4399

Billaras

Γιά…όλα τα γούστα!

Φινάλε γιά τον Μάρτιο και…εδώ είμαστε. Μετά από ένα μάλλον καλό μεσοβδόμαδο, οι στροφές ανεβαίνουν για την τελική ευθεία. Τετάρτη-Πέμπτη πλην του…φιλικού που είδαμε (στο β' ημίχρονο) μεταξύ Μίλαν-Μπάρτσα, καλά πήγε. Θέμα χημείας γιά τον καθένα ήταν να πληρωθεί. Ειδικά στο Europa League μπηκαν καλά γκολ στο τέλος, έτσι ώστε να γίνουν όλα over και να βγει πχ και ο άσος της Ατλέτικο.

Κάτι ανάλογο και γιά μένα. Στο site έβαλα την Μίλαν στα over, στη Metrosport είχα βάλει την…Σπόρτινγκ γιά over, στην εφημερίδα δηλαδή έγινε ένα “τυπικό” ταμείο, όπως είπα ήταν καθαρά θέμα χημείας. Κέρδισε και η Τορκί χθες γιά κάποιον που την εμπιστεύτηκε, γενικώς ήταν ελάχιστες οι στραβές από την Τρίτη ως και χθες. Αγωνιστικά πάντως, θα διαφωνήσω με όσους μίλησαν γιά “νέο σόου” της Μπιλμπάο, δεν μετανοιώνω που δεν έπαιξα το διπλό, ήταν συγκυριακό και πολύ τυχερό.

Πάμε στα φρέσκα. Αργησα λίγο να βάλω στήλη σήμερα πρώτον γιατί δεν με ενδιέφερε κάτι νωρίς (το παιχνίδι μου ξεκινάει στις 16.30) και δεύτερον γιατί δεν ήθελα να βιαστώ. Ηθελα να είμαι πολύ χαλαρός, να (ξαναματα)δώ τα παιχνίδια χωρίς άγχος, με τον καφέ μου, σαν να μην τα είχα ξαναδεί ποτέ. Σαν να τα μελέταγα τώρα πρώτη φορά, με καθαρό μυαλό.

Το αποτέλεσμα; Στα…ίδια κατέληξα!! Καλό αυτό. Εκανα μερικές προσθέσεις (αλλά όχι τίποτα σημαντικό, πχ το πιθανό over της Ακριγκτον, το πιθανό over της Μπενφίκα και τον άσο της Βέρντερ), αλλά ο κορμός παρέμεινε ο ίδιος. Τι είχα εξ'αρχής μαζέψει; Ας τα αναφέρω μήπως κάποιος ούτε KingBet διάβασε, ούτε betradio άκουσε χθες: Τσέλσι, Μπόλτον, Γουέστ Χαμ, Πλίμουθ, Ντάγκεναμ και Ρέξαμ, συν τα over της Πιτέρμπορο, της Μπλάκπουλ (εδώ.

.έχω σκαλώσει ότι θα έρθει 1-3 σκορ) από την Αγγλία. Ε, τα ίδια κράτησα σήμερα, πρόσθεσα μόνο το over της Ακριγκτον. Και Αμβούργο, Μίλαν, Αλμερία, Σοσό, Πάρμα, Μπιλμπάο εκτός Αγγλίας. Σήμερα πρόσθεσα Βέρντερ άσο και Μπενφίκα over. Αυτά είναι. Φυσικά έχει γίνει ήδη πρώτη διαλογή. Πχ, στο νησί είχα τρία “ύπουλα” σημεία (Κόβεντρι, Γουίκομ, Ντάγκεναμ), κράτησα το 3ο μονάχα.

Είχα και χινάρια (πχ Μπράιτον) που δεν θα τα παίξω. Αρα, πορεύομαι με τα παραπάνω, να γίνει μια τελευταία διαλογή τώρα ενώπιων σας! Κοιτώντας τα ματς, μου δημιουργήθηκε η εικόνα του παιχνιδιού μου. Τα μεγάλα σημεία είναι λίγα. Μπόλτον, Αμβούργο, Ντάγκεναμ, Μπιλμπάο. Από αυτά δεν πετάω κανένα! Δεν μπορώ να δεχθώ ως φαβορί τα δύο μεγάλα ψοφίμια Αγγλίας και Γερμανίας.

Τι να κάνουμε; Επειδή είναι εξάποντα και καίγονται Γουλβς και Κάιζερσλάουτερν; Ε, ας καίγονται! Κάποιες πρέπει να πέσουν. Οσες φορές τις έχω δει, το ίδιο λέω, πονάνε τα μάτια σου. Στο φινάλε, και οι Μπόλτον-Αμβούργο καίγονται! Και δεν γίνεται σε “εξάποντα” να είναι φαβορί οι….χειρότερες! Το λέει η λέξη! “Χειρότερες”! Αρα, όλες τους είναι καλύτερες από αυτές… Η Νταγκεναμ δείχνει ζωή και την προτιμώ πχ από την Κόβεντρι (που έχει ένα…μηδενικό εκτός έδρας και σαφώς κοντράρει και πιό ισχυρή αντίπαλο), στη δε Μπιλμπάο, έχουμε δύο δεδομένα: Πρώτον, καθαρό σκάνδαλο να παίζει Σάββατο βράδυ μέσα στο Καμπ Νου, επειδή.

.έτσι γουστάρει η τηλεόραση! Ακριβώς 48 ώρες μέτα το ματς στη Γερμανία; Απαράδεκτο. Δεύτερον, η απόδοση της είναι ότι πιό fake έχω δει εδώ και τουλάχιστον μιά τριετία. Ποιά είναι η Μπιλμπάο; Τα Ανω Πετράλωνα; Ας κάνει και 2-3 αλλαγές ο Μπιέλσα, ας υπάρχει κούραση, ας μην είναι σε τοπ φόρμα, ας …φάει και πέντε στο φινάλε! Εγώ ξέρω ότι το 24.

00 που βρίσκω στο ανταλλακτήριο είναι όχι απλά προκλητικό, αλλά “φωνάζει”! Εδώ είμαι, παίχτε με, γιά καλό trading. Το κρατάω λοιπόν γιά trading. Ας γίνει 0-1 και βλέπουμε. Κι αν δεν γίνει, δεν πειράζει, σημείο του 24.00 (που έπρεπε να είναι σημείο του 7.50) παίξαμε. Αν λοιπόν το ένα πάει μόνο του, μένουν ακόμα τρία. Να τα κάνω ένα trixie; Είναι μιά σκέψη.

Ή να πάω σε μονό Ντάγκεναμ και ….σέκα δυάδα τα άλλα δύο; Θα πάω με trixie. Σπάνια “ανακατεύω” σημεία εγγλέζικα με μη εγγλέζικα, αλλά τώρα (και ίσως και από εδώ και πέρα) το κάνω. Γιατί -το βλέπετε ήδη- η Αγγλία φθίνει. Ολοένα και λιγότερα σημεία, βαριά ως το Πάσχα “αντέχει” γιά παιχνίδι το νησί… Εχω λοιπόν την 1η εικόνα. Μονό γιά trading η Μπιλμπάο, σε ένα 2-3 οι Μπόλτον, Αμβούργο, Ντάγκεναμ.

Μένουν τα μικρά και τα μεσαία. Πόσα είναι; Ολα μαζί είναι 13 (τέσσερα over, εννιά ασόδια). Εδώ θα κάνω κι άλλη διαλογή. Θα πετάξω το over της Πιτέρμπορο (πληρώνει και ψίχουλα), θα πετάξω την Ρέξαμ (λείπει ο γκολτζής της και η άλλη έχει καλή άμυνα), θα πετάξω και την Αλμερία, θα πετάξω και την.. Μίλαν! Ναι, την Μίλαν. Φοβάμαι την κούραση. Θα “σκάψει βαθιά” γιά να βρει το γκολ και τη νίκη, έχει τη ρεβάνς με την Μπάρτσα, εξαιρετική η αντίπαλος και.

.χατήρια δεν βλέπω σήμερα. Ακούγεται “κουφό” να πετάω την Μίλαν και κρατάω την Πάρμα, αλλά σάμπως έχει λογική η Ιταλία αυτή την εποχή; Πόσα έμειναν; Αυτά εδώ: Τσέλσι, Γουέστ Χαμ, Πλίμουθ, Μπλάκπουλ over , Ακριγκτον over, Αλμερία, Σοσό, Πάρμα, Βέρντερ και Μπενφίκα over. Είναι δέκα, τα κάνω έντεκα με τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης που είναι αύριο νωρίς το μεσημέρι και είναι…ιδανικός γιά κλείσιμο, αν με πιάνετε.

Πλην της Πάρμα, γιά όλα έχω κάτι να πω, καλό. Η Τσέλσι είναι φρέσκια και με ηθικό (η Βίλα με ένα κάρο απόντες και δεν περιμένω να την συσπειρώσει η ατυχία του Πετρόφ γιά τον οποίο έχω να προσθέσω και τις δικές μου ευχές), η Γουέστ Χαμ είναι φτιαγμένη γιά μεγάλα παιχνίδια και θέλει…εκδίκηση γιά το 0-3 του πρώτου γύρου σε ματς-τελικό, η Πλίμουθ βρίσκει την Μπράντφορντ αποδεκατισμένη (μείον δύο σέντερ μπακ και τερματοφύλακα μετά τα μπουνίδια με την Κρόουλι), η Αλμερία έχει υλικό και έδρα, η Σοσό είναι από τις λίγες που καίγονται αλλά όντω μεταμορφώθηκε εδώ και 3 αγωνιστικές που άλλαξε προπονητή (την Μπρεστ, την είδα στο τελευταίο της ματς και με…πόνεσαν τα μάτια μου) Η Βέρντερ έχει πίσω Πιζάρο και Μαρίν.

Γιά τα over κανένα σχόλιο, δείτε τα κι εσείς, μάλλον θα συμφωνήσετε (πάντως το 1-3 σκορ γιά Σαουθάμπτον θα το…ρίξω ένα fun bet). Πως θα τα “ενώσω” τώρα; Ο καθένας εδώ -αν συμφωνεί με τα σημεία- ας κάνει την χημεία του. Εγώ θα κάνω ένα παρολί με Σοσό-Μπενφίκα over-Ατλέτικο. Αυτό μου αρέσει πολύ. Θα κάνω και μιά δυάδα με Τσέλσι 2-Γουέστ Χαμ 1.

Και θα κλείσω με μιά ακόμα, Βέρντερ 1-Πάρμα 1. Οπως βλέπετε, κάνω…τρίτη διαλογή, αφήνω έξω τα εγγλέζικα over και τις Πλίμουθ, Αλμερία. Αν θέλετε, αξιοποιήστε τα αναλόγως, εγώ δεν απλώνω άλλο το παιχνίδι μου. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 24.330 μονάδες. Ποντάρισμα 31/3: Trixie: Μπόλτον 2 (3.10)-Αμβούργο 2 (2.70)-Ντάγκεναμ 2 (3.40). Από 70 μονάδες κάθε δυάδα και 30 μονάδες στην τριάδα.

Σύνολο 240 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπιλμπάο 2 (24.00), 20 μονάδες. Τριάδα: Σοσό 1-Μπενφίκα over- Ατλέτικο 1 (6.18), 130 μονάδες. Δυάδα: Τσέλσι 2-Γουέστ Χαμ 1 (3.95) 150 μονάδες. Δυάδα: Βέρντερ 1-Πάρμα 1 (5.46), 90 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 630 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 23.700 μονάδες. Νομίζω κάλυψα όλα τα γούστα και δεν κρύβω ότι και σήμερα και αύριο το κουπόνι μου αρέσει.

Αν τυχόν “σπάσει” το παρολί που έχει μέσα την αυριανή Ατλέτικο, θα ξανανοίξω παρολί με δαύτην. Το αναφέρω επειδή το ματς αύριο είναι νωρίς και ίσως η στήλη να μην έχει ανέβει ακόμα! Καλό βόλι και ραντεβού στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras