3005

Billaras

Γιά όλο το διήμερο!

Από την Τετάρτη το βράδυ είχα φτιάξει μιά…. λίστα. Οχι του…Σίντλερ, λίστα με παιχνίδια εννοώ φυσικά. Το κουπόνι τούτο μου δείχνει καλό. Η άποψη γιά ένα κουπόνι βγαίνει πάντα πριν τα ματς (πολύ…βολικό να το κρίνεις μετά από τα αποτελέσματα, αλλά δεν “παίζει” έτσι), και βγαίνει -γιά μένα τουλάχιστον- βάση των αξιών που έχει.

Οσο περισσότερα λάθη έχουν οι μπουκ, τόσο το θεωρώ καλύτερο… Αυτή η λίστα κοβόταν-ραβόταν, έμπαιναν-έβγαιναν ματς. Πάντα υπήρχε ένας κορμός, αλλά λίγες προσθαφαιρέσεις γινόντουσαν. Πόσα ματς είχε αυτή η λίστα; Καμιά 30αριά. Μην τα θεωρήσει κάποιος πολλά. Οταν το κουπόνι έχει 375 αγώνες και φυσικά υπάρχουν και 375 over/under, τότε αν εγώ καταλήγω σε 30, είμαι καλά.

Είναι σωστό το νούμερο. Απλά -το έγραψε και ο Μάκης από χθες- θέλει σωστό ξεσκαρτάρισμα. Τα μισά θα παιχθούν σε όλο το τριήμερο. Θα αναφέρω όλα τα ματς. Και τα τριάντα. Και θα αρχίσει μετά το…κόψιμο. Είναι κατ'αρχάς δέκα “μικρές” αποδόσεις. Μικρές γιά το Betsellers σημαίνει γύρω στο 2.00+. Ξέρετε, όταν άλλοι παίζουν…1.60 και μιλάνε για ρίσκα, εδώ γελάμε.

Anyway. Αυτά είναι: Σάλκε (2.45), Σάουθεντ (2.25), Γουόλσολ over (2.05), Ατλέτικο Μαδρίτης g/g (2.37), Βαγιεκάνο 1+over (2.75 το κόμπο), Αλκμάαρ (2.40), Μπαστιά (1.83), Μπέτις (2.62), Λούγκο over (2.25), Μαρσείγ over (2.00). Αυτά είναι τα ….μικρά. Βλεπετε, δεν παίζω κάμποσα που θα γίνουν public bets, τύπου Ιντερ ή Νιουκάστλ, ας έχουν καλές τύχες. Εγώ ξέρω τι είδα στα τελευταία παιχνίδια τους….

Πάμε στα μεγάλα: Κρου (5.00), Γουίμπλεντον (3.40), Ντάγκεναμ (4.33), Μπάρνετ (3.20), Σάντερλαντ (8.00), Είμπαρ (9.00), Μπολόνια (4.00), Γουέστ Χαμ (5.25), Ρόντα (5.50), Γκινγκάμπ (2.90), Ναντ (3.75), Πορτ Βέιλ (3.25), Σριούσμπερι (4.00), Ουτρέχτη (3.80), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3.90), Φόρεστ Γκριν (2.90), Γουλβς (4.33), Χέρτα (6.00), Νις (4.50), Γκεντσλέρ (5.25) και Λανούς (2.90). Αυτή ήταν η…λίστα.

Σύνολο 31 σημεία. Το σβήσιμο ξεκίνησε άμεσα και σε μερικά ματς ήταν εύκολο. Γουίμπλεντον έξω (αναβολή), Μπαρνέτ έξω (αναβολή), Είμπάρ έξω (παίζει επιθετικά, θα'θελα πιό κλειστό παιχνίδι), Μπολόνια (απουσίες), Ρόντα (κούραση από τα 120' μεσοβδόμαδα, ίσως και απογοήτευση ελέω αποκλεισμού), Πορτ Βέιλ (περιμένω αντίδραση από την Κόβεντρι), Ουτρέχτη (επίσης περιμένω αντίδραση από την PSV, δύο φορές σερί να χάσει από την ίδια ομάδα η πρώτοπόρος είναι λίγο δύσκολο), Γουλβς (δεν με πείθει αγωνιστικά αν και η απόδοση είναι εξωπραγματική), Γκεντσλέρ (είναι δευτεριάτικο, αλλά και μόνο μετά την ήττα χθες της Σίβασπορ ξέρω ότι μπορεί να μην χαλαστεί με το Χ), Γκινγκάμπ (πολύ μικρό το 2.

90 γιά διπλό στη Γαλλία όταν παίζουνε δύο μικρομεσαίες). Πόσα έφυγαν; Τα 10! Και πόσα έμειναν; Μια 11αδα. Ετοιμη γιά….τον αγώνα (γέλια). Κρου (5.00), Ντάγκεναμ (4.33), Σάντερλαντ (8.00), Γουέστ Χαμ (5.25), Ναντ (3.75), Σριούσμπερι (4.00), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3.90), Φόρεστ Γκριν (2.90), Χέρτα (6.00), Νις (4.50) και Λανούς (2.90). Απ' τα “μικρά”, σβήνω κι εδω. Εξω Γουόλσολ over, έξω Λούγκο over, έξω Αλκμάαρ, έξω και Μπέτις.

Και πόσα έμειναν; Μιά εξάδα. Σάλκε (2.45), Σάουθεντ (2.25), Ατλέτικο Μαδρίτης g/g (2.37), Βαγιεκάνο 1+over (2.75 το κόμπο), Μπαστιά (1.83), Μαρσείγ over (2.00). Κι έτσι, έχω 17 σημεία από τα αρχικά. 31. Με αυτά θα πορευθώ ως και την Δευτέρα. Ισως χρειαστεί να σβήσω μερικά ακόμα, θα το δείτε στις προτάσεις, αλλά αυτά τα 17 ξεχωρίζουν. Και αυτή ακριβώς η δουλειά που είδατε, κάνει το Betsellers να ξεχωρίζει.

Την έκανε και χθες ο Μάκης, το κάνει πάντα. Να σας ξεδιαλέγουμε τα καλύτερα, τα λάθη των μπουκ, τις αξίες. Κάντε τη δίκη σας χημεία, όχι στον τυφλοσούρτη. Θα κάνω παιχνίδι διημέρου. Μιά στήλη, αύριο δεν θα γράψω. Εξάλλου, έχω καταλήξει. Δύο λογάκια γιά όσα έμειναν: Η Κρου το παλεύει και παίζει με εντελώς αφερέγγυα ομάδα. Μιά βάζει πολλά, μιά τρώει πολλά! Η Ντάγκεναμ έχει μέρες να παίξει, ο Στιλ την συμμαζεύει ολοένα, ας με πίκρανε με εκείνο το 2-2 πρόσφατα (δεν ξανάπαιξε από τότε), ενώ στην αντίπαλο λείπει ο βασικός φορ.

Η Σάντερλαντ εχει ενισχυθεί, παίζει τη ζωή της, έβγαλε τα συκώτια στην Σίτι, ενώ η Λίβερπουλ…νοσεί. Με τη Λέστερ “πέρασε και δεν ακούμπησε”. Η Γουέστ Χαμ δεν γίνεται να πληρώνει τόσο, όσο κι αν είναι σε καλό φεγγάρι η Σαουθάμπτον. Απλά…δεν γίνεται. Ομοίως και η Ναντ. Αήττητη μήνες, ψυχορραγεί η κακή Τουλούζ! Γιά τα Μονακό-Νις και Χέρτα-Ντόρτμουντ, απλά…δείτε μιά βαθμολογία, τα λέει όλα! Γιά να μην συμπληρώσω πώς κέρδισε στο τελευταίο της ματς η Ντόρτμουντ (κανονική σφαγή της αντιπάλου).

Η Σριούσμπερι είναι αύριο, μου αρέσει πολύ, ο Μέλον ξέρει την Φλίτγουντ καλα, εκεί έλαμψε χρόνια, αυτός την ανέβασε και την έφερε στο προσκήνιο, έφυγε και πολύ άδικα, ενώ επί του αγωνιστικού η Σριού εκτός…σκοτώνει κόσμο, την ώρα που η Φλίτγουντ εμ ντεφορμέ, εμ έπαιξε και τη Πέμπτη και μάλιστα αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον τελικό του Λιγκ Τρόφι (άρα εξτρά κούραση και απογοήτευση).

Η Φόρεστ Γκρίν εμ είναι πρώτη, εμ ενισχύθηκε σοβαρά, εμ είναι σε φόρμα και παίζει με την ντεφορμέ και σε δίνη Ρέξαμ (πουλήθηκε ο βασικός φορ, υπάρχει γκρίνια μεγάλη). Η δε Λανούς, παρότι είναι πρεμιέρα, βρισκει μιά Εστουντιάντες….μισή, αφού πλακώθηκαν στο ξύλο σε “φιλικό” όλοι οι παίκτες της και έπεσαν καμπάνες. Ποιό έμεινε; Η….

Γιουνάιτεντ. Ξέρετε τι πιστεύω, τι έχω γράψει, δεν αλλάζω κάτι. Αλλά όλα είναι θέμα μομέντουμ. Δύο ματς την βλέπω, στρώνει. Πραγματικά. Ο Φαν Χάαλ ήταν τυχερός που…είχε τραυματισμούς. Μη γελάτε! Εφυγε ο κλόουν Γιάνγκ από το φτερο, έφυγε ο βαρύς κι ασήκωτος Σβαινστάιγκερ από τα χαφ. Μοιραία τι έγινε; Ηρθε ο Φελαϊνί στη φυσική του θέση, επιτέλους.

Οχι φορ και βλακείες. Χαφ, “εξαροοκτάρι”. Κι εκεί είναι καλός. Πήγε ο Μαρσιάλ στο φτερό αντί του Γιανγκ και ο γάλλος κάνει φοβερές μπούκες. Και ελευθερώθηκε πίσω από τον Ρούνι ο Μάτα. Μπίνγκο, η ομάδα κλωτσάει! Φυσικά και είναι ζόρικο, αλλά κοντά στο 4.00 με αυτή την Τσέλσι; Θα το ρισκάρω… Α, μιά λέξη και γιά ένα ματς που δεν θα παίξω.

Το Σίτι-Λέστερ. Οποιος παίξει διπλό, πολύ καλά θα κάνει! Απλώς εμένα δεν μου μιλάει. Και θέλω να το αναλύσω. Πιό εύκολα σε μιά εβδομάδα μπορώ να πάω στο διπλό του…Αρσεναλ-Λέστερ, αν δω καλά δείγματα σήμερα από τις αλεπούδες και παράλληλα δω ξανά μέτρια την Αρσεναλ. Φτάσαμε στα…δύσκολα. Ανέλυσα και τα ματς που άφησα και αυτά που κράτησα.

Ολα. Με αποδόσεις. Σε όλα έχουμε αξία. Μένει η χημεία. Μετά από ένα μήνα…ανομβρίας, ώρα είναι να βρούμε στόχο. Κάνοντας μιά τελευταία διαλογή, αφήνω έξω το πιό νωρίς (Νις) και το πιό…αργά (Λανούς τη Δευτέρα). Και μένω με εννιά μεγάλα. Και από τα μικρά, αφήνω έξω και το g/g της Ατλέτικο. Και οριστικά, πάω με 14 σημεία. Εννιά μεγάλα, πέντε μικρά… Πως θα τα “μπλέξω”; Θυμίζω, παιχνίδι διημέρου.

Θα πάω σε μιά “μικρή” αγγλική δυαδα, Σάουθεντ και Φόρεστ Γκριν. Θα πάω σε ακόμα δύο δυάδες, Σάλκε με over Mαρσείγ η μιά και Μπαστιά με Βαγιεκάνο κόμπο (1+over) η άλλη. Κι έκλεισα με τα “μικρά” Τρεις δυάδες. Μένουν οκτώ μεγάλα (η Φόρεστ Γκριν κάτω του 3.00 πήγε…με τα μικρά, χεχεχεχε). Χέρτα και Σάντερλαντ κάνουν…μπαμ, πάνε μονά αποδεκτά (και μιά.

.τσίχλα στη δυάδα μπας και κοιμηθέι ο Θεός). Και απομένουν έξι. Πέντε εγγλέζικα και η Ναντ. Πολλά είναι. Θα πάω και σε νέα διαλογή. Εξω Κρου (εντός δεν κερδίζει η ρουφιάνα), έξω και Ναντ (φοβάμαι το Χ, αν δείτε καλά, είναι μεν σε πολλά ματς αήττητη, αλλά σταυρώνει συχνά εκτός). Και έκλεισα. Σε Lucky 15 (δηλαδή και με μονά όλη η τετράδα), τα τέσσερα εγγλέζικα.

Αυτό είναι το παιχνίδι μου! Ξαναλέω, κάντε κι εσεις το δικό σας. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο: 13.890 μονάδες. Ποντάρισμα 6-7/2: Δυάδα: Σάουθεντ 1-Φόρεστ Γκριν 2 (6.52) με 60 μονάδες. Δυάδα: Σάλκε 1-Μαρσείγ over (4.9) με 70 μονάδες. Δυάδα: Βαγιεκάνο 1+over-Μπαστιά 1 (5.03) με 70 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σάντερλαντ 2 (8.00) με 30 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Χέρτα 1 (6.

00) με 40 μονάδες. Δυάδα Χέρτα 1-Σάντερλαντ 2 (48.00) με 5 μονάδες. Lucky 15: Ντάγκεναμ 2 (4.33) -Γουέστ Χαμ 2 (5.25)- Σριούσμπερι 2 (4.00) -Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 (3.90) με 5 μονάδες στην τετράδα, 15 σε κάθε τριάδα (ακόμα 60), 30 σε κάθε δυάδα (ακόμα 180) και ακολούθως 55 σε κάθε μονό. Ολο μαζί, 465 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 740 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 13.150 μονάδες. Δεν…μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

“Χτένισα” όλο το κουπόνι. “Χτένισα” όλο το κείμενο, γιά όλα όσα δεν έπαιξα και γιά όλα όσα παίζω. Από εδώ και πέρα…αυτοί που κλωτσάνε, ας κλωτσήσουν καλά (γέλια). Κοιτάξτε καλά το παιχνίδι μου. Θα τρέχουν πολλά σημεία και αύριο. Δεν είναι μεγάλο το μπετ, νορμάλ είναι, σαν να παίζω 370 μονάδες κάθε μέρα. Κανονικό δηλαδή. Και είναι γιά όλα τα γούστα.

Προσεγμένα όμως. Νέα στήλη την Τρίτη, όχι αύριο. Και ραντεβού κατά τις 5 σήμερα φυσικά στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras