57

Billaras

Γκολ και σημεία απ’ το διήμερο!

Tζίφος χθες, στο ένα ματς καμιά δεν ήθελε να ρισκάρει και η ισοπαλία σαν να “βόλεψε”, στο άλλο η Τζίλιγχαμ δεν πήγε στο Μπάροου ούτε ως εκδρομή, μακράν η χειρότερη φετινή της εμφάνιση, δεν άξιζε απολύτως τίποτα. Καλύτερα που δεν “ανακάτεψα” τα χθεσινα με τα σημερινά. Οσο για το σεντόνι, έγιναν τα “προβλεπόμενα”, εντελώς άνοστη βραδιά, πιό ενδιαφέρον είχε το Ιπσουϊτς-Μπρίστολ 3-2 που έγινε κόλαση στο τέλος (1-2 στο 77′, 2-2 στο 80′, χαμένο πέναλτι στο 86′ για το 3-2 και τελικά σε κανονική ροή 3-2 στο 90′)!

Πάμε λοιπόν άμεσα στο σήμερα (και ολίγη από αύριο).

Στα σεντονάτα, αν θέλουμε ντε και καλά να στηρίξουμε κάτι, είναι κάτι που μας έχει ξαναπληρώσει, το 1+gg της Σίτι. Είναι άνετη με το 3-1 του πρώτου αγώνα, έχει Λίβερπουλ μπροστά της, το γκολ φέτος το δέχεται εύκολα, με Λειψία ήρθε 3-2, με Αστέρα 3-1, αυτό το 3-1 είναι το αγαπημένο της σκορ (και προχθές με την Γιουνάιτεντ) και δεν το αποκλείω και απόψε.

Το 1+gg στο 2,50.

Μετά, έχει ακόμα ένα ευρωπαικό, παρότι Εuropa League παίζουν απόψε Σπόρτινγκ-Αταλάντα. Ο άσος στο 2,15 άξιζε, τώρα πήγε στο 2,00. Κι εδώ παίζει καλά το 1+gg. Την Αταλάντα-τα είπαμε- την είδα τρία σερί. Με Μίλαν, Ιντερ, Μπολόνια. Θα τα φάει τα γκολ, ενώ έχει κι αυτή ένα. Πλέον, αφου δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ γενικά οι ομάδες είναι πιό άνετες.

Η Σπόρτινγκ πυροβολεί αδιακρίτως, φέτος έχει παίξει 39 ματς και δεν σκοράρε μόνο σε…ένα. Εχει 7/8 gg στα τελευταία της ευρωπαικά, 4 στα 6 gg και η Αταλάντα. Θα απολαύσουμε τον παιχταρά Γιόκερες (κλασικοί άγγλοι, τους αρέσει να…πληρώνουν υπεραξίες, τον είχαν μπροστά τους στη Κόβεντρι, ή αν προτιμάτε στην Μπράιτον απ’ το 2018 που τον έδινε μόνιμα δανεικό.

Η Σπόρτινγκ εδωσε 21, η αξία του πλέον είναι στα 45, θα βρεθεί αγγλική ομάδα να δώσει την πενηνταρού φέτος ή του χρόνου. Anyway, 1+gg της Σπόρτινγκ μας πάει στο 4,20.

Μετά, για να κλείσουμε με το σήμερα, εχω και κατιτίς από Αγγλία. Βασικά την Σουόνσι, η οποία μετά την ελεύση του Γουίλιαμς αρχές Γενάρη (αφού άφησε σύξυλη την Νοτς Κάουντι) άρχισε να πατάει καλά και να παίζει και ωραία μπάλα.

Δυο καλές νίκες, δύο καλά σερί διπλά (σε Χαλ και Σαντερλαντ), ενώ η Γουότφορντ…θλιβερή. Απορώ που δεν έχουν διώξει ακόμα τον Ισμαέλ, για την οικογένεια Πότζο μιλάμε, διώχνουν προπονητές όπως αλλάζουν πουκάμισα. Μια νίκη σε 10 ματς κι αυτή με την τελευταία Ρόδεραμ, χάλια μαύρα. Τιμιότατο το 3,20 των “κύκνων”. Εχω και ολίγη από Νόριτς, αλλά κάτι που εκτός δεν πατάει καλά (ενώ εντός…σκοτώνει κυριολεκτικά), κάτι που έπεσε στο 2,80, κάτι που η Μίντλεσμπρο…δεν είναι Γουότφορντ, το αφήνω.

Οπότε αυτά τα σημερινά. Ανετα γίνονται trixie. Θυμιζω, ΠΑΝΤΑ τα combo απο το bet builder για να παίρνουμε τυχόν πρώιμη σε πθανό 2-0 και μετά απλώς να περιμένουμε το γκολ του φιλοξενούμενου.

Αν το πάω παρακάτω, στα αυριανά, παρόμοιο σημείο με την Σπόρτινγκ είναι η Ρόμα. Και ως άσος (του 2,10) και ως 1+gg (στο 4,00). Με την έλευση Ντε Ρόσι πήραν πανω τους οι ρωμαίοι, είναι σε καλό φεγγάρι.

Και ανάποδα, η Μπράιτον φέτος -μετά την “ευρωπεριπέτεια” δεν μπορεί να βρει τα περσινά της πατήματα. Απ’τις 25/11 παρακαλώ, εκτός έδρας έχει κερδίσει…μόνο τη Σέφιλντ σε 10 ματς. Τραγικός απολογισμός. Ανάποδα, στο ίδιο μεγάλο διάστημα, η Ρόμα εντός έχασε μόνο από την Ιντερ σε 10 ματς. Επισης, τίμιο είναι και το 1+gg στην Μπενφίκα (3,20) και το over+gg στο Μαρσέιγ-Βιγιαρεάλ (2,05).

Κλείσαμε. Σκέφτηκα αρκετά και τον ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ αλλά θα το αφήσω (παρότι την Πέμπτη θα είμαι με ασπρόμαυρο κασκόλ, ολόψυχα θα φωνάζω υπέρ του, να τσακίσουν τους ναζί). Για αύριο (τσικνο)Πέμπτη αφήνω ενα ΜΙΚΡΟ παραθυράκι για update μετά απο φρέσκιες ειδήσεις. Προς το παρόν, αυτά είναι.

Ο καθενας παίζει όπως του αρέσει. Μπορεί πχ να κάνει trixie σήμερα και trixie αύριο (με Ρόμα, Μπενφικα, Μαρσείγ στα combos που είπα).

Τι θα κάνω εγώ; Αρχικά θα αφήσω ένα έξω. Εχω τέσσερα 1+gg (Σίτι, Ρόμα, Σπόρτινγκ, Μπενφίκα), ένα διπλό (Σουόνσι) και ένα over+gg (Μαρσέιγ). Θα αφήσω έξω την Μπενφικα. Δυο σερί χοντρές φάπες σε ντέρμπι με Σπόρτινγκ και Πόρτο δεν είναι καλά σημάδια. Θα κάνω δυάδα τα δύο μικρότερα (1+gg Σίτι και over+gg την Μαρσέιγ. Μου δίνει 5 φορές τα λεφτά μου. Και θα κρατήσω Σουόνσι 2/Σπόρτινγκ 1+gg/Ρόμα 1+gg για trixie.

Ενα 3,20/ένα 4,00/ένα 4,00. Είναι “ψηλό” trixie, άνετα παίζονται και μονά. Ομως τα πιστεύω. Ας πέρασει σήμερα ένα απ’ τα δύο συν την Σιτι, να περιμένουν κέρδη και τα δύο (και το σύστημα και η δυάδα). Ξαναλέω, ότι χημεία θέλετε κάνετε, ενώ τα combo 1+gg παίζονται στα bet builder (η Σουόνσι έχει πρώιμη φυσικά)!

Τα λέμε απόψε στο chat όπως και χθες, ενώ θυμίζω ΑΥΡΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΣ θα έχουμε νέο vidcast! Και την Παρασκευή κλασικά Betsellers Radio στις 4.

Υ,Γ: Κάθε 28η Οκτώβρη ή 25η Μάρτη γράφω πάντα το ίδιο: Να μην ξεχνάμε. Θα έπρεπε να το λέμε/και κυρίως να το κάνουμε πράξη και σε μερικές ακόμα ημερομηνίες. Σήμερα αν σας ρωτήσω τι έγινε πριν 30 χρόνια, πολλοί (νέοι ειδικά) δεν θα ξέρετε. Κακώς.

Γιατί σαν σήμερα, 6/3/1994, έφυγε η μεγαλύτερη σύγχρονη Ελληνίδα (το Ε κεφαλαίο). Εφυγε εκείνη που δεν έπρεπε να φυγει. Που θα έπρεπε να την μνημονεύουμε κάθε μέρα. Που σαν εκείνη ψάχνουμε με το φανάρι πλέον να βρούμε στην σημερινή τραγική Ελλάδα. Εφυγε η Μελίνα (μας). Η Μελίνα Μερκούρη. Εκείνη που θα έπρεπε κάθε μέρα να διδάσκεται παντού, να είναι πρότυπο για όλους…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras