802

Billaras

Δυάδα και trixie!

Μπορούσε να γίνει μεγάλο μπαμ χθες. Ειλικρινά, όταν τέλειωσαν τα ματς των 5, είχα μιά βεβαιότητα ότι η Σάουθεντ δεν θα σπάσει, θα περάσει. Οπως κι έγινε. Οπότε, το μόνο που έλεγα μέσα μου (και φωναχτά στο chat) εκεί γύρω στις 7 ήταν κάτι σαν “ρε γαμώτο, με τέτοια διαλογή, ένα τσικ ήταν”. Θυμίζω, είχανε μείνει πέντε εγγλέζικα. Απαξ και η Σαουθάμπτον πήγαινε μοναχή της, τι έμενε; Να διαλέξω σωστά τα 3 απ΄τα 4 άλλα.

Και στο τσικ, γιά “ασφάλεια”, άφησα το δυσκολο (Μπόλτον) και πήρα το πιό εύκολο θεωρητικά (Τρανμίρ).

Κι έτσι, σε μιά συνολικά καλή μέρα, δεν έμεινα ικανοποιημένος. Και η δυάδα πήγε στράφι με το ματς νωρίς που δεν είχε φάσεις (κρίμα γιατί το βράδυ έγινε…γλέντι στην Ατλέτικο) και η Σαουθάμπτον μπορούσε, μιά χαρά μπετ ήταν, δεν το μετανοιώνω, ορθώς παίχθηκε.

Το κλείνω εδώ, το θεωρώ χαμένη ευκαιρία το χθεσινό. Από μιά λεπτομέρεια στη διαλογή κρίθηκαν όλα.

Σήμερα; Σήμερα κατ’αρχάς θα σας θυμίσω κάτι…αυριανό! Είναι του…Αγίου Μάκη (γέλια). Ναι, ξέρω, του Αγίου Βαλεντίνου λέει, αλλά αύριο θα σας θυμίσω ότι έχει γενέθλια ο Μάκης, 14/2 ο μπαγάσας, ούτε επίτηδες να το έκανε. Και πάμε στα στοιχηματικά μας τώρα.

Από “μικρά” είναι ξεκάθαρα. Μπέτις και Γιούβε. Πολύ καθαρά. Οσο κι αν λείπει ο Κανάλες ή έπαιζε προχθές η Μπέτις, είναι σκάλες ανώτερη της ψόφιας Λεβάντε. Και στην Ιταλία, είναι σε πολύ κακό φεγγάρι (καλό και για τον Ολυμπιακό αυτό) η Αταλάντα. Με απόντες, γκρίνια γιά τη διαιτησία, κούραση, γενικώς απορυθμισμένη. Και ανάποδα, η Γιούβε με τον Βλάχοβιτς ξεκάθαρα έχει ανεβάσει και αγωνιστικές και ψυχολογικές) στροφές.

Τίμια στο 2,20 το ένα και στο 2,40 το άλλο, η δυάδα του 5,28 θα παιχθεί.

Μετά, είναι ένα…τερατάκι, όποιος νοιώθει τυχερός, ας ρίξει κάτι στην Τβέντε, απλά μπορεί να φάει και ντόρτι από τον Αγιαξ. Προσωπικά θα μείνω αμέτοχος, απλά το αναφέρω. Αν το ακουμπούσα το ματς, θα πήγαινα σε κάποιο ασιατικό χάντικαπ (πχ Τβέντε +1 είναι στο 5,50).

Και μετά τα…νορμάλ (γιά το Betsellers) σημεία.

Γουλβς-Κάλιαρι-Αλαβές-Σεντ Ετιέν-Σιόν. Αυτά τα πέντε κοιτάω. Και γιά να μην το ψειρίζω, άφησα αρχικά Γουλβς (δεν ξέρω αν θα παίξει ο Μουτίνιο που είναι το Α και το Ω της Γουλβς, plus όσα είδα προ ημερών με την Αρσεναλ, αυτό το γνωστό θέμα της με το εύκολο γκολ) και Αλαβές. Δεν είναι καλά οπότε το 2,70 εδώ δεν με καλύπτει. Ναι, μπορεί να είναι κουρασμένη η Βαλένθια, ναι βαθμολογικά είναι άνετη, αλλά δεν με καλύπτει η απόδοση του ασου.

Αν έψαχνα τρίτο μικρό, θα ήταν αυτό το g/g του 2,00.

Οπότε τι έμεινε; Ξεκάθαρη τριάδα γιά trixie πάλι. Κάλιαρι-Σεντ Ετιέν-Σιόν. Τα δύο τα αναλύσαμε και στο ράδιο την Παρασκευή. Δεν δέχομαι αουτσάιντερ τη Σιόν με το καραμπάζο την Λουκέρνη (μόλις τώρα πήρε λεφτά ο άσος, ανέβηκε το διπλό στο θεόρατο 3,75, άρα πάω κόντρα στην αγορά και…δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό), βλέπω το ανέβασμα της Κάλιαρι (που σήμερα έχει και καλές επιστροφές βασικών) και παράλληλα το “αραγμα” της (κακής εντός) Εμπολι οπότε με καλύπτει το 3,60.

Και προφανώς σήμερα πρόσθεσα ένα. Την Σεντ Ετιέν. Σε γειτονικό ντερμπάκι αλλά με καλές σχέσεις. Και βλέπω την Σεντ Ετιέν να “κουνιέται” τελευταία, έχει επίσης καλές επιστροφές και προσθηκες. Θα την στηρίξω στο 3,10. Και τα τρια έχουν πρώιμη πληρωμή, όπως έχει και η δυάδα, óλα λοιπόν μπορούν να πληρώσουν αν γίνουν 0-2 (μιάς και έχω συνολικά 5 διπλά).

Ο χαζομπαμπάς Thassios έκανε την έκπληξη κι ανέβασε στήλη, o Ζαφείρης έχει ανανεώσει μπάσκετ στο πινακάκι, ενώ ακολουθεί κι άλλη έκπληξη σε 2-3 ώρες με τον Skotostrious που θα ανεβάσει στήλη αλλά…όχι ιπποδρομιακή! Θα ασχοληθεί/προτείνει Super Bowl! Ναι, αμερικάνικο football, ένα τεράστιο ματς, οτι πιο δημοφιλές παίζει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και το Betsellers θα δώσει τις ιδέες του (εγώ είμαι με Σινσινάτι να το ξέρετε).

Νέα στήλη την Τρίτη με Champions League και αργότερα σήμερα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras