873

Billaras

Γιόρταζε το…πυροβολικό!

Χθες, στις 4 Δεκέμβρη, ήταν της Αγίας Βαρβάρας. Ναι, αλλά η Αγία Βαρβάρα είναι και προστάτιδα του…πυροβολικού! Κοινώς, κάθε 4/12 γιορτάζει το πυροβολικό μας! Ε, είπα να το…τιμήσω (γέλια). Και έφυγαν οι κανονιοβολισμοί, οι ρουκέτες βρήκαν όλες στόχο, καλά περάσαμε κοινώς. Απόλυτο.

Το χρειαζόμουν. Και ως συνήθως, μετά από κανα μηνάκι που σε πάει λίγο εμπλοκή, έτσι σπάει η κακοδαιμονία, με μεγάλο ταμείο.

Ε, πιό μεγάλο δεν γινόταν γιά χθες, ότι έπαιξα το έπιασα. Και με ανατροπές δύο εξ αυτών, που κάνανε την πλούσια δυάδα. Τα “μικρά” πέρασαν άερας, είδατε άμα θέλει; Στο 25′ η Ιντερ 0-2, στο 25′ ο ΟΦΗ 1-1, ταμείο χωρίς ιδρώτα. Και το κερασάκι το βράδυ η Αταλάντα. Είπαμε κυρά Νάπολι, μιά του κλέφτη (με Λάτσιο), δύο του κλέφτη (με Σασουόλο), τρίτη θα πάρω το αίμα μου πίσω! Με το τρικ που έκανα με το +1 γκολ ανέβασα και την απόδοση εκεί που έπρεπε, οπότε όλα τζετ.

Και τώρα, όσα διαβάσατε ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ. Πάνε, έφυγαν, παρελθόν, η μάχη συνεχίζεται, τα κεφάλια μέσα, σεμνα και ταπεινά. Νόμος αυτό. Απαράβατος. Αν μπήκε σε καλό φεγγάρι θα δείξει. Οπως και να έχει, ότι έγινε έχει ήδη παλιώσει. Είναι σαν την εφημερίδα. Η χθεσινή πάει στα σκουπίδια. Πάμε στο σήμερα.

Σήμερα λοιπόν, έλαβον θετική ψηφο: Πέντε- έξι μικρά.

Τα g/g σε Ιωνικο, σε ΑΕΚ, σε Μάντσεστερ. Το over στη Θέλτα. Και τα ασόδια των Αστον Βίλα και Αντβέρπ. Αυτά είναι τίμια, με ψήγματα αξιας ειδικά όσα είναι με γκολ. Οκ, δεν είναι και Ζυρίχη (γιά all in ήταν αυτό το 1,90 αν έμενε, λες και κάποιος μεθυσμένος μπουκ το είχε βγάλει), αλλά είναι τίμια.

Και πεντε-έξι μεγάλα. Τσέστερφιλντ (του Μάκη) Χέρτα (αυτή την αλίευσα σήμερα), Φραιμπουργκ, Ριντ στο Χ-2, Αρουκα και Σταμπάεκ (αυτή μου την σφυρίξατε εσείς από Παρασκευή στο ράδιο και σημειώθηκε).

Αυτά είναι. Τα μελέτησα όλα. Σχετικά εύκολα άφησα γιά αρχή Αρούκα (δεν έχω εικόνα της), Τσέστερφιλντ (πολλούς απόντες, εμένα το πουλέν μου ήταν χθες η Χάρτλπουλ) και Ριντ (πολύ ρέντα παίζει ρε παιδιά, ναι η απόδοση είναι εντελώς λάθος, αλλά κάπου θα ισορροπησει όλο αυτό, τα μεγάλα σημεία δεν τα φοβήθηκα ποτέ, απλά αυτό δεν μου “μιλάει”).

Οπότε εμεινα με τα δύο γερμανικά και την Σταμπάεκ (3,30). Η νορβηγίδα καίγεται, προτελευταία αγωνιστική, δεν θα της χαριστεί η Ρόζεμποργκ απλώς έχω κίνητρο, απόδοση (και φόρμα, που της Ρόζε είναι κάκιστη) υπέρ μου. Η Χέρτα (3,30) με νέο προπονητή. Ποιόν; Ενα παιδι της…Στουτγάρδης τον Κορκούτ! Την εκτιμώ; Οχι. Αλλά δεν εκτιμώ και την Στουτγάρδη.

Δυο κακές ομάδες αλλά η μιά με νέο προπονητή. Και τέλος, αγαπώ Φράιμπουργκ (4,50) και το ξέρετε, δεν ξέρω αν κάνει κοιλίτσα, αλλά και η Γκλάντμπαχ σιγά τα αυγά, ντόρτι στο ντέρμπι με την Κολωνία άρπαξε. Εδώ πάω να σπάσω παράδοση τρελλή!

Και απ’ τα μικρά, ποιά να κάνω μιά δυαδούλα; Εδώ θέλει έμπνευση. Λέω να βάλω το g/g της ΑΕΚ με το over της Θέλτα.

Στο 2,00 το ένα, στο 2,20 το άλλο. Και πάπαλα. Τα μεγάλα σε trixie όλα με πρώιμη πληρωμή (και το νορβηγικό). Οποιος θέλει κάνει και patent. Δεν ξανοίγομαι, χθες κέρδισα καλά λεφτά (46 μονάδες καθαρές), σήμερα μαζεύομαι. Φυσικά τα λέμε chat μετά τις 4, νέα στήλη την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras