2199

Billaras

Δεν μπορούν να πονταριστούν όλα

Τελευταία μου στήλη εδώ και παρόλο που θα παίξω και σήμερα το κατιτίς μου, θα κάνω έναν μίνι απολογισμό της εβδομάδας μέχρι και χθες. Το Σάββατο λοιπόν, μου πήγε καλά. Κέρδισε ο Λεβαδειακός, κέρδισε και η Σεν Γκάλεν, έστω και με –ολίγον άδικη– ανατροπή και είχα καλές επιστροφές. Και σε αυτό θέλω να εστιάσω: έπαιξα Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο, συνολικά 11 σημεία και έπιασα μόλις τα 3, ευστοχία δηλαδή 27%.

Κι όμως είχα κέρδος 16 μονάδες ή 5% του αρχικού κεφαλαίου. Ήμουν και τυχερός που έκανα καλή χημεία και μου έκατσε δυάδα χθες αλλά θα είχα ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας χωρίς τον τρόπο παιχνιδιού που έμαθα και εξέλιξα χάρη στο betsellers, μεγάλες αποδόσεις, μονά όπου είναι δυνατόν, ποτέ πάνω από τρία παιχνίδια σε ένα σύστημα και προσεκτική διαχείριση κάβας.

Μετά από αυτή τη μικρή εισαγωγή πάμε να δούμε τι επέλεξα για σήμερα. Αρχικά κράτησα 9 παιχνίδια από 9 διαφορετικά πρωταθλήματα! Βέρντερ, Αούστρια, Λουκέρνη, Αλμπαθέτε, Ρόντα, Μπελενένσες, Γκέτεμποργκ, Μπράγκε, Τούρκου. Όλα έχουν αξία στα μάτια μου αλλά προφανώς δεν γίνεται να πονταριστούν όλα. Ή μήπως γίνεται; Ξεκινάω με τα πιο μεγάλα σημεία και τον αδικαιολόγητο φαβοριτισμό της Έστερσουντ απέναντι στη Γκέτεμποργκ.

Η γηπεδούχος έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα και ακόμα και με τα περσινά δεδομένα (η Έστερσουντ έκανε καλή πορεία εντός και εκτός συνόρων) δεν έχει καμία απολύτως λογική το σετ των αποδόσεων. Στο 5,00 το διπλό, το κρατάω και χωρίς κάλυψη. Αντίστοιχα λάθος θεωρώ και το 4,75 στο διπλό της Μπράγκε για τη Β’ Σουηδίας. Η νεοφώτιστη έχει δείξει καλά στοιχεία και στα φιλικά και στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και έχει πιθανότητες να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Επειδή όμως είναι νωρίς ακόμα και πρόκειται για νεοφώτιστη, το αφήνω αυτό για σήμερα. Για να τελειώνω με τη Σκανδιναβία, κόβω και την Τούρκου, είναι μόλις δεύτερη αγωνιστική και το 3,30 του άσου είναι έτσι κι αλλιώς οριακά αποδεκτό. Κατεβαίνουμε λίγο πιο νότια τώρα και Ολλανδία για την αναμέτρηση Γκρόνινγκεν – Ρόντα. Πραγματικά αστείο να δίνεται το διπλό στο 4,33.

Η Ρόντα έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, στις οποίες μπορεί να μην ήταν και τόσο καλή αλλά είναι ξεκάθαρο ότι άστρο λαμπρό την οδηγεί. Έχει πολύ ισοπαλία το ματς αλλά θα τολμήσω και θα το βάλω στο παιχνίδι μου. Βλέποντας τα υπόλοιπα παιχνίδια, κόβονται και οι Βέρντερ και Λουκέρνη, στο 2,55 και 2,37 αντίστοιχα. Έχουμε καλύτερες επιλογές σήμερα.

Η Αούστρια στο 3,50 ως γηπεδούχος στο ντέρμπι της Βιέννης, η Αλμπαθέτε στο 3,40 απέναντι στην Αλμερία και η Μπελενένσες που υποδέχεται τη Σπόρτινγκ. Η Αούστρια τα πηγαίνει μια χαρά τώρα τελευταία, πρόκειται για ντέρμπι, είναι γηπεδούχος το σετ θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο. Η Αλμπαθέτε θεωρητικά είναι αδιάφορη, έχει σχεδόν σωθεί αλλά η Αλμερία έχει να κερδίσει σχεδόν δυο μήνες.

Αξίζει η κόντρα, αλλά το ματς έχει και ισοπαλία όπως και το μεσοβδόμαδο της Αλμπαθέτε που πάλι την αδικούσαν οι αποδόσεις αλλά έμεινε στο 0-0. Θα το αφήσω κι αυτό. Τέλος, η Μπελενένσες που υποδέχεται την απογοητευμένη εντός και εκτός συνόρων Σπόρτινγκ. Έχει δείξει καλά στοιχεία η γηπεδούχος και η απόδοση του άσου επιτρέπει και κάλυψη, στο 4,50 το DNB.

Τέσσερα σημεία έφτασαν μέχρι το τέλος. Πάμε να δούμε τη χημεία τώρα. Γκέτεμποργκ μόνη της με 10 μονάδες. Μπελένενσες DNB και Ρόντα με 11,5 μονάδες η καθεμία. Τις κάνω σύστημα με την Αούστρια και βάζω 7 μονάδες στις δυάδες και 3 μονάδες στην τριάδα. Επιστροφές 14/04: 151 μονάδες Ποντάρισμα 14/04: 57 μονάδες Κάβα 14/04: 259 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras