1287

Thassios

Γεμάτη μέρα με αρκετές επιλογές!!

Καλησπέρα και Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

Η σκέψη όλων μας δυστυχώς είναι στη Σάμο και με τον σεισμό που έγινε αλλά και στη γείτονα χώρα που από ότι φαίνεται θα θρηνήσει περισσότερα θύματα! Ας ευχηθούμε λοιπόν να πάνε όλα καλά και να μην αυξηθεί ο αριθμός αυτός.

 Στα δικά μας τώρα δεν έχω να πω πολλά καθώς είχαμε κάτι ψιλά επιστροφές από την κάρτα του Αουγκούστο χθες ενώ η Φέγενορντ του 1,50 κατάφερε να φάει 4 γκολ εντός και να μην κάνει την ανατροπή .

Πάμε γρήγορα στα αυριανά παιχνίδια όπου τα ποντάρω από σήμερα καθώς το πρώτο ξεκινάει στις 8.

Ξεκινάμε λοιπόν από Ν. Κορέα και την Ιντσεόν όπου με διπλό μέσα στην αδιάφορη Σεούλ σώζεται ότι και να γίνει στο άλλο καυτό παιχνίδι της αγωνιστικής μεταξύ της Σεονγκάμ και της Μπουσάν που βρίσκονται στον +1 πάνω από την Ιντσεόν.

Το διπλό στο 2,60 εδώ και όπως όλα δείχνουν θα το κάνω δυάδα με ένα άλλο διπλό από το Βιετνάμ όπου θα ποντάρω την Κουάνγκ Ναμ η οποία στη τελευταία αγωνιστική του γκρουπ υποβιβασμού θέλει οπωσδήποτε νίκη και να περιμένει την μη νίκη της Ναμ Ντιν για να μην υποβιβαστεί . Προέρχεται από δύο σερί νίκες μέσα στην έδρας της και θέλει το διπλό αύριο κόντρα στην αδιάφορη Χάι Φονκ (υπάρχουν δανεισμοί και μεταγραφές παικτών προς την Κουάνγκ που ίσως δηλώνει καλές σχέσεις των ομάδων) όπου έχει 2 διπλά και μία ισοπαλία στις τελευταίες τρεις επισκέψεις εκεί.

Το 2,55 που βρίσκω στο διπλό με καλύπτει.Δεν θα ανεβάζω ποντάρισμα σε αυτή τη δυάδα καθώς μιλάμε για κατηγορίες που δεν έχουμε πολλές πληροφορίες (ειδικά από Βιετνάμ) ενώ είναι σίγουρα παιχνίδια για live (το νου σας λοιπόν στο τουίτερ).

Φεύγουμε από τα ‘’άγνωστα’’ και πάμε στην Αγγλία και στον αγώνα ανάμεσα στη Σέφιλντ και την Μαν Σίτυ που θα ασχοληθώ με τον Sander Berge .

Το χαφ της Σέφιλντ θα έχει δύσκολη δουλειά απέναντι στους ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες της Σίτυ και θα είναι από τους παίκτες που θα πέφτουν πρώτοι  ,στο κέντρο μαζί με τον Ampadu ,πάνω στην μπάλα για να ανακόψουν τις επιθέσεις της Σίτυ. Στο 7 βρίσκω την απόδοση στο να δεχθεί κάρτα μια επιλογή που έχει επιβεβαιωθεί στα 2 από τα 3 τελευταία παιχνίδια του παίκτη (Λίβερπουλ , Άρσεναλ) και έχει αρκετή αξία για εμένα καθώς δεν θα το έδινα πάνω από 4.

Συνεχίζουμε με Αγγλία και το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπέρνλι και την Τσέλσι όπου συμφωνώ με τον Βασίλη ότι θα δούμε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Πολύ καλή άμυνα η γηπεδούχος και από την άλλη η Τσέλσι που φαίνεται ότι έχει ένα μικρό θέμα στην δημιουργία φάσεων. Μην σας ξεγελάει το 0-4 για το Europa League καθώς δεν στέκει στην εικόνα του παιχνιδιού.

Ο Βασίλης πρότεινε το άντερ στον συγκεκριμένο αγώνα ενώ για εμένα επιλογή θα αποτελέσει το ειδικό να μην έχουμε γκολ μέχρι το 25’ σε απόδοση 1,85.

Την ίδια ώρα  από την Λιγκ 1  της Αγγλίας θα ποντάρω σε δύο κόκκινες κάρτες στα ματς των Μίλτον Κέινς και Τσέλτεναμ όπου όπως ακούσατε και στην εκπομπή ο Βασίλης τόνισε πως είναι παιχνίδια που έχουν σκληρά μαρκαρίσματα και ”ξύλο” οπότε έχει αξία να παιχτούν οι κόκκινες .

Χαμηλά βέβαια το ποντάρισμα γιατί μιλάμε για Αγγλία που η κόκκινη βγαίνει μόνο με αίμα και δεν έχει εμφανιστεί την τελευταία 5ετία σε κανένα από τα δύο ζευγάρια.

Το ίδιο ποντάρισμα θα πάρω και στον αγώνα Νόρτζελαντ – Μίντιλαντ ένα ζευγάρι που έχουμε δει κόκκινη κάρτα στις 4 από τις τελευταίες 5 αναμετρήσεις .

Διαιτητής του ματς είναι ο Jacob Sundberg που έχει δείξει κόκκινη κάρτα και στα δύο παιχνίδια που έχει σφυρίξει φέτος στο πρωτάθλημα.

Τέλος για το βράδυ έχω επιλέξει το διπλό της Ουνιβερσιτάριο από Περού στο 2,10 καθώς πρόκειται για την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος όπου μπήκε νικηφόρα και στο Clauzura ενώ από την άλλη η Αλιάνζα κινείτε σε μέτρια κατάσταση και με το υλικό που έχει δεν μπορεί να κοιτάξει για πιο ψηλά.

Κλείνω με το βραδινό ντέρμπι από Πορτογαλία ανάμεσα σε Μαρίτιμο και Νασιονάλ όπου υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα (κάτι σαν το Γκιμαράες – Μπράγκα) και θα ρισκάρω να πάρω το όβερ 1,5 κόκκινες κάρτες σε απόδοση 12 καθώς το 3,20 που βρίσκω στο όβερ 0,5 κόκκινη δεν με καλύπτει και πολύ. Θα ήθελα η αλήθεια είναι έναν καλύτερο ρέφερι από τον Vitor Ferreira αλλά δεν αργεί πολύ να ξεφύγει ένα τέτοιο παιχνίδι.

Έγραψα κυρίως τις επιλογές που θα ποντάρω καθώς δεν υπάρχει χώρος να αναλύσω τις υπόλοιπες που άφησα στην άκρη . Το πως θα τα ποντάρω πάνω κάτω φαίνεται καθώς θα κινηθώ με 2 δυάδες (μία η πρωινή που ανέφερα και άλλη μία τα άλλα δύο μικρά) ενώ όλα τα άλλα ειδικά σε κάρτες θα παιχτούν σε μονά . Το ξέρω ότι είναι αρκετές επιλογές αλλά θα παιχτούν όλες με χαμηλά πονταρίσματα ενώ την Κυριακή η στήλη όπως βλέπω τις επιλογές μου θα κινηθεί σίγουρα πιο χαλαρά.

Καλό βράδυ από εμένα και καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε για ποντάρισμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS