398

Thassios

Δυάδες και μονά σε καλό πρόγραμμα – UPDATE 2!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Καταρχήν να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση να έχετε και να περάσετε καλά ότι και αν κάνετε. Φυσικά αυτό απαιτεί και λίγο προσοχή έτσι (φαγητό, ποτό και οδήγηση).

Στα στοιχηματικά τώρα να αναφέρω ότι αύριο κανονικά θα έχουμε στήλη. Δηλαδή δεν θα πάω σε μια στήλη διημέρου. Στα σημερινά τώρα το πρόγραμμα είναι καλό.

Πάμε λίγο να δούμε τι ξεχώρισα και τι θα κρατήσω.

Ξεκινώντας από κάρτες έχουμε μια ντουζίνα παιχνίδια. Δυστυχώς τα περισσότερα είναι Ευρωπαϊκά. Ντέρμπι στην Ισπανία μεταξύ Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ , ντέρμπι στη Τσεχία καυτό και πολύ σημαντικό για το τίτλο, ντέρμπι στο Εδιμβούργο ανάμεσα σε Χιμπέρνιαν και Χαρτς και από εκεί και πέρα έχουμε τα Γρανάδα – Λας Πάλμας , Μαρίτιμο – Πάσος , Μετς – Μπορντό , Ροντέζ – Λαβάλ και στους Λατίνους το ντέρμπι ανάμεσα σε Κατόλικα και Κόλο Κόλο αλλά και το Άτλας – Πούμα στο Μεξικό.

Αρκετά παιχνίδια αλλά όπως είχα αναφέρει δεν θα ποντάρω τα περισσότερα.

Μετά πάμε στα γκολ. Λίγα πράγματα εδώ. Μια τριάδα παιχνιδιών που μπορεί να δούμε πολλά γκολ. Το Βλασίμ – Ντούκλα Πράγας, το Βέστερλο – Κλάμπ Μπριζ και το Αούστρια Λουστενάου – Βόλφσμπεργκερ. Από g/g ημιχρόνου μέχρι g/g + όβερ 3,5. Τέλος έχω και δύο τίμια μικρούλια με g/g στο παιχνίδι της Περέιρα με την Σάντα Φε στη Κολομβία τα ξημερώματα ενώ ένα καλό όβερ είναι το Μίτο – Φουτζιέντα αύριο το πρωί στην Ιαπωνία.

Από σημεία έχω τέσσερα χηνάρια που μπορεί να πληρώσουν ελέω εποχής. Είναι τα Άσκολι – Σουντιρόλ , Κοζέντσα – Τσιταντέλα , Γκινγκάμπ – Αμιάν και Εστορίλ – Πορτιμονένσε. Τέλος έχω ένα πολύ καλό διπλό στη Χιλή και αναφέρομαι στην Ουατσιπάτο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να δίνει το διπλό 2,80. Μιλάμε για τη πιο φορμαρισμένη ομάδα της Χιλής.

Παίζει η τελευταία , με μόλις μία νίκη, με την πρώτη που έχει 7 νίκες και 2 ήττες. Μεγάλη διαφορά. Αν παίζει κάτι άλλο δε ξέρω. Αλλά δεν θα το αφήσω έτσι.

Αυτά είναι όλα η αρχική διαλογή. Πάμε τώρα να δούμε τι θα κρατήσω και πως θα κάνω το παιχνίδι μου.

Κρατάω δύο χηνάρια. Το ένα είναι στο Άσκολι – Σουντιρόλ όπου η μία κρατάει απόσταση ασφαλείας απο τη ζώνη του υποβιβασμού και ή άλλη πλησιάζει στο να κρατήσει τη 4η θέση.

Ενώ κρατάω και το χηνάρι στη Πορτογαλία μιας και οι κάτω από αυτές θα σκοτωθούν και αυτές με ένα Χ έχουν το πάνω χέρι. Αυτά τα δύο Χ θα γίνουν μια ωραία δυάδα.

Μετά πάμε στα γκολ. Κρατάω τα δύο κι εδώ. Το ένα είναι αυτό στη Τσεχία και το άλλο είναι στην Αυστρία. Ομάδες που βλέπουμε πολλά γκολ στα παιχνίδια τους. Θα ποντάρω το g/g+ όβερ 3,5 και στα δύο.

Δυάδα κι εδώ.

Μετά πάμε στις κόκκινες. Εδώ θα ποντάρω σαν καλό μονό το ντέρμπι στη Χιλή. Σούπερ διαιτητής και ομάδες που βλέπουμε πολύ ξύλο στα παιχνίδια τους. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 5,5 και θα είναι στο παιχνίδι μου. Όπως και το κόμπο σε απόδοση 29.

Μετά από τα Ευρωπαικά μου αρέσουν πολύ δύο.

Το πρώτο είναι το εξάποντο στην Πορτογαλία οπουν θέλουν μόνο νίκη. Αλλά και το καυτό ντέρμπι της Πράγας που είναι και ντέρμπι κορυφής. Εδώ οι αποδόσεις είναι πετσοκομμένες γι αυτό και θα τα ποντάρω δυάδα. Ξερή δυάδα με κόκκινες.

Κλείνοντας θα ποντάρω και κάτι λίγα στο Βάσκικο ντέρμπι μιας και η βαθμολογία θα βοηθήσει να γίνει καυτό ματς.

Η Μπιλμπάο θέλει να μπει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη ενώ η Σοσιεδάδ θέλει να παραμείνει στη 4άδα. Το ειδικό ”κάρτα και οι δύο στο 2ο ημίχρονο + κόκκινη” πληρώνει 5,5 και θα το τιμήσω χαλάρα όμως.

Τέλος θα κρατήσω και το διπλό της Ουατσιπάτο αλλά σε κόμπο. Σήμερα θα παραταχθεί με αναπληρωματικό τερματοφύλακα και γενικά δέχεται γκολ.

Το κόμπο με g/g με ανεβάζει στο 5 και θα το ποντάρω από το φτιάξε αγορά να έχω και τη πρώιμη μέσα.

Αυτά ήταν όλα. Τρία μονά και τρεις δυάδες ,κάτι σαν patent δηλαδή. Στην Ανάσταση μαζί με τα βεγγαλικά θα περιμένουμε και εμείς βροχή από κόκκινες στο ντέρμπι της Χιλής (χοχοχο).

Τα λέμε στο chat το απόγευμα!

UPDATE!!

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους εύχομαι , του χρόνου όλοι γεροί και να είμαστε πάλι εδώ να τα λέμε!

Χθες ήθελα ένα ακόμη για να πω ότι ρίξαμε πυροτέχνημα την Ανάσταση αλλά και οι 20 μοναδούλες μια χαρά κέρδος είναι.

Πάμε γρήγορα στα σημερινά γιατί το αρνί κοντεύει να είναι έτοιμο και πρέπει να πάρω θέση (χοχοχο).

Τέσσερα παιχνίδια έχω ξεχωρίσει για γκολ για αρχή. Το Καρλσρούη – Μπίλεφελντ , το Φόλενταμ – Αϊντχόφεν , το Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν και το Μονακό – Λοριάν. Και στα τέσσερα μπορεί να δουύμε g/g + όβερ 3,5 αλλά και g/g ημιχρόνου.

Το καλύτερο απ’ όλα για μένα θεωρώ ότι είναι η Μονακό. Η Μονακό προέρχεται από δύο σερί g/g + όβερ 3,5 ενώ και στο πρώτο γύρο το ματς ήρθε 2-2. Η Λοριάν δεν καίγεται για κάτι και παίζει χαλαρά χωρίς άγχος και αυτό πάντα βοηθάει στα γκολ.

Χωρίς πολλές σκέψεις θα κάνω δύο δυάδες ξερές. Και στις δύο θα έχω τη Μονακό μέσα. Η Πρώτη θα είναι με g/g ημιχρόνου σε Μονακό και Καρλσρούη και η άλλη θα είναι με g/g + όβερ 3,5 σε Μονακό και Φόλενταμ.

Δυνατή η Ολλανδέζα εντός και περιμένω να βρει δίχτυα απέναντι στην Αϊντχόφεν. Αφήνω τις Γερμανίδες γιατί η Λεβερκούζεν έχει Ευρώπη και μπορεί να κόψει γκάζι.

Μετά πάμε σε ένα ματς που έχει ποντάρει και ο Billaras. Περιμένω την Σπόρτινγκ να τα βρει σκούρα απέναντι στην Αρούκα χωρίς όμως να είναι αδιάφορη. Με 5 βαθμούς πίσω από τη Μπράγκα που έχει εύκολο ματς σήμερα νομίζω ότι δεν την παίρνει να είναι αδιάφορη.

Οριακό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επίσης άμα δε της βγαίνει το ματς της Σπόρτινγκ, κάτι που περιμένω, τότε δεν θα αργήσουν να έρθουν και τα νεύρα. Το ειδικό ”Αρούκα (Χάντικαπ +2) + όβερ 4,5 κίτρινες κάρτες στον αγώνα” πληρώνει 3,5 και είναι τίμιο. Καλό και το ενισχυτικό ”Χ2 + κόκκινη ” σε απόδοση 14.

Κλείνοντας πάμε και σε ένα καυτό ντέρμπι στην Αργεντινή.

Πέφτουν πάντα κορμιά στο  «Clásico de Avellaneda» (Ιντεπετιέντε – Ρασίνγκ) και εμείς δεν θα λείψουμε. Με το κλασικό πλέον ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη ” αλλά και το κόμπο κόκκινων.

Αυτά ήταν όλα! Ποντάρουμε και φύγαμε για το τραπέζι. Καλά να περάσετε!

UPDATE 2!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Τελικά κάνω ακόμη ένα update γιατί αποφάσισα να ποντάρω μόνο ένα παιχνίδι.

Στο αρχικό πλάνο του μυαλού μου είχα να κάνω ένα σύστημα με πέναλτι και κόκκινες στα ματς των Σεβίλλη , Νις , Σπόρτινγκ και Αλκμαάρ. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια θεωρώ ότι μπορεί να δούμε πέναλτι αλλά και κόκκινες. Τελικά θα αφήσω για μια ακόμη φορά τα Ευρωπαϊκά (και καλά κάνω όπως φαίνεται) και θα ποντάρω ένα ματς στους αγαπημένους Λατίνους.

Αναφέρομαι στο παιχνίδι Σαν Λορέντζο – Φορταλέζα για τον θεσμό του Sundamericana. Αργεντίνοι λοιπόν εναντίων Βραζιλιάνων σε ένα ματς που θεωρώ ότι θα έχει ένταση. Είναι στα μάτια μου οι πιο δυνατές ομάδες του ομίλου και η πρώτη θέση έχει μεγάλο προβάδισμα από τη 2η όπου στέλνει την ομάδα στα προκριματικά. Το αποψινό παιχνίδι θα παίξει ρόλο για τη συνέχεια παρόλο που είναι νωρίς.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ουρουγουανός Ostojich και άμα θέλει τους πετάει όλους έξω με κόκκινες και βγάζει και τον εαυτό του στο τέλος (χοχοχο). Άμα θέλει όμως. Δεδομένο ότι θα πέσει ξύλο σε τέτοιο ματς με αυτούς τους λαούς γι αυτό και θα ρίξω 4 μονάδες σε δύο πονταρίσματα. Το ένα είναι το κλασικό πλέον ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 5 και το δεύτερο απαλά το κόμπο κόκκινων σε απόδοση 29.

Οπότε με αυτό το ποντάρισμα θσ έχουμε κινηθεί για όλη την εβδομάδα που μας πέρασε και φύγαμε για το Σαββατοκύριακο. Νέα στήλη αύριο το πρωί με φρέσκα στατιστικά.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS