4234

Billaras

Γιά τρεις λόγους…

Οι λόγοι που γράφω σήμερα Παρασκεύη εκτάκτως (παίζω και γράφω σπανιότατα αυτή τη μέρα, μάξιμουμ 3-4 φορές όλο το χρόνο, όπως και τις Δευτέρες) είναι τρεις. Πρώτον, γιά να…αναλύσουμε λίγο τι έγινε χθες. Γιά εσάς, ειδικά τους νέους αναγνώστες. Δεύτερον, γιατί θα παίξω κάτι. Κάτι μου αρέσει και θα το δείτε. Τρίτον, γιατί θέλω να…χαλαρώσουμε λίγο, να ευθυμήσουμε και παράλληλα να σας φέρω κομματάκι στη θέση μου.

Να δείτε “τι τραβάω” ώρες-ώρες. Γιατί, το έχω ξαναπεί, είμαι ένας και είστε χιλιάδες. Και στους χιλιάδες υπάρχουν καλοί, κακοί, έξυπνοι, χαζοί, φίλοι, εχθροί, δουλευταράδες, τεμπέληδες, μεγάλοι, μικροί, όλων των λογιών οι άνθρωποι…. Τα παίρνω με τη σειρά…. Τι έγινε χθες; Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές, τα φαβορί (όπως και στο σεντόνι) έπεφταν σαν ξερόφυλλα.

Στουτγάρδη; Μπιλμπάο; Ιντερ; Λεβερκούζεν; Παρτιζάν; Σπόρτινγκ; Τότεναμ; Και…η λίστα είναι μεγάλη αν βάλω και τα μεγαλύτερα (σε απόδοση) φαβορί μέσα. Ερχομαι στην στήλη. Στο…ζουμί δηλαδή. Θεωρητικά, έχασα. Μεγάλη ατυχία με Ανζί στο 91' η ισοφάριση. Μεγάλη ατυχία με Ρούμπιν, στο 92' η ισοφάριση. Προσέξτε όμως: Θε-ω-ρη-τι-κά! Γιατί πρακτικά, στην ουσία, εγώ χθες κέρδισα.

Πως; Μα με…trading. Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Καλός φίλος χθες μου έγραψε στο Facebook: “Βρε Billara, δώσε και γιά εμάς που παίζουμε μόνο ΟΠΑΠ κανένα 4-5-6”!! Του απάντησα: “Σόρρυ αδερφέ, αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Είμαστε στο 2012, όχι στο 2002. Εσυ οφείλεις να πας 10 χρόνια μπροστά, όχι εγώ 10 χρόνια πίσω”. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

Αυτό ήταν το νοημά μου. Ο φίλος αυτός, να υποθέσω ότι χθες πήρε πχ Ανζι-Ρούμπιν-Μέταλιστ και τα έπαιξε ένα 2-3 σύστημα (αφού τα είχε δυάδες ο ΟΠΑΠ). Τι έκανε; Εχασε. Εγώ τα είχα όλα μονά. Και μπορώ να κάνω trading. Να καλυφθώ. Οπως λέει ένας άλλος φίλος μου χαριτολογώντας, “του καλυμμένου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ”. Η Ανζί είναι 0-1 στο 83'.

Εκείνη την ώρα κάνω trading, κάνω lay στο διπλό, με απόδοση… 1.19!!! Η Ρούμπιν είναι 1-2 στο 85'. Εκείνη την ώρα κάνω trading στο 1.25!!! Αρχικές αποδόσεις; Στο 2.75 η μιά, στο 4.80 η άλλη. Αν ερχόντουσαν διπλά, η κάβα θα “εγραφε” 628 μονάδες. Δεν έγραψε τίποτα, έσπασαν στα χασομέρια. Ομώς, εγώ πάντα λέω το ίδιο: Η κάβα ναι, αδικείται. Κατάφωρα. Αλλά η κάβα ΔΕΝ είναι διαγωνισμός.

Είναι γιά την διαχείριση. Τα κέρδη μου δεν θα φανούν. ΔΕΝ με νοιάζει. Με νοιάζει να χωνέψετε πως παίζετε το στοίχημα το 2012. Δεν πήρα τις 628 μονάδες. Πήρα τις 480 κάνοντας lay. Κέρδισα όμως. Βγήκα από πάνω. Και το ξέρουν καλά όχι μόνο οι 180 άνθρωποι που ήταν στο chat την ώρα του live, αλλά όλοι όσοι ακολουθούν χρόνια και έκαναν το ίδιο…. Διαβάστε καλά τα παραπάνω, υιοθετήστε τα και κάντε τα πράξη.

Με σφεντόνες (4αδες, 5αδες, κλπ) δεν πολεμάς το τανκ. Το στοίχημα έχει αλλάξει!! Πάει αυτό. Πάμε στο σήμερα. Θα είμαι…σβέλτος. Μου άρεσαν Μπλάκμπερν, Ααρχους, Σεντ Ετιέν (και γιά over) και στο 1-Χ η FSV Φραγκφούρτης. Αυτά τα τέσσερα. Είπα όμως “μου άρεσαν”. Ως χθες. Σήμερα η Μπλάκμπερν έχει γίνει πολύ δημοφιλές μπετ πιά. Ολοι πάνω της.

Και θα κάνω πίσω. Θα πάω στο over της. Με Ρόουντς έχει το εύκολο γκολ, η Μίντλεσμπρο αρπάζει τεμάχια γιά πλάκα. Θα αλλάξω ρότα λοιπόν εδώ. Θα κρατήσω τα άλλα. Η Ααρχους με απανωτές νίκες είναι καλά, η Σοντερίσκε βαρέθηκε να μετράει γκολ! Σωστός άσος πάνω από 2.00. Και τέλος, Σεντ Ετιέν! Με αδίκησε και την αδίκησε αυτό το 0-1 από την (κλινικά νεκρή) Σόσο.

Πάμπολες ευκαιρίες, ο τερματοφύλακας της Σοσό να πιάνει…μαλλιά, με 10 παίκτες από το…11', δηλαδή όλο το ματς, τρώει και το απίθανο (ανάποδο ψαλίδι από την μεγάλη περιοχή μετά απο διώξιμο, γκολ που μπαίνει κάθε 200 ματς), ήταν από τις βραδιές που δεν ήθελε με τίποτα. Αλλά αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα! Η Μονπελιέ δεν με πείθει, την κόντραρα ήδη μιά φορά φέτος εύστοχα (εντός με Μαρσέιγ), τρώει γκολ σε όλα τα επίσημα ματς φέτος, τα έδωσε όλα με Αρσεναλ και έχασε, θα έχει εν ολίγοις και κούραση-απογοήτευση (απορώ γιατί την έβαλαν να παίξει Παρασκεύη).

Η απόδοση του διπλού είναι μιά χαρά. Και του over επίσης. Θα τα ποντάρω. Και θα αφήσω εκτός παιχνιδιού μου το γερμανικό ματς. Καταλήγω: Μονό αποδεκτό η Σεντ Ετιέν. Και τριάδα με δύο over μέσα και την Ααρχους (το ξαναγράφω κι αυτό: Μιά “απλή” τριάδα ασόδιων παίζει με πιθανότητες 1/27. Αυτή που θα παίξω εγώ παίζει με πιθανότητες επαλήθευσης 1/12.

Η διαφορά είναι χαώδης). Μικρά μπετ βέβαια, όχι σαν αύριο. Προς Θεού. Κέρδισα Κυριακή, Τρίτη (και στην κάβα) και χθες (μόνο η τσέπη μου). Θα χάσω σύντομα, αλλά ….δέχομαι να ρισκάρω. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.150 μονάδες (αφαιρώ και τις 30 που κατά λάθος δεν είχα αφαιρέσει προχθές). Ποντάρισμα 21/9: Μονό αποδεκτό: Σεντ Ετιέν 2 (3.

90), με 80 μονάδες. Τριάδα με δύο over μέσα: Ααρχους 1-Μπλάκμπερν over- Μονπελιέ over (6,75), με 70 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 150 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.000 μονάδες. Είναι σαφές ότι στην γαλλίδα αν με ευνοήσει το ματς, θα κάνω και trading (όχι σε απόδοση κάτω του 1.45). Ραντεβού σε λίγο, στις 5, γιά ένα ραδιοφωνικό δύωρο, στο www.betradio.com. Και αύριο νέα στήλη γύρω στις 2 το μεσημέρι.

“Αναγνώστης” Βάζω αυτό εδώ το κείμενο, αυτούσιο. Είναι ένας διάλογος. Δύο ημερών. Στο Facebook. Απο -υποτίθεται- αναγνώστη μου. ΔΕΝ το βάζω γιατί…νευρίασα. ΔΕΝ το βάζω γιατί δεν έχω συνηθίσει (και) αυτά. ΔΕΝ το βάζω γιά να τον εκθέσω (έχω σβήσει ονόματα και βρισιές). Το βάζω γιά να δείτε…τι τραβάω ώρες-ώρες. Που παλεύω να βοηθήσω και όχι απλά τα…ακούω κι από πάνω, αλλά δέχομαι και κανονικό “χώσιμο”! Γιά να γελάσετε και να κλάψετε (τρόπος του λέγειν) μαζί μου.

Διαβάστε και θα καταλάβετε τον διάλογο μέσω μηνυμάτων (παρακαλώ, τυχόν σχόλια με ΚΟΣΜΙΟ τρόπο, τυχόν “περίεργα” θα σβηστούν πάραυτα). **Geia sou billara…thelw na moy lithei mia aporia gia ayto tha se rwtisw giati eisai empeiros sto stoixhma…na sou pw,proxtes eixa pai3ei osfp-salke me diplh eykairia dhladh 1-2 kai kerdisa thn apodosh toy diplou(2,55)!epishs eixa pai3ei kai alla mats kai eixa 3/5 kai perimenw alla 2 paixnidia!to poso pou piga na pai3w htan 0,90 eyrw alla moy eipe afth sto propotzidiko oti afou epai3a diplh eykairia den tha mporousa na pai3w 0,90 eyrw alla mono me 0,60!!mexri ekei ola kala,alla meta apo 1 mera pou eixa piasei ta 3 apo ta 5 mats eimoun sigouros oti tha pigaina tameio,alla enas filos mou mou eipe pws afou kerdisa thn diplh eykairia kai meta tha kerdiza olo to kouponi,oi apodoseis twn agwnwn tha pollaplasiazontan OXI ME 0,60 EYRW ALLA ME 0,30 EYRW!!!AFTO EINAI LOGIKO???AFOU STHN ARXH MOY MEIWSE 0,30 EYRW THA MOU XANAMEIWSEI 0,30 EYRW GIA MIA DIPLH EYKAIRIA???GIA PES MOU ESY GINETAI AYTO?? ** ********, ξεκιναμε απο τα βασικα: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ??? 1-2?????? ασο και διπλο????? απιστευτο.

παιζεις κατι που…ΔΕΝ υπαρχει!!! μια ομαδα την βλεπεις να κερδιζει ή να χανει και αναλογα αν θες διπλη, καλυπτεσαι στο Χ! με το 1-2 ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ πετας τη μια διπλη!!! Παμε παρακατω… Αυτο που σου ειπαν στο πρακτορειο ειναι μια βλακεια και μιση. ΟΣΑ θες παιζεις. Αυτο που σου ειπε ο φιλος σου, ειναι ΣΩΣΤΟ. Αν παιξεις με 0.60, αφου βαζεις διπλη, παει δια δυο.

Αρα, οτι πιασεις το πολλαπλασιαζεις με 0.30!!! Κατι ακομα: ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ, προφανως και εισαι νεος παικτης, αλλα αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟ!!!!!!!!!!!!! **Ρε φιλε,τον αγωνα οσφπ-σαλκε τον επαιξα διπλη ευκαιρια ασο και διπλο!που ειναι το κακο?ο ασος ειχε 2.50 και το διπλο 2.55 και επιασα το διπλο που κιολας ειχε μεγαλυτερη αποδοση!γιατι εκνευριστικες τοσο??οκ….

.παντως απο 90 λεπτα που πηγα να πονταρω,μου ειπαν 60 λεπτα επειδη ειχα διπλη ευκαιρια…..αυτο το τελευταιο που μου ειπαν ειναι λαθος? θες να σου πω ολο το κουπονι μου? **Εγω να εκνευριστω???? ********, σου ειπα κατι. Σοβαρο. Σκεψου το. Και στο ξαναλεω: Αυτο που παιζεις, μπορει να ειναι…τριλιζα, αλλα οχι στοιχημα!!! ΔΕΝ υπαρχει ασος-διπλο σε διπλη ευκαιρια.

ΤΕΛΟΣ. Και δεν θελω να μου πεις το….κουπονι σου (που δεν ειναι "κουπονι", ειναι δελτιο αυτο που παιζεις. Κουπονι ειναι αυτο που παιρνεις στα χερια σου και εχει τις ομαδες. Οταν καταλαβεις τι σου λεω και γιατι στο λεω (για το καλο σου), ξαναγραψε μου. **Τι δεν υπαρχει ρε βασιλη τι δεν υπαρχει?????σε ολα τα πρακτορεια υπαρχει αυτη η διπλη ευκαιρια…μην με τρελενεις και μου λες οτι δεν ξερω να παιζω….

1ον δεν ειμαι κολλημενος και εθισμενος σαν καποιους και 2ον οταν παιζω κερδιζω και παιζω συνειδητα….απλως σε ρωτησα κατι και σε ευχαριστω που το ξεδιαλυνες!!δεν ξερω και τα παντα….και να σου πω κατι….μερικοι απλοι ανθρωποι που δεν ειναι ειδικοι στο στοιχημα μπορει να παιζουν καλυτερα απο ειδικους(οπως εσυ)…ετσι?? **Εγω φταιω που ασχοληθηκα μαζι σου.

και που σου απαντησα. Και που θελω να σε προστατεψω. Οταν μου λες "ολοι ετσι παιζουνε στα πρακτορεια", σου απαντω οτι 1) ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ και 2) αν παιζουνε, παιζουνε 1-Χ ή Χ-2. ΟΧΙ 1-2!!!!! Κατα τα αλλα, με αυτο που ειπες στο τελος, με…εφτιαξες. Αντε, παιξε καλυτερα απο μενα και μετα διαλεξε κελι στη φυλακη μικρε… Μην ξαναγραψεις, θα γινει delete, δεν μπορω να ασχολουμαι με παιδακια ασχετα που δεν ακουνε κιολας… **Της ****** σου το ****** , ************……εγω φτιαχνομαι με την γυναικα σου κωλογερε….

εθισμενο ********,αντε να ξημεροβραδιαστεις στο online στοιχημα για αγωνες του Σ/Κ!! ******* γερο…    

Παλαιότερα άρθρα του Billaras