1961

Billaras

Δυάδα-combo και live-UPDATE!

Ας μην αναφερθώ πάλι στα ματς που έγιναν, όποιος είδε τη Χιχόν κατάλαβε, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Περιμένω απλά να δω πότε θα μου δώσει (συνήθως μαζεμένα) όσα….χρωστάει (γέλια). Οπότε, πάω απ’ ευθείας στα φρέσκα. Μικρη και ταπεινή η στήλη. Γιατί; Μα γιατί τα είδα από εδώ, τα είδα από εκεί, αποφάσισα pre game να παίξω κάτι απόλυτα χαλαρό και να μην ποντάρω κάτι δυνατά.

Οριακά ήμουν και ολοκληρωτικό no bet. Προφανώς και βλέπω ποιά ματς μπορεί να μας πληρώσουν, από Λοκομοτίβ ως Τότεναμ, ενώ έσβησα από το νου μου Αγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αρχικά καλόβλεπα. Είναι φινάλε, όλοι βλέπουν τις βαθμολογίες, τι να προσθέσω άλλο, πέραν από το ότι το κίνητρο από μόνο του δεν δίνει νίκες, πρέπει και να μπορεί μιά ομάδα.

Αναφέρομαι στο διήμερο. Οχι στην Πέμπτη. Γιά την Πεμπτη θα υπάρχει update (μετά τις 3 το μεσημέρι) γιά τα ματς της ημέρας. Γιά Τρίτη-Τετάρτη, θα παίξω απλά μιά δυάδα-combo που την βρήκα ψηλά. Και δεν χρίζει και ιδιαίτερης ανάλυσης. Παρί διπλό με g/g και Μάντσεστερ Σίτι άσο πάλι με g/g. Το ένα στο 2,87, το άλλο στο 2,34 άρα έχω μιά δυάδα του 6,71 και τέλος.

Μόνο αυτό ως pre game.

Τι άλλο θα κάνω; Μα φυσικά…live. Και απόψε από τις 8 και αύριο θα είμαι στα chat, εκεί θα παιχθεί μπάλα, ΜΟΝΟ αν ευνοήσουν τα αποτελέσματα και οι αποδόσεις. Οχι με το ζόρι. Πολλά ματς είναι συγκοινωνούντα δοχεία, οπότε αυτό θα είναι το πεδίο μας. Αν βρεθεί ευκαιρία, θα είμαστε καραούλι.

Τίποτα άλλο, νέα στήλη Σάββατο, update Πέμπτη, chat όλο το τριήμερο, αν ανέβει κάτι άλλο θα είναι απλώς νέο editorial!

UPDAΤΕ: Ουδέν σχόλιο για προχθές και χθες, όλα μαζί το Σάββατο γιατί ο χρόνος (όπως κάθε Πέμπτη) πιέζει. Γιά σήμερα αρχικά θα είμαστε στο chat μήπως σκάσει τίποτα στο live, αλλά pre game οι επιλογές ήταν οι εξής: Αιντραχτ, Ακισάρ, ΑΕΚ Λάρνακας, Χ-2 στην Σάλτσμπουργκ και ξερό Χ στο Σλάβια-Ζενίτ.

Χωρίς ανάλυση, έσβησα Αιντραχτ λόγω απόδοσης (σε αδιάφορο ματς), έσβησα Σαλτσμπουργκ (και γιά λόγους απόδοσης και γιατί δεν ξέρω αν θα “πατήσει” στο Χ ή το διπλό) και έμειναν τα άλλα τρία. Μιά μονάδα στην Ακισάρ στο 5,25, ακόμα μιά στην ΑΕΚ Λάρνακας στο 4,20 και δύο στο ξερό Χ της Σλάβια στο 3,80. Τέσσερις μονάδες, χαλαρά, κερδισμένες από το μεσοβδόμαδο.

Νέα στήλη το Σάββατο και αργότερα στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras