3352

Billaras

Γιά να δούμε τον Μάρτη…

Βρε τι τραβάμε ώρες-ώρες με αυτό το στοίχημα (γέλια). Καλημέρα, καλό μήνα, ας είναι και λίγο…πιό τυχερός, δεν θα με χαλάσει καθόλου! Τώρα έχω καλή διάθεση, τα νεύρα μου κρατάνε πάντα πολύ λίγο, μιάς και έχω…χοντροπετσιάσει τόσα χρόνια πιά. Αλλά, σόρρυ Μάκη, θα διαφωνήσω μαζί σου περί “καθαρής ήττας” χθες. Και δεν στέκομαι στη Μπαστιά που απλώς δεν μπορούσε να βάλει ένα γκολ ενώ ήταν τόσα ματς αήττητη γιά να κλείσει το παρολί.

Στέκομαι φυσικά στην Στιβενέιτζ. Καθόμουν το πρωί και κοίταγα μόνο τις τελευταίες δέκα μέρες. Που έκανα λάθη; Σε εκείνο το ποντάρισμα του Αγιαξ. Ορθώς το έχασα, καλά μου έκανε. Στα άλλα; Το περασμένο Σάββατο η Τζίλιγχαμ σκοράρει στο 89' και ισοφαρίζεται με…πέναλτι στο 94'! Χάνω μιά δυάδα εκεί με Πόρτσμουθ. Μεσοβδόμαδα η Γουίμπλεντόν χάνει πέναλτι να προηγηθεί, ήταν μιά χαρά, άκομα δύο θα έτρωγε μετά η Κέμπριτζ.

Χάνω κι άλλη δυάδα που ήταν με την Κάρντιφ. Και χθες; Χθες η Στιβενέιτζ ανατρέπει αποτέλεσμα, παρότι μένει με δέκα παίκτες κάνει επιθέσεις, κερδίζει πέναλτι στο …97' και το…χάνει στο 98'!! Πάει κι αυτή η δυάδα με την Νότιγχαμ. Εχω σταθεί τυχερός; Ναι, στο γκολ της Φιτέσε που μου'δωσε μιά δυάδα. Μα αν μου δίνει μιά τυχερή και μου στερεί τρεις με ατυχίες και πέναλτι, δεν…κάνουμε δουλειά! Μόνο οι τρεις δυάδες αυτές (με Τζίλιγχαμ, Γουίμπλεντόν και χθες με Στιβενέιτζ) ήταν 1286 μονάδες.

Το πέναλτι που…δεν θέλαμε μπήκε στο 94΄, τα πέναλτι που θέλαμε…αστόχησαν! Θέλετε να αφαιρέσω τη νίκη-δυάδα της Φιτέσε; Ηταν 405 μονάδες. Και πάλι, θα ήμουν στο +881 από το περασμένο Σάββατο. Κάτι τρομερό; Και ναι και όχι. Οχι αν το δεις βραχυπρόθεσμα. Αν το δεις μέσα στο πλάνο όλης της σαιζόν, σαφώς με αδικεί. Γι αυτό έγραψα ότι τώρα που μπήκαμε στον Μάρτη, ας είναι λίγο πιό τυχερός μήνας… Αυτά πάνε, έγιναν, τα νεύρα έφυγαν, κοιτάω μπροστά.

Τρεις μήνες έχουμε, δεν είναι λίγοι, όλα γίνονται. Μπορεί σήμερα, μπορεί μεσοβδόμαδα (φουλ Αγγλίες έχει), μπορεί το άλλο Σάββατο; Η μπάλα θα αποφασίσει… Σήμερα αρχικά προβληματίστηκα πάρα πολύ με τα μεγάλα εγγλέζικα σημεία. Και η Τσέλσι σηκώνει κόντρα και η Αρσεναλ και η Σίτι και η Σέλτικ. Μην μπω σε λεπτομέρειες που ζυγίζω. Με πολυ ρίσκο και…ψυχή, θα κρατήσω κόντρα της Αρσεναλ και της Σέλτικ.

Η μιά έρχεται από τρελλη φάπα και έχει γκρίνια, η άλλη έχει κούραση από την Ευρώπη και απέναντί της μιά εξαιρετικά φορμαρισμένη και καλή ομάδα, την Αμπερντίν. Να ίσχυε το ίδιο και γιά την Εβερτον, θα μουν ακόμα πιό σίγουρος, αλλά και πάλι, τέτοια ψαλίδα αποδόσεων (6.00 η Εβερτον, 6.50 η Αμπερντίν) δεν δικαιολογείται με τίποτα. Θέλει κάποιος να κάνει καλύψεις; Ας το κάνει! Εγω το θα πάω στα…ίσα.

Λίβερπουλ δεν παίζω γιατί είδα καλά την Σίτι, Τότεναμ δεν παίζω γιατί σε τελικό δεν τολμάω να κοντράρω τον Μουρίνιο. Πέρα από το νησί; Οχι και λίγα, αλλά όχι και …ουάου σημεία. Κάτι over (σε Κάλιαρι, Σασουόλο, Σεβίλλη), ενα-δυο χινάρια (Χιρόνα και Ειμπάρ), ένα αουτσάιντερ…μεγάλο (Κορτράικ), δύο μεσαία (Σεβίλλη και Ουνιόν Βερολίνου η οποία μου προέκυψε από την σημερινή μελέτη).

Αντε και δύο νορμάλ φαβορί (Παλέρμο και Λεγκανιές). Αυτά είναι. Εχω ήδη αποφασίσει. Trixie με Σεβίλλη (εντός είναι εξαιρετική, η Ατλέτικο φέτος εκτός δεν μου τα λέει όπως πέρυσι, με απογοήτευσε με τη Λεβερκούζεν ενώ και στην Θέλτα το προτελευταίο της το είχε χάσει κι αυτό), το ξερό Χ της Ειμπάρ (βάσκοι, καλές σχέσεις, ισοβαθμές, κάνει ο πόντος ειδικά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα (η Λεβάντε έμεινε στους 22 και με Χ Ειμπαρ και Μπιλμπάο πάνε στους 28).

Και την Ουνιόν τρίτο σημείο. Η Λειψεία εχει να κερδίσει από αρχές Δεκέμβρη, δεν έχει τον πρώτο της σκόρερ. Η Ουνιόν μπήκε στο 2015 με δύο νίκες σε τρία ματς και …αντίθετα με την άλλη, έχει πίσω τον πρώτο της σκόρερ! Είναι ντέρμπι (πρώην ανατολικές) αλλά η ψαλίδα δεν δικαιολογείται. Και τέλος, παίρνω και τα δύο καλοπληρωμένα over (σε Σασουόλο και Σεβίλλη, αφήνω την Κάλιαρι που είναι νωρίς και δεν έχει και αξία στο 1.

72), κάνω και εδώ μιά δυάδα (σαν να παίζω ένα μονό ακόμα) και καθάρισα. Όπως και χθες δεν με τρελλαίνει η μέρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Νομίζω είναι τα καλύτερα αυτά που κράτησα… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 3.650 μονάδες. Ποντάρισμα 1/3: Μονό αποδεκτό: Αμπερντίν 2 (6.50) με 45 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Εβερτον 2 (6.00) με 50 μονάδες.

Δυάδα: Σασουόλο over-Σεβίλλη over (4.03) με 85 μονάδες. Trixie: Σεβίλλη 1 (3.10)-Ειμπαρ Χ (3.10)-Ουνιόν 2 (3.80) με 50 μονάδες στις δυάδες και 20 στην τριάδα, όλο μαζί 170 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 350 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.300 μονάδες. Νορμάλ παιχνίδι και σήμερα, ζητάω…ότι έγραψα και πριν μιά εβδομάδα ακριβώς, να καταφέρω δηλαδή να μην χάσω αρχικά και αν πάρω πίσω και τα χθεσινά, θα είμαι καλά.

Με τα δύο over κι ένα μονό ας πούμε, γίνεται η δουλειά αυτή. Ιδωμεν. Αλλαξε ο μήνας, ίσως άλλαξε και η…διάθεση της μπάλας. Καλό μήνα και πάλι, τα λέμε ξανά την Τρίτη! Υ.Γ: Οποιος είδε τι έγινε μετά το φινάλε του αγώνα Ντόρτμουντ-Σάλκε χθες στο Βεστφάλεν, ζηλεύει. Ζηλέυει πολύ. Σκάει από τη ζήλια του που δεν ζει κάτι ανάλογο. Και θαυμάζει…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras