1071

Skotostrious

Δράση σε πολλά μέτωπα…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Επιστροφή σήμερα στις επάλξεις μετά από ένα μικρό πρόβλημα υγείας που με κράτησε στα πιτς εχτές, με την τρίτη μέρα του φεστιβάλ στο York άλλα και άλλες δυνατές ημερίδες σε άλλα ιπποδρόμια στο νησί όπως στο Newmarket και Newbury οπότε χωρίς καθυστέρηση ας δούμε τι επιλογές έχουμε για σήμερα.

Ξεκινάμε με την δεύτερη κούρσα του προγράμματος στο York όπου αξίζει να στηρίξουμε την φοράδα LOVE IS YOU στη δεύτερη φετινή της εμφάνιση.

Εκανε πρεμιέρα για τη σεζόν σε πολύ δυνατή Group 3 κούρσα όπου μετά από απουσία σχεδόν 6 μηνών κατάφερε να πλασαριστεί. Θα αγωνιστεί σήμερα στο 1 μίλι, απόσταση που δείχνει να είναι η “αγαπημένη” της. Προέρχεται από πολύ δυνατό γενεαλογικό δέντρο (Kingman) και αγωνιζόμενη σε χαμηλότερης δυναμικής κούρσα από τις προηγούμενες προσπάθειες της, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Λίγο αργότερα, στο ιπποδρόμιο του Newmarket, αγωνίζεται ο GOLDEN RULES, επίσης προερχόμενος από πολύ δυνατό γενεαλογικό (Golden Horn), αναμένεται να επιβεβαιώσει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία έδειξε μετά την οριακή δεύτερη θέση στην φετινή του πρεμιέρα σε κούρσα στο συνθετικό τάπητα του Wolverhampton. Θα φέρει ποινή μόλις 1 lb μετά από αυτή την κούρσα και προβλέπεται φέτος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κούρσες μεγάλης απόστασης.

Κλείνουμε τις σημερινές επιλογές με μια επιλογή από την ημερίδα ιπποδρομιών με εμπόδια που διεξάγεται στο Aintree και θα στηρίξουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ τον ASK PADDINGTON. Μετά από μια μέτρια καριέρα μεταφέρθηκε πέρσι στον στάβλο που εκπροσωπεί σήμερα και δείχνει αναζωογονημένος, καθώς σε 4 κούρσες έχει 2 νίκες και μια δεύτερη θέση.

Την πολύ καλή του φόρμα την επιβεβαίωσε στην τελευταία του έξοδο σε ανταγωνιστικό χάντικαπ στο Hexham με μια πολύ άνετη νίκη με εξαιρετικό φίνις. Σίγουρα ο σημερινός ανταγωνισμός είναι πιο δυνατός άλλα αν δείξει τα στοιχεία που εμφάνισε στις φετινές του κούρσες αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Συνοπτικά

Παρασκευή 14/05 16:10 York Oaks Farm Stables Fillies’ Stakes : LOVE IS YOU (5,50)

Παρασκευή 14/05 16:50 Newmarket Betfair Weighed-In Podcast Handicap : GOLDEN RULES (3,00)

Παρασκευή 14/05 20:25 Aintree Follow RacingTV On Twitter Handicap Hurdle : ASK PADDINGTON (9,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious