818

Thassios

Δίνουν μάχη ή χάνουν τον πόλεμο

Καλημέρα αλάνια μου!

Μεσοβδόμαδα κινηθήκαμε λίγο αφού είχε κάποιους αγώνες που προέκυψαν πονταρίσματα (ακόμη και στο chat πέρασε ένα ειδικό που ανέφερα για το προχθεσινό Χετάφε – Γρανάδα , γι αυτό να μπαίνετε στο στέκι μας) ενώ χθες αν δεν έχανε το πέναλτι η Αρούκα θα είχαμε διαφορετικό κλίμα στο 2ο ημίχρονο μιας και η Μπενφίκα δεν ήταν καλή (με 6 κίτρινες τελείωσε το ματς).

Τέλος αργότερα στο Ιταλικό είχε μουλαρώσει η μπάλα και δεν έμπαινε στα δίχτυα στο 2ο ημίχρονο ενώ στο πρώτο είχαμε δύο γκολ με δύο φάσεις κυριολεκτικά. Είπαμε ”ότι θέλει η μπάλα θα μας το δώσει”.

Στην εκπομπή χθες τα είπαμε με αρκετούς από εσάς και πάμε στο σήμερα. Ο Τίτλος νομίζω λέει πολλά. Μπαίνουμε τέλη Γενάρη και πολλές ομάδες θα πρέπει να ξυπνήσουν γιατί τα περιθώρια θα αρχίσουν σιγά σιγά να στενεύουν και προτού το καταλάβουν θα χάσουν τον πόλεμο.

Και με αυτό το πρόλογο λοιπόν πάμε και στο πρώτο ματς για σήμερα που περιμένω να πέσουν κορμιά καθώς είναι μια δυνατή μάχη που θα πρέπει να δώσουν και οι δύο ομάδες. Αναφέρομαι στο ζευγάρι Λεβάντε – Κάντιθ όπου οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν μόνο τη νίκη γιατί είναι ήδη 9 βαθμούς πίσω από τη σωτηρία. Από την άλλη η Κάντιθ έχει να δει νίκη πάνω από δύο μήνες και αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να κερδίσει σήμερα.

Δεν χωράει ισοπαλία στο ματς στα μάτια μου και περιμένω πιο πολύ ξύλο παρά θέαμα. Η Λεβάντε βγάζει νεύρα και το βλέπουμε καθώς στα τελευταία παιχνίδια της βλέπουμε πολλές κόκκινες (έχουν αποβληθεί μέχρι και παίκτες – παράγοντες στον πάγκο). Δεν χρειάζεται να πω πολλά, ειδικά όταν βλέπω την κόκκινη σε απόδοση 5. Στο 7 πάει η απόδοση σε συνδυασμό με όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα.

Το παίζω με κλειστά μάτια. Από κοντά και το ειδικό ”όβερ 1 κάρτα η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο σε απόδοση 3,4” αφού όσο περνάει η ώρα και δεν παίρνουν αυτό που θέλουν θα ανεβαίνει η ένταση ενώ και οι μέσοι όροι των ομάδων είναι μεγαλύτεροι στο 2ο μέρος. Δε γίνεται να μην πέσει ξύλο σε αυτό το εξάποντο καυτό ματς. Διαιτητής είναι αυτός που μας πλήρωσε και μεσοβδόμαδα και είναι τίμιος.

Ας μας ξαναπληρώσει! Θα είναι το μεγαλύτερο ποντάρισμα της σεζόν μέχρι στιγμής.

Πάμε στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι που κάνει μπαμ για παιχνίδι σε κάρτες και δεν είναι άλλο από το Σπόρτινγκ – Μπράγκα. Πάντα έχουμε πει ότι είναι ιδιαίτερα τα ματς των τεσσάρων ομάδων στη Πορτογαλία και έχουν ένταση και ξύλο. Η Μπράγκα θέλει να βάζει δύσκολα στις υπόλοιπες και μετά την εξάρα που έφαγε από τη Μπενφίκα , το ματς με την Πόρτο εκτός το είχε προσεγγίσει με πιο πολύ δύναμη και πάθος.

Κάτι παρόμοιο περιμένω και σήμερα απέναντι σε μια Σπόρτινγκ θέλει μόνο την νίκη ώστε να μην απομακρυνθεί κι άλλο η Πόρτο. Η κόκκινη κάρτα σε απόδοση 3,3 νομίζω ότι αξίζει να πονταριστεί. Το μόνο αρνητικό είναι η παράδοση που μας λέει ότι την τελευταία 12ετία δεν έχει βγει κόκκινη όταν παίζουν μέσα στην Σπόρτινγκ.

Είδα λίγο και τα δύο ντέρμπι στην Τσάμπιονσιπ που ανέφεραν τα παιδιά στο ράδιο αλλά θα αφήσω τους σφιχτούς Άγγλους μιας και οι αποδόσεις έχουν μικρότερη αξία σε σχέση με τους Ισπανούς που θα ποντάρω.

Προχωράμε και πάμε στα γκολ. Ξεκινάω από τους Ιταλούς όπου περιμένω θέαμα από Λάτσιο και Αταλάντα. Με 4 στα 10 εντός g/g ημιχρόνου η Λάτσιο παίζει με την ομάδα που έχει τα περισσότερα εκτός έδρας g/g ημιχρόνου. Στο 3,75 που το βλέπω θα μπει στο παιχνίδι μου ενώ για όποιον θέλει να το τραβήξει δεν αποκλείω να δούμε το g/g και στα δύο ημίχρονα.

Πάντως στα ίδια ποσοστά ομάδων έχουμε και το όβερ 2,5 γκολ ημιχρόνου (4 στα 10 εντός η Λάτσιο και 5 στα 10 εκτός η Αταλάντα. Το g/g & όβερ 2,5 ημιχρόνου στο 7,50 είναι ένα σημείο με πολύ μεγάλη αξία στα μάτια μου.

Στη Γερμανία λογικά πολλοί θα ποντάρετε την Ουνιόν και πως να μην το κάνετε με τα χάλια που έχει η Γκλάντμπαχ. Παιχνίδι που περιμένω αρκετά γκολ, εγώ κρατάω το anytime score 1-2 σε απόδοση 5,8 αφού η Γκλάντμπαχ περιμένω να σκοράρει καθώς και η Ουνιόν φέτος έχει κρατήσει μία φορά μόνο ανέπαφη την εστία της εκτός έδρας.

Εδώ πάντως παίζει πολύ και η ανατροπή υπέρ της Ουνιόν.

Ακόμη μία ανατροπή μπορούμε να δούμε και στο ματς της Χόφενχάιμ με την Ντόρτμουντ. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έχουν πολλές ανατροπές. Κέρδισαν με ανατροπή την Φρανκφούρτη , έχασαν με ανατροπή από τη Χέρτα , κέρδισαν με ανατροπή την Βόλσφμπουργκ αλλά και την Λεβερκούζεν. Το θέμα είναι ποιος θα κερδίσει σήμερα.

Επειδή θα είναι ζόρικο το ματς για την Ντορτμουντ θα κρατήσω το ειδικό ”να σκοράρει πρώτη και να χάσει ” σε απόδοση 5,5 (δεν μας καλύπτει η διπλή ανατροπή) καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για να ποντάρω υπέρ του.

Αυτά λοιπόν ήταν όλα όσα είδα και στα μάτια μου θα πρέπει να αφαιρέσω ένα από το παιχνίδι μου. Είμαι ανάμεσα σε Ούνιον και Σπόρτινγκ.

Να αφήσω ήσυχη την Γερμανίδα, μιας και κάτι μου λέει ότι θα το περιμένουμε και διπλό ή να αφήσω τους Πορτογάλους με τη παράδοση να με φοβίζει και την απόδοση να απαιτεί παραπάνω μονάδες για ποντάρισμα;; Μετά από σκέψη θα ποντάρω το σκορ της Ουνιόν αφού δεν θέλω να ανεβάσω ποντάρισμα στου Πορτογάλους. Θα το Τσεκάρουμε στο live όπου ας ελπίσουμε να μην έχει γκρεμιστεί η απόδοση της κόκκινης.

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για μάχη νωρίς το μεσημέρι και σας περιμένω στις θέσεις σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS