215

Thassios

Δυάδες για θέαμα – UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Σε ότι αφορά τη Κυριακή δεν θα σχολιάσω κάτι για τη στήλη μιας και δίκαια πήραμε μόνο το ειδικό στη Πορτογαλία. Αυτό που θα σχολιάσω όμως είναι ότι θα έπρεπε να έχουμε πληρωθεί πολύ νωρίτερα στο παιχνίδι. Δηλαδή αυτό που θα σχολιάσω είναι το Var. Γίνεται λοιπόν στο 55′ το παρακάτω τάκλιν (αν το λες τάκλιν και όχι καρατιά):

O Διαιτητής λοιπόν που είναι στο ένα μέτρο , δίνει αυτή τη καρατιά κίτρινη κάρτα. Δηλαδή αποδέχεται ότι το βρίσκει με σκαριά στη κοιλιά και τον βγάζει κίτρινη! Απορούμε όλοι.

Μέχρι να σηκωθεί ο παίκτης από κάτω , γιατί έχει ”πεθάνει” από το πόνο , τον καλεί το var για να δει ότι έκανε λάθος και ότι είναι καραμπινάτη κόκκινη κάρτα. Οπότε πάει ο ρέφερι , βλέπει το var και αποφασίζει ότι καλά έδωσε κίτρινη κάρτα και λέει ”παίζεται”. Συν κάτι πέναλτι που είδαμε (Ολυμπιακό, Γάνδη κ.α.) μέσα στο ΣΚ. Για ποιο λόγο ρε μάγκες βάλαμε var;;;; Καθόμαστε κι εμείς και ποντάρουμε τα λεφτά μας σε αυτούς.

Αυτοί οι διαιτητές κανονικά δεν θα έπρεπε να ξαναδούνε μπάλα ούτε από τον καναπέ. Που είναι οι τιμωρίες;;;! Το όλο πράγμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα που νομίζουν κάποιοι.

Αυτά ήθελα να πω στην εισαγωγή μου σήμερα γιατί με πειράζει. Δε ζητάω χάρες, ούτε κλαίγομαι. Ζητάω να γίνονται αυτά που πρέπει από τους διαιτητές.

Τα Αυτονόητα. Στην εποχή μάλιστα που έχουμε VAR.

Πάμε στα φρέσκα τώρα.

Μελετώντας το κουπόνι είδα ζευγάρια που περιμένω τα παιχνίδια τους να έχουν γκολ ενώ τα φαβορί των αναμετρήσεων μάλλον θα ζοριστούν.

Ξεκινάω από τη Τουρκία και το Αντάνα – Μπεσίκτας. Η Αντάνα είναι μια ομάδα που σκοράρει αλλά ταυτόχρονα δέχεται και εύκολα γκολ.

Από την άλλη η Μπεσίκτας μετά την 3άρα από την Τράμπνζοσπορ , κέρδισε δύσκολα με ανατροπή την Καισέρισπορ. Οπότε βλέπουμε ότι δε πατάει και πολύ καλά. Η Αντάνα σε 4 από τα 5 ματς που έδωσε έχει σκοράρει πρώτη στο ματς (σε τελευταίο που δε σκόραρε , έπαιζε με 10 παίκτες από το 19′). Το ειδικό ”να σκοράρει πρώτη + g/g + όβερ 2,5”δίνει 3,75 και έχει αξία στα μάτια μου.

Το μόνο αρνητικό είναι οι απουσίες που έχει η Αντάνα μετά τις 3 κόκκινες ,που είναι όλες όμως στην άμυνα. Το Μάϊο ήρθαν 1-4 στην ίδια έδρα με ανατροπή στο σκορ. Ακόμη και το 2 + g/g στο 3,40 μπορεί να παιχτεί μιας και λόγω απουσιών βλέπω οι γηπεδούχοι να χάνουν έστω και δύσκολα.

Προχωράμε την ίδια ώρα όπου έχουμε το Βιγιαρεάλ – Χιρόνα.

Τι ωραία μπάλα που παίζει η Χιρόνα ρε παιδιά. Χαίρεσαι να βλέπεις τα παιχνίδια της. Μετά το 2-4 επί της Γρανάδας ήρθε και ένα ωραίο 5-3 με τη Μαγιόρκα. Από την άλλη έχουμε μια Βιγιαρεάλ που δε πατάει πολύ καλά. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ήρθε και και η ισοπαλία με τη Βαγιεκάνο και απόψε θέλει να κάνει μια νίκη. Τη τελευταία φορά που κέρδισε την Αλμερία , ήταν με ανατροπή στο σκορ ενώ και στα εντός ματς με Μπέτις και Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Μου αρέσει πολύ λοιπόν το ειδικό ”Χιρόνα να σκοράρει πρώτη + g/g + όβερ 2,5 ”σε απόφοση 3,75. Αλλά και τα ειδικά ”όβερ 1,5 γκολ η κάθε ομάδα” σε απόδοση 4 όπως και το anytime 2-2 σε απόδοση 7,10.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Λάτσιο όπου έχει μόνο 4 βαθμούς σε 5 αγώνες. Την είδαμε να ζορίζεται με την Μόντσα όπου δεν άξιζε ούτε την ισοπαλία , ενώ μια από τα ίδια έγινε και στο σεντόνι με την Ατλέτικο όπου πήρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο την ισοπαλία πάλι.

Η Τορίνο από την άλλη έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία με την Ρόμα στα τελευταία παιχνίδια και δείχνει σαν να έβγαλε δοντάκια. Το g/g βρίσκεται ψηλά και θεωρώ ότι υπάρχει λαθάκι ενώ το 1-1 σαν anytime score σε απόδοση 2,75 είναι αυτό που θεωρώ ότι έχει ακόμη καλύτερη αξία. Η Τορίνο ακόμη και μέσα στη Μίλαν που βρέθηκε πίσω στο σκορ , κατάφερε να ισοφαρίσει προτού δεχθεί άλλα 3 γκολ.

Το ειδικό ”Τορίνο να σκοράρει πρώτη + g/g ” δίνει 3,75 και είναι ακόμη ένα πιθανό σενάριο εδώ όπως τα παραπάνω παιχνίδια.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα και μου άρεσαν που έχουν σχέση με γκολ.

Πάμε λίγο σε δύο σημεία που εντόπισα και ειδικά το ένα βγάζει μάτια. Πείτε μου λίγο ρε παιδιά με ποια λογική η πρώτη και αήττητη στη Βουλγαρία πληρώνει 11.

Είναι δυνατόν;;;Επειδή παίζει μέσα στη Λουντογκόρετς. Μπράβο! Και ;;; Στο τελευταίο εντός η Λουντογκόρετς ζορίστηκε με την Πλοντεβ. Αυτό το διπλό σήμερα δεν θα έπρεπε να δίνει πάνω από 4. Και πολύ βάζω. Ας είναι αφερέγγυοι οι Βούλγαροι. Εγώ θα το ποντάρω.

Το 2ο που εντόπισα είναι από την Ελβετία και είναι το διπλό της Βίντερτουρ.

Η Σερβέτ έχει 3 σερί ήττες και δεν έχει κερδίσει ξανά μετά από τη νίκη στη πρώτη αγωνιστική ενώ από την άλλη η ομάδα του Patrick Rahmne (τον θυμάστε ίσως από τη Βασιλεία) έχει πάρει τα πάνω της με 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία ματς. Στο 4,5 το διπλό έχει αξία.

Κλείνοντας από κάρτες βλέπω δύο παιχνίδια που μπορεί να δούμε ξύλο. Το ένα είναι το ντέρμπι Ολυμπιακός – Άρης όπου περιμένω να έχει ένταση.

Μην ακούσω κανέναν για φιλικά και άλλα τέτοια , γιατί μάλλον δε παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ήδη ο Πρόεδρος του Άρη έχει δημιουργήσει ένταση με τη δήλωση ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα (πήγε και στον εισαγγελέα). Ενώ είχαν προηγηθεί κι άλλες πιπεράτες δηλώσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι ο ρέφερι που δεν δίνει εύκολα κόκκινη. Δίνει όμως πέναλτι και από εκεί ίσως ξεκινήσει καμία σύρραξη.

Το 2ο παιχνίδι που έχω υπόψη για κάρτες είναι το Κάντιθ – Βαγιεκάνο. Εδώ οι δύο ομάδες είναι καλά. Απλά αυτό το παιχνίδι το σημάδεψα λόγω παράδοσης. Στα δύο τελευταία παιχνίδι έχουμε δει πολύ ξύλο μεταξύ τους με 4 κόκκινες κάρτες. Δε μπόρεσα να βρω αν έχει ξεκινήσει κάποια κόντρα μεταξύ του τελευταία. Πάντως σήμερα σφυρίζει ένας άπειρος ρέφερι (φέτος ξεκίνησε να σφυρίζει La Liga ο Francisco Hernanzdez) και δε αποκλείεται να χάσει το παιχνίδι αν οι ομάδες ρίχνουνε ξύλο.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα λοιπόν. Μου αρέσει αρκετά το κουπόνι (τουλάχιστον αυτά που κράτησα) με το ματς της Χιρόνα στα μάτια μου να είναι το καλύτερο απ’ όλα.

Για αρχή με 1 μονάδα κρατάω το διπλό της Πλόντιβ σε απόδοση 11 (έχουμε και πρώιμη).

Μετά θα κάνω τρείς δυάδες όπου το ματς της Βιγιαρεάλ, που όπως ανέφερα μου αρέσει πιο πολύ, θα είναι και στις τρεις δυάδες.

Με απόδοση 6,88 η χαμηλότερη μέχρι 50 η μεγαλύτερη (Η 2η δυάδα με απόδοση 13,88 είναι από το bet builder φτιαγμένη).

Κλείνοντας θα αφήσω το ντέρμπι στην Ελλάδα και θα ποντάρω κόκκινη στο ματς της Κάντιθ. Αυτό ενστικτωδώς.

Τα λέμε στο chat σήμερα από το απογευματάκι ενώ αύριο θα κάνω update!

UPDATE!

Όπως σας υποσχέθηκα λοιπόν κάνω και το update μου!

Βέβαια η ώρα είναι από αυτές που μας αρέσουν σε αυτή τη στήλη.

Καταλάβατε λοιπόν ότι τέτοια ώρα update θα αφορά παιχνίδια που παίζονται την ώρα που η Ευρώπη κοιμάται.

Ξεκινάω από το Libertadores όπου έχουμε μια αναμέτρηση που δε χάνεται με τίποτα , τουλάχιστον τηλεοπτικά. Η Μπόκα λοιπόν υποδέχεται την Παλμέϊρας και αναμένεται ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Αυτό λοιπόν το συγκεκριμένο παιχνίδι μεταξύ Αργεντινών και Βραζιλιάνων δε μπορώ ,σαν γνήσιος καρτάκιας λατίνος εραστής , να το αφήσω στην άκρη.

Όσες μονάδες και να έχανα. Ακόμη και στο αποψινό ματς να μην πέσει ξύλο, θα ξαναπάρω στο επόμενο αν ευνοεί το σκορ. Η Μπόκα έχει επιβεβαιώσει εντός κόμπο κόκκινων φέτος ενώ μια από τα ίδια έχει κάνει και εκτός η Παλμέϊρας. Όλοι μιλάνε γι’αυτό το παιχνίδι και όλοι αυτό περιμένουν. Αν δε μπει με το μαχαίρι στα δόντια η Μπόκα , τότε δύσκολα θα πάρει κάτι στη Βραζιλία.

Να μην πολυλογώ, το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες και οι δύο + κόκκινη” στο 4 θα το τιμήσω. Όπως και το κόμπο σε απόδοση 19.

Περνάμε μετά στο Περού όπου θα ρισκάρω μια τελευταία φορά κάρτες στο ντέρμπι της αγωνιστικής όπου η Αλιάνζα Λίμα υποδέχεται την Μελγκάρ. Η Μελγκάρ βρίσκεται πρώτη με έναν αγώνα παραπάνω και άμα κερδίσει μέσα στην Λίμα σήμερα βάζει φωτιά στη βαθμολογία όπου διεκδικούν τη πρωτιά 4 ομάδες.

Από την άλλη η Λίμα αν δε κερδίσει σήμερα , λογικά δε μπορεί να πιάσει πρωτιά και μάλλον θα απογοητευτεί. Αυτό που θέλω είναι οι δύο ομάδες να θυμηθούν τα παλιά και να βγούνε τα μαχαίρια. O ρέφερι (Kevin Ortega) δεν είναι καλός και γι αυτό βάλανε τον συγκεκριμένο μιας και έχει να βγάλει κόκκινη κάτι μήνες. Γι αυτό το λόγο θα πάω με χαμηλό ποντάρισμα (κανονικά θα ήταν 4-5 μονάδες αυτό το ματς).

Λίγο και το κόμπο.

Κλείνοντας θα πάρω και ελαφρώς τη δυάδα των κόμπο μπας και ξυπνήσετε με βαριές τσέπες (χα χα χα, εγώ θα βλέπω τα ματς γι αυτό δε θα με δείτε chat σήμερα καθώς πέφτω για ύπνο μετά από αυτό το update).

Νέα στήλη το Σάββατο το πρωί ενώ αύριο έχουμε και εκπομπή!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS