735

Skotostrious

Γιορτές μέσα στους στίβους…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Πολύ πλούσιο το πρόγραμμα των ιπποδρομιών σε Αγγλία και Ιρλανδία από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα καθώς παραδοσιακά στο Καθολικό Πάσχα εκτός από τα σπίτια και τις οικογενειακές εορταστικές στιγμές λατρεύουν να γιορτάζουν και στους αγωνιστικούς χώρους. Από τις διάφορες ημερίδες που θα διεξαχθουν τις επόμενες μέρες ξεχωρίζει η σημερινή στο Newcastle όπου πραγματοποιούνται οι ετήσιοι τελικοί στις διάφορες κατηγορίες στον συνθετικό στίβο και το τριήμερο φεστιβάλ στην Ιρλανδία στο Fairyhouse όπου κλείνει η αγωνιστική περίοδος για τις κούρσες με εμπόδια με τη διεξαγωγή του Irish Grand National.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση λοιπόν ας δούμε τι επιλογές έχουμε για σήμερα.

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από την τρίτη κούρσα του προγράμματος και στην κατηγορία των σπριντ θα στηρίξουμε τον EJTILAAB στην προσπάθεια του να συνεχίσει την πολύ καλή φετινή του καμπάνια. Αγωνίστηκε στα Εμιράτα κατά τη διάρκεια του χειμώνα με πολύ καλές παρουσίες σε Group κούρσες δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και στην επιστροφή του στα “πατρια” εδάφη συνέχισε τις καλές επιδόσεις κερδίζοντας πολύ άνετα μια δυνατή κούρσα χάντικαπ φέροντας μάλιστα και το μεγαλύτερο βάρος από τον ανταγωνισμό.

Στην προηγούμενη παρουσία του στο σημερινό ιπποδρόμιο έχει καταφέρει να σκοράρει με μεγάλη άνεση δείχνοντας να του αρέσει ο συγκεκριμένος στίβος. Αν καταφέρει να πλασαριστεί καλά στην εκκίνηση αναμένεται να είναι πρωταγωνιστικός και σήμερα.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα και πάμε πέμπτη κούρσα του προγράμματος, μια ιπποδρομία μόνο για φοράδες και με ψυχή θα στηρίξουμε την KHATWAH (each-way).

Μετακόμισε φέτος σε νέο εκπαιδευτή και έδειξε αναγεννημένη σκοράροντας ένα χατ τρικ κατά τη χειμερινή περίοδο. Ανέβηκε επίπεδο στις τελευταίες εξόδους της και αγωνίστηκε αξιοπρεπώς με την τέταρτη θέση σε ένα πολύ δυνατό χάντικαπ πριν σχεδόν ένα μήνα να ξεχωρίζει. Σίγουρα σήμερα έχει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότερο ανταγωνισμό στην καριέρα της άλλα με τον κορυφαίο τζόκεϋ Frankie Dettori στη σέλα της αξίζει να στηριχθεί σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Συνοπτικά :

Παρασκευή 15/04 16:35 Newcastle Betway All-weather Sprint Championships Conditions Stakes : EJTILAAB (4,00)

Παρασκευή 15/04 17:45 Newcastle Coral All-weather Fillies’ And Mares’ Championships Conditions Stakes : KHATWAH (16,00 3 θέσεις each-way)*

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδας.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Η κούρσα βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 025, αρ : 3 / κωδ : 030 , αρ : 6)

* Την επιλογή για 3 θέσεις πλασέ την βρίσκουμε δίπλα στο check box για το E/W όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious