865

Billaras

Δυο εγγλέζες, δύο μικρά!

Τι ωραία που περάσαμε χθες. Ούτε που με ένοιαξε που αργά δεν βγήκε η Ροζάριο. Σιγά τα αυγά. Οι μισοί είχαν παίξει Εσπανιόλ, θέμα τύχης είναι η χημεία στς δυάδες, εδώ και δύο Κυριακές έχω δώσει οκτώ σημεία τέτοια κι έχουν περάσει τα έξι. Εμένα με κόφτουν άλλα. Βασικά με κόφτει ότι πλήρωσε όλο το site. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά. Ο Ζαφείρης δεν ανέβασε μπάσκετ στήλη.

Billaras-Μηνδρινός-Skotostrious-Thassios-Tzini είχαν νέες στήλες. Πλήρωσαν και οι πέντε! Δεν συμβαίνει και κάθε μέρα αυτό.

Βγήκαν και σημεία που άφησα λόγω απόδοσης και μόνο (πχ Οξφορντ), η Νότιγχαμ έριξε κοτζάμ τεσσάρα, ενώ αν μετρήσουμε ως ακόμα μιά στήλη ξεχωριστή το live, πληρώσαμε κι εκεί ένα ζουμερό 10αράκι με την Πιτέρμπορο. Τι άλλο να ζητησουμε;

Να ζητήσουμε να…ξαναγίνει μήπως; Γελάω, αλλά ειδικά τώρα τις γιορτές θα ήταν το ιδανικό.

Ολοι έξοδα έχουμε. Ομως, γιά να ξαναγίνει χρειάζονται κάποια πραγματα. Υπομονή (υπάρχει), πειθαρχεία (υπάρχει), γνώση (υπάρχει), σωστή προσέγγιση (υπάρχει) και ρέντα. Με λίγα λόγια: Εμείς ότι κάναμε πάντα κάνουμε και τώρα. Η μπάλα αν θέλει μας χαμογελά. Χθες ήθελε. Μακάρι να θέλει…λίγο ακόμα.

Τα κεφάλια κάτω, πάμε στο σήμερα, η μάχη δινεται ως τον Μάιο, τότε τελειώνει ο κάθε “πόλεμος”.

Σήμερα, έχω ήδη εκφραστεί, θα παίξω αρχικά δύο εγγλέζες (by the way, σε συντριπτικό βαθμό η Αγγλία βγαίνει αφρός εδώ και ένα διάστημα). Νιουκάστλ (4,5) και Εβερτον (3,8). Η μιά , η Εβερτον ανέβηκε λίγο. Οπως και να έχει, Νιουκάστλ έχει ήδη παίξει στo dnb και περιμένει ο Μάκης, εγώ θα πάω σέκα στο διπλό (έχουμε πρώιμη βέβαια). Τα δεδομένα τα ξέρετε και γιά τις δύο.

Επιτέλους νίκησαν, βασικό αυτό. Πήραν επάνω τους ψυχολογικά. Η Εβερτον και με ανατροπή μάλιστα (τις οποίες κάνει συχνά αν προσέξετε). Βρίσκουν αντιπάλους σε μέτρια ή κακή κατάσταση, η Λέστερ τρωέι στάνταρ γκολ από τον Αυγουστο, ταξίδι έκανε στην Ιταλία, covid την χτύπησε, η δε Πάλας κάνει την (φυσιολογική της) κοιλιά εδώ και ένα μήνα από εκείνο το 3-3 με την Μπέρνλι.

Σημείωση: Τρομερή παράδοση η Εβερτον, καλή και η Νιουκάστλ.

Πάνε αυτά. Στο σακούλι.

Τι έχουμε από εδώ και πέρα; Μπορώ να “συζητήσω” γιά κάμποσα. Βαγιεκάνο, Οσασούνα, Κλάνγκεφουρτ είναι τα τρία πιό καλά. Είχα και Χαίντενχάιμ αλλά γύρισε φαβορί οπότε αντίο, δεν το ξανακοίταξα. Και από “μικρά”, οκ, ένα over 3,5 στη Σασουόλο με τη Λάτσιο (κάπου στο 2,37 παίζει) και το g/g στην Τούμπα, στο εξωφρενικό 2,75! Οπως είναι ο ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο, πιεσμένος και με τόσους απόντες ειδικά πίσω, δεν μπορεί να φάει ένα γκολ; Κι ας βάλει τέσσερα μετά.

Δεν είδα κάτι άλλο. Ζυγισα κάμποσο τα σπανιόλικα. Η Μπάρτσα είναι γιά κόντρα ξεκάθαρα, αλλά δεν βλέπω καλά και την Οσασούνα. Η Βαγιεκάνο από την άλλη δεν είναι όπως είναι εντός στο “κλουβάκι της”. Το ζυγίζω κι αυτό (λείπει και ο Φαλκάο). Στο δε αυστριακό, δεν έχω εικόνα απ΄την Κλάγκενφουρτ. Δεν την έχω δει. Και με προβληματίζει αυτό.

Να μην το ψειρίζω, δεν έχει νοημα. Μονά δυάδα τα εγγλέζικα και δυάδα “πλούσια” τα δυο “μικρά” (τα 2,37 και τα 2,75 γιά το Betsellers πάντα θα είναι μικρά). Και τέλος. Χωρίς άγχος, έχω και να κάνω ένα εμβόλιο σήμερα οπότε θα είμαι στο chat με…διαλείματα (πριν πάω και αφου γυρίσω)! Νέα στήλη την Τρίτη, έχουμε καλό κουπονάκι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras