1631

Billaras

Βραδιά γιά πάσο ή λόττο-UPDATE 2!

Τελικά, σε καλό βγήκε η στήλη διημέρου, κάναμε αντεπίθεση την Κυριακή και παραλίγο να έχουμε ένα απόλυτο. Κι έτσι όμως, μιά χαρά ήταν. Και ένα 9αρακι τσιμπήσαμε (αν η Κάλιαρι είχε κερδίσει και στο Τορίνο πέραν του ότι θα είχαμε καλό κέρδος, θα ήταν στην κορυφή…λατρείας, ευχαριστούμε και τους μπουκμέικερς που μας δίνουν συνέχεια μεγάλο αουτσάιντερ ομάδα αήττητη πάνω από δίμηνο) και το ακούνητο σουηδικό Χ τσιμπήσαμε, ενώ ακόμα και η Φαμαλικάο το άγγιξε παρότι με παίκτη λιγότερο από νωρίς, τελικά πήρε κι αυτή τον πόντο κι εμείς το ποντάρισμα πίσω.

Κι έτσι, κέρδος συνολικό. Not bad, όλα καλά.

Ηρθε πλεον η Τρίτη, όπως έγραψα και στην εφημερίδα έγινε λίγο του Κουτρούλη ο γαμος το ΠΣΚ, λίγο έλειψε οι μπουκ να ανοίξουν σαμπάνιες, αν είχε στραβώσει και καμιά Σίτι ή Λίβερπουλ θα κέρδιζαν τρελλά λεφτά! Βάλτε κάτω τις ομάδες που παίζουνε σεντόνι και θα δείτε ότι το 60% είτε έχασε είτε γκέλαρε με ισοπαλία, είτε ζορίστηκε απίστευτα τα προηγούμενα 24ωρα.

Μπάγερν-Ρεάλ-Παρί-Τότεναμ-Ολυμπιακός-Αταλάντα-Ατλέτικο-Νάπολι-Μπάρτσα-Βαλένθια-Λιλ-Γκενκ-Ζενίτ-Λοκομοτιβ-Λεβερκούζεν είναι οι 15 από τις 32! Οι…μισές! Οταν οι μισές του “αφρού” γκελάρουν, τα λέει όλα αυτό. Plus πόσες οριακά τα κατάφεραν (Γιούβε, Ιντερ, Σίτι, Λίβερπουλ). Με λίγα λόγια; Καμιά δεν είναι καλά.

Να “φυσάει” δηλαδή. Οκ, στο σεντόνι συχνά βλέπουμε άλλο πρόσωπο, αλλά κάπου πρέπει να στηριχθείς πριν παίξεις και το φυσιολογικό είναι να στηρίζεσαι στην εικόνα τους την φρέσκια, την τελευταία.

Κοιτάω τώρα τις αποδόσεις. Οποιος είδε εφημερίδα, έχω κρατησει οριακά πέντε ματς που μπορεί να γίνει κουβέντα γιά το διήμερο, αλλά όλα (και τα πέντε) στο Χ-2 ή Χ-1! Κάτι σπανιότατο γιά μένα.

Με λίγα λόγια, δεν “βλέπω” κάτι “καθαρό”.

Σημερα λοιπόν, αφού έψαξα και ειδικά μπας και κάνω ότι πριν λίγα βράδια αλλά τώρα..τζίφος, έκανα μιά άλλη σκέψη. Βρε μπας και είναι η βραδυά των ισοπαλιών; Είναι 4η αγωνιστική, οι ομάδες αρχίζουν και κοιτάνε τα ταμπλό πλέον, όπως και εμείς. Ως τώρα, έχουμε μόλις 5 ισοπαλίες σε 24 ματς των αποψινών τεσσάρων ομίλων.

Και ακόμα 5 στα αυριανά, συνολο 10 χινάρια σε 48 παιχνίδια. Το νούμερο είναι μικρό και σίγουρα θα αυξηθεί, αν όχι σήμερα-αύριο, τότε σε 5η και 6η αγωνιστική. Αν το πάω παρακάτω, αν σβήσω τα ματς των Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, μένουν ακόμα έξι αποψινά. Ας μείνω στο σήμερα, αύριο πιθανό update γιά Τετάρτη-Πέμπτη (ή δύο update, ένα αύριο-ένα μεθαύριο, δεν εχω αποφασίσει).

Ναπολι-Σάλτσμπουργκ, Ντόρτμουντ-Ιντερ, Ζενίτ-Λειψία, Λυών-Μπενφίκα, Τσέλσι-Αγιαξ και Βαλένθια-Λιλ. Βάση φόρμας, πραγματικά σε φόρμα είναι μόνο η Λειψία, καμιά άλλη. Κοιτάς βαθμολογίες πλέον.

Η Νάπολι δεν χαλιέται, έχει επτά, θα πάει οκτώ και έχει φινάλε εντός με Γκενκ, άρα 11 και χαίρετε. Η Σάλτσμπουργκ αν έρθει Χ ξεχνάει την δυάδα (που ίσως όμως και ποτέ να μην την υπολόγιζε) αλλά την τρίτη θέση την ψιλοκαπαρώνει.

Με την Γκενκ θα έχει αέρα 3 βαθμών (αν πάρει Χ και χάσει η βελγίδα απόψε), έχει κερδίσει επίσης 6-2 το μεταξύ τους γιά πιθανή ισοβαθμία, έχει και εντός Λίβερπουλ στο φινάλε που μάλλον θα πάει σβηστά τότε στην Αυστρία.

Στο Ντόρτμουντ-Ιντερ δεν βολεύεται η Ντόρτμουντ, αλλά η Ιντερ δεν θα έλεγε όχι! Με ισοπαλία θα πάνε μαζί στους 5, θα ξεφύγουν +4 από την Σλάβια (αν αυτή χάσει λογικά στο Καμπ Νου) και μπορεί να έχουν και οι δύο να παίξουν με Μπάρτσα αλλά η Ιντερ την έχει και εντός και στο φινάλε!

Στο Ζενίτ-Λειψία καμιά δεν βολεύεται αλλά και καμιά δεν χαλιέται, είναι και οι τέσσερις ομάδες στο κόλπο, άρα το ίδιο ισχύει και γιά το Λυών-Μπενφίκα.

Τέλος, η Βαλένθια ναι μεν κι αυτή θα “ξεχάσει” την δυάδα λογικά αν φέρει Χ αλλά θα αγκαλιάσει την 3η θέση! Και στο Τσέλσι-Αγιαξ είναι μαζί στους 6, θα πάνε 7 με ισοπαλία, αν τυχόν κερδίσει η Βαλένθια θα έχουμε τριπλέτα στους 7 αλλά ο Αγιαξ ειδικά δεν έχει πρόβλημα, θα έχει μετά να πάει στη Λιλ και θα περιμένει εντός την Βαλένθια στο φινάλε.

Τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω, λόττο είναι φυσικά. Οταν δεν έχει σοβαρό μενού (τα εγγλέζικα είναι μάπα), είτε θα πας σε πάσο, είτε σε ειδικά, είτε σε…λόττο σαν αυτό που σκέφτομαι.

Καταλήγω: ΧΩΡΙΣ να θέλω να πείσω κανέναν, θα παίξω ΕΛΑΧΙΣΤΑ (δείτε το πινακάκι τις μονάδες που βάζω) σε τρία χινάρια. Και από τα έξι ματς διαλέγω τις Νάπολι, Ντόρτμουντ και Τσέλσι.

Αυτές τις τρεις. Στα δέκα συνολικά χινάρια που έχουν έρθει, τα 4 είναι με 2-2 σκορ, τα άλλα 3 με 0-0 και τα αλλά 3 με 1-1. “Κερδίζει” ως τώρα το 2-2. Αν σας “ψήνει”, δοκιμάστε το, αφού έχουμε δεδομένα ότι τουλάχιστον η μιά σε κάθε ζευγάρι από τα τρία είναι ομάδες που στηρίζονται στην επίθεση κι όχι στην αμυνα (Ντόρτμουν, Σάλτσμπουργκ, Αγιαξ).

Τίποτα άλλο, τρία χινάρια σε ένα trixie πολύ λάιτ, να περάσει η βραδυά.

Update: Η μπάλα μας…τρέλλανε χθες, τα τερτίπια της αυτό το διήμερο είναι απίστευτα, χθες ήρθαν ουσιαστικά “ανάποδα” τα δύο παιχνίδια που πόνταρα στο 1-Χ, αλλά αυτή είναι και η άγρια ομορφιά. “Κανονικά” (αν υπάρχει κανονικότητα στην μπάλα), ο Αστέρας άξιζε να μην χάσει (τρελλή ευκαιρία γιά το 1-0, γκολ-καραμπόλα το 0-1, αδιανόητη νέα ευκαιρία με διπλό δοκάρι γιά να κάνει το 1-1 μετά) αλλά ήρθε…0-4.

Και στο Μιλάνο αντί να είναι 0-2 ή και 0-3 ημίχρονο (κατηφόρα με βασικότατους η Σίτι) γίνονται τα απίθανα (αλλαγή τερματοφύλακα-αποβολή αναπληρωματικού τερματοφύλακα-στο τέρμα ο ακραίος μπακ Γουόκερ) γιά να έρθει τελικά 1-1! Εν κατακλείδι, τυχή-ατυχία σημειώσατε Χ και πάμε παρακάτω..

Σήμερα δεν ψάχτηκα με ειδικά όπως προ 15 ημερών.

Ψάχτηκα με κανονικά σημεία. Με λάθη στις αποδόσεις. Εντοπισα τέσσερα. Δύο νωρίς, δύο αργά. Ρεν και PSV νωρίς, Μπασακσεχίρ και Μπεσίκτας αργά. Το πρόβλημα μου είναι ότι PSV, Mπασακ και Μπεσίκτας έχουν ένα σκασμό απόντες. Η Μπασακ όχι τόσους αλλά η απωλεια Καβεχτσί είναι η μισή ομάδα! Πάντως σε Ρεν και PSV και Μπεσίκτας η μπάλα κάτι χρωστάει, η Ρεν έμεινε πολύ νωρίς με 10, μετά έχασε πέναλτι, μετά έμεινε με εννια, με ένα παιδάκι γιά τερματοφύλακα! Η PSV είχε …κατηφόρα και δύο δοκάρια, η Μπεσίκτας ομοίως δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι.

Οτι δεν κέρδισαν αυτές οι τρεις (οι δύο έχασαν) προ 15 ημερών ήταν θέμα ατυχίας και μόνο.

Θα παίξω σίγουρα Ρεν στο 3,20. Ούτε απουσίες έχει, θέλει “εκδίκηση”, σιγά το θηρίο την Κλουζ, κοιμήθηκε ο Θεός και κέρδισε στη Γαλλία. Η Ρεν πήρε και νίκη στο 90′ στο πρωτάθλημα, σαν να ανεβάζει ξανά στροφές και δυνατότητες σίγουρα έχει, ειδικά εκτός έδρας.

Κοιτάω τα άλλα τρία. Αφου σε όλα κάπου σκαλώνω (το ένστικτό μου παντως μου λέει “παίξε PSV), τα αφήνω και τα ξαναβλέπω στο live. Στο chat θα ειμαστε και βλέπουμε. Προς το παρόν, σε μονό αποδεκτό μόνο την Ρεν! Στήλη Σάββατο, αύριο μην ξεχαστείτε 5-7 έχουμε Betsellers Radio!

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΏΝ

 Επειδή μπήκαμε Νοέμβριο και πολλές συνδρομές ετήσιες λήγουν στα επόμενα 24ωρα, σας θυμίζω τα εξής σημαντικά: Τα ήδη μέλη τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί “ανανέωση”.

Και να ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ φόρμα εγγραφής νέα, σε ένα λεπτό μέσα, αφού έχουν κρατηθεί τα στοιχεία τους. Από εκεί και πέρα, τα γνωστά: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς πάτε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή.

Ομως, όσοι πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση, ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μιά φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω online banking) στο e-mail [email protected] . ΒΑΣΙΚΟ αυτό, γιά να γίνεται η ενεργοποίηση λογαριασμού!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras