427

Billaras

Δυαδούλα και σκοράκι!

Πολύ καλά έκανα που δεν έπαιξα τίποτα χθες-προχθές. Τι να έπαιζα δηλαδή; Ηρθαν ξανά 3 στα 4 under (πριν μιά εβδομάδα ήταν όλα under, σύνολο 7 στα 8), και το ένα που ήρθε over ήταν το…2-5 στο Ανφιλντ! Αντε βγάλτε άκρη, ο Αλισον “ντύθηκε” Κάριους, γέλαγε ο κόσμος, αυτές δεν ήταν σοβαρές άμυνες, η Λίβερπουλ έχει ξεχάσει να κάνει ακόμα και τα βασικά στα μετόπισθεν, γι αυτό της έβαλε πέντε μιά Ρεάλ που δεν είναι και τίποτα φοβερό (φέτος).

Απλά είναι η…Ρεάλ. Οπως και να’χει, δικαιώνομαι απολύτα σε μιά εκτίμηση που είχα κάνει στο vidcast της 13ης Φλεβάρη, πριν 10 μέρες. Δείτε εδώ, μετά το 10′,40” που μιλάμε γιά μακροχρόνιες αποδόσεις: https://www.youtube.com/watch?v=9ujBm6UmKIw .Δεν παίζω τέτοια μεν αλλά η εκτίμησή μου ότι ήταν εντελώς λάθος αυτά που έδιναν σε Ρεάλ και Νάπολι αποδείχθηκε σωστή.

Ηταν η Λίβερπουλ πάνω και από τις δύο! Δείτε τώρα που είναι και οι τρεις. Τα 15αρια εγιναν 7αρια και η Λίβερπουλ…εξαφανίστηκε φυσικά.

Πάω άμεσα στα σημερινά, μικρή στήλη, δεν έχει τίποτα φοβερό και τρομερό ούτε απόψε. Μιά δυάδα combo θα παίξω. Μονακό 1-Χ+g/g+over 2 goal είναι το ένα. Περιμένω ματς σαν το πρώτο στη Γερμανία. Βάλτε να πάνε.

Καλύπτω και το Χ που κάνει στο μονεγάσκους. Μου δινει 2,80 όλο μαζί.

Και το άλλο είναι στο Βασιλεία-Τραμπζονσπόρ, με Χ-2+g/g+over 1 goal. Προσέξτε, εδώ δεν πάω στο οver 2, αλλά στο over 1. Είδα τη Βασιλεία με τη Σερβέτ, πίσω είναι τρύπια, καλύπτω και το Χ, καλύτερη ομάδα η τουρκάλα του Μπακασέτα.

Σκέφτηκα-ψάχτηκα για ακόμα δύο (Ρεν και Ουνιόν) σε ανάλογα περίπου combo, αλλά τα άφησα.

Κρατάω χαλαρά αυτή τη δυάδα που δίνει 7,00. Και μετά παίζω και ένα 2-2 σκορ στο Μάντσεστερ-Μπαρτσελόνα, μου’χει κάτσει ότι θα δούμε..καρμπόν παιχνίδι με της Βαρκελώνης. Στο 6,20 το 2-2 any time, όποιος θέλει πάει και στο τελικό 2-2 γύρω στο 13,00.

Τίποτα άλλο, μικρή στήλη-μικρό ενδιαφέρον. Θα τα πούμε και απόψε στο chat, νέα στήλη Σάββατο, θυμίζω αύριο δεν θα έχουμε ράδιο, δεν είμαι στην Αθήνα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras