334

Thassios

Γκρίνια και απογοήτευση – UPDATE!

Καλημέρα Betsellerades μου!

Μεσοβδόμαδα χτυπήσαμε μια καλή δυάδα στο τρίξι με τις κόκκινες των Λατίνων ενώ βγήκε κόκκινη και στο ματς της Ρίβερ Πλέιτ. Επομένως αν κάποιος έκανε yankee τώρα έχει πληρωθεί πολύ καλά. Δηλαδή με 3 στις 4 κόκκινες και αποδόσεις 3,1-3,4 μιλάμε για καλό κέρδος.

Προχωράμε στα φρέσκα όπου οι επιλογές αρχίζουν και λιγοστεύουν πάρα πολύ.

Πρώτη στάση στην Βραζιλία όπου έχω το παιχνίδι Φλαμένγκο – Κρουζέιρο. Μεσοβδόμαδα ενώ οι περισσότεροι παίζανε διπλό την Φλαμένγκο, εγώ σας είπα να μείνετε μακριά και σας είχα προειδοποιήσει ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο στην Χιλή. Τελικά δικαιώθηκα για μια ακόμη φορά αφού και ευχαριστώ να λέει που πήρε την ισοπαλία η Βραζιλιάνα.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουμε γκρίνιες πολλές και απογοήτευση μιας και χαιρέτησε τη 1η θέση και θα παλέψει για τη 2η. Ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι κυπέλλου με τη μισητή Φλουμινένσε και περιμένω να τα δώσει όλα εκεί. Δηλαδή έχει παίξει πριν τρείς μέρες με ταξίδι στη Χιλή και ακολουθεί σε έξι μέρες ο επαναληπτικός με τη Φλουμινένσε.

Απέναντι έχουμε μια Κρουζέιρο που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογία με τη Φλαμένγκο και στα τελευταία δύο εκτός έδρας ματς έχει βάλει 7 γκολ χωρίς να δεχθεί κανένα. Τρία έριξε στην Αμέρικα και άλλα τέσσερα στην Μπραγκαντίνο. Βλέπω το διπλό στο 5,75 (με πρώιμη) και νομίζω ότι δεν θα το πολυσκεφτώ για μια ομάδα που έχει δοντάκια. Υπάρχει μεγάλη αξία και ας κερδίσει 3-0 σήμερα η Φλαμένγκο.

Εγώ μάξιμουμ 3,5-4 θα το έδινα. Το παραλίγο 6αράκι είναι λάθος.

Μετά πάμε στα υπόλοιπα. Αυτό που ήθελα να ποντάρω γερά ήταν η κόκκινη στο Λας Πάλμας – Αλαβές. Θα πέσουν κορμιά αλλά για κάποιο λόγο οι φοβισμένοι μπουκ αποφάσισαν να μην δώσουν κόκκινες στην Β’ Ισπανίας ενώ όλο το χρόνο έδιναν. Είπαμε! Αυτοί έχουν το μαχαίρι αλλά και το καρπούζι.

Πάμε μετά στην Σκωτία. Έχουμε το καυτό ντέρμπι του Εδιμβούργου όπου κρίνεται και ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι πάντα ένα παιχνίδι με εντάσεις και πολλές κάρτες για τα δεδομένα της Σκωτίας. Οι μπουκ το έχουν μυριστεί και την απόδοση της κόκκινης ματ τη δίνουν λες και είναι Πορτογαλία , ωστόσο το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 6 μπορεί άνετα να παιχτεί.

Και στα τρία τελευταία μεταξύ τους είχαμε πάνω από 1 κίτρινη στο ημίχρονο. Οπότε το κρατάμε με τον ρέφερι της αναμέτρησης να έχει δύο σερί ματς που δείχνει τη κόκκινη κάρτα.

Μετά δεν έχω κάτι άλλο ιδιαίτερο πέρα από κάποια μικρά για να κάνω μια δυάδα. Το πρώτο έρχεται από την Αργεντινή όπου θα κρατήσω το καλοπληρωμένο g/g στο Ιντεπετιέντε – Λανούς.

Από 3 σερί g/g + όβερ 2,5 έρχεται η Ιντεπετιέντε ενώ η Λανούς εκτός έδρας έχει 3 στα 4 τελευταία g/g. Νομίζω ότι είναι καλό το g/g εδώ.

Μετά στην Αμερική έχουμε δύο ομάδες που κάνουν αντίθετη πορεία. Το μεν Κολοράντο έχει 3 σερί ήττες ενώ από την άλλη το Σινσινάτι πάει τρένο και είναι πρώτο με μόλις μία ήττα. Εκτός έδρας χάνει λίγο δυναμική αλλά δε βλέπω να χάνει απόψε.

Το κόμπο Χ2 + όβερ 1,5 στο 2,10 είναι πολύ τίμιο και το κραταώ. Οπότε κλείνω και με δυάδα τα ξημερώματα.

Αυτά ήταν όλα. Είπαμε δεν έχει επιλογές πολλές.

Αύριο δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα ανεβάσω νέα στήλη η update. Θα το δείτε. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Χθες μπορεί να πήραμε κάποιο κέρδος αλλά γενικά είμαι εκνευρισμένος με το τρόπο που έχασα τη δυάδα τα ξημερώματα.

Αντί να παίξω ξερό διπλό το Σινσινάτι , πήγα και έμπλεξα το κόμπο και το έχασα. Τζάμπα χαράμισα το σημείο και δεν θα ξαναγίνει.

Πάμε στα φρέσκα όπου θα ξεκινήσω από ένα σημείο που έρχεται από το Περού.

Θα ποντάρω τον άσσο της Κάρλος Μανούτσι. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει μόλις μια ήττα εντός έδρας ενώ έχει 4 νίκες στα τελευταία 6 ματς.

Από την άλλη έχουμε μια κουρασμένη Μελγκάρ καθώς τα έδωσε όλα μεσοβδόμαδα στο Libertadores αλλά και απογοητευμένη καθώς έχασε κάθε ελπίδα εκεί. Εκτός από αυτό , εκτός έδρας δεν έχει ακόμη νίκη. Οπότε πως το καλό μου δίνει τον άσσο στο 3,25;;! Το ποντάρω χωρίς δεύτερη σκέψη. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα γίνει χωρίς Φιλάθλους.

Μετά πάμε στην Ισπανία όπου θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα στο εξάποντο ματς της Αλμερίας με την Βαγιαδολίδ.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι και θα τα δώσουν όλα οι παίκτες. Ο ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο χειρότερος Ισπανός που θα μπορούσε να μας κάτσει γι αυτό και θα το ποντάρω χαλαρά.

Κλείνοντας έχω και μια τριάδα παιχνιδιών όπου περιμένω οριακή επικράτηση των γηπεδούχων αλλά να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.

Αυτά είναι τα Χέρενφεν – Γκόου Άχεντ , Βίλα – Μπράιτον και Χιρόνα – Μπέτις. Νομίζω ότι όλα τα ματς στα μάτια μου ξεκινάνε από το 1-1 και μετά γέρνουν προς τα αριστερά. Οπότε θα κάνω ένα ωραίο τρίξι με το anytime score 2-1 και στα τρία. Βαρβάτες αποδόσεις και όποιος θέλει μπορεί να κάνει και patent.

Στο Χιρόνα – Μπέτις θα ρίξω και μια μονάδα στην ανατροπή της Χιρόνα , κάτι που είδαμε και στα δύο τελευταία ματς μεταξύ τους μέσα στην Μπέτις (στο ένα είχαμε διπλή ανατροπή).

Σε ένα αδιάφορο ματς μπορεί να δούμε ωραίο θέαμα.

Αυτά ήταν όλα! Τα λέμε στο chat από το μεσημεράκι.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS