4374

Billaras

Δυάδα γιά…ζέσταμα!

Στο τελευταίο κείμενο, αυτό που γράφτηκε Τρίτη μεσημέρι και ήταν πριν από λίγη ώρα “βασικό”, αναρωτιόμουν αν τους είχα ξεφύγει ή μου είχαν ξεφύγει (αναφορικά με την Ααχεν). Από την Τετάρτη το απόγευμα, όταν τέλειωσαν τα…μαζοχιστικά ιταλικά μπετ μου, δεν είχα πλέον απορία. Μου είχαν ξεφύγει. Βέβαια, αυτή τη φορά τους…πόνεσα αρκετά, πληρώθηκα καλά, δεν ήταν όπως την Κυριακή που απλά είχα σώσει την παρτίδα.

Τώρα “έγραψε” το κοντέρ. Ταπεινές 2.288 μονάδες. Γιατί…γκρινιάζω και λέω ότι μου ξέφυγαν; Γιατί ξέρω ότι η σαιζόν πλησιάζει στη λήξη (3-4 καλά κουπόνια ακόμα), ευκαιρίες δεν θα μου δωθούν ακόμα πολλές και πως ότι γίνεται τέτοια εποχή μετράει διπλά. “Γράφει” και δεν ξεγράφει. Γι αυτό και ενώ έγινε ένα 4 στα 5 ιταλικά (“λερωθήκαμε αρκετά, χεχεχε), γκρινιάζω.

Εσπασε το Χ της Παλέρμο. Με ανατροπή μάλιστα και τρομερό δοκάρι του Μίκολι γιά το 2-2 στο 89'. Ετσι δεν έγινε το απόλυτο. Δοκάρι και μέσα; Πάρτι, με την κάβα να…εκτοξευόταν στις 30.770 μονάδες!! Δοκάρι και έξω; Η κάβα σηκώθηκε φυσικά, είπαμε, ταμείο καλό έγινε. Αλλά στις 27.858 μονάδες. Γιά μένα, που εχθρός του καλού είναι μόνο το καλύτερο, ήθελα το κερασάκι.

Οκ, ακούγομαι σαν…αχάριστος. Εδώ η μάζα χάνει τα άντερα της κι εγώ κερδίζω και μάλιστα σταθερά και άριστα. Το ξέρω. Αλλά βάζοντας ο ίδιος τον πήχη ψηλά, θέλω το καλύτερο… Αυτά με τα στοιχηματικά μεσοβδόμαδα. Θα μπορούσα κι άλλα σημεία να εκμεταλλευτώ (πχ Μπόλτον, πχ Ατλέτικο Μαδρίτης που τα είχα αναφέρει), αλλά δεν έχει νόημα, μού…φτάνει η μαγκιά με την Ιντερ!! Κερδίσαμε.

Αυτό που έγραφα χρόνια, ότι 3-4 καλές νίκες είναι ιδανικές γιά μιά σαιζόν, το βλέπετε. Αυτή εδώ ήταν η 4η…. Αγωνιστικά, τα…είδατε τι έγινε. Να χαρώ εγώ τα άχαστα της Μπαρτσελόνα. Η μπάλα σύντροφοι, είναι …πόρνη. Το έχει πει ο Οσιμ. Αλλά είναι η μεγαλύτερη καψούρα η ρουφιάνα!! Γιατί είναι; Γιατί εδώ ακόμα ο Δαυίδ κερδίζει κάπου κάπου τον Γολιάθ.

8 στις 10 φορές, η Μπάρτσα κερδίζει την Τσέλσι. Και τις 6 από αυτές τις 8, με…άνεση. Ε, έκατσαν μαζί και οι δύο….ανάποδες. Οπως εγραψα πρό ημερών, το χάρηκα. Γιά το ποδόσφαιρο. Ετσι γιγαντώνεται το άθλημα, μέ το απρόβλεπτο, το απίθανο, το…μεταφυσικό. Αυτά τα Μπάρτσα-Τσέλσι γράφονται στην ιστορία. Τρεις τελικές σε 180', τρία γκολ η Τσέλσι! Τέσσερα δοκάρια, χαμένο πέναλτι, άπειρες φάσεις, 82% κατοχή η Μπάρτσα, αλλά….

ο Ντι Ματέο, ο…κανένας πριν 2 μήνες, είναι στον τελικό, όπως κάποτε ήταν ο Γκράντ (!!!). Ελάτε να μου πείτε γιά άχαστα, μπετά, απόδοσεις και πράσινα άλογα. Φυλακή πήγαν οι “τοκογλύφοι”, αλλά δεν τους λυπάμαι. Καλά να πάθουν. Να μάθουν τι σημαίνει στοίχημα. Γιά το Ρεάλ-Μπάγερν, ουδέν σχόλιο, πέρασε η καλύτερη (και στα δύο ματς) ομάδα.

Τόσο απλό. Η Ρεάλ ήταν ψόφια, κουρασμένη, αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα τον θρίαμβο της Μπάγερν. Καθαρή και “γερμανική” πρόκριση. Και μπράβο της. Οσο γιά χθες; Καλά, εντάξει, ένα θα πω. Μετά τους Εβανς και Φέρντιναντ, χθες λυπήθηκα και τους μπακ της Σπόρτινγκ. Αμα ο Γιορέντε έχει κέφια, καλύτερα να φέυγουν από το γήπεδο. Οτι πιό καυτό σε σέντερ φορ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Φορ του 1.95 που σε…βιδώνει κάτω, δεν υπάρχει άλλος. Υπόκλιση. Οπως υπόκλιση και στην Ατλέτικο. Σαφώς καλύτερη και στα δύο ματς. Γιά να κλείσω: Καθαρά συναισθηματικά, στους δύο τελικούς είναι δύο παίκτες που λατρεύω. Ντρογκμπά (απλά επικός την Τρίτη) και Γιορέντε. Και αυτοί θέλω να τα σηκώσουν. Τα αξίζουν. Αλλά ως τους τελικούς θα τα ξαναπούμε… Γιατί όμως έγραψα σήμερα; Απλά γιά απολογισμό; Οχι.

Εγραψα γιατί θα παίξω κάτι. Μιά δυάδα. Ετσι, σαν ζέσταμα γιά το Σαββατοκύριακο. Σπάνια παίζω Παρασκεύη, σήμερα το κάνω. Ποιές παίζω; Δύο που -όσοι διαβάζετε Kingbet- τις ξέρετε ήδη. Λοριάν και Μονακό. Αυτές… Είδα την Λοριάν με την Λυών και μου άρεσε πολύ. Εντελώς χαζά έχασε. Εκανε πολλές φάσεις, έβαλε 2 γκολ, ήταν καλή. Και φυσικά έχει κίνητρο μεγάλο, τη σωτηρία.

Την Μαρσέιγ δεν χρειάζεται (και δεν θέλω) να την δω. Μιά νίκη σε δώδεκα ματς, αυτό τα λέει όλα. Τραγική σαιζόν, τραγικό κλίμα, σκέτη απογοήτευση. Θα…αναστηθεί και θα θυμηθεί απόψε ποιά είναι; Ας το κάνει, δεν θα..σκάσω κίολας. Εγώ με τα δεδομένα που έχω πριν το ματς, η Λοριάν μου κάνει και η απόδοση της μου κάνει (2.45). Πάω με τον άσο. Οσο γιά την Μονακό; Τρέχει με…χίλια.

Μεταμορφώθηκε ριζικά από το Γενάρη, άλλαξε ιδιοκτησία, η μιζέρια έφυγε, η ομάδα παίζει και κυνηγάει πλέον άνοδο. Φόρμα; 8-2-0 στα τελευταία δέκα. Και η Κλερμόν; Κάνει…πορεία αντίστροφη. Κάκιστη. Μιά νίκη σε 12 ματς!! Και οι δύο θέλουν τη νίκη, αλλά σε ματς-εξάποντο (με διπλό η Μονακό φτάνει στον πόντο την 4η Κλερμόν), πάω με την φόρμα, την φανέλα και την απόδοση (2.

90). Ούτε ζητούμενα, ούτε τίποτα. Είπαμε, ζέσταμα. Ξερή δυάδα. Που ούτε καν θα την παρακολουθήσω, βόλτα θα έχω βγει. Αν θέλει, ας έρθει. Σωστο μπετ είναι, μένει να μην…βρούμε δοκάρι πάλι. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 25.570 μονάδες. Κέρδη από 24-25/4: 2.288 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 27.858 μονάδες. Ποντάρισμα 27/4: Μονακό 2-Λοριάν 1 (7.

10), 88 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 27.770 μονάδες. Τίποτα άλλο. Ραντεβού αύριο με νέα στήλη, κατά τις 13.30, όπως συνήθως. Και βέβαια, σήμερα στο betradio, 6-8, να τα…πούμε όλα. Α, να μην ξεχάσω. Σε σχέση με το πινακάκι αρχικών επιλογών της σημερινής KingBet, έχω ήδη πετάξει τρία σημεία. Χάνσα Ρόστοκ, Μπιλμπάο και Παλέρμο. Τους λόγους…άλλη στιγμή, αύριο-μεθαύριο ή στο ράδιο.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ EXPRESS HOLIDAYS Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Express Holidays αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 4 ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012 Συγκεντρώστε 7 κουπόνια που θα δημοσιευθούν στην KING BET από σήμερα μέχρι τις 18 Μαΐου 2012, στείλτε τα μαζί με ένα δελτίο συμμετοχής που θα δημοσιευτεί στις 11, 15 & 18 Μαΐου 2012 στη διεύθυνση «Σεβαστουπόλεως 80, Τ.

Κ. 11526 Αθήνα» ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής Αθήνα – Βαρσοβία – Αθήνα 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη Βαρσοβία Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας Μεταφορά από και προς το γήπεδο Φόροι αεροδρομίου Εισιτήριο αγώνα στην ελληνική κερκίδα Πανοραμική ξενάγηση πόλης κατά την άφιξη µε ελληνόφωνο ξεναγό ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ: www.

kingpress.gr

Παλαιότερα άρθρα του Billaras