1417

Billaras

Δεν είμαι καλά γιατρέ μου-UPDATE!!

Νομίζω ότι άμεσα πρέπει να κλείσω ραντεβού με έναν ψυχίατρο! Δευτέρα-Τρίτη να με εξετάσει! Γιατί αν έχω τόση…πρεμούρα και να δω και να παίξω Σουπερ Λίγκα, τα πράγματα είναι σοβαρά και αρχίζω να ανησυχώ (γέλια).

Εδώ είμαστε, καλά περάσαμε μεσοβδόμαδα, πληρωθήκαμε (και εύκολα θα έλεγα) την πορτογαλική δυάδα, αλλά το θέμα μας είναι άλλο.

Εχουμε new entry στο κουπόνι τα…παιδιά τα δικά μας. Χθες λόγω προβλήματος δεν ηχογραφήθηκε η εκπομπή του Betsellers Radio οπότε πολλοί δεν θα την ακούσατε γιά να ξέρετε που προσανατολίζομαι. Εκτός αν διαβάσατε KingBet. Οσοι το κάνατε, ξέρετε ήδη.

Ναι λοιπόν, έχω…φτιαχτεί που αρχίζει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οκ, φίλαθλος είμαι κι εγώ, η στέρηση τόσων μηνών τώρα μου βγαίνει. Από χθες φανταστείτε κανόνισα με καλό παρεάκι να δούμε αύριο σε καφετέρια back to back τα ματς σε Τούμπα και ΟΑΚΑ. Θα μπορούσα να πάω γήπεδο, δίπλα μου είναι. Αλλά σε ένα άδειο-άχαρο ΟΑΚΑ δεν έχει γούστο. Εμενα μου έλειψε ο χαβαλές, να σχολιάζουμε με τα φιλαράκια, να γίνεται καζούρα, το…τζέρτζελο που λέμε.

Οπότε, σε καφέ και “εξέδρα” μεταξύ μας, μακάρι να είναι σε άλλα τραπέζια και Παναθηναϊκοί, και Ολυμπιακοί και ΠΑΟΚτσήδες, να μπούμε σε κλίμα (γέλια).

Αυτό όμως που με “προβληματίζει” και λέω να με δει γιατρός, δεν είναι ότι θέλω να δω πλέι οφ ελληνικά. Είναι ότι…θέλω να ποντάρω κιόλας. Με βλέπω με ισχυρή αντιβίωση από μεθαύριο, να μου περάσει, χεχεχεχε.

Ως τότε, ας…παίξω. Θα παίξω κάτι ψιλαδάκια (ενα πακέτο τσιγάρα) στην ανατροπή του Πανιωνίου. Το’χαν φέρει και στο πρωτάθλημα στο Βόλο. Που ξέρεις; Νυν ομάδα Μπέου με τέως ομάδα Μπέου! Τώρα αν έχουν μοντάρει τίποτα άλλο, δεν ξέρω. Στο 26,00 το 2/1, ας παίξω ένα fun bet.

Θα παίξω και ΟΦΗ. Πήγε στο 4,75, έπεσε, αλλά και παλι μεγάλο είναι.

Σε άδειο Βικελίδης, με τον Αρη να έχει το νου του (λογικό) στο κύπελλο, καλή ομάδα οι κρητικοι, γιατί όχι;

ΑΕΚ θα έπαιζα αν έβρισκα 1,90 αλλά δεν βρίσκω οπότε πάσο. Και τέλος, πάω Τούμπα. Ξεκινάω με g/g. Πιστεύω το έχουν εύκολα. Από εκεί και πέρα, με δεδομένα τα πολλά αμυντικά θέματα του ΠΑΟΚ, πιστεύω δεν θα χάσει ο Ολυμπιακός.

Αμα δεν έχεις Κρέσπο-Ιγκασον στα στόπερ, αμα δεν έχεις Γιαννούλη αριστερα και αμα δεν έχεις και Αουγκούστο μπροστά τους, θα δεχθείς γκολ. Κάτι σε 1-1 ή 1-2 το κόβω. Ρίχνω κέρμα αν θα παίξω 2+/gg (6,00) ή Χ+g/g (4,33). Το κέρμα κάθεται στο Χ! Ελπίζω να είναι…γουρικο το κέρμα, πάντως εσεις αποφασίστε, εγώ αναφέρω που πιστεύω θα πάει το ματς.

Και μετά, φεύγω από Ελλάδα. Πορτογαλία (σήμερα) τίποτα, Αυστρία (σήμερα) τίποτα. Αύριο update μάλλον γιατί κάτι έχει και από τις δύο αυτές χώρες.

Πάω λοιπόν Γερμανία. Νωρίς μου ψιλοκάνει η Βέχεν, αλλά φαβορί δεν ψήνομαι, απλά την αναφέρω. Τα αυριανά τα αφήνω γιά το update, μένω στο σημερα. Κρατάω Χέρτα, μετά από σκέψη δεν πάω σε draw no bet και μονό αποδεκτό αλλά κάνω κάτι σπάνιο (για μένα).

Κραταω το Χ-2 (δε) του 3,25. Η Ντόρτμουντ δεν με πείθει, αν κάνει ξέσπασμα με γειά της και χαρά της, έχει θέμα Φαβρ απλά το σκεπάζουν ως το τέλος της σαιζόν. Και η Χέρτα μιά χαρά με Λαμπαντία.

Κρατάω και Αίντραχτ (οποιος θέλει ξερό άσο, ας κάνει δυάδα με την Βέχεν, ιδέα ρίχνω), αλλά όχι “ξερά” στο 2,00. Κοτσάρω και το g/g, με 1+g/g πάω στο 3,25 και μου κάνει εδώ.

Οπότε, ας τα κάνω σούμα.

Fun bet το 2/1 του Πανιωνίου, σε μονό.

Ξερό διπλό σε μονό αποδεκτό ο ΟΦΗ.

Και τέλος, παω σε trixie με Αϊντραχτ 1+g/g, Χερτα Χ-2 (δε) και ΠΑΟΚ Χ+g/g. Περίεργο trixie με διπλή ευκαιρία και δυο combo, αλλά μου αρέσει.

Και κλείσαμε. Αύριο update στην υπάρχουσα στήλη, σήμερα στο chat κλασικά μετά τις 16,30 και τη Δευτέρα στον….γιατρό (γέλια).

Update: Αν μετανοιώνω γιά κάτι χθες, είναι γιά την Αιντραχτ. Αφού γίνεται το έλα να δεις στην Γερμανία και οι άσοι..αγνοούνται, κακώς στράφηκα εκεί. Και βάση του ματς, δικαιότατο το 0-2 της Μάιντς, μην πω και μικρό.

Η Χέρτα μπορούσε το Χ, ο ΟΦΗ πόνεσε από την ισοφάριση σε κομβικό σημείο, end of story.

Σήμερα χαλαρά. Η ΒΑΚ με απασχολεί (θεωρώ ότι η Λίντσερ δεν αντέχει τα απανωτά σοκ πρώτα τιμωρίας μετά ήττας στο 93′), η Πάσος με απασχολεί (είδατε τι έγινε στην επανέναρξη της Πορτογαλίας, κηδεία η Πόρτο, κηδεία η Μπενφίκα, κηδεία η Μπράγκα, μικρό φαβορί δεν πέρασε), υπάρχει και το ειδικό στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που ξέρετε από χθες.

Κάτιάλλο δεν βρήκα, τα γερμανικά δεν μου αρέσουν σήμερα.

Οπότε, το παιχνίδι μου ήδη σχηματίζεται. Ασος Βακ, διπλό με κάλυψη στο draw no bet η Πάσος και το ισοπαλία+g/g της Τούμπας μας κάνουν ένα trixie και τέλος. Είχα κι άλλη σκέψη, να παίξω μονά-δυάδα το αυστριακό και το πορτογαλικό και μονά σκορ (1-1 και 1-2) στην Τούμπα.

Κατέληξα στο trixie γιά να κατεβάσω μίζα, δεν είναι καιρός ακόμα γιά δυνατά μπετ. Εσεις αποφασίστε όπως σας βολεύει. Θα είμαι στο chat νωρίς, αργότερα θα πάω με παρεάκι να δω τα ελληνικά ντέρμπι, είπαμε και χθες, δεν…είμαι και πολύ καλά στα μυαλά μου (γέλια). Νέα στήλη την Τρίτη.

 

Παλαιότερα άρθρα του Billaras