1586

Billaras

Δυαδούλες και fun bets…

Χαμογελώντας άφησα την μέρα πίσω μου χθες και…δεν θα μπορούσα να κάνω και αλλιώς! Πέντε σημεία “συζητήθηκαν-αναλύθηκαν” από Παρασκεύη στην 1η Αγγλίας, όλα…θηριάκια. Καμιά δεν έχασε, οι τρεις κέρδισαν! Και εγώ έπαιξα τις δύο που…έφεραν ισοπαλία! Ντόινγκ! Μάλλον κακώς άφησα αυτή που εξ’αρχής είχα ξεδιαλέξει, την Μπρίστολ Ρόβερς.

Οπως και να’χει, συμβαίνουν και αυτά, το μάτι καλά είδε, μιλάμε γιά σημεία όλα γύρω στο 4,00 και όταν δεν χάνει κανένα αουτσάιντερ, σε καλό δρόμο είσαι. Αν έπαιζα όπως πχ την Πέμπτη (με διπλές ευκαιρίες) θα είχα κερδίσει. Καλά,γιά να το…γλεντήσουμε και λίγο, αν έπαιζα Χ χθες αυτά τα σημεία, θα με ψάχνατε στις Μπαχάμες (λέμε τώρα). Κατά τα άλλα, όπως το περίμενα, άνοστη μέρα.

Καλά έκανα κι έπαιξα 6,5 μοναδούλες όλες κι όλες, δεν είχε τίποτα μα τίποτα άλλο.

Και άνοστη είναι και σήμερα. Σήμερα ειδικά, δεν έχω κανένα μεγάλο σημείο. Προφανώς και τσέκαρα πολλά, αλλά δεν με ψήνουν οι αποδόσεις (που στα περισσότερα έπεσαν κιόλας). Και Αούστρια είδα (αλλά 2,75 είναι της πλάκας πλέον) και Μπέτις είδα (αλλά 2,70 είναι επίσης της πλάκας πλέον), και Αλκμάαρ είδα (αλλά κι εδώ το 3,00 πλέον δεν φτουράει) και Λας Πάλμας είδα (επίσης στο 3,00).

Και Μπόστον αύριο είδα ακόμα, αλλά στο 3,40 γελάει ο κόσμος. Μέχρι και…Πανιώνιο είδα, Μπέος Vs Μπέου! Και εδώ η απόδοση δεν είναι κακή, αλλά…ξέρω τι θα φτιάξουν; Ανατροπή; Ισοπαλία με πολλά γκολ; Δεν υπάρχει βαθμολογική άνεση σε καμιά εκ των δύο, οπότε είναι θολό το τοπίο…

Τα παραπάνω, δείτε τα κι εσείς.

Οχι ότι δεν έρχονται, απλά δεν αξίζουν. Εχει διαφορά η χθεσινή διαλογή με τη σημερινή. Από εκεί και πέρα, δεκάδες…ψειράκια που θα παιχθούν από τη μάζα (και σε γκολάκια και σε ασόδια), εμένα δεν με απασχολούν, κάτι να αξίζει ψάχνω.

Καλούτσικα ας πούμε g/g έχω στη Γαλλία. Και στα τρία ματς. Στο 1,95 η Μπορντό, στο 1,80 Λυών και Σεντ Ετιέν.

Αυτά “κάτι” λένε. Καλούτσικο και στο Ελτσε-Λας Πάλμας (2,00). Απο ασόδια; Μονάχα ένα “μικρό” θα κρατήσω κι ας το χάσω. Τότεναμ στο 2,40 που πήγε μου κάνει. Επιμένω ότι αυτό το ματς θα το πάρει ο Μουρίνιο, παίζεται και η εξάδα. Τους..συνδέουν πολλά, πίσω απ΄τα φώτα, βασικά ένας άνθρωπος-κλειδί, ο super-agent Χόρχε Μέντες. Λύνει και δένει στην Γουλβς (είχε ερευνηθεί μάλιστα πόσο βαθιά είχε εισχωρήσει) που βέβαια είναι και μάνατζερ και του Νούνο Εσπίριτο Σάντο και του Μουρινίο και ένος…καραβιού πορτογάλων που έχει πάει στο Μολινό! Αμα πέσει εξω ο συλλογισμός, ας είναι.

Το backround είναι μεγάλο πάντως.

Τέλος, ως fun bet που το ανέλυσα και στην εφημερίδα και στο ράδιο, ειναι οι κάρτες συνολικά, η κόκκινη κάρτα, το πιθανό πέναλτι και…όλα μαζί στο Μάντσεστερ-Εβερτον. Και οι δύο, εσχάτως, γιά να καλύψουν τις αδυναμίες τους, βγάζουν πάθος. Πολύ πάθος. Ο Ντανκαν Φέργκιουσον μπορεί να τραβάει και 2-3 χαστούκια στους παίκτες του πριν βγουν στο χορτάρι, με την Τσέλσι γυάλιζε το μάτι του(ς).

Οσοι δεν διαβάσατε εφημερίδα, μιλάμε γιά έναν άνθρωπο…κτηνάκι. Τον άνθρωπο που έχει το ρεκόρ κόκκινων στην Premier League (8), που πήγε φυλακή γιά κουτουλιά σε αντίπαλο, που έστειλε νοσοκομείο κάτι κλέφτες που κάποτε πήγαν να μπουν σπίτι του! Νταμάρι-φορ του 1,93, ο Ντάνκαν Φέργκιουσον μέχρι που μπουκάρει μέσα σήμερα (γέλια).

Θα έχουμε πόρωση λοιπόν, στη φωτό ένα κολάζ που έκανε προ ημερων η Daily Mail!

Να μην το ξεχάσω, σφυράει και ο Ολιβερ, που φέτος δεν έχει βγάλει ακόμα κόκκινη (πέρυσι τέτοια εποχή είχε ήδη βγάλει τέσσερις).

Προφανώς και είναι fun bet, αλλά κάπου το στηρίζω λοιπόν. Κοιταξα και τις over 4,5 κάρτες συνολικά στο ματς (2,55) και τις over 2,5 κάρτες μόνο γιά Εβερτον (2,37) και το over 0,5 κόκκινη συνολικά στο ματς (5,8), και το κόκκινη γιά Εβερτον (9,00), και το κόκκινη και πέναλτι στο ματς (14,75), διαλεξτε και πάρτε αν σας αρέσει κάποιο.

Θέμα τύχης-έμπνευσης είναι.

Που καταλήγω εν τέλει γιά σημερα;

Μικρά μπετ, αυτό είναι βέβαιο.

Θα παίξω Τότεναμ με g/g στη Λυών. Οριακά δεν το έκανα με το over 2,5 κάρτες της Εβερτον. Νταξει, μην μπλέκω fun bets με σημείο. Και αν ρωτήσει κάποιος γιατι δεν παίζω μονό την Τότεναμ, θα απαντήσω ότι δεν βάζω λεφτά “ξερά” σε σημείο του 2,40 μόνο αν ξέρω ότι είναι “δεμένο” από παντού.

Μπορώ να το κάνω σε live, αλλά όχι pre game. Ο καθένας βέβαια απόφασίζει.

Μετά θα παίξω ακόμα μιά δυάδα με g/g Σεντ Ετιεν-Παρί και Ελτσε-Λας Πάλμας.

Και τέλος, θα παίξω δύο μονά fun bets που το ένα μπορεί να είναι και “κάλυψη”, δηλαδή το over 0,5 κόκκινη στο Μάντσεστερ-Εβερτον (5,8) και μετά το “κοκκινη Εβερτον” που δίνει 9,00.

Μπορεί να πληρωθούν και τα δύο, μπορεί να πάρω το ένα αν βγει κόκκινη σε παίκτης της Γιουνάιτεντ, αυτό είναι κάτι σαν “κάλυψη”. Με τις κίτρινες αν σας αρέσουν, παίξτε όπως θέλετε, εγώ ιδέες έδωσα.

Ξαναλέω, πάω χαλαρά, δεν έχω απαιτήσεις, δεν τρελλαίνομαι. Νέα στήλη πλέον την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras