862

Billaras

Δυάδα εντελώς extreme!

Τι εγραφα στο τελευταίο μου κείμενο την Κυριακή; Οτι άμα θέλει η μπάλα μας χαμογελάει. Ε, το Σάββατο ήθελε, την Κυριακή δεν ήθελε. Γιά μερικά εκατοστά έγινε φάουλ και όχι πέναλτι υπέρ Λάτσιο, γιά μερικά εκατοστά αμέσως μετά η μπάλα πήγε δοκάρι-γραμμή και δεν μπήκε γκολ. Στο 92′. Εκεί θα γινόταν 2-2 και θα πληρωνόμαστε. Ομως είπαμε.

Δεν ήθελε να μας χαμογελάσει. Μέσα στο πρόγραμμα.

Τα’χουμε ήδη αφήσει όλα πίσω μας αυτά, χθες δεν έπαιξα τίποτα, τα είπαμε λίγο στο chat, ξενέρωτο ήταν το πρόγραμμα και…σχετικά παραμένει έτσι. Η Premier (και γενικά η Αγγλία) εχει χτυπηθεί από τον covid-19 ξανά, μιά αναβολή χθες/μιά σήμερα αλλά και άλλες ομάδες έχουν κρούσματα (42 συνολικά τις προηγούμενες μέρες σε παίκτες και επιτελεία, τα περισσότερα στην Τότεναμ).

Να δούμε πως θα καταλήξει όλο αυτό.

Στο κουμάρι πάμε, το έγραψα ήδη, το μενού είναι ελαφρώς ξενέρωτο. Στην Αγγλία τα αυριανά τα ξεχνάμε εντελώς, σήμερα αν έπαιζα κάτι με το ζόρι θα ήταν Χ ξερό την Μπράιτον και διπλό την Γουότφορντ. Αλλά είναι προβλεπτική προσέγγιση αυτή, “προπατζίδικη”. Δεν φτουράνε στοιχηματικά. Εδω άφησα έξω το Σάββατο πολύ καλύτερα σημεία λόγω αποδόσεων.

Στην Ελλάδα καλά και τίμια (και θα το λέω συνέχεια, προχθές το g/g στο ΠΑΟΚ-Λαμία ήρθε πανεύκολά και πλήρωνε 2,75 παρακαλώ) τα g/g σε ΠΑΣ-ΠΑΟΚ και Λαμία-Βόλος. Μόνο τον καιρό φοβάμαι, μην έχουμε πισίνες σαν αυτή που είδαμε στην Τρίπολη προχθές.

Στο Βέλγιο αύριο έχει ένα σημείο που ξεχωρίσει με την Σαρλερουά κόντρα στην κάκιστη (παρά την αλλαγή προπονητή) Γκενκ, στα κύπελλα Ισπανία/Ιταλία δεν βρήκα κάτι και έμεινε η Γερμανία…

Ξεκάθαρα βγάζει μάτια η Αϊντραχτ εδώ.

Οχι γιατί είναι καμιά αξιόπιστη, αλλά είναι σε πικ φόρμας, αυτό “φωνάζει”. Και ανάποδα, είναι σε ναδίρ φόρμας η Γκλάντμπαχ. Ντόρτι-εξάρα-ξανά ντόρτι. Και απόντες. Και μίρλα (ορθώς). Προφανώς ιδιαίτερο ματς ελέω προπονητή Γκλάντμπαχ αφού ως το καλοκαίρι ήταν στην Φραγκφούρτη, αλλά μπορεί αυτό να αλλάξει τα δεδομένα δραστικά; Ακόμα και στο 3,30 έχει αξία το διπλό (έπεσε, άγγιζε το 4,00), εγώ δεν θα έδινα πάνω από 2,90 με 3,00 στην Αϊντραχτ όπως είναι τώρα οι ομάδες.

Στο Λεβερκούζεν αναμένω φεστιβάλ γκολ αλλά το έχουν ψυλλιαστεί οι μπουκ (g/g+over ας πούμε δίνει μόνο 1,80), το over 3,5 στο τίμιο 2,37. Kαι τέλος, στο Ουνιόν-Φράιμπουργκ οι δύο συμπάθειές μου (ειδικά η Φράι), σε ματς που εδώ οι μπουκ δεν το έχουν πετσόκοψει. Ακόμα και απλό g/g είναι τιμίοτατο (ή μάλλον έχει αξία) στο 1,95 και το over είναι στο 2,20.

Προβλεπτικά κάτι σε 1-1 το έχω.

Κάτι άλλο δεν βρίσκω.

Θα είμαι στο chat γιά τυχόν live, αλλά pre game τι παίζουμε; Μιά Αϊντραχτ; Καμιά δυάδα; Ομολογώ ότι δεν έχω ψηθεί. Θα κάνω κατί εντελώς extreme. Το λετε και λάθος αν προτιμάτε. Απλά έτσι μου έκατσε στο μάτι. Θα παίξω ξερή γερμανική δυάδα Αϊντραχτ διπλο με g/g την Ουνιόν. Με πρώιμη στο διπλό.

Και τίποτα άλλο. Χωρίς να ξοδευτώ πάω σε μιά πλούσια δυάδα ρίσκου. Ξαναλέω, δεν είναι το ενδεδειγμένο, να ξέρουμε τι παίζουμε. Ο καθένας ας αποφασίσει.

Νέα στήλη Σάββατο, εκπομπή την Παρασκευή στις 4 και τα λέμε μετά στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras