενώ και η ίδια δέχεται αρκετά.

Πολλά τα 90 λεπτά της Λειψίας που δεν σκόραρε απέναντι στη Μάινς, η στατιστική βοηθάει στο να σκοράρει στα επόμενα 45 λεπτά. Παραδοσιακά έχουμε και γκολ στα παιχνίδια τους. Στο 3,75 εδώ το γκολ/γκολ ημιχρόνου.

Αυτά για σήμερα, λογικά αύριο στήλη, λόγω υποχρεώσεων δεν ξέρω τι ώρα, αν δω ότι δεν προλαβαίνω θα κάνω ένα γρήγορο update και θα πάμε μετά σε στήλη Κυριακής, όπου έτσι και αλλιώς εκεί έχω στοχεύσει σε δύο παιχνίδια, τα οποία θα μαρτυρήσω στην εκπομπή αργότερα.

Τα λέμε στο τσατ!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS