381

Billaras

Δυάδες και μονό-UPDATE!!

Ελα, εντάξει, τέρμα το φαί λεβέντες! Τρίτη μεσημέρι πλέον, το παρακάνατε νομίζω (γέλια). Καλά περάσατε έμαθα, χορτάτοι πλέον πίσω στις επάλξεις. Προσωπικά δεν με χάλασε που φέτος έμεινα Αθήνα, σούπερ πέρασα ως…τουρίστας, απόλαυσα και τις βόλτες μου (ξέρετε τι ωραία πόλη είναι άμα λείπουν 2 μύρια κόσμος;), σούβλισαν οι ταβέρνες γιά μένα και τα βρήκα (και τα έφαγα) έτοιμα! Κοινώς…ξεκουράστηκα.

Και γίορτασα χαλαρός και τα γενέθλια μου προχθές (54 πλέον…).

Γιά το ποδόσφαιρο και όσα έγιναν, τα είπαμε όλα με τον Μάκη στο νέο vidcast. Το γυρίσαμε το πρωί, τώρα μόλις “ανέβηκε”, δείτε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=akC_Dhs8KQQ .

Εδώ στο site θα μιλήσουμε γιά το κουμάρι και τη στήλη. Το Μεγάλο Σάββατο λοιπόν, δεν…βρήκαμε την ψήφο μας.

Η αγαπημένη μας Αγγλία που μας καλοπλήρωσε 2 σερί φορές (μια έμενα-μιά τον Μάκη), το Σάββατο…εξαφανίσθηκε. Κιχ δεν κάναμε, ούτε γκολ δεν βάλαμε, ίδιες ομάδες περίπου παίξαμε με τον Μάκη και σε σχέση με ότι μας πλήρωσε πρόσφατα. Ετσι είναι η μπάλα.

Ηρθε όμως η Κυριακή. Κι εκεί έκανα ένα 4 στα 6 από τις αρχικές επιλογές. Σασουόλο-Σεβίλλη-Αρούκα Χ/2-Μπρεστ-Αρμίνια-Αντερλεχτ.

Οταν περνάνε τέσσερα από τα έξι (γραμμένα από Παρασκευή κιόλας), δύσκολα να χάσεις. Θα έπρεπε στο trixie να έβαζα και τα δύο άστοχα! Πίο πιθανό θα ήταν να κάνω…ατόφιο trixie. Tελικά πήγα κάπου στη μέση, με 2 στα 3 αλλά με καλό μπετ και…έβγαλα και τα τζατζίκια (γέλια). Για να είμαι ακριβής (και εδώ πάμε στο ζουμί):

Προσέξτε τι κάνω μετά το μεγάλο ταμείο, γυρνώντας ανάποδα.

Παίζω 8,5 μονάδες την Κυριακή του Πάσχα. Παίζω 14 το Μεγάλο Σάββατο. Παίζω 9,5 Μεγάλη Τρίτη ως Μεγάλη Πέμπτη (και πιό πριν, Δευτέρα 10 του μήνα ήρθα ισοπαλία με την εύστοχη Τορκί).

Πόσο μας κάνουν αυτά λοιπόν, οοόολη την Μεγάλη Εβδομάδα;

Μας κάνουν 32 μονάδες παιχνίδι. Πόσες έγραψαν προχθές; 33,5 (31,5 καθαρές)! Ιδου τα…τζατζίκια που έβγαλα.

Κράτησα όσα κέρδη είχα κάνει εννιά μέρες πριν και πήρα και τσίχλες. Παίζοντας κανονικά κάθε μερα σχεδόν. Ετσι παίζουμε λεβέντες μου. Διαχείριση το λένε. Χτυπάς καλά, μετά θες απλά να μην χάνεις σε βάθος 3-4 μπετ. Αν τα αυγατίσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα. Αυτά να τα κάνετε οδηγό, δεν θα σας τα λένε αλλού είτε γιατί δεν θέλουν, είτε γιατί δεν τα ξέρουν (σε συντριπτικό βαθμό).

Και πάμε πλέον στα φρέσκα…

Οπως θα δείτε/ακούσετε και στο vidcast, γιά το σεντονάκι δεν προβληματίστηκα πολύ. Πιστεύω ότι δεν μπορούμε να παίξουμε τίποτα αύριο στο Μόναχο, ενώ γενικά πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα δούμε περισσότερα γκολ και ειδικά g/g. Θυμίζω, προ εβδομάδας δεν είχε κανένα, όλα έληξαν no goal!

Ειδικά αυτή τη φορά δεν αγγίζω (αν και το πέναλτι στη Νάπολη με τον Μάρτσινιακ το σκέφτηκα, όπως και τον Λεάο γιά any time), το παιχνίδι μου θα είνα απλό και ξεκάθαρο.

Μιά δυάδα με combo!

Ναπολι 1-Χ+g/g (επιστρέφει Οσιμέν-λείπει όμως ο Κιμ στην άμυνα) με Τσέλσι over+g/g (και στη Μαδρίτη μπορούσε γκολ η Τσέλσι, τώρα θα ανοιχτεί και παραπάνω, θα ρισκάρει). Η δυάδα μου δίνει 4,61 (2,25+2,05) και καθάρισα. Νομίζω έχουμε καλές τύχες, χαλαρό παιχνίδι.

Μένει η Αγγλία, τελευταία εμβόλιμη στις “μικρές”, άρα…καλοκαιριάζει.

Η σαιζόν αργοσβήνει εδώ, έχουμε ακόμα απόψε και άλλες 3 αγωνιστικές σε Championship-1η-2η, ενω η Νάσιοναλ Λιγκ απόψε έχει εξ’αναβολης και μετά μένουν άλλες δύο! Ολα αυτά πριν τα πλέι οφ ανόδου φυσικά.

Η συνθήκη της Αγγλιας ποιά είναι;

Αρχικά, σκέψη 1η, έχει μερικα σωστά φαβορί. Πλίμουθ, Μπράντφορντ και μερικά ακόμα, ενώ πλέον ως φαβορί βάζω και την Νορθάμπτον που πήγε στο 2,60 από το χθεσινο 3,10!!! Η Νορθάμπτον ομολογώ ότι μου άλλαξε και τα πλάνα.

Ψαχνόμουν γιά trixie, τώρα δεν θα το κάνω. Θα κάνω μιά “ψηλή” δυάδα με Μπράντφορντ και Νορθάμπτον. Ξερή. 2,20Χ2,60 μας κάνουν 5,72. Δίκαιο. Φόρμα έχουν, κίνητρο έχουν, καλές ομάδες (όχι ουράς) είναι. Και οι αντίπαλές τους έχουν “σβήσει” εντελώς. Πλίμουθ δεν παίζω, είναι…ψυχολογικό, δεν πάει το χέρι σε κάτω από 2,00 στο Νησί.

Αρα, έχω 2η δυάδα (αυτή έχει και πρώιμη πληρωμή).

Και τι έμεινε; Μερικά…ψηλά σημεία. Αναφέρομαι στο σήμερα και μόνο στο σήμερα, αύριο εχει λιγο πιό “κοντά” (κοιτάω την ΚΠΡ ή την Πρέστον). Σήμερα λοιπόν μιά σκέψη είναι όσες κυνηγάμε το τελευταίο διάστημα να της ξανακυνηγήσουμε! Ομάδες που θέλουν να σωθούν.

Χάτερσφιλντ (5,75), Ρόδεραμ (5,50), Χάρτλπουλ (6,50), Τορκί (6,50). Πριν “συζητήσουμε” αυτές τις τέσσερις, πέρασε κάτι τελευταίο απ΄το νου μου, μπας και το Μπρίστολ σήμερα…κλείσει το σπίτι του Σέφιλντ! Εις διπλούν! Σέφιλντ Γιουναιτεντ-Μπρίστολ Σίτι και Μπρίστολ Ρόβερες-Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Θα την κρατήσω τη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου γιά τυχόν live.

Και θα επιστρέψω στα τέσσερα ψηλά. Η Χάτερσφιλντ με την Σάντερλαντ που έχει κίνητρο. Η Χάρτλπουλ με την Σαλφορντ που έχει κίνητρο. Η Ρόδεραμ με την…πρωταθλήτρια Μπέρνλι. Και η Τορκί με την Τσέστερφιλντ που είναι τρίτη.

Αν τα ζυγιάσω όλα, μιά αξίζει. Η Τορκί.

Προχθές πχ η Χάρτλπουλ ήταν κακή. Επρεπε να φάει 4-5 από τη Νιούπορτ. Και παίζει back to back εκτός. Μετράω τις λεπτομέρειες. Η Χάτερσφιλντ δεν θα “πεθάνει” και με ισοπαλία, πόσο μάλλον η Ρόδεραμ. Και φυσικά δεν έχουν και την τοπ φόρμα. Μιά την έχει. Η Τορκί. Μας πλήρωσε προ ημερών. Είναι καλά. Ομάδα στη ζώνη που…κάνει πρωταθλητισμό! Mε τον πολύπειρο Γκάρι Τζόνσον στον πάγκο (στη φωτό ένας ακόμα…παππούς στα 67 του), πατέρας του επίσης προπονητή Λι Τζόνσον (ως πέρυσι στον πάγκο της Σάντερλαντ, φέτος στη Χιμπέρνιαν).

Με 5 στα 5 νκηφόρα σερί, βγάζει μάτια η φόρμα της αλλά παραμένει στη ζώνη. Και η Τσέστερφιλντ; Είναι 3η, εκει θα μείνει ακόμα κι αν χάσει απόψε, γιατί η Γουόκινγκ δεν παίζει. Να πάει επάνω, δεν πάει. Να πάει κάτω απο 4η, δεν πάει. Παίζει μόνο η 3η/4η θέση πλέι οφ μεταξύ αύτης και της Γουόκινγκ. Η διαφορά 3η/4η έχει μιά σημασία, η 4η παίζει δύο γύρους (με τις 5-6-7) ενώ η 2η/3η πάνε άμεσα στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Οπως και να έχει, πλέι οφ θα παίξει η Τσέστερφιλντ, αυτό δεν αλλάζει, δεν έχει και το τοπ κίνητρο. Και κάνει και “πατατούλες” εντός. Από Γιόρκ και Ολνταμ έχει χάσει στα τελευταία πέντε εντός, ομάδες μέτριες ως κακές. Συν μια ισοπαλία με την Γέοβιλ. Τρεις γκέλες σε πέντε ματς στο σπίτι της…

Καταλήγω: Ενα ξερό μονό αποδεκτό η Τορκί.

Δυστυχώς η Νάσιοναλ Λιγκ δεν έχει πρώιμη. Αλλά δέχομαι να το ρισκάρω.

Κλείσαμε, δείτε και όσα άλλα ματς/σημεία ανέφερα, θα πάω με δυο δυάδες και ένα μονό.

Update: Πως κατάφερε η Τσέλσι να μην βάλει γκολ, θέλει..διερεύνηση. Πως παραλίγο να μην βάλει ούτε η Μπάγερν αλλά επίσης και η Νάπολι, θέλει κι αυτό ψάξιμο! Οπως και το πώς…έβαλε τρία η Ιντερ.

Αλλά η μπάλα έτσι ήθελε, χάθηκαν και τρία πέναλτι σε τέσσερα ματς. Συνολικά εκπλήξεις δεν είχαμε. Αυτό που περιμέναμε μετά τα πρώτα ματς (Σίτι-Ρεάλ και Μίλαν-Ιντερ), αυτό έγινε.

Πάω σε ένα γρήγορο σημερινό update. Στο Conference τίποτα. Στο Europa League όμως, έχω κολλήσει ότι θα δούμε παρατάσεις. Στο σεντόνι καμιά. Απόψε κάπου θα σκάσουν.

Πέρυσι είχαμε μιά σε τέσσερα ματς (στο Μπράγκα-Ρέιντζερς), πρόπερσι καμία. Κάτι μου λέει ότι απόψε θα έχουμε πάνω από μιά. Θα κριθούν στην παράταση κάποια; Στα πέναλτι; Στοίχημα τέτοιο (να συνδυάζει και παράταση και πέναλτι) δεν υπάρχει. Οπότε τι έκανα; Ψάχτηκα πως μπορούν να έρθουν όλα σε σκορ παράτασης; Τα δύο με ισοπαλίες, τα άλλα δύο με νίκες με διαφορά ενός γκολ γιά Ρόμα και Σπόρτινγκ.

Και ΑΥΤΟ έπαιξα. Απλό αλλά…πονηρό παιχνίδι στην “μπλέ”.

Φυσικά δεν παίζω μονά, ρισκάρω λίγο. Ούτε πάω γιά τριάδες και τετράδα, είναι τραβηγμένο, σιγά μην κάνω και yankee. Παίζω-ζητάω τις δυάδες. Εξι στήλες. Μιά δυάδα είναι κάπου 12,4 φορές τα λεφτά μου η μικρότερη, άρα υπερδιπλασιάζω.

Αμα γινει κανένα κουλό και δούμε τρία ματς να πάνε σε παράταση, τότε…γλεντι. Τίποτα άλλο, βάζω και την φωτό του παιχνιδιού μου, ζητάω τις δυάδες μόνο. Τα λέμε στο chat το βράδυ και αύριο ράδιο κανονικά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras