403

Thassios

Δεύτερο ημίχρονο -UPDATE!

Καλησπέρα καρτολάχνοι μου!

Μεγάλη απογοήτευση χθες. Τι έγραφα στη στήλη;; Ότι είναι μια στήλη που αν δεν βγει κάτι θα με πονέσει. Βγήκε η κόκκινη μεν στο καυτό ντέρμπι του Μεξικού αλλά μετά τη λήξη δε. Οπότε είναι σαν να μην βγήκε. Είχε ένταση το ματς (από τις 5 ξυπνητήρι να το δω και δεν έχω ξανακοιμηθεί) αλλά ο ρέφερι πολύ φοβισμένος.

Ήξερε πως αν έδινε εύκολα κόκκινη θα τον τρώγανε. Ούτε στα μάτια τους κοιτούσε τους παίκτες. Με το παραμικρό γινότανε τσαμπουκάς στο ματς. Οπότε με πείραξε το χθεσινό. Η Ψυχολογία επηρεάστηκε λίγο αλλά σήμερα έχουμε το δεύτερο ημίχρονο όπου θα πρέπει να κάνουμε αντεπίθεση και να ισοφαρίσουμε. Αν κάνουμε και ανατροπή ακόμη καλύτερα.

Για την ώρα είμαστε 2-0 πίσω στο ημίχρονο.

Για μια ακόμη Κυριακή ξεχνάω τα γκολ και πάμε γρήγορα στις ματσάρες που έχει για κάρτες.

Στα δικά μας χωράφια θα κάνω στάση μόνο στο Άρης – ΠΑΟΚ εκεί όπου θα ποντάρω το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη΄΄ σε απόδοση 3. Μεγάλη έκπτωση στην απόδοση αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή νομίζω πως θα τη πάρουμε.

Θεωρώ ότι εδώ θα δούμε πιο πολύ ξύλο από το ΑΕΚ – ΠΑΟ ενώ και ο ρέφερι βγάζει πολλές κίτρινες και κάπου μπορεί να διπλώσει μία. Σαν να μην έφτανε αυτό πήγαν και έβαλαν στο Βαρ έναν μη έμπειρο ρέφερι και αυτό το κάνει λίγο πιο πικάντικο σήμερα. Ο 32 Αλβανός ρέφερι XHAJA Juxhin σαν Βαρίστας (αφιερωμένη η φώτο που βλέπει το Βαρ) έχει συμμετοχή μόνο σε 17 ματς εγχώρια όπου έχει δώσει 5 πέναλτι και 2 κόκκινες.

Γενικά σαν ρέφερι είναι πεναλτάκιας και θεωρώ ότι σήμερα από κάτι τέτοιο θα ξεκινήσει το κακό. Ειδικά με τον ΠΑΟΚ να έχει μέσα στη χρονιά πολλές διαμαρτυρίες για το βαρ περιμένω να ξεκινήσει η σπίθα από εκεί. Στα 3 απο τα 4 τελευταία ματς μεταξύ των ομάδων είχαμε πέναλτι. Κρατάω και το ”κόκκινη και πέναλτι” σε απόδοση 7,6.

Προχωράμε και Πάμε στη Πορτογαλία.

Μπράγκα – Πόρτο και φωτιά στο ματς. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη 2η-3η θέση με την Σπόρτινγκ να καραδοκεί. Η Πόρτο με ψυχολογία χάλια μετά τον αποκλεισμό στο σεντόνι έρχεται σήμερα και παίζει σε μια δύσκολη έδρα. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” σε απόδοση 3,15 το κρατάμε.

Στη Πορτογαλία έχουμε και το πονηρό Μποαβίστα – Φαμαλικάο που γίνεται πάντα χαμός τα παιχνίδια τους αλλά σήμερα τους βολεύει αρκετά μια ισοπαλία και θα πάω πάσο.

Στην Ισπανία έχουμε το εξάποντο Χετάφε – Σεβίλλη και νομίζω δε βάλανε τυχαία τον Lahoz να σφυρίξει εκεί. Περιμένουν δυνατό παιχνίδι και εντάσεις και θα ποντάρω κι εγώ στον αχώνευτο ρέφερι.

Το ίδιο ειδικό και εδώ πληρώνει 4,50.

Φεύγω και πάω στους Αργεντίνους όπου έχω το «Clasico platense» που είναι μια ντερμπάρα με τα όλα του με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο. Κλασικά βάλανε τον καρτάκια Tello να σφυρίξει το ματς και θα πάω μαζί του. Κι εδώ το ίδιο ειδικό πληρώνει 3,15.

Κλείνω με τους Ολλανδούς όπου έχουμε ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Φέγενορντ.

Ξέρω ότι οι Ολλανδοί είναι ήρεμα παιδιά αλλά μεταξύ τους είχαμε 3 κόκκινες στα 4 τελευταία ματς. Κλασικά σφυρίζει ο “να μην πω” Makkelie σε τέτοια ματς και θα ποντάρω μιας και αυτό που προκαλεί είναι οι αποδόσεις.

Στην Ιταλία έχουμε ματσάρες. Αλλά φέτος οι Ιταλοί μας τα έχουν κάνει μαντάρα και σήμερα δεν έχουμε καλούς ρέφερι.

Οπότε πάω πάσο σε αυτούς.

Από κάρτες λοιπόν δεν θα κρατήσω κάτι άλλο. Συνολικά έχω μια 5αδα. Με αυτήν θα κινηθώ. Τις μικρότερες αποδόσεις θα τις κάνω ένα τρίξι ενώ τις μεγάλες σε μονά.

Προτού κλείσω θα αναφέρω όμως τι έχω σημειώσει από γκολ μήπως και τυχόν θέλετε να ποντάρετε κάτι. Το g/g ημιχρόνου σε Σουόνσι – Μπρίστολ και Λουστενάου – Κλάγκενφουρτ.

Μετά πολλά γκολ (g/g + όβερ 3,5) περιμένω στα ματς των Μπενφίκα β – Ολιβειρένσε και Μπρνο – Γιάμπλονετς. Τέλος και στα δύο ημίχρονα βλέπω να σκοράρουν οι Ουνιόν Βερολίνου και Νόρτζελαντ.

Αυτά ήταν όλα. Συνεχίζουμε δυνατά και σήμερα για την ανατροπή μιας και μετά ακολουθεί διακοπή! Στο Chat ίσως μπω λίγο πιο αργά σήμερα (απογευματάκι) γιατί χρειάζομαι μια σχετική ξεκούραση το μεσημέρι να φορτίσω μπαταρίες (χοχοχο).

UPDATE!

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Όπως λέμε πάντα σε τέτοιες μέρες, να μην ξεχνάμε και να φροντίσουμε να μάθουν και οι νέες γενιές για αυτές τις μέρες.

Στοίχημα σοβαρό τέτοιες μέρες δεν υπάρχει και καλύτερα μιας και χρειαζόμασταν όλοι ένα διάλειμμα αφού ακολουθεί ένα τρίμηνο καυτό και χωρίς ανάσες.

Σήμερα λέω να ρίξω 6 μοναδούλες σε δύο παιχνίδια που βλέπω να πέφτει καμιά κλωτσιά παραπάνω.

Ξεκινάω από το ματς της Αρμενίας με την Τουρκία όπου σαν παράδοση τις δύο αυτές εθνικότητες δεν τις λες και φιλικές. Φυσικά δεν θα στηριχτώ σε ένα τέτοιο σενάριο για να ποντάρω κόκκινη. Ναι δε περιμένω να δω φιλικό , αλλά όχι όμως και το άλλο άκρο που θεωρούμε.

Εδώ μιλάμε για μπάλα και πάντα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Ωστόσο θα ποντάρω κόκκινη γιατί έχω τους Αρμένιους σαν ομάδα που κοπανάνε αλύπητα. Στα τρία τελευταία επίσημα ματς έχουν αντικρίσει 4 κόκκινες κάρτες. Ενώ και πιο πριν να πάμε έχουν πάρει κόκκινες ακόμη και σε φιλικά. Οπότε έχω ξεκάθαρα μιας ομάδα που ρίχνει ξύλο και σήμερα απέναντι στους Τούρκους δεν περιμένω να αλλάξουν χαρακτήρα.

Στο 4 η κόκκινη κάρτα.

Μετά πάμε στην Β’ Ισπανίας. Στο Σαταντέρ – Λεβάντε έχουμε δύο ομάδες που παλεύουν για διαφορετικό σκοπό. Η Πρώτη θέλει να απομακρυνθεί από τη 19 θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και η Λεβάντε βλέπει να απομακρύνεται από τις θέσεις που δίνουν την απευθείας άνοδο έχοντας τρία σερί ματς χωρίς νίκη. Βλέπουμε συχνά κόκκινη στα παιχνίδια τους και σήμερα περιμένω να τα δώσουν όλα.

Ο Ρέφερι δεν είναι καλός αλλά κάπου μπορεί διπλώσει μία κίτρινη. Το ειδικό ”όβερ 5,5 κάρτες + κόκκινη” σε απόδοση 4,2 είναι μια χαρά.

Αυτά λοιπόν παίδες. Τα λέμε το απογευματάκι στο chat να δούμε τα ματσάκια παρέα.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS