814

Thassios

Για την πρόκριση

Καλησπέρα στη καλύτερη παρέα!

Την Κυριακή δεν θα κρύψω ότι εκνευρίστηκα πολύ. Το πέναλτι που χάνει ο παίκτης της Ρέγκενσμπουργκ και μας στερεί μια καλή έναρξη με έκανε να σκάσω. Φυσικά η Τορίνο έκανε τη δουλειά της και θα πιάναμε μια καλή δυάδα ενώ χαίρομαι που κάποιοι επιλέξατε να παίξετε και τη δυάδα με τα g/g και πήγατε ένα τίμιο ταμείο.

Στη Τουρκία ξεκίνησε ιδανικά το ματς αλλά η Γαλατά μπήκε χαλαρή στο 2ο επειδή προηγούνταν και παράτησε το ξύλο. Τελικά εμείς χάσαμε το μπετ και αυτοί το ματς με τα γιουχαρίσματα να είναι πολλά. Στην Ιταλία με 0-4 ημίχρονο δεν υπήρχε ελπίδα αφού άργησε να ξυπνήσει η Έμπολι.

Μέτριο πρόγραμμα μεσοβδόμαδα αφού ακολουθούν εθνικές με τις Λατίνες να είναι στο πρώτο μέτωπο.

Ωστόσο κάτι θα ποντάρουμε για να περάσει ευχάριστα η μέρα μας αφού θεωρώ ότι υπάρχουν δύο ματς που βρίσκω αξία για ποντάρισμα. Ξεκινάω από τους αγαπημένους Αφρικανούς όπου θα τους κλέψω για μια μέρα από το Tzini , θα πάρουμε και τα χαπάκια μας και θα τους ποντάρουμε. Τι έχουμε δει λοιπόν;;Έχουμε δει 4 ματς με 5 κόκκινες! Όλα τα παιχνίδια λοιπόν είχανε κόκκινη κάρτα και φαίνεται ότι το ρίξανε στο ξύλο τα παλληκάρια.

Το θέμα είναι ότι δε βγάζεις άκρη εύκολα με δαύτους. Γνωρίζω μεν λίγο τους διαιτητές αλλά δε φτάνει μόνο αυτό αφού οι ομάδες δεν δείξανε κάτι τέτοιο στους ομίλους. Γενικά ήταν τεράστια έκπληξη όλο αυτό με τις κόκκινες. Θα το συνεχίσουν;;θα το δούμε! Εγώ έχοντας σαν δεδομένο τους διαιτητές και το πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια θα ποντάρω σε ένα ματς σήμερα τις κάρτες.

Αναφέρομαι στο ματς της Σενεγάλης όπου θεωρώ ότι θα είναι πιο σφικτό και πιο δύσκολο για το φαβορί από αυτό του Μαρόκου. Επίσης έχω πολύ καλό ρέφερι ο οποίος όμως βγάζει πολλές κίτρινες και όχι κόκκινες , αν και στο μοναδικό ματς που έχει σφυρίξει μέχρι τώρα έβγαλε 7 κίτρινες και 1 κόκκινη. Βλέποντας λίγο τις ομάδες στους ομίλους να παίρνουν κάρτα από το 1ο ημίχρονο στα 2 από τα 3 παιχνίδια που δώσανε , νομίζω ότι το θασίτικο σε απόδοση 7 έχει τεράστια αξία.

Φυσικά και δεν θα αποτρέψω κανέναν να παίξει την κόκκινη σε απόδοση 4,65 αλλά το 7αράκι έχει πολύ μεγαλύτερη αξία με τα δεδομένα που ανέφερα.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα ποντάρω έρχεται από τη Πορτογαλία και το Λικ Καπ. Τη τελευταία φορά ήταν τη Παρασκευή που είχα ποντάρει τη κόκκινη στο ματς της Μπενφίκα και σήμερα θα κάνω το ίδιο.

Δεν είναι καλά η ομάδα με τον προπονητή να το δηλώνει και να λέει ότι με μια νίκη σήμερα δεν θα αλλάξει και πολλά στη ψυχολογία τους. Από την άλλη η Μποαβίστα θα πάει διψασμένη στο ματς σήμερα (σε ουδέτερο γήπεδο το παιχνίδι) καθώς είναι ο μόνος τίτλος που δεν έχει πάρει ποτέ στην ιστορία της. Στο πρωτάθλημα έχει μια καλή απόσταση από τις τελευταίες θέσεις και μπορεί να τα δώσει όλα σήμερα και να αφοσιωθεί στο θεσμό πράγμα που μας έχει αποδείξει όπου έβαλε 5 γκολ στο τελευταίο ματς με τη Μπράγκα.

Περιμένω ένα παιχνίδι με ένταση αλλά και γκολ εκατέρωθεν μιας και θα έχουν απουσίες και οι δύο (θα απουσιάζει και ο Rafa Silva από τους γηπεδούχους καθώς διαγνώστηκε θετικός στο τεστ). Εδώ τώρα έχω το εξής δίλλημα. Να ποντάρω ένα ειδικό με γκολ και κάρτες ή ένα ειδικό με κάρτες μόνο. Το ειδικό ”g/g + όβερ 1,5 κάρτες Μπενφίκα + όβερ 2,5 κάρτες Μποαβίστα ” δίνει 3,6 ενώ το ειδικό ” κόκκινη + όβερ 1,5 κάρτες Μπενφίκα + όβερ 2,5 κάρτες Μποαβίστα” δίνει 3,90.

Ο Ρέφερι είναι σούπερ αφού βγάζει και κίτρινες αλλά και κόκκινες. Μετά από πολύ σκέψη θα βάλω το βάρος στις κάρτες και θα ποντάρω το ειδικό με τις κάρτες ενώ θα ρίξω και ένα συνδυάζοντας τα δύο ειδικά που δίνει απόδοση 8. Όλα από το match combo τα φτιάχνουμε.

Οπότε θα πορευτούμε με δύο παιχνίδια που θα τα δώσουν όλα οι ομάδες για τη πρόκριση και περιμένω κάρτες και ένταση μιας και είναι μονά παιχνίδια όπου δεν υπάρχει αύριο.

Τα λέμε το απογευματάκι στο chat με την έναρξη των Αφρικανών (Tzini σε περιμένω να μας κάνεις καμιά Αφρικανική ιεροτελεστία να πιάσουμε το μπετ)!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS