4406

Billaras

Δεν ξεχωρίζουν πολλά…

Φράουλες. Πολλές…φράουλες χθες. Ηταν…συνοδευτικές, αν με πιάνετε. Τίποτα δεν πήγε καλά, χωρίς περιστροφές. Και καμιά δικαιολογία. Απογοητεύτηκα από τις ομάδες “μου”. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά κέρδισε αυτή που…είχε υποστεί την ξεφτίλα της Τρίτης, η Λιντς! Οι φορμαρισμένες και με ηθικό, πήγαν γιά βρούβες. Και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την κόκκινη του Σισέ ή ότιδήποτε άλλο.

Στέκομαι στο γεγονός ότι δεν ήταν καλές και τέρμα. Το μόνο κυριολεκτικά που με απασχόλησε χθες βράδυ όταν η μέρα τέλειωσε ήταν αν μπορούσα να…έχω ξεφύγει. Καλά, τα εγγλέζικα σίγουρα θα τα είχα παίξει. Μου άρεσαν, τα χτύπησα, έχασα. Αποκλείεται να τα γλύτωνα. Τι απλώς θα μπορούσα να είχα κάνει; Να είχα παίξει ένα παρολί ακόμα ίσως.

Που ίσως κέρδιζε. Πέταξα πχ δύο γερμανικά καλά σημεία (Φράιμπουργκ και Σάλκε) γιατί η μιά είχε αντίπαλο με νεό προπονητή, η άλλη είχε ζόρικο ευρωπαϊκό ματς εντός των ημερών. Πέταξα την Σαμπντόρια που επίσης κέρδισε. Πέταξα τη Μίλαν γιατί είχε κάκιστη απόδοση. Ισως αν έκανα τα στραβά μάτια, ίσως να έφτιαχνα ένα κερδισμένο παρολί. Αλλά με τα…ίσως, δεν βγάζεις άκρη.

Οπότε αποδέχομαι στο απόλυτο την ήττα μου και πάω παρακάτω… Ηδη περιμένω μιά καλή δυάδα, πονταρισμένη από χθες. Και βεβαίως είναι κομβική. Αν περάσει, παίρνω όλο μου το παιχνίδι πίσω, βγαίνω κι από πάνω! Το ζουμί είναι εν ολίγοις στην χθεσινή δυάδα, Αταλάντα Χ (ξεκινάει σε λίγο)-Πάρμα 2. Γιά να δούμε… Πέρα από αυτά τα δύο σημεία, τι υπάρχει σήμερα; Ψιλοπράματα.

Πολλά τα ανέφερα κα χθες. Μπέρμιγχαμ, Καρντεμίρ, ΠΑΣ Γιάννινα, Γιουβέντους, Αγιαξ over (και over 3,5). Πρόσθεσα μερικά ακόμα: Εσπανιόλ over, Παρί over. Και παράλληλα, έσβησα τρία σημεία, τρεις άσους. Εσβησα Στουτγάρδη (δεν την αγγίζω χωρίς Ιμπίσεβιτς), Λάτσιο (δεν την αγγίζω χωρίς Κλόζε), Τζένοα (βλέπω κινήσεις της αγοράς προς το Χ, ήταν ο καταλύτης γιά να σβήσω το σημείο, έχοντας και την εικόνα της Τζένοα φρέσκια, αυτή με την Ρόμα, που δεν μου άρεσε καθόλου).

Με λίγα λόγια: Ισχυουν Αταλάντα Χ και Πάρμα 2 και τα υπόλοιπα είναι Μπέρμιγχαμ, Καρντεμίρ, ΠΑΣ Γιάννινα, Γιουβέντους, Αγιαξ over (και over 3,5), Εσπανιόλ over, Παρί over. Κλείσαμε. Οπως βλέπετε, είναι -το έγραψα ήδη- ψιλοπράγματα… Πριν πάω στο παιχνίδι μου, να αναφέρω κάτι που…καταγράφω. Κάποιες κινήσεις της αγοράς, σε ένα Χ, σε αυτό της Μπέιρα Μαρ.

Φορτώνεται. Οπως “κάτι” γίνεται και σε ένα ..δανέζικο ματς, κοντράρεται η Οντένσε. Δεν παίζω κάτι, απλώς τα επισημαίνω, ας τα δει ο καθένας ξεχωριστά. Α, και κάτι ακόμα. Οριστικά, το είδατε, δεν παίζω το Χ στο Κιέβο-Σιένα. Κι ας έρθει. Θεωρώ ότι θα παιχθεί στα ίσα. Και η Κιέβο δεν πιστεύω ότι θα κάνει κι άλλο χατήρι (έχει ήδη κάνει δύο μαζεμένα) και η Σιένα μπορεί να χτυπήσει το ματς στα ίσα αν τυχόν κερδίζει η Λέτσε στην Νοβάρα.

Οπότε… πάσο και με την ευχή όσοι το παίξατε Χ να έρθει. Εγω θα απέχω. Το Χ της Αταλάντα δεν το ξαναποντάρω. Ελπίζω να έρθει και κυρίως ελπίζω να κερδίσει και η Πάρμα, μην πάει χαμένο. Που σημαίνει ότι αυτά τα δύο σημεία…μένουν ως έχουν. Δεν τα ξαναποντάρω, ίσως κάνω κάτι στο live γιά κέρδη (πχ χθες, η Μίλαν δεν άξιζε αρχικά, αλλά στο live καλοπλήρωσε αν κάποιος κυνήγησε ανατροπή).

Μένουν τα υπόλοιπα. Θα κινηθώ σε ρηχά νερά. Μιά τριάδα με over, αυτά που ανέφερα. Εσπανιόλ-Αγιαξ-Παρί. Και μετά, θα κάνω και μιά τριάδα με Μπέρμιγχαμ 1 (περιμένω αντίδραση από αυτήν, όπως αντέδρασε χθες η Λιντς-Γιουβέντους (εδώ θα κάνω τα στραβά μάτια γιατί δεν έχω και σε καμιά εκτίμηση την Ιντερ)-Αγιαξ over 3,5 (στο άλλο παρολί είναι over 2,5).

Και θα κλείσω με μιά δυάδα, Καρντεμίρ 1-ΠΑΣ Γιάννινα 1. Αυτά είναι. Πολύ ρηχά νερά…. Ο καθένας ας κάνει την δική του χημεία. Μπορεί πχ να ξαναπαίξει την Πάρμα. Δεν θα διαφωνήσω, εγώ απλά δεν το κάνω. Χαρά Θεού είναι έξω, προτιμώ να πάω γιά έναν καφέ να λιαστώ, παρά να ασχοληθώ ζεστά με το κουμάρι σήμερα. Ας βγει η δυάδα η χθεσινή να πάρω το μπετ μου πίσω και όλα καλά! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 25.160 μονάδες. Ανοιχτά μπετ από 24/3: Αταλάντα Χ-Πάρμα 2 (5.36), 170 μονάδες. Ποντάρισμα 25/3: Τριάδα με over 2,5: Εσπανιόλ-Αγιαξ-Παρί (5.42), 100 μονάδες. Τριάδα: Αγιαξ over 3,5-Γιουβέντους 1-Μπέρμιγχαμ 1 (8.05), 70 μονάδες. Δυάδα: ΠΑΣ 1-Καρντεμίρ 1 (3.93), 130 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.860 μονάδες. Να μην παραλείψω να ευχηθώ χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες και να πω ότι ναι μεν η έννοια της παρέλασης έχει εκφυλιστεί και δεν έχει αξία, ναι μεν όσα βλέπουμε και βιώνουμε είναι για γέλια και γιά κλάματα, αλλά η μέρα αυτή, η 25η του Μάρτη, δεν μπορεί να σκιαστεί.

Αυτό που τιμάμε (όχι γιορτάζουμε, τιμάμε), είναι πολύ πιό βαθύ. Ραντεβού στο chat, νέα στήλη την Τρίτη πλέον!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras