190

Thassios

Δίψα για νίκη

Καλσπέρα παικταράδες μου!

Τελικά αποδείχτηκε σκάρτο το καλό πρόγραμμα που είχα στα μάτια μου. Σε ότι αφορά τα γκολ ειδικά πιάσαμε πάτο. Πέντε ειδικά με γκολ είχα κρατήσει και δεν επιβεβαιώθηκε κανένα. Τον αν άξιζε κάποιο φυσικά είναι άλλο ευαγγέλιο. Ας πούμε η Λέγκια έπρεπε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο (δοκάρι και δύο καραμπινάτες φάσεις).

Τελικά δεν έγινε και έφαγε μετά 4 γκολ χωρίς να βάλει και να πληρώσει τουλάχιστον το μπετ του Billara. Στη Σοσιεδάδ η Μαγιόρκα έπρεπε τουλάχιστον να βάλει ένα γκολ (μη πω και δύο) αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα. Οπότε είναι ξεκάθαρο ότι ακόμη η τύχη δεν έχει έρθει με το μέρος μου. Οι κάρτες πάντως συνεχίζουν να μας κλείνουν το μάτι και μου αρέσει.

Οριακά δε βγήκε σε Βουλγαρία (μας έφαγε το σκορ) , άνετα βγήκε στο ντέρμπι στην Κολομβία , από το ημίχρονο στην Ισπανία ενώ ακόμη και το Γαλλικό πλήρωσε όλο το κόσμο (εγώ εξήγησα τους λόγους που το άφησα εκτός και δεν το μετάνιωσα).

Προτού πάμε στα φρέσκα πάντως να αναφέρω πως τα υπόλοιπα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά. Βασίλης , Άγγελος και Γερμανός έδωσαν σημεία από αυτά που δύσκολα βρίσκεται αλλού.

Κάποια παιδιά , και πολλά μάλιστα , πήγαν εξαιρετικά ταμεία και ουσιαστικά αυτό είναι που θέλουμε. Εμείς δίνουν τα σημεία. Με μία δική σας χημεία πάτε εξαιρετικά ταμεία.

Πάμε λίγο στα σημερινά.

Πρώτη στάση στα δικά μας χωράφια. Ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με τις δύο ομάδες να είναι καλά. Το διπλό για εμένα δεν θα έπρεπε να δίνει τόσο.

Ναι μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός αλλά όχι όσο εύκολα λένε οι αποδόσεις. To ματς στα μάτια μου ξεκινάει από το 1-1 και οριακά πάει προς τον άσσο. Σαν πρώτο σημείο βλέπω την ισοπαλία. Από εκεί και πέρα έχουμε καρτάκια διαιτητή και θα δούμε πολλές κάρτες. Ο Ιταλός Maresca μας έχει πληρώσει πολλές φορές σε αυτήν τη στήλη. Οι αποδόσεις στις κάρτες είναι τίμιες μιας και βρίσκω τη κόκκινη στο 3,4.

Ο Ιταλός αργεί να βγάλει κάρτες στα παιχνίδια του , οπότε δε σκέφτομαι ποντάρισμα με κάρτες ημιχρόνου. Τα έψαξα και καταλήγω σε δύο μπετ. Το ειδικό ”g/g + κόκκινη + όβερ 1,5 κίτρινες Ολυμπιακός” δίνει 7,25 και τη κόκκινη κάρτα στο 3,4.

Προχωράμε και πάμε στην Ισπανία όπου κάνω στάση στο Βιγιαρεάλ – Αλαβές. Θα πέσουν κορμιά. Ειδικά αν δεν παίρνει το αποτέλεσμα που πρέπει η Βιγιαρεάλ.

Πρέπει να κερδίσει σήμερα και θα μπούνε δυναμικά οι παίκτες της. Από την άλλη και η Αλαβές θα το πάει στη δύναμη το παιχνίδι γιατί ξέρει ότι έχει κατώτερο σύνολο. Στα τρία τελευταία ματς της Αλαβές βλέπουμε κόκκινη κάρτα ενώ και η Βιγιαρεάλ έχει δεχθεί 3 κόκκινες στα τελευταία 6 ματς. Αν τυχόν πάμε στο 2ο ημίχρονο και η Βιγιαρεάλ δεν κερδίζει άνετα , τότε θα πέσουν κλωτσιές.

Λίγο η γκρίνια , λίγο το ότι δεν τους βγαίνει το ματς και λίγο η Αλαβές που θα κοπανάει θα βγούνε πολλές κάρτες. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” δίνει 5 και θα το τιμήσω. Πάμε να σπάσουμε μια μεγάλη παράδοση καθώς εδώ και 35 περίπου χρόνια δεν έχει βγει κόκκινη μεταξύ τους. Μπορεί να έχουν καλές σχέσεις (τεχνικός της Αλαβές είναι ο Luis Garcia που πέρασε ένα φεγγάρι από την Βιγιαρεάλ) αλλά σήμερα νομίζω ότι δε χωράνε τέτοια.

Με χαμηλό ποντάρισμα αυτό.

Παρακάτω κανονικά θα έπρεπε να κάνω στάση στη Γερμανία και στο καυτό ντέρμπι ανάμεσα στην Κολωνία και την Γκλάντμπαχ αλλά οι κερατάδες πήγαν και έβαλαν τον χειρότερο διαιτητή στην ιστορία των Γερμανικών καρτών. Γιατί τον Aytekin ρε παιδιά;;;;Γιατί το μπελά μου μέσα. Εγώ με αυτόν δε βάζω ούτε ένα ευρώ.

Εσείς δείτε το καθώς με τη βαθμολογική θέση των ομάδων θα πέσουν κορμιά.

Καυτό ντέρμπι έχουμε και στο Maurice Dufrasne όπου η Σταντάρ Λιέγης θα υποδεχτεί την Άντερλεχτ. Με καλό διαιτητή και τις δηλώσεις του προπονητή της Άντερλεχτ (είπε να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό) νομίζω ότι θα πέσει ξύλο σε ένα παιχνίδι που πάντα είναι δυνατό και έχει επεισόδια.

Η Σταντάρ διψάει για νίκη καθώς έχει κακή παράδοση. Στο 3,80 η κόκκινη κάρτα.

Φεύγουμε από Ευρώπη και πάμε στη Βραζιλία όπου κάνω στάση στο Clássico Mineiro. Η πολύ καλή και φορμαρισμένη Ατλέτικο Μινέιρο θα υποδεχτεί την Κρουζέϊρο που πάει για φούντο άμα συνεχίσει έτσι. Πολύ γκρίνια στις τάξεις της και βγάζει νεύρα στα παιχνίδια της.

Οι οπαδοί βράζουν με απειλές σε ποδοσφαιριστές και προς τον πρόεδρο. Σήμερα θέλουν να πάρουν κάτι στο ντέρμπι να καλμάρουν τα νεύρα. Ποντάρω κάρτες εδώ μιας και η παράδοση είναι εξαιρετική. Στο 3,20 η κόκκινη κάρτα.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα για κάρτες. Από γκολ θα τα αναφέρω στα γρήγορα γιατί με έχουν νευριάσει (χοχοχο). Σαντχάουζεν g/g + όβερ 3,5 , Εγκρίτε g/g + όβερ 2,5, Αστέρας Τρίπολης g/g + οβερ 2,5, Νάντ g/g + όβερ 2,5 και Λυών g/g + όβερ 2,5.

Αυτά ήταν όλα λοιπόν. Πάμε να δούμε τι κρατάω. Καταρχήν θα κάνω ένα ωραίο τρίξι με κόκκκινες σε Ελλάδα , Βέλγιο και Βραζιλία. Με 5 μονάδες ποντάρισμα αυτό.

Μετά θα κρατήσω τα δύο μονά σε Ελλάδα (το ειδικό σε απόδοση 7,25) και Ισπανία με τις μεγάλες αποδόσεις.

Τέλος θα πάρω και τη παρακάτω δυάδα με γκολ. Έχει καλά στατιστικά το Γαλλικό για γκολ στο ημίχρονο γι αυτό και προσθέτω την επιλογή.

Τελικά βγήκαν επιλογές. Κανονικά θα έκανα παραπάνω διαλογή αλλά μετά τη χθεσινή ισοπαλία και μιας μου αρέσουν όλα, λέω το ρισκάρω. Ανεβάζω ποντάρισμα στις κάρτες μιας και βλέπω ότι τραβάνε ενώ στο σύνολο μονάδων δε ξεφεύγω (11 μονάδες).

Ποντάρουμε ομάδες που διψάνε για νίκη και αυτό θα φέρει ένταση.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και εμείς τα λέμε στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS