3343

Billaras

Γιά όλο το τριήμερο!

Δεν έχασα τίποτα, δεν κέρδισα τίποτα (ή μάλλον κέρδισα 100 μονάδες, άρα…τίποτα), έτσι πέρασε το Σαββατοκύριακο. Μιά δυάδα κάθε μέρα αρκούσε. Την Κυριακή ήταν η (πανεύκολη) με τα over. Και γιά να είμαι δίκαιος, δεν έχω δικαίωμα να ζητάω κάτι παραπάνω την Κυριακή. Χαλαρά τα προσέγγγισα, πήρα πίσω το μπετ, “απονομή δικαιοσύνης”, αφού στο trixie έχασα…μαρς, στην άλλη δε δυάδα έπεσα πάνω στην Μάντσεστερ χθες.

Και γιά να τα λέμε όλα, έπεσα πάνω στον Φαν Γκάαλ. Ο ολλανδός, ενώ τον εκτιμώ απεριόριστα, τα'χει κάνει μαντάρα. Σαφώς και η Γιουνάιτεντ δεν …τρομάζει, αλλά σάμπως έκανε τίποτα τρομερό και η Αρσεναλ; Οπως έγραψε στο BBC o Ιαν Ράιτ, "Arsenal didn't have to do too much to win this tie. Manchester United didn't have too many ideas. It was a lot easier for Arsenal than they thought." Αυτό ακριβώς.

Πάει ο ολλανδός και στο 46' κάνει διπλή αλλαγή. Ποιούς; Εξω Σο-Ερέρα, μέσα Κάρικ και Τζόουνς. Ο Χριστός και η Παναγία. Παίζει που παίζει με καμινάδες, βάζει…αυτούς να φτιάξει το παιχνίδι λίγο; Και έχει έξω Φαλκάο-Μάτα; Προπονητής δεν είμαι, αλλά ρε παιδί μου, βάλε Μάτα-Φαλκάο, φέρε Ρούνει πιό πίσω και με τον Μάτα θα΄χεις δύο καλούς οργανωτές-διεμβολιστές.

Οχι άλλη γίομα γιά το κεφάλι του “με βαφτισαν δευτερο φορ επειδή είμαι ντερέκι” Φελαϊνί, γύρισε το παιχνίδι της 30 χρόνια πίσω! Και ως κερασάκι, με το σκορ 1-2, τρίτη αλλαγή ο…Γιανουζάι, οι Μάτα-Φαλκάο δεν μπήκαν ποτέ, οι γιόμες συνεχίστηκαν. Δεν θα σταθώ σε τραγικό λάθος στο 2ο γκολ, σε αποβολές κλπ. Στέκομαι στον ολλανδό που με απογοήτευσε οικτρά.

Πάνε αυτά. Πάμε στα παρακάτω. Στο σεντόνι δεν διανοούμαι καν να μιλήσω γιά ασόδια. Γελάνε και οι πέτρες. Χθες έγραφα για την Kingbet ότι το over στο Ντραγκάο και το under στο Μπερναμπέου μπορεί να πληρώσουν. Αφήνω το over, είδα ότι δεν παίζει ο Τζάκσον Μαρτίνεζ. Κοιτάω το under της Ρεάλ. Διαβάζω παντου γιά ξέσπασμα κλπ. Οντως, μπορεί να ξεσπάσει.

Αλλά…γιά μισό λεπτό. Οι αποδόσεις τι λένε; Under στο 3.00; Μα…σερί under φέρνει η Ρεάλ (σε πέντε απανωτά ματς), ο Αντσελότι μίλησε γιά “θέμα στην επίθεση”. Και ο Ντι Ματέο δεν θα πάει να εκτεθεί, κλασικός αμυντικογενής τεχνικός. Να το παίξω μόνο του; Ψαχτηκα. Κατέληξα να παίξω κάτι που δεν το'χω ξαναπαίξει. Ασο με under μαζί. Στο 4.

75. Σαν ένα μονό αποδεκτό. Και τέλος από το σεντόνι. Γιά την Πέμπτη έχω καταλήξει. Η Μπεσίκτας στο 3.40 (με τη Λίβερπουλ όποιος την είδε και στα δύο ματς δεν θα διαφωνήσει) και ο…Αγιαξ στο 3.60. Είχα ορκιστεί να μην ξαναπαίξω Αγιαξ, αλλά είναι…παράνοια αυτό που κάνει. Τραγικός σε ένα ματς, καπάκι νικάει την PSV. Τραγικός ξανά, καπάκι τρίμπαλο στην Λέγκια! Την Ντνιέπρ την είδαμε με τον Ολυμπιακό.

Σε ένα άδειο σταδιο του Κιέβου θα παίξει, δεν με τρομάζει, μιά μέτρια ομάδα είναι. Και τα 3.60 πολύ μεγάλα. Θα θελά τρίτο γιά trixie, κοίταξα Ντιναμο Κιέβου, αλλά η Εβερτον στην Ευρώπη το κάνει σαν την …Ντόρτμουντ στο δεύτερο μισό του 2014. Κάτι άλλο; Πιθανά over σε Βόλφσμπουργκ και Βιγιαρέαλ. Και κλείσαμε κι εδώ. Μένει το νησί. Ο παράγοντας FA CUP ίσως είναι ο καταλύτης.

Ρέντινγκ και Μπράντφορντ ξαναπαίζουν ρεβάνς την Δευτέρα που έρχεται (και με ματς κανονικά το Σάββατο!). Κρίσιμο ματς, ενώ ήδη έπαιξαν 90' σε κακό αγωνιστικό χώρο. Το καρότο υπάρχει, η κούραση υπάρχει, ενώ δεν είναι και στα καλύτερά τους γενικά. Ισως κάνουν και αλλαγές (ειδικά η Ρέντινγκ). Ο Μάκης το πήγε στο Χ, εγώ θα ρισκάρω διπλό.

Οχι ότι είναι αμάν-αμάν το 2.90 της Μπράιτον και το 2.85 της Κόβεντρι, αλλά έχουν τύχη. Και κολλάει και η Ιστλι φυσικά, αν και στο 2.75 πλέον. Ανάποδα φαβορί μας δίνουν εδώ. Εσβησα την Μπόλτον αύριο, γιατί η ρεβάνς της Μπλάκμπερν πάει μακριά (8/4). Και κλείσαμε… Εχω ένα trixie εγγλέζικο, ένα μονό (άσος και under η Ρεάλ) από το σεντόνι και τις επιλογές της Πέμπτης.

Χαλαρά πάμε εννοείται. Αλλά…ξανακοιτώντας τα, μάλλον είναι πολλά γιά το τριήμερο. Λέω να τα κάνω mixed grill. Θα δούμε αν πράττω σωστά, το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να ξανοιχτώ. Ας μην κοντράρω τον Μάκη (χεχεχεχε). Αφήνω Μπράιτον έξω. Πάρε το Χ Μακούλη, δικό σου! Και κάνω yankee με δύο συν δύο. Νομίζω καλύτερα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 8/3: 378 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 3.658 μονάδες. Ποντάρισμα 10-12/3: Μονό αποδεκτό: Ρεάλ 1+under (4.75) (Sportingbet). Mε 60 μονάδες. Δυάδα με over: Βόλφσμπουργκ over-Βιγιαρεάλ over (3.31) (Sportingbet). Με 100 μονάδες. Yankee: Κόβεντρι 1 (2.85)-Ιστλι 2 (2.75)-Αγιαξ 2 (3.60)-Μπεσίκτας 2 (3.40) (Sportingbet) με 35 μονάδες οι δυάδες, 12 οι τριάδες, 10 η τετράδα. Ολο μαζί 268 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 428 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.

230 μονάδες. Θα είμαι “ανοιχτός” ως και την Πέμπτη. Θέλω δύο μίνιμουμ (μπορεί και ένα), να πάρω πίσω το 70%. Είναι προφανές ένα πράγμα: Περιμένω καρτερικά ένα καλό κουπόνι, να κάνω μιά νίκη δυνατή. Δεν θα'χω πολλές ευκαιρίες. Ως τότε, παίζω νορμάλ. Οι 428 μονάδες γιά όλο το τριήμερο, ενώ πήρα πίσω 378 την Κυριακή, το δείχνουν ξεκάθαρα αυτό.

Γιά να δούμε. Νέα στήλη το Σάββατο πλέον, καλή τηλεθέαση! Υ.Γ: Σήμερα, 6-7, στην ραδιοφωνική εκπομπή της Kingbet, ο Νίκος Τσούκας θα με έχει (ξανά) φιλοξενούμενο. Να δούμε αν θα φέρει τα γλυκά που χρωστάει απο τα γενέθλιά του. Ραντεβού λοιπόν και το απόγευμα στον Sport fm, στους 94,6. Υ.Γ 2: Ωρα να…γελάσουμε λίγο!!! Γιά να δείτε τι τραβάω ο έρμος (γέλια)! Είναι…αισχρό και απολογούμαι, αλλά έχει την πλάκα του, το αφήνω ατόφιο! Χθεσινο inbox λοιπον, στη σελίδα του Betsellers στο facebook: "-Μπιλαρα μου έλεγε ένας φίλος ότι είσαι παπαγαλάκι και εσύ τελικά αποδικνυετε τι είναι αυτά ρε φιλε Εγώ: Δεν καταλαβα????????????? -Γαμηθηκαμε στο κουβά μπιλαρα.

Εγώ: Το “γαμηθηκαμε στον κουβα" ειναι άλλο πραγμα απο το "εισαι παπαγαλακι". Το πρωτο μπορω να το καταλαβω και να το συζητησουμε. Το δευτερο δειχνει οτι εισαι ενας μαλακας και μισος (κι ο φιλος σου αν υπαρχει). Γι αυτο (και ΜΟΝΟ γι αυτο) σαλτα και γαμησου και να μεινεις στον κουβα. -Και εκτός από παπαγαλάκι είσαι και μουνακι -Μαλακα πας όλο το κόσμο στο κουβά άμα δε το έχεις μη δίνεις παιχνίδια μαλακά -Σε παρακολουθώ έξι χρόνια σε έχω πετύχει να δίνεις παιχνίδια μεσοβδόμαδα και τι Παρασκευή να τα αλλάζεις παπαγαλάκι Μπίλι -Μαλακα μπιλαρα -δώσε μιά δυάδα και τέλος, νουμερο” Πείτε μου, δεν είναι απολαυστικό; Μετά τα…μπινελίκια και τις προσβολές, κι αφού με διαβάζει…έξι χρόνια, θέλει…”δυάδα και τέλος”!!! Και σήμερα, από άλλον “φίλο” (εδώ δεν απάντησα, δεν με έθιξε, αλλά…δείτε το σκεπτικό του): -filo….

exeis matsakia na pezoume?…na perneis kai esu meridio ennoeite. Δεν περιγράφω άλλο….

Παλαιότερα άρθρα του Billaras