92

Thassios

Δυάδα και Trixie από νωρίς

Τώρα δεν έχω να πω και πολλά. Όταν στη Κολομβία κλείνει το ημίχρονο με 6 κίτρινες και κάρτες και εν τέλη δε τρώμε τη κόκκινη , καταλαβαίνεται την κρίση που περνάνε οι κάρτες. Ευτυχώς βρέθηκε ο παικταράς ο Ramos και πήρε κλασικά τη καρτούλα του και τουλάχιστον δε χάσαμε μεσοβδόμαδα που ήταν και το ζητούμενο.

Καλημέρα αλάνια μου!

Το Σαββατοκύριακο πάντως δε μπήκε καλά με το χθεσινό της Αλμερίας που την ισοπέδωσε ένας 19χρονος παικταράς της Αλαβές.

Πάμε στα φρέσκα όπου έχουμε λίγα πράγματα. Πολύ πολυ λίγα. Ας τα δούμε.

Ξεκινάω νωρίς με τους φίλους μας τους Αυστραλούς. Στον αγώνα Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς – Μπρίσμπειν περιμένω έναν αγώνα με πολλά γκολ. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είναι πολύ φορμαρισμένοι και οι αποδόσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές. Μου αρέσει πολύ το κόμπο 1+g/g σε απόδοση 2,75.

Μπορεί να είναι καλά η Σέντραλ Κόουστ αλλά δέχεται εύκολα γκολ ενώ και οι φιλοξενούμενοι παρόλο που έχουν άμυνα σουρωτήρι , καταφέρνουν πάντα να πετύχουν ένα γκολ.

Στη Γερμανία ανέφεραν και τα παιδιά το καλό κόμπο της Χαϊντενχάιμ. Όλα τα εντός της Χοφενχάιμ είναι g/g και άμα το συνδυάσουμε με το Χ2 παίρνουμε μια απόδοση 2,90. Η Χοφενχάιμ δείχνει να μην έχει καλή φόρμα ενώ η Χαϊντενχάιμ το αντίθετο.

Μετά στάση στον αγώνα Λας Πάλμας – Ρεάλ Μαδρίτης. Τα παιδιά στην εκπομπή ανέφεραν για πιθανή κόντρα της Ρεάλ και δεν έχουν άδικο. Η Λας Πάλμας δείχνει να έχει δοντάκια ενώ η σοβαρή απουσία του Μπέλινγχαμ στη Βασίλισσα θα παίξει το ρόλο της. Δε ξέρω αν θα πάρει βαθμό η βαθμούς η Λας Πάλμας , αυτό πάντως που βλέπω να έχει αξία είναι να προηγηθεί στο σκορ.

Το έκανε με Μπαρτσελόνα , το έκανε με Ατλέτικο και γενικά στα 7 από τα 10 ματς εντός έχει προηγηθεί στο σκορ. Γιατί να μην το κάνει και σήμερα απέναντι σε μία Ρεάλ που βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Αλμερία. Στο 3,30 το κρατάω.

Κλείνοντας πάμε και στην Γαλλία όπου έχουμε το ντέρμπι Μαρσέιγ – Μονακό. Τώρα να μου πείτε τι σόι ντέρμπι είναι με τη τελευταία κόκκινη να είναι μεταξύ τους πριν 14 χρόνια.

Η Κρίση που λέγαμε. Ωστόσο είναι ένα ζευγάρι που δίνει γκολ. Οι άμυνες των ομάδων δεν είναι στα καλύτερά τους και γι αυτό το κόμπο g/g+ όβερ που δίνει 1,90 είναι τίμιο. Άμα βάλουμε και από μία κάρτα πάμε στο 2,40.

Κλείνοντας τσιμπάω και ένα κόμπο από τη στήλη με τα στατιστικά που είναι το Βενέτσια – Τερνάνα. Το g/g + όβερ 2,5 πληρώνει 2,10.

Με πολλά γκολ λήγουν τα παιχνίδια των δύο ομάδων μέχρι στιγμής και νομίζω κάπως έτσι θα λήξει και το σημερινό. Μου αρέσει και το anytime 3-1 σκορ.

Αυτά ήταν όλα. Χωρίς κάρτες σήμερα. Επομένως χωρίς πολλά πολλά. Θα κάνω ένα τρίξι με Αυστραλία , Γερμανία και Ισπανία.

Ενώ και μια δυάδα με Ιταλία , Γαλλία. Τα λέμε στο chat από νωρίς.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS