65

Thassios

Δοκάρι και μέσα

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Δεύτερο συνεχόμενο δοκάρι λοιπόν. Μεσοβδόμαδα παραλίγο το update να γίνει ένα καλό παρτάκι αφού πηγαίναμε με φόρα για τη τετράδα και τις δύο δυάδες. Περιμέναμε μόνο το ματς της Κόστα Ρίκα αλλά η Καρταγίνες πέτυχε δύο φορές τη μπάλα στο δοκάρι και δε μπόρεσε ποτέ να ισοφαρίσει , έχοντας 2,3 xgoals και πολλές φάσεις.

Άμα το είχε κάνει , τώρα θα είμασταν στην ισοπαλία με τον μπουκ. Πάντως μια διαβολική σύμπτωση είναι πως και τα τρία υπόλοιπα παιχνίδια που είχαμε πιάσει (Βόλος, Ατρόμητος και Μάδεργουελ) κέρδισαν με 3-1 και ανατροπή στο σκορ. Απίθανα πράγματα.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στα χθεσινά. Πολύ εύκολα το anytime στην Ολλανδία, πιο δύσκολα αυτό στη Γερμανία αφού η Μπάγερν ήταν κακή και θα μπορούσε να χάνει με 3-0 , για να πάμε το βράδυ στη Μονακό και να κολλήσουν στα κουλούρια.

Μιλάμε ένα ματς πάνω κάτω με πολλές φάσεις. Ακόμη και αυτοί οι ίδιοι απορούν πως δε μπήκαν 2-3 γκολ. Οπότε ακόμη ένα δοκάρι και χθες για να πιάσουμε ένα trixie. Κρατάω ότι βγήκε ο Φεβρουάριος με ταμείο και μπήκε ο Μάρτιος με ταμείο.

Ας ελπίσω στο επόμενο δοκάρι να μπει μέσα η μπάλα.

Πάμε στα φρέσκα.

Στην Αγγλία κάνω στάση στο Μπρέντφορντ – Τσέλσι όπου θα κρατήσω το g/g ημιχρόνου.

Ομάδες που δίνουν ρυθμό και πολλά γκολ στα παιχνίδια τους. Η Μπρέντφορντ εντός έδρας έχει 7 g/g ημιχρόνου σε 13 ματς. Στο 3,75 η απόδοση. Τίμιο και το κόμπο g/g + όβερ 3,5 στο 2,6.

Στο Νιουκάστλ – Γουλβς μια από τα ίδια. Παιχνίδι που περιμένω αρκετά γκολ με αυτή τη Νιουκάστλ. Δείτε λίγο τα πρόσφατα παιχνίδια της. Τρώει γκολ για πλάκα. Με τη Γουλβς να βλέπουμε ότι είναι μια ομάδα που σκοράρει εύκολα πλέον θεωρώ ότι μπορεί να σκοράρει πάνω από ένα γκολ σήμερα.

Μέσα στην Τότεναμ έβαλε δύο, γιατί όχι και σε αυτή τη Νιουκάστλ;;.Στο 2,62 το όβερ 1,5 γκολ της Γουλβς ενώ μπορεί κάποιος να δει και το Χ2 + g/g στην ίδια απόδοση. Η κούραση της Νιουκάστλ ίσως να είναι καθοριστική.

Γκολ μπορεί να δούμε και στο Λούτον – Άστον Βίλα όπου εδώ μου αρέσει το anytime 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων που αρχίζουν πάλι και βρίσκουν τα πατήματά τους.

Στο 3,5 εδώ η απόδοση.

Αυτά με τους Άγγλους.

Στην Ισπανία με τρώει το χέρι μου να παίξω κόκκινη στο Βαλένθια – Ρεάλ αλλά λίγο με χαλάει ο ρέφερι. Ίσως πάω στην απευθείας που δίνει 12. Στα δύο από τα τρία τελευταία που παίξανε μεταξύ τους είχαμε δύο κόκκινες που ήταν απευθείας. Ειδικά μετά από αυτό που έγινε με τον Βινίσιους πέρυσι όπου είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση (μετά του έσβησαν την κόκκινη).

Μπορούμε επίσης να τσεκάρουμε και το ειδικό ”Βινίσιους γκολ + κάρτα” σε απόδοση 6,75.

Κλείνοντας με τις κάρτες κρατάω τη κόκκινη κάρτα στο Ζευγάρι Ροντέζ – Μπορντό.

Τα έχουμε πει γι αυτές τις δύο ομάδες που έχουν προηγούμενα. Με δύο κόκκινες έκλεισε το πρώτο ματς και σήμερα αναμένεται πάλι καυτό παιχνίδι με τη Ροντέζ να θέλει να βάλει φρένο στη Μπορντό και να τη δει ακόμη πιο χαμηλά. Η Μπορντό θα τα δώσει όλα για να αφιερώσει τη νίκη της στο συμπαίχτη της που έχει επανέλθει από το κώμα με το ατύχημα που είχε.

Το μυαλό όλων είναι εκεί αλλά θα συσπειρωθούνε και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη .Με Turpin στην σφυρίχτρα αξίζει κάτι ψιλά.

Στο 4,85 το ειδικό ”όβερ 4,5 κάρτες + κόκκινη”.

Από εκεί και πέρα νομίζω ότι έχει αξία αυτό το 3αράκι στο 1-1 anytime score του Σεβίλλη – Σοσιεδάδ. Με σημείο δε μπλέκω αλλά με αυτά που έχει δει νομίζω ότι θα σκοράρουν και οι δύο. Τρία συνεχόμενα g/g η Σοσιεδάδ ενώ και στο τελευταίο της Σεβίλλης που είδα εντός με την Ατλέτικο από τύχη δεν έφαγε γκολ να γίνει 1-1.

Στα μεταξύ τους έχουμε τρία συνεχόμενα που λήγουν 1-2,2-1.

Το κρατάω.

Το ίδιο ειδικό μπορούμε να δούμε και στην Ιταλία όπου η πολύ καλή Μόντζα υποδέχεται την επίσης καλά Ρόμα.

Τέσσερα γκολ έριξε εντός έδρας στη Μίλαν και απέναντι σήμερα έχει μια Ρόμα που τα παιχνίδια της έχουν πάντα γκολ. Την είχα ποντάρει τότε σαν anytime 1-2 με τη Φροζινόνε εκτός και μπορεί να πράξει κάποιος το ίδιο και σήμερα.

Αυτά τα δύο κρατάω από το παιχνίδι. Τα έφερε και στο τελευταίο ματς με τη Τορίνο η Ρόμα.

Στη Γερμανία αν κάτι μπορούμε να δούμε είναι η κόντρα της Λειψίας. Το ανέφεραν και τα παιδιά στην εκπομπή. Η Μπόχουμ εντός έδρας έχει δόντια κοφτερά και απέναντι σε αυτή τη Λειψία μπορεί να πάρει βαθμό η βαθμούς.

Μου αρέσει το 1X + g/g αλλά και τα όβερ 1,5 ομαδικά της γκολ.

Στη Β’ Γερμανίας μου αρέσει το ειδικό να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Καρλσρούη που δίνει 3,25. Καλή δυναμική εντός έδρας οι γηπεδούχοι που απέναντι στη Γκρόιτερ Φιρτ βλέπω να βάζουν πάνω από ένα γκολ.

Αυτά λοιπόν ήταν όλα όσα είδα.

Πάμε τώρα να δούμε πως θα τα συνδυάσουμε.

Θα κρατήσω μια δυάδα τα όβερ 1,5 ομαδικά γκολ της Μπόχουμ και της Γουλβς. Η Επόμενη δυάδα θα είναι το g/g ημιχρόνου σε Τσέλσι και το ειδικό της Καρλσρούη.

Μετά θα πάμε σε μια βαρβάτη δυάδα με τα anytime score σε Βίλα (1-2) και Ρόμα (1-2).

Τέλος τα δύο μονά με τις κόκκινες κάρτες.

Τα λέμε στο στέκι μας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS