734

Thassios

Δυάδα και μονό σε χαμηλό τέμπο

Τι είχες Γιάννη , τι είχα πάντα! Από τη μία η Ρόμα με 40 σουτ , 20 κόρνερ και παίκτη παραπάνω από το 30′ δεν μπορεί να κερδίσει την υποβιβασμένη Βενέτσια και από την άλλη ο Γερμανός ρέφερι ακυρώνει γκολ της Μάιντζ με το έτσι θέλω , αφού πρώτα τον καλεί το βαρ και του λέει ότι έχει κάνει λάθος και πρέπει το γκολ να μετρήσει. Κάπως έτσι πάμε όλη τη φετινή χρονιά.

Σε παρόμοιο ρυθμό με χθες θα κινηθούμε και σήμερα! Πάμε λίγο να τα δούμε παρέα.

Ξεκινάω από Ολλανδία όπου έχουμε τη τελευταία αγωνιστική. Βλέπει κάποιος το ματς Χέρακλες – Σπάρτα και λέει ” πωωωω… θα πέσουν κορμιά” και δεν τον παρεξηγώ αφού άμα δείτε τη βαθμολογία θα καταλάβετε. Εγώ όμως βλέπω και κάτι άλλο.

Αν δεν κερδίσει η Φορτούνα μέσα στην Ναιμέγκεν που θέλει βαθμούς για να παραμείνει στα πλέι οφ της Ευρώπης μήπως αράξουν στο Χ τα παληκάρια πιο πάνω;;; Kαι αφήσουν τα υπόλοιπα για το το τέλος του ματς ξέροντας και τι κάνει η Φορτούνα;;!Θεωρώ ότι άμα όντως η Ναιμέγκεν θέλει τα πλέι οφ , τότε δεν κερδίζει η Φορτούνα και αυτόματα το ματς της Χέρακλες μπορεί να παιχτεί ισοπαλία ,χωρίς κανένα άγχος και για τις δύο.

Κάτι σε 1-1 σκορ το βλέπω , που έχουν και στην παράδοσή τους.

Πάμε στην Ισπανία όπου έχουμε ένα παιχνίδι όπου έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν είναι άλλο από το Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ που θα δώσουν μάχη για μια θέση στο Europa League. H Βιγιαρεάλ ουσιαστικά θέλει μόνο νίκη για να περάσει την αντίπαλο απόψε ενώ η Σοσιεδάδ δεν θα πει όχι και σε μια ισοπαλία.

Περιμένω ένα ματς με καλό ρυθμό και ανοιχτό στο 2ο ημίχρονο όπου θεωρώ ότι θα δούμε γκολ αλλά και κάρτες. Κάτι παρόμοιο επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο γύρο μεταξύ τους όπου η Βιγιαρεάλ έκανε την ανατροπή και το ματς τελείωσε με 4 γκολ , 5 κίτρινες και 1 κόκκινη. Το ειδικό ”1Χ + περισσότερα γκολ στο 2ο + οβερ 2 κάρτες στο 2ο” σε απόδοση 3,75 είναι τίμιο.

Δεν νομίζω να πάρει διπλό η Σοσιεδάδ σε αυτήν την έδρα ενώ θα προσπαθήσει να το πάει όσο πιο κλειστά μπορεί μιας και η ισοπαλία δεν τη χαλάει. Η Βιγιαρεάλ όσο περνάει η ώρα θα θέλει να πάρει ρίσκο και να ανοίξει το ματς.

Στην Ιταλία νωρίς στο Μπολόνια – Σασουόλο μπορεί να δούμε ότι δεν είδαμε χθες στο Βερόνα – Τορίνο. Αδιάφορες ομάδες που οι άμυνες είναι σαν μην υπάρχουν μπορούμε να στραφούμε σε πολλά γκολ και ανατροπές.

Τελευταία φορά μέσα στη Μπολόνια κέρδισε 3-4 η Σασουόλο με ανατροπή. Το ματς για εμένα ξεκινάει από 2-2 και βλέπουμε. Οι περισσότερες αποδόσεις είναι πετσοκομμένες όμως. Το μόνο που αξίζει στα μάτια μου είναι το ειδικό ”να σκοράρει πρώτη και να χάσει” σε απόδοση 5,5 που αφορά και τις δύο ομάδες.

Στο Μίλαν – Αταλάντα θεωρώ ότι θα τα βρει σκούρα η Μίλαν.

Τα τελευταία χρόνια εκεί μέσα έχει χτίσει καλή παράδοση η Αταλάντα ενώ είναι και ομάδα με δοντάκια. Μέσα στην Ίντερ έφερε 2-2 , μέσα στην Γιουβέντους πήρε διπλό και γενικά περιμένω να πάρει κάτι από το ματς. Τέλος με Orsato στην σφυρίχτρα περιμένω και αρκετές κάρτες , ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Με βάσει τα παραπάνω λοιπόν , το ειδικό ”X2 + όβερ 1,5 + όβερ 2 κάρτες στο 2ο ημίχρονο” δίνει 3,25 και είναι τίμιο.

Στην Αγγλία αδιάφορο είναι και το Βίλα – Πάλας όπου μπορούμε να δούμε ωραία σκορ και γκολ. Το anytime score 2-1 σε απόδοση 4,70 έχει αξία κάτι που επιβεβαιώθηκε και στα δύο τελευταία μεταξύ τους.

Αυτά είναι που ξεχώρισα πιο πολύ. Τέλος από Αμερική μεριά θεωρώ ότι θα δούμε αρκετά γκολ στο Ατλάντα – Νιου Ίνγκλαντ με το g/g και στα δύο ημίχρονα να δίνει 11 και είναι κάτι που το τιμήσω.

Δεν θα το ψειρίσω πολύ. Θα ποντάρω σε μονό το ειδικό στην Αμερική και μετά θα κάνω μια δυάδα με τα ειδικά σε Ισπανία και Ιταλία και τέλος. Τα υπόλοιπα θα τα τσεκάρουμε όλα στο live.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS