1034

Billaras

Δυάδα combo, σκοράκι και…live!

Καλή Κυριακή σε όλους, πιστεύω το 90% από εσάς θα διαβάσει αυτές τις γραμμές απ΄το κινητό του και ξαπλωμένοι σε κάποια ξαπλώστρα (γέλια). Μην γελιέστε, αυτό θα κάνω κι εγώ μόλις κλείσω το λαπτοπ, θα φύγω γιά θάλασσα, αλλά….στις 7 όλοι πίσω λεβέντες μου, έχουμε αγώνες. Και καλά σήμερα, έχουμε δύο. Αύριο όμως θα έχουμε…τέσσερις. Δύο τηλεοράσεις ανοικτές, το TV Μακεδονία θα δείχνει ματς ζωντανά, αυτό που δεν βλέπουμε στον ANT1.

Σε όσα έγιναν απ’ την Παρασκευή; Εκανα σωστές κινήσεις, έκανα και μιά χοντρή πατάτα.Η πατάτα ήταν φυσικά η Κροατία. Αφού την βλέπω ότι δεν τσουλάει. Το γράφω κιόλας. Γιατί την ποντάρω άσο; Πολύ χοντρή πατάτα (παρένθεση: καημό έχω ρε παιδιά, να διαβάζω αλλού αυτοκριτική και γκάφες και πατάτες και όχι…γαργάρα όλα).

Οι σωστές κινήσεις; Δεν έμπλεξα με κανένα άλλο σημείο.

Τεράστια υπόθεση. Και μην κινείστε μόνο στη σφαίρα του Betsellers, χύθηκε αίμα. Αγγλία-Γαλλία-Ισπανία τσάκισαν τους “πακετάδες”. Ενα και τίποτα έδιναν όλες. Ολες κουβαδάκι σαν αυτό του εγγονού μου. Οταν λοιπόν δεν ματώνεις, καλά είσαι.

Στατιστικά, κάτι που επεσήμανα επίσης την Παρασκευή, τα under και τα Χ “αντεπιτέθηκαν. Είχαμε 9-9 over/under και δύο ισοπαλίες σε 18 ματς ως την Παρασκευή.

Πάρτε 5 στα 6 under, πάρτε και τέσσερα χινάρια σε έξι ματς. “Ισιωσε” η στατιστική (που “χρωστάει” μονάχα το 2-2 σκορ).

Από εκεί και πέρα, έμεινα άναυδος κυριολεκτικά από την άμυνα της Πορτογαλίας. Δεν λέω “ολη την Πορτογαλία” γιατί επιθετικά ήταν οκ (παρότι δείχνει σκασμένος ο Μπρούνο Φερνάντες). Και γκολ έβαλε και δοκάρι, και φάσεις.

Αλλά πίσω; Από το 2002 που βλέπω τον Σάντος, σε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Ελλάδα, Μπενφίκα, Πορτογαλία, παλεύω να θυμηθώ οποιαδήποτε ομάδα του με τέτοια τρικυμία πίσω. Μιλάμε γιά κανονικό ταράκουλο. Κανείς πιστεύω δεν το περίμενε. Περίμενα αντίδραση και κλασικό γερμανικό εγωϊσμό, αλλά αυτό το χάλι πίσω στην Πορτογαλία, με τίποτα. Ηταν η έκπληξη του διημέρου που αφήσαμε, ανεξάρτητα από τα τέσσερα γκολ, έδειχναν να μην ξερουν που πατάνε!

Ηταν ξεκάθαρα μεγαλύτερη έκπληξη ακόμα και από το 1-1 της Γαλλίας (που σαφώς υποτίμησε την αντίπαλό της και οι άλλοι τα έδωσαν όλα).

Οπως και να έχει, θέλω να καταλήξω κάπου αλλου: ΔΕΝ σκάνε μπόμπες. Θέλω να κυνηγήσω μπόμπες και δεν το κάνω (δεν έχω ποντάρει ούτε ένα μεγάλο σημείο), ενώ ας πούμε το 2016 και έσκαγαν και το έκανα και μας πλήρωναν γενναία. Τώρα τίποτα. Το διπλό της Φινλανδίας με την Δανία είναι κυριολεκτικά ως μη γενόμενο μετά από όσα έγιναν με τον Ερικσεν (ντροπή και που συνεχίστηκε το ματς).

Δείτε όλα τα άλλα σημεία. Σπάνε μεν φαβορί, αλλά ως το Χ. Μεγάλο σημείο δεν έχει έρθει…κανένα! Κι αυτό δεν μ’αρέσει. Εχω στραφεί σε combo, αλλιώς θα έπαιζα…περίπου τίποτα. Χθες πχ δεν έπαιξα τίποτα, το είδατε. Οταν 200 sites σας βομβαρδίζουν με κάθε λογής πρόταση, εδώ…μονο τα “απαραίτητα”. Και λίγο live επίσης. Μόλις δύο “χτυπήματα” έχω κάνει σε 24 ματς! Θέλω, αλλά δεν βρίσκω τις ευκαιρίες.

Ούτε pre game, ούτε live. Να δούμε στη συνέχεια…

Η συνέχεια είναι η…ζόρικη. Τρίτη αγωνιστική από σήμερα, το ζητούμενο είναι διπλό.Ειναι τι θελουν (εδώ κοιτάμε τη βαθμολογία) και τι “θέλουν” (με εισαγωγικά). Εδώ κοιτάμε τα νοκ άουτ σταυρώματα.

Δεν είναι απλό. Η Ιταλία πχ μπορεί να θέλει να βγει 2η. Θα κάτσει να χάσει; Χλωμό.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα. Επίσης, ειδικά τώρα, πρέπει να ξέρουμε και 11αδες. Ολες οι πρώτες (Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο) μπορεί να κάνουν χοντρό rotation. Οπότε, σημείωση πρώτη: Τα μάτια σας στο twitter. Μπορεί να γίνει έκτακτη πρόταση λίγο πριν από ένα ματς. Ανοιχτές οι ειδοποιήσεις στο twitter του Betsllers.

Νέα στήλη θα κάνω την Τρίτη.

Προφανώς και τα κοίταξα όλα από τώρα, αλλά δεν βρήκα λόγο να το πάω all the way ως και την Τετάρτη. Οπότε, σήμερα κοιτάμε τα έξι ματς σήμερα-αύριο και την Τριτη τα άλλα έξι.

Ξεκινάω με τα αυτά που δεν ασχολούμαι (αυτή τη στιγμή): Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία (εδώ θέλω απλά να βάλει τον Ντεπάϊ και να βάλει αυτός κάποιο γκολ) και Φινλανδία-Βέλγιο (εδώ ανάποδα, δεν θέλω να βάλει τον Λουκάκου, ας τον ξεκουράσει λίγο).

Οι σκοπιανοί είναι τελειωμένοι, οι ολλανδοί είναι πρώτοι ακόμα κι αν χάσουν, δεν έχει νόημα. Και στο άλλο, δεν πιστεύω οτι οι Βέλγοι θα κάνουν κάποιο “δώρο” στους φινλανδούς, εκτός κι αν…βρωμίσει το σύμπαν και κάτσουν και χάσουν και βγουν 2οι (θα γελάει η Ευρώπη μαζί τους μετά). Κοιταξα το under εδώ λίγο, αλλά οι μπουκ δεν είναι κορόιδα, ξέρουν ότι η Φινλανδια και δεν σκοράρει και θα παίξει γιά το Χ και ότι πιθανώς οι βέλγοι να κάνουν rotation και το έχουν στο 1,90 (αν ήταν πρώτη αγωνιστική, θα βλέπαμε κανένα under στο 2,50 εύκολα).

Μένουν τα άλλα τέσσερα. Τα δύο σημερινά και αύριο τα Ουκρανία-Αυστρία και Ρωσία-Δανία. Σημερα το βασικοτερο όλων που θέλω, είναι ένα: Να βάλει ένα fucken goal ο Γιλμάζ. Γιά το trixie. Και ας φάνε πέντε, δεν με νοιάζει, να βάλει ένα αυτός να βγει 1ος σκόρερ Τουρκίας (που τώρα έχει κουλούρια).

Στο Ιταλία-Ουαλία, το Χ τις περνάει οριστικά 1η-2η, κάποτε θα ήταν.

.μπετό. Με μιά άλλη Ιταλία, άλλων ετών, θα το παίζαμε με κλειστά μάτια. Ο Μαντσίνι θα κάνει rotation καλό απ’ όσο ξέρω (δυστυχώς δεν θα βάλει τον Ιμόμπιλε, μακάρι να τον δούμε στην 11αδα τελευταία ώρα). Απ την άλλη, να θελήσει η Ιταλία να βγει 2η και να χάσει; Κοιτάω τα σταυρώματα, δεν ξέρω αν την συμφέρει. Και ανάποδα, ακόμα κι αν χάσει η Ουαλία, πάλι θα περάσει είτε ως 2η (ανάλογα τι θα κάνει η Ελβετία) είτε ως 3η.

Με 4 πόντους δεν μένεις έξω. Στο 4,00 το χινάρι. Το σκέφτηκα πολύ, τελικά θα το αφήσω. Ισως το δούμε στο live αυτό, να δουμε και 11αδες και “συμπεριφορά” κυρίως των Ιταλών στο τερέν.

Στο Ελβετία-Τουρκία δεδομένο πρώτο: Το Χ καταστρέφει και τις δύο. Αρα, στο live το νου μας γιά late goal. Pre game, είπα ότι θέλω τον Γιλμάζ πάνω από όλα, από εκεί και πέρα πάω πάλι σε combo, τι να κάνω ο χριστιανός; Κρατάω το over 2,5+g/g που δίνει 2,20.

Οποια σκοράρει θα αναγκάσει την αλλη να βγει γιούργια. Δεν αποκλείω να δούμε ανοιχτό ματς αφού και οι δύο ψάχνουν νικη πάση θυσία. Δεν “πεθαίνω” με την επιλογή μου, αλλά είναι ότι ας πούμε καλύτερο είδα.

Αύριο τώρα, στο Ρωσία-Δανία θα πάω με το ίδιο σενάριο. Οι δανοί δεν θέλουν απλά νίκη γιά να ελπίζουν, αλλά θέλουν και γκολ για να βγούν με 3 ποντάκια στην επόμενη φάση.

Με “απλη”νίκη θα προσπεράσουν τους ρώσους (από το μεταξύ τους), αλλά θέλουν και καλό συντελεστή γιά να έχουν ελπίδες (τώρα είναι στο -2 γκολ). Αρα…επίθεση. Τους είδαμε, κάνουν πολλές φάσεις. Είναι οι ελαφρώς αδικημένοι της διοργάνωσης. Κάτι η περιπέτεια του Ερικσεν, κάτι η είσοδος του Ντε Μπρόιν στο επόμενο, δεν τους έχει πάει καλά.

Αλλά παράγουν. Παλεύουν. Στο Πάρκεν το ματς, παίζει ρόλο. Δεν παίζω ξερό σημείο (σιγά το 1,70), παίζω διπλό+over 1 γκολ στο ματς, που δίνει 2,15 (στο “φτιάξε αγορά, να πάρουμε κάτι και σε πρώιμη αν γίνει 0-2). Θα το ρίσκαρα και με Over 2, αλλά επειδη οι ρώσοι θα κάτσουν άμυνα, πάω πιό μαζεμένα.

Και ιδού έγινε η δυάδα μου… Κλασικα με combo, τι να κάνω;

Εμεινε ένα ματς.

Πιστεύω ότι θα το “σταυρώσουν” Ουκρανοί και Αυστριακοί. Κορόιδα είναι; Αλλά στο 2,00 δεν φτουραει ρε παιδιά. Προτιμώ αν βάλει κάποια γκολ να το ψάξω στο live το Χ. Και τι θα παίξω; Βρε μπας και δούμε το…περιβόητο 2-2; Προσέξτε τις αποδοσεις εδώ: Το 0-0 δίνει 3,75 (γελάει ο κόσμος), το 1-1 πληρώνει όσο πιό λίγο γίνεται (4,75), αλλά το 2-2 εκτοξεύεται στο 21,00!! Είναι κάτι σαν fun bet, αλλά άπαξ και πιστευω ότι θα το σταυρώσουν, ας το ρισκάρω.

Ξερό Χ του 2,00 δεν μου πάει το χέρι να δώσω, ούτε να παίξω. Αμα έρθει κλάιν μάιν, άμα σπάσει θα ντρέπομαι να εμφανιστώ (γέλια).

Εκλεισα. Κάμποσο live προανήγγειλα, προσοχή στο twitter προανήγγειλα, μιά δυάδα combo κι ένα σκορ 2-2 κρατάω και τα λέμε με νέα στήλη την Τριτη αλλά φυσικά τα λέμε στο chat στις 7 και σήμερα και αύριο (και καθε μέρα εκεί είμαστε)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras