1819

Μάκης Μηνδρινός

Για την εποχή, μια χαρά! (Update)

Χαιρετώ! Το «κακό» με το στοίχημα στις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων, είναι αυτό που έγινε τη Δευτέρα! Εχω παίξει Λέιτον Οριεντ στη Σόλιχαλ, για παράδειγμα, παίρνοντας ως δεδομένο ότι η Σάλφορντ θα κέρδιζε εντός έδρας και η μάχη της απευθείας ανόδου θα παρέμενε «καυτή». Γίνεται, όμως, η έκπληξη και η Φάιλντ κέρδισε μέσα στη Σάλφορντ.

Αυτόματα τα δεδομένα αλλάζουν. Η Λέιτον δεν χρειάζεται να πάρει κανένα ρίσκο, ρίχνει τόνους και παίρνει την ισοπαλία που δίνει άνοδο!

Παρόμοια φάση και η Ρέντινγκ. Της έκατσε καλά ο βαθμός από τη στιγμή που η Ρόδεραμ δεχόταν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο από την Μπέρμιγχαμ. Κάπως έτσι ήρθαν τα δύο 0-0, προχωράμε. Μπροστά μας έχουμε τελευταία αγωνιστική σε Νάσιοναλ, Βορρά και Νότο και προτελευταία σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2.

Πρέμιερ Λιγκ έχουμε ακόμα, θα πάει μέχρι μέσα Μαΐου.

Για την εποχή (τελευταίες αγωνιστικές) έχουμε αρκετά πράγματα να πούμε. Πάμε στα γρήγορα, μη σας κουράζω Πασχαλιάτικα!

Πρέμιερ Λιγκ

Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά πως στον αθλητισμό δεν φτάνει μόνο να θες να κάνεις κάτι, πρέπει και να μπορείς. Στο Γιουνάιτεντ – Σίτι ήταν εμφανές ότι στο ξεκίνημα του ματς οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν για να το «δώσουν».

Και ας είχαν βγει τα hashtags νωρίτερα #acityunited και ας δήλωναν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ έτοιμοι να αποδεχθούν το δώρο προς τη Σίτι, ώστε να μην πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ. Άλλο τι γίνεται εκτός αγωνιστικού χώρου, άλλο εντός αυτού. ΟΚ, κάποιες επιλογές του Σόλσκιερ ήταν… συζητήσιμες (Νταρμιάν;;;). ΟΚ, μετά το 0-1 η Γιουνάιτεντ δεν… πέθαινε.

Εξάλλου, την ίδια ώρα η Αρσεναλ έτρωγε τρία από τη Γουλβς. Και δύο μέρες νωρίτερα η Τσέλσι άφηνε βαθμούς στο εντός με την Μπέρνλι (2-2).

Η Γιουνάιτεντ έχασε, η Σίτι κέρδισε και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, πλέον το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι της Κυριακής του Πάσχα είναι κομβικό στη μάχη της τετράδας. Ελαφρώς αουτσάιντερ δίνουν τον άσο οι μπουκ, προσωπικά ομάδα που δέχεται τόσο εύκολα γκολ (Γιουνάιτεντ) δεν μπορώ να την εμπιστευθώ εύκολα.

Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη όμως, αν είναι ένα ματς με πολλά γκολ (νορμάλ η απόδοση του over).

Τα υπόλοιπα στην Πρέμιερ Λιγκ «ψόφια».

Τσάμπιονσιπ

Εδώ υπάρχει ένα και καλό. Εκτός κάθε λογικής τα 5άρια της Αστον Βίλα στο «Ελαντ Ρόουντ» κόντρα στη Λιντς. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η Αστον Βίλα είναι σίγουρα στα πλέι οφ και πιθανότατα θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη Γουέστ Μπρομ, σε κολασμένο ντέρμπι στο Μπέρμιγχαμ.

Η Λιντς κρατούσε την απευθείας άνοδο στα χέρια της στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Πολλές φορές είπαμε όλοι «επιτέλους, ήρθε η ώρα της». Για μία ακόμα φορά, όμως, λυγίζει από το βάρος. Βαριά φανέλα, τεράστια πίεση, «αυτοκτονία» και η άνοδος θα παιχτεί στα πλέι οφ, όπως όλα δείχνουν.

Η Λιντς, κοιτάζοντας το ρόστερ της στην αρχή της σεζόν, έλεγες ότι ταβάνι μπορεί να φτάσει στα πλέι οφ.

Λόγω του Μαρσέλο Μπιέλσα, όμως, είδαμε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο από τα «παγώνια» και έμενε η αίσθηση/επιθυμία ότι επιτέλους η ώρα, μετά από 15 χρόνια, να επιστρέψουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι το ματς με τη Γουίγκαν την προηγούμενη Παρασκευή. Εντός έδρας, θεωρητικά ένα από τα ευκολότερα ματς που θα μπορούσε να της τύχει, από τη στιγμή που η Γουίγκαν είχε μόλις μία εκτός έδρας νίκη.

Και, μάλιστα, στο 14’ η Γουίγκαν έμεινε και με 10 παίκτες. Και η Λιντς προηγήθηκε στο 17’. Και όμως. Η Λιντς κατάφερε να χάσει! Με ανατροπή, παίζοντας με παίκτη παραπάνω! Από την ομάδα που είχε ένα διπλό σε 21 ματς!

Και στο καπάκι, τη Δευτέρα, στο Μπρέντφορντ, ήρθε η επιβεβαίωση ότι η Λιντς λύγισε από την πίεση. Κακή εμφάνιση και ήττα 2-0, καταδικαστική στη μάχη για την απευθείας άνοδο.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι αυτή τη στιγμή στο +3 από τη Λιντς, αλλά έχει και την ισοβαθμία (+11 γκολ). Αρα ουσιαστικά μιλάμε για +4. Και το Μεγάλο Σάββατο η Σέφιλντ υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Ιπσουιτς. Σημαίνει ότι θα εξασφαλίσει την άνοδο, την ώρα που η Λιντς θα μένει τρίτη.

Την Κυριακή του Πάσχα, στο μεσημεριανό Λιντς – Αστον Βίλα, περιμένω ότι οι γηπεδούχοι θα βγάλουν απογοήτευση, όπως έβγαλαν και απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Την ίδια στιγμή η Αστον Βίλα είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, προερχόμενη από 10 σερί νίκες! Ακόμα και ροτέισον να κάνει ο Σμιθ (που δεν νομίζω ότι θα κάνει γιατί τα πλέι οφ αργούν ακόμα), το υλικό της Αστον Βίλα είναι εξαιρετικό. Και, για να καταλήγουμε, με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν υπάρχει διπλό στο 4,50 (μέχρι χθες ήταν στο 5,00).

Είναι διπλό που έπρεπε να δίνει 3,50. Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε «δεν γίνεται να μην μπει στο παιχνίδι μου».

Επειδή πολλοί μπορεί να αναρωτηθείτε τι θα γίνει αν η Σέφιλντ δεν κερδίσει την Ιπσουιτς. Για μένα προσωπικά, τίποτα. Πάλι διπλό θα παίξω! Ακόμα κι αν χάσει από την Ιπσουιτς (θα είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν, αλλά Αγγλία είναι, ποτέ δεν ξέρεις!), όμως η Σέφιλντ θα παραμένει πάνω από τη Λιντς.

Για να το πω αλλιώς: και πριν από 2 εβδομάδες να ήταν το ματς, που η μάχη για την απευθείας άνοδο ήταν πιο «καυτή», αν μου έδιναν το διπλό στο 5,00, πάλι θα το έπαιζα!

* Εκανα κάποιες σκέψεις και για Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην έδρα της Πρέστον. Απλά θυμίζει λίγο τη φάση με τα δευτεριάτικα που είπαμε στο ξεκίνημα. Αν, δηλαδή, η Μίντλεσμπρο κερδίζει εντός τη Ρέντινγκ, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ γίνεται αυτόματα αδιάφορη βαθμολογικά… Οπότε δεν μπλέκω, έστω κι αν αγωνιστικά στέκεται το διπλό.

Λιγκ 1

Σε δύο ματς μπορούμε να σταθούμε περισσότερο. Το ένα είναι ένα νορμάλ φαβορί, το 2,50 της Γουίμπλεντον στο εντός έδρας με την Γουίκομ. Ανεβασμένοι αγωνιστικά και ψυχολογικά οι γηπεδούχοι, είναι ο απόλυτος τελικός γι’ αυτούς στη μάχη για την παραμονή. Την Τετάρτη πήραν εντυπωσιακό 2-2 στην έδρα της πρωτοπόρου Λούτον, ισοφαρίζοντας στο 94’.

Η Γουίκομ δεν έχει σωθεί ακόμα 100%, αλλά το 1-0 επί της Γουόλσολ ήταν πολύ σημαντικό και της δίνει ένα +4.

Το άλλο είναι το διπλό της Πλίμουθ (3,10) στην έδρα της Ακρινγκτον. Με το εντυπωσιακό διπλό που πήρε μεσοβδόμαδα η Ακρινγκτον στο Ντόνκαστερ ουσιαστικά σώθηκε. Από την άλλη, η Πλίμουθ έχει σερί ήττες, κινδυνεύει, χρειάζεται βαθμούς.

Το κλασικό ερώτημα είναι «μπορεί;». Θεωρητικά μπορεί και παραμπορεί. Από την άποψη ότι το υλικό της είναι πολύ καλό. Το αν θα λυγίσει από το άγχος δεν το γνωρίζω.

Λιγκ 2

Πάλι η Μάκλσφιλντ μπροστά μας! Η οποία έμεινε τρίτο ματς χωρίς νίκη, αλλά πήρε πολύ σημαντικό 0-0 κόντρα στη Νιούπορτ. Ενας βαθμός που ίσως αποβεί καθοριστικός στη μάχη για την παραμονή.

Είναι στο +2 αυτή τη στιγμή από Γέοβιλ και Νοτς Κάουντι, με τις δύο από τις τρεις αυτές ομάδες να αποχαιρετούν στο τέλος της σεζόν. Η Μάκλσφιλντ αντιμετωπίζει εκτός την αδιάφορη Πορτ Βέιλ, η Νοτς Κάουντι υποδέχεται την επίσης αδιάφορη Γκρίμσμπι και η Γέοβιλ παίζει εκτός με την αδιάφορη Νορθάμπτον. Ολοι παίζουν με αδιάφορες.

Τελευταία αγωνιστική η Μάκλσφιλντ υποδέχεται την χαλαρή Κέμπριτζ, η Νοτς Κάουντι πηγαίνει στο Σουίντον (αδιάφορη) και η Φέοβιλ υποδέχεται την Καρλάιλ, που ίσως καίγεται.

Η γνώμη μου είναι ότι η Γέοβιλ θα πέσει. Από ‘κει και πέρα, η Μάκλσφιλντ κρατάει την τύχη στα χέρια της, ενώ ίσως της κάνουν και οι 4 βαθμοί, ειδικά αν ισοβαθμίσει με τη Νοτς Κάουντι.

Οριακό αουτσάιντερ το διπλό στο Πορτ Βέιλ (2,87) απέναντι σε μια ομάδα που στον πάγκο της κάθεται ο Τζον Ασκι, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Μάκλσφιλντ για σχεδόν 20 χρόνια (πάνω από 500 συμμετοχές)! Εκεί ξεκίνησε και την προπονητική, ενώ κάθισε στον πάγκο της συνολικά 6 χρόνια και πολλά ακόμα ήταν εκεί ως βοηθός. Να αναφέρουμε επίσης ότι η Πορτ Βέιλ είναι η ομάδα με τις περισσότερες εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα (12 σε 22 ματς).

ΟΚ, παίζει ενδεχόμενο να μην κερδίζει ούτε η Γέοβιλ, ούτε η Νοτς Κάουντι, οπότε η Μάκλσφιλντ να είναι ΟΚ και με τον βαθμό. Είπαμε, τις τελευταίες αγωνιστικές αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

* Μία φαβορί, μία αουτσάιντερ είναι η Νιούπορτ (2,70), η οποία υποδέχεται την πρωταθλήτρια Λίνκολν. Λογικό είναι, η Λίνκολν βγάζει χαλάρωση στα τελευταία.

Πήγε στα κόκκινα όλη τη σεζόν, ο στόχος επετεύχθη, κατέβασε αναμενόμενα ταχύτητα. Η Νιούπορτ ακόμα ελπίζει για πλέι οφ. Μπορεί να τη βλέπετε 11η, αλλά έχει και ένα ματς λιγότερο! Αν το πάρει (με την Ολνταμ) γίνεται το αφεντικό. Είναι 7 ματς αήττητη και εντός έδρας έφαγε μόλις 2 γκολ στα 10 τελευταία παιχνίδια της!

Νάσιοναλ Λιγκ

Επιγραμματικά:

* Η Λέιτον έχει φιέστα τίτλου/ανόδου στο εντός έδρας με την υποβιβασμένη Μπρέιντρι.

Αδιάφορο στοιχηματικά.

* Σάλφορντ και Σόλιχαλ θα είναι σίγουρα στη 2η και στην 3η θέση. Που σημαίνει πως περνούν απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφ, όπου θα παίξουν εντός έδρας τα μονά ματς.

* Εχουν ξεκαθαρίσει και οι θέσεις 4-7, που οδηγούν στα προημιτελικά των πλέι οφ: Φάιλντ, Ρέξαμ, Χάρογκεϊτ και Ιστλι.

Το που θα τερματίσουν εξαρτάται από τα αποτελέσματά τους. Ο 4ος και ο 5ος (θα είναι σίγουρα οι Φάιλντ και Ρέξαμ, αλλά δεν ξέρουμε τη σειρά) θα παίξουν εντός έδρας στα προημιτελικά που ξεκινούν μεσοβδόμαδα.

* Εχουν υποβιβαστεί Ολντερσοτ, Χάβαντ, Μπρέιντρι και Μέιντστοουν.

Καταλήγουμε ότι η τελευταία αγωνιστική είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά.

Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι η Λέιτον θα χάσει από την υποβιβασμένη Μπρέιντρι, παράλληλα η Σάλφορντ θα κερδίσει την Χάρτλπουλ εκτός και θα καλυφθεί και μια διαφορά 5 τερμάτων στα γκολ. ΟΚ, τα ‘χουμε δει όλα κατά καιρούς στο Νησί, αλλά το συγκεκριμένο όχι, δεν περιμένω ότι θα γίνει.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη 1 Μαΐου (5ος-6ος) και την Πέμπτη 2 Μαΐου (4ος-7ος) είναι προγραμματισμένοι οι προημιτελικοί.

Στα καπάκια (4 και 5 Μαΐου) θα γίνουν οι ημιτελικοί. Όλα τα ματς είναι νοκ άουτ και το πλεονέκτημα της έδρας πηγαίνει στις ομάδες που τερμάτισαν ψηλότερα στη βαθμολογία. Ο τελικός των πλέι οφ γίνεται κλασικά στο Γουέμπλεϊ.

Η λογική λέει ότι οι τέσσερις ομάδες που θα παίξουν στα προημιτελικά των πλέι οφ μεσοβδόμαδα, θα προφυλάξουν κάποιους βασικούς.

Οπότε ίσως έχει νόημα να εξετάσουμε μήπως αξίζει κάποια κόντρα των ομάδων που θα κάνουν ροτέισον. Τα ματς είναι Φάιλντ – Χάλιφαξ, Ρέξαμ – Χάρογκεϊτ (συμμετέχουν και οι δύο, άρα «καίγεται» το παιχνίδι αυτό) και Μπόρεχαμ – Ιστλι. Η Χάλιφαξ είναι αυτή που θεωρητικά μπορεί να κάνει την έκπληξη και πληρώνει 4,50. Αλλά και εδώ θα πρέπει να… μαντέψουμε τι όρεξη θα έχει η Χάλιφαξ, η οποία είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Βορράς/Νότος

Πάμε και εδώ επιγραμματικά, ξεκινώντας από τον Βορρά:

* Η Στόκπορτ εκμεταλλεύτηκε την προηγούμενη αγωνιστική το δώρο της Τσόρλι (η οποία έχασε από την Σπένιμουρ) και πλέον με νίκη επί της ουραγού Νανίτον (εκτός έδρας) σφραγίζει την απευθείας άνοδο.

* Η Τσόρλι αν δεν γίνει έκπληξη στο Νανίτον – Στόκπορτ (1,12 δίνει το διπλό), θα τερματίσει δεύτερη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα φέρει στο εντός έδρας με την Μπράντφορντ ΠΑ.

* Μπρέικλι και Σπένιμουρ διεκδικούν την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφ. Η Μπρέικλι υποδέχεται την υποβιβασμένη Γιουνάιτεντ οφ Μάντσεστερ και η Σπένιμουρ παίζει στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Κάρζον.

* Η Ολτριγχαμ θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ, από το αποτέλεσμά της απέναντι στην υποβιβασμένη Αστον, αλλά και από εκείνο της Σπένιμουθ θα κριθεί πού θα τερματίσει (στην καλύτερη 4η, στη χειρότερη 5η – μικρή σημασία έχει καθώς και στις δύο περιπτώσεις θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά).

* Μπλάιθ Σπάρτανς, Μπράντφορντ ΠΑ και Τέλφορντ διεκδικούν τις δύο από τις τρεις εναπομείνασες θέσεις για τα πλέι οφ. Τα ματς είναι Μπλάιθ – Σάουθπορτ, Τσόρλι – Μπράντφορντ ΠΑ και Γιορκ – Τέλφορντ.

* Στην ουρά έχουν όλα κριθεί: Γιουνάιτεντ οφ Μάντσεστερ, Αστον και Νανίτον υποβιβάστηκαν.

Στο Νοτο:

* Η Τόρκι είναι πρωταθλήτρια, επιστρέψει στην Νάσιοναλ Λιγκ. Από τη στιγμή, μάλιστα, που σφραγίστηκε η άνοδος, έχει δύο ήττες… Τώρα παίζει στη Σεντ Αλμπανς η οποία καίγεται.

* Η Γουόκινγκ είναι σίγουρα δεύτερη και η Γέλινγκ σίγουρα τρίτη. Αμφότερες θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των πλέι οφ.

* Παίζονται οι θέσεις 4-5-6 για την τελική κατάταξη. Σε αυτές θα τερματίσουν Τσέλμσφορντ, Μπαθ και Κόνκορντ, απομένει να μάθουμε τη θέση τους. Τα ματς είναι Τσίπενχαμ – Τσέλμσφορντ, Μπιλερίκεϊ – Μπαθ και Ιστμπουρν – Κόνκορντ.

* Η 7η θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Μπιλερίκεϊ, Σεντ Αλμπανς, Ντάρτφορντ και Γουίλνστοουν.

Το… ακραίο σενάριο είναι να γκελάρουν (όχι απαραίτητα να χάσουν)  Μπιλερίκεϊ, Σεντ Αλμπανς, Ντάρτφορντ και με νίκη η Γουίλνστοουν (υποδέχεται τη Χίμιλ) να «κλέψει» την 7η θέση!

* Ιστ Θάροκ και Γουίστον Σούπερ Μάρε έχουν υποβιβαστεί, λογικά θα τις ακολουθήσει και η Τρούρο. Για να σωθεί η Τρούρο πρέπει να κερδίσει εντός έδρας τη Σλάου και παράλληλα να χάσει η Χάνγκερφορντ από την υποβιβασμένη Ιστ Θάροκ (εντός).

Στην ισοβαθμία Χάνγκερφορντ και Τρούρο αυτή τη στιγμή υπερτερεί για μόλις τρία γκολ η Χάνγκερφορντ.

Οι προημιτελικοί των πλέι οφ τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο διεξάγονται την Τετάρτη 1 Μαΐου και είναι νοκ άουτ. Το φορμάτ είναι ίδιο με εκείνα της Νάσιοναλ Λιγκ. Την Τετάρτη, δηλαδή, παίζουν οι ομάδες από την 4η μέχρι την 7η θέση.

Στοιχηματικά δεν γίνεται να μη σταθώ στο Ιστμπουρν – Κόνκορντ, με το διπλό να φτάνει στο 5,50! Η αλήθεια είναι όχι ψάχνομαι να βρω τι παίζει. Γιατί προφανώς κάτι παίζει. Δεν γίνεται η αδιάφορη και προβληματική Ιστμπουρν να δίνει 1,55 και η Κόνκορντ που ναι μεν είναι στα πλέι οφ αλλά θα διεκδικήσει το πλεονέκτημα έδρας, να δίνει 5,60! Και μιλάμε για μια Κόνκορντ που είναι σε εντυπωσιακή κατάσταση αγωνιστικά.

Θα ξεκουράσει παίκτες ενόψει πλέι οφ; Θα είναι άδεια μετά την υπερπροσπάθεια να μπει σ’ αυτά; Το μόνο που κατάφερα να βρω ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος στην ενδεκάδα, αλλά όχι καθολικό ροτέισον. Και γι’ αυτό δεν βάζω το χέρι μου και στη φωτιά. Για την Ιστμπουρν τι να πω; Σώθηκε με 4 βαθμούς στα δύο τελευταία ματς, έχει μόλις μία νίκη στα 16 τελευταία! Στο 1-1 με την Σλάου τη Δευτέρα, ο γκολκίπερ της ήταν μακράν του δευτέρου ο MVP, θα μπορούσε εύκολα το ματς να είναι 3-1 ή 4-1! Το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό που αξίζει να κοιτάξουμε στην τελευταία αγωνιστική σε Βορρά και Νότο.

Στη σούμα. Από Πρέμιερ Λιγκ ένα overάκι στο Γιουνάιτεντ – Τσέλσι και τίποτα περισσότερο. Στην Τσάμπιονσιπ Αστον Βίλα (5,00). Στη Λιγκ 1 Γουίμπλεντον (2,40) και Πλίμουθ (3,10). Στη Λιγκ 2 Μάκλσφιλντ (2,75), Νιούπορτ (2,70). Και στις μικρές την Κόνκορντ στο Νότο (5,60). Ένα τρίξι με Γουίμπλεντον, Μάκλσφιλντ και Νιούπορτ και ψιλά στα δύο μεγάλα λάθη: Αστον Βίλα και Κόνκορντ.

Είναι ουσιαστικά τα τελευταία καλά bet της σεζόν. Τα λέμε ξανά πιθανότατα την Τρίτη, με τους ημιτελικούς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Καλή Ανάσταση σε όλους, καλά να περάσετε, δώστε του να καταλάβει και οι ταξιδιώτες προσοχή στους δρόμους!

ΥΓ. Η φωτό είναι από τα αποδυτήρια της Κόνκορντ, μετά το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής όταν σφράγισε τα πλέι οφ.

Update

Ρε τι τραβάμε Πασχαλιάτικα! Πριν από λίγο, μόλις μια ημέρα πριν από την τελευταία αγωνιστική ανακοινώθηκε ότι η Κόνκορντ δεν πληροί τις προδιαγραφές για να παίξει πλέι οφ! Τζάμπα τα πανηγύρια τους! Το γήπεδο τους έχει το θέμα… Είναι μια εξήγηση για το ότι το διπλό άνοιξε τόσο ψηλά! Όταν μπλέκουμε με τέτοιες κατηγορίες που η πληροφόρηση δεν είναι εύκολη, είναι πιθανό να συμβούν κι αυτά! Για να είμαι ειλικρινής τη στήλη την είχα σχεδόν έτοιμη από χθες βράδυ, όμως δεν ανέβασα μήπως είχαμε καμία εξέλιξη με Κόνκορντ (περίμενα και κάποιες απαντήσεις σε ερωτήσεις που είχα κάνει).

Εξελίξεις δεν είδα μεχρι πριν από ένα δίωρο περίπου, όταν η στήλη είχε ανεβεί. ΟΚ, προφανώς η απόδοση παραμένει τεράστια, έχω παίξει Κόνκορντ, απλά οφείλω να ενημερώσω ότι το ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά πλέον. Και όχι, δεν θα πάρει τη θέση της άλλη ομάδα! Αυτά τα νεότερα! Οποίοι δεν έχετε παίξει ζυγίστε τα και αποφασίστε. Εγώ, όπως είπα, έχω ήδη παίξει κάτι ψιλά!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος