3743

Billaras

Βροχή-γήπεδο 1-0…

Καί τώρα τι να παίξουμε;;; Σαν να τα έγραφα εγώ όσα έγραψε ο Μάκης. Είμαστε στο φινάλε του Γενάρη, αυτού του…υπέροχου στοιχηματικά μήνα (αν με ρωτήσετε, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που έχω χάσει ψίχουλα, είτε γιατί ήρθαν κάτι “θηρία”, είτε γιατί φυλάχθηκα), μεταγραφές πάνε κι έρχονται, πανικός παντού, βροχή και κακοκαιρία στο καπάκι, αναβολές.

Και η πλάκα είναι ότι και αυτά να μην υπήρχαν, το πρόγραμμα από μόνο του ήταν ξινό!!! Οποιος διάβασε εφημερίδα, είδε ότι δύο σημεία είχα σταμπάρει. Ντόνκαστερ και Μπέρι. Το ένα…μας τελειώσε, αναβλήθηκε. Ο Μάκης που είχε επίσης Ντόνκαστερ, την έβαλε με δύο χινάρια. Οντως σήμερα, μπορεί να δούμε χινάρια. Κάτι ο καιρός (και τα λασπωμένα γήπεδα), κάτι τα απανωτά ματς, κάτι τα ζευγάρια έτσι όπως είναι.

Πάλας-Χαλ, Λίβερπουλ-Εβερτον, Αστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ από την Premier, Mίλγουολ-Σέφιλντ, Νότιγχαμ-Γουότφορντ, Μίντλεσμπρο-Γουίγκαν, Μπέρνλι-Μπράιτον από την Championship, Μπράντφορντ-Πρέστον από την 1η και Γουίκομ-Πόρτσμουθ από την 2η. Πόσα είναι; Εννιά. Ε, είναι σαν να βάλεις το χέρι σε ένα σακί με εννιά χαρτάκια, να τραβάς τέσσερα και να παίζεις.

Μπορεί να βγουν 4-5 από αυτά τα ματς στο Χ. Να παίξω λόττο; Δεν έχω παίξει ακόμα φέτος. Και…ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο να σας γράψω. ΜΟΝΟ γιά να περάσει το βράδυ μου, θα πορευθώ με χινάρια. Μακάρι να βγει η Ντόνκαστερ, αυτό το ζευγάρι στο…λαιμό μου'χει κάτσει (θα θυμάστε, ήταν 1-3, διεκόπη, το ξανάπαιξα και ηρθε 2-0). Να βγει, να πληρωθεί κι ο Μάκης.

Λοιπόν, διαλέγω μιά τετράδα. Γουίκομ-Πόρτσμουθ (3.40), Αστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ (3.30), Μίντλεσμπρο-Γουίγκαν (3.40) και Μπέρνλι-Μπράιτον (3.40). Το ένα είναι αυριανό. Ενα yankee ΠΟΛΥ χαλαρό, πάπαλα! Δεν θυμάμαι εδώ και πολύ καιρό να έχω παίξει έτσι με φουλ εγγλέζικο κουπόνι. Το…Σάββατο λοιπόν πάλι, να αλλάξει ο μήνας, να τελειώσουν οι μεταγραφές, να εχει σουλουπωθεί (ελπίζω) και ο καιρός.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Ποντάρισμα 28/1: Yankee (2-3-4) με ισοπαλίες: Γουίκομ-Πόρτσμουθ Χ (3.40), Αστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ Χ (3.30), Μίντλεσμπρο-Γουίγκαν Χ (3.40), Μπέρνλι-Μπράιτον Χ (3.40). Με 25 μονάδες κάθε δυάδα, με 10 κάθε τριάδα και η τετράδα ακόμα 10. Ολο μαζί 200 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.000 μονάδες. Γιά να….θυμάμαι τι έπαιξα αύριο κιόλας, πρέπει να βγουν τουλάχιστον τρία.

Σαν να τα…πετάω ένα πράγμα. Καθαρό λόττο, έμπνευση, να περάσει η βραδιά. Εξηγούμαι γιά να μην παρεξηγούμαι. Πράξτε αναλόγως, δεν έχει νόημα να παίξει κάποιος σοβαρά, πιστέψτε με. Αν υπάρχει μεγάλη χασούρα, μην παίξετε και ΤΙΠΟΤΑ. Τα λέμε βραδάκι στο chat, νέα στήλη εδώ το Σάββατο. Υ.Γ: Η φωτογραφία τα λέει όλα γιά σήμερα, την έκανα και τίτλο…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras