2854

Billaras

Για την αδρεναλίνη!

Εγώ την αμαρτία μου θα την πω: Βλέπω λίγη μπάλα και πολλή θάλασσα! Εδώ είμαστε, καλό μήνα και γιά αύριο και …συγγνώμη που μπορεί να ξενερώνω (στοιχηματικά) κάποιους με το καλημέρα. Ηταν το timing τέτοιο. Σαν να “άδειασα”. Πέρασαν μήνες πάνω από το λάπτοπ και βλέποντας άπειρα ματς και παίζοντας τόσα στοιχήματα και γράφοντας εκατοντάδες κείμενα.

Και ήρθε το EURO με την κορύφωση που όλοι θυμάστε, με το yankee. Ε, σαν να…έσβησαν οι διακόπτες. Ταυτόχρονα έφυγα μερικές μέρες διακοπές κι αυτό “επιδεινώθηκε”. Είδα το Κροατία-Πορτογαλία σε ένα beach bar, ξενέρωσα κι άλλο (γέλια). Δεν είδα το Ελβετία-Πολωνία και το Αγγλία-Ισλανδία. Τα πρώτα δύο παιχνίδια που δεν 'ημουν μπροστά σε μιά τηλεόραση.

Και οκ, όλα θα πήγαιναν περίπατο, θα…γυάλιζε το μάτι μου, αν με “βοηθούσαν” λίγο και οι αποδόσεις. Είδατε στους “16”. Ρίσκαρα με over. Είχαν κάνει τελικά λάθος οι μπουκ. Τέσσερα στα οκτώ ήρθαν over, ενώ είχαν παντού φαβορί τα under! Απλά δεν τα συνδύασα σωστά. Το γεγονός όμως ότι πήγα σε over κι όχι σε σημεία, κάτι πρέπει να σας λέει.

Και τώρα έρχονται τα ματς των “8”. ΔΕΝ μιλάω ποδοσφαρικά. Αυτά θα τα παρακολουθήσω όλα, με ενδιαφέρουν. Μιλάω καθαρά στοιχηματικά. Τι να παίξω λοιπόν τώρα; Σήμερα το βλέπω πολύ κλειστό. Ο Σάντος άλλαξε τα 3/4 της άμυνάς του με την Κροατία, του βγήκε, δεν θα το ξαναλλάξει. Η Πολωνία με Λεβαντόφκσι ντεφορμέ παίζει γιά το ένα γκολ και της βγαίνει.

Πάει να πει ότι κανείς δεν θα πάρει ρίσκα. Κι αυτό θα αλλάξει μονάχα αν μπει γκολ νωρίς (χλωμό). Θα κρατήσω ένα Χ/Χ ημίχρονο/τελικό και ας βγάλουν τα μάτια τους σε παράταση ή πέναλτι. Πλάκα θα έχει η Πορτογαλία να φτάσει στην 4αδα χωρίς νίκη στο 90λεπτο. Μετά, αύριο, Ουαλία-Βέλγιο, είδα ότι ο Αζάρ είναι αμφίβολος (οκ, περιμένω ότι θα παίξει), αλλά και με αυτόν μέσα ξέρω ότι θα ζοριστούν οι Βέλγοι, μιάς και η Ουαλία θα το πάει κλειστά.

Επαιξες ανοιχτά την ομάδα του Βίλμοτς; Την πάτησες. Επαιξες συντηρητικά και κλειστά; Εχεις τύχες. Γιά σημείο ούτε σκέψη κι εδώ. Δεν αποκλείω να δούμε ένα ματς σαν το Ουαλία-Αγγλία, με οριακή επικράτηση των βέλγων στο τέλος. Εντελώς γιά να αυξήσω το ενδιαφέρον μου, Αζαρ any time σε συνδυασμό 1-2 σκορ. Ή και μόνο του το 1-2 (17.00 το συνδιαστικό, 9.

50 το ακριβές σκορ 1-2 μόνο του). Μεθαύριο η ματσάρα. Γερμανία-Ιταλία. “Σταθερές αξίες”. Η σκουάντρα ατζούρα έχει 15 προημιτελικούς (και με Μουντιάλ μέσα) όπου μετράνε 13 προκρίσεις, αλλά παραμένουν αήττητοι, καθότι στους δύο που έμειναν έξω έχασαν στα πέναλτι, όχι στην κανονική διάρκεια ή στην παράταση (1998 και 2008). Οι Γερμανοί μοιάζουν να ρολαρουν και αν δεν το έχετε προσέξει, δεν έχουν φάει γκολ! Θα δούμε τους δύο μεγαλύτερους σύγχρονους τερματοφύλακες.

Οπότε, μήπως δούμε 0-0; Θα πάιξω το 0-0 (6.00), θα παίξω και κάτι που μπορεί να μου δώσει δύο στοιχήματα ή να λειτουργήσει ως κάλυψη (αν πχ έρθει 1-1 και χαθεί το σκορ). Θα παίξω ότι “θα κριθεί η πρόκριση στην παράταση” χωρίς να επιλέξω νικητή (7.00). Οσο γιά το Γαλλία-Ισλανδία; Τραγικό το 1.40. Γελάει ο κόσμος. Κοιτάω ποιό ειδικό στοίχημα με καλύπτει.

Περιμένω σουτ πολλά από την Γαλλία, έτσι να σπάσει ο γόρδιος δεσμός. Ξανάγινε, στην πρεμιέρα αν θυμάστε, με τον Παγιέ. Οταν δεν μπαίνεις εύκολα περιοχή με ομαδική προσπάθεια, τα μακρινά σουτ είναι επιλογή. Θα ρισκάρω λοιπόν με Παγιέ (6.00) και Πογκμπά (9.50) πρώτους σκόρερ του αγώνα, όχι any time. Και έκλεισα. Το έγραψα στον πρόλογο, όταν βλέπετε μόνο ειδικά, είναι προφανές ότι …παίζω γιά να παίζω.

Ψιλοπράγματα, αυτά δεν ανήκουν στον χώρο του κανονικού στοιχήματος, είμαι ξεκάθαρος. Από μεθαύριο θα είμαι στην έδρα μου και θα είμαι ξανά στο chat που πήρα απουσιούλες. Νέα στήλη την άλλη Τετάρτη (και όχι το Σαββατοκύριακο) όπου θα έχουμε τους δύο ημιτελικούς! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1000 μονάδες. Ανοιχτά μπετ (μακροχρόνια): 255 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.

550 μονάδες. Ποντάρισμα 30/6-3/7: Patent: Πολωνία Χ ημ /Χ τελ (3.75)-Βέλγιο 1-2 σκορ (9.50)-Γερμανία-Ιταλία “πρόκριση στην παράταση” (7.00). Από 5 μονάδες στην τριάδα, 15 σε κάθε δυάδα και από εκεί και πέρα 60 στο ειδικό της Πολωνία και 30 στα άλλα δύο. Σύνολο 170 μονάδες. Δυάδα σκόρερς: Any time Αζάρ/1ος σκόρερ Παγιέ (17.22) με 30 μονάδες Δυάδα σκόρερς: Any time Αζάρ/1ος σκόρερ Πογκμπά (27.

2) με 20 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 220 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 4.330 μονάδες. Βλέπετε τι έκανα. Τους σκόρερς μαζί (με τον Αζάρ any time και στα δύο και πρώτους σκόρερς τους δύο γάλλους). Κάμποσο…ρίσκο να με τρώει την Κυριακή αν σκοράρει ο Αζάρ αύριο. Και τα άλλα ειδικά σε ένα συστηματάκι. Ενα να βγει, πάτσισα. Κυρίως για την αδρεναλίνη παίζω. Καλά να περνάτε κι όπως είπαμε.

Νέα στήλη την άλλη Τετάρτη, αλλά από Κυριακή καθημερινά στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras