1142

Billaras

Δυο μεγάλα, κάμποσα μικρά-UPDATE!!

Η Tότεναμ ήταν άτολμη και φοβική (απολαύσαμε όμως γκολάρα από τις κορυφαίες φέτος, ας της αφιερώσουμε τη φωτό της στήλης), η Χάρτμπεργκ αφελής, η Γουέστ Χαμ…κατουρημένη, η Μπέτις αδίκησε τον εαυτό της. Μόνο γι αυτήν μπορώ να κάνω κουβέντα. All and all, καμιά δεν με δικαίωσε και ορθώς δεν ήρθε κάποιο μεγάλο. Ναι, αλλά ήρθε η δυάδα με τα g/g στην Ελλάδα! Αποτέλεσμα; Βγήκα κι από πάνω την Κυριακή! Και συνολικά ήρθα στο οριακό -3 μονάδες όλο το ΣΚ, ως μη γενόμενο δηλαδή.

Ολα είχαν κριθεί το Σάββατο, μην τα ξαναγράφω. Απλά κάποια στιγμή-ίσως στο κενό με τις εθνικές- ίσως γράψω ένα κείμενο περί διαχείρησης. Γιατί διαισθάνομαι ότι πολλοι έχουν (ακόμα, μετά από τόσα χρόνια) τέτοιο θέμα.

Πάω στα φρέσκα. Πολύ απλά και όμορφα, Champions League…delete. Θα δούμε μπάλα, μαζί στο chat, αν προκύψει κάτι live καλώς, αλλιώς τίποτα.

Τι να παίξω δηλαδή; Και προς τα δεξιά να κοίταγα (πχ Αταλάντα) βλέπω ένα 3,10 (και τώρα μόλις 2,90) και στρίβω τάχιστα.

Οπότε…Αγγλία. Εχουμε άφθονα ματσάκια.

Ξεκινάω από τα δύο πιό μεγάλα.

Τζίλιγχαμ απόψε, Μπρίστολ Σίτι αύριο. Στο 4,00 και στο 5,00. Δεν έχω κανένα πρόβλημα κοντράρω την Μπλάκμπερν της μιάς νίκης στα τελευταία δέκα (δεν παίζει και μπάλα, αυτο είναι το βασικό), και να παίξω Μπρίστολ εκτός.

Χωρίς κάλυψη καν. Μας πλήρωσε και το Σάββατο, 3 σερί διπλά έχει.

Οπως δεν έχω πρόβλημα να κοντράρω και Λίνκολν. Μην γράφω τα ίδια. Την κόντραρα και προ 10ημερου με την Ιπσουϊτς και πήρε 1-1 γιατί ήταν η Ιπσουϊτς κακή. Καπάκι προχθές έχασε εντός από την Ροτσντέιλ! Επτά ματς ούτε γκολ δεν έβαζε η Ροτσντέιλ, πήγε σπαθί και κέρδισε. Η Λίνκολν παραμένει με τα θέματά της που ειχα αναλύσει προ μηνός.

Αποντες, ανακατεύτηκε πολύ.

Δύο στο χέρι άμεσα λοιπόν.

Από εκεί και πέρα, έχω οκτώ ακόμα σημεία που συζητάω. Τα τέσσερα μάλιστα είναι φαβορί! Το’χετε ξαναδεί, με δυάδες, αν βρω και φαβορί τίμια, με μιά αξία του 0,30 ακόμα, τα παίζω. Κάρντιφ 2,20-Ρέξαμ 2,10 -Κρόουλι 2,10-Νιούπορτ 2,60 είναι σωστά. Παίζονται. Και δεν χρίζουν και τρομερής ανάλυσης.

Με εντελώς ντεφορμέ ή κακές αντιπάλους. Στόουκ-Ιστλι-Γουόλσολ-Πορτ Βέιλ, όλες έχουν θέματα.

Και τα άλλα τέσσερα, πιό μεγάλα. Σουόνσι στο 3,60, Μπέρτον στο 3,80, Γουιγκαν στο 2,90 και Πόρτσμουθ στο 3,75. Αυτά είναι.

Πρώτα θα σβήσω την Πόρτσμουθ. Γιατί παρότι έδιωξε τον Τζάκετ δεν βλέπω συμμάζεμα και η Πιτέρμπορο πήρε ανάσες. Πάντως δεν αποκλείω ντεμαράζ από την Πόρτσμουθ ως το φινάλε.

Μετά ζορίστηκα πολύ με τη Μπέρτον. Πετάει. Το βλέπουμε. 6 στα 6 και με στυλ. Η απόδοση ξεκάθαρα την αδικεί. Την άφησα το Σάββατο και έσκασα. Η Κρου ήταν αήττητη εντός από Νοέμβριο. Τώρα η Μπλάκπουλ είναι από…Οκτώβριο (20/10 από την Τσάρλτον)! Και την εκτιμώ γενικά. Κακό σταύρωμα γαμώτο…. Η Σουόνσι είναι η πλέον κυνική. Ενα και καλό.

Αν βάλει 2ο είναι στα χασομέρια και με πέναλτι! Ρέντα; Ικανότητα; Ολα μαζί. Και δεν δεν εκτιμώ την Μπόρνεμουθ, μόλις προχθές η Μπάρνσλεϊ της έκανε ανατροπή και διπλό (κι έσκασα κι εδώ). Και τέλος, η Γουίγκαν που πήρε ανάσες, εχει πάρει τα πάνω της και γηπεδικά με νίκες και εξωγηπεδικά (νέοι ιδιοκτήτες, “αμερικάνοι απ’ το Μπαχρέιν”)! Εδώ χαλάστηκα λίγο που πέρασε το ψυχολογικό όριο του 3,00 και έπεσε στο 2,90…

Αυτά είναι όλα.

Εχω δύο μεγάλα μονά (και δυαδούλα) στο χέρι.

Τι κάνω με τα άλλα; Ελπίζω να κρατήσω τα…σωστά σήμερα. Αφηνω είπαμε Πόρτσμουθ, αφήνω και Μπέρτον (ζυγίζω και τα back to back εκτός έδρας ταξίδια), αφήνω και Σουόνσι γιατί δεν παίζει και καμιά μπαλάρα. Ναι, η απόδοση είναι λάθος, ξεκάθαρα, αλλά δεν με πείθει η ρουφιάνα.

Ας πούμε ότι κρατάω Γουίγκαν λοιπόν.

Με τι να την βάλω; Με τα μικρά; Λέω να κάνω κάτι άλλο. Κάποιος θα πήγαινε σε trixie σβηνωντας δύο μικρά και με την Γουίγκαν. Εγώ σε trixie σημείο κάτω του 2,40 δεν βάζω. Νόμος.

Οπότε θα κάνω το εξής: Σβήνω Κάρντιφ (ίσως η 1η ήττα της να ήταν καμπανάκι), κρατάω τα άλλα τρία και κάνω δύο δυάδες. Καλή μου χημεία βοήθησε με εδώ (γέλια). Ο καθένας αν παίξει όπως εγώ, ας κάνει τη δική του.

Εγώ θα παίξω μαζί τις δύο ουαλλέζες (Νιούπορτ και Ρέξαμ, η δυάδα μου κάνει 5,46) και μαζί Κρόουλι και Γουίγκαν (εδώ η δυάδα δίνει 6,09). Μιά να μου περάσει θέλω. Παίρνω ρίσκο έτσι, αλλά why not; Σαν να με…πάνε τελευταία οι δυάδες (γέλια). Αυτά είναι. Δείτε τα κι εσείς, η χημεία να βγει καλή, εγώ πάω με δύο μονά μεγάλα (και τη δυάδα τους) και δύο ξερες δυάδες.

Οπότε και λίγα παίζω και γιά καλύτερο κέρδος πάω. Το θέμα είναι ότι ρισκάρω έτσι, αλλά απαξ κι έχει και μικρά η μέρα, νομίζω ότι καλώς το κάνω. Σε ΟΛΑ εχει και πρώιμη πληρωμή.

Update: Η Μπρίστολ Σίτι προφανώς θα μου έκανε τη μεγάλη διαφορά, αλλά έμεινε στο 0-0. Ισως και δίκαια. Αφησε ένα ημίχρονο να περάσει ντούκου (όχι ότι έκανε τίποτα φοβερό η Μπλάμπερν), ανέβηκε στο 2ο μέρος, έπαιξε καλα και εκεί ίσως με λίγη τύχη να μας πλήρωνε.

Δείτε εδώ όλα τα στιγμιότυπα: https://www.youtube.com/watch?v=JBAEzXgB-5I . Η μεγάλη φάση που μπορούσε να μας πληρώσει έγινε στο 86′, σουτ απο μακριά, καλή απόκρουση και μετά δοκαρι και κόρνερ δυστυχώς (δείτε την στο 5,45” του βίντεο). Ας είναι.

Πάω στα σημερινά. Οκτώ ματς Europa League. Εχω διάθεση γιά…ειδικά σήμερα.

Και εξηγούμαι:

Αρσεναλ-Ολυμπιακός, over+g/g μας δίνει 2,25. Τίμιο. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα τα παίξει όλα γιά όλα, γκολ μπορεί να βρει (σιγά την αμυνα της Αρσεναλ), αλλά πίσω μπάζει (δεν είναι και ο Σα σε φόρμα), οπότε ένα τίμιο “μικρό”. Με τι να το συνδυάσω; Γιουνγκ Μπόις-Αγιαξ, 0-3 πρώτο ματς, δεν τίθεται θέμα πρόκρισης, αλλά οι ελβετοί θα το παλέψουν.

Βάζουν γκολ (εντός), τρώνε και πολλά όμως. Ισως το ματς να ανοίξει και πολύ. Το τιμιότατο 2,25 “να σκοράρουν και οι δύο στο 2ο ημίχρονο” είναι απείρως καλύτερο από το απλό g/g. Αρα, g/g στο β’ ημίχρονο και το κάνω δυάδα με το άλλο μπετ στο Αρσεναλ-Ολυμπιακός. 2,25Χ2,25 μας κάνει 5,06, τίμια δυαδούλα.

Να παίξουμε όμως και κάτι μεγαλύτερο; Σκέφτηκα πολύ και πολλά γιά το Μίλαν-Μάντσεστερ.

Ισως και το ξερό Χ, ίσως και την παράταση. Τελικά το άφησα. Και πάω αλλού, Σαχτάρ-Ρομα γιά αρχή. Αδικο το 0-3 του πρώτου ματς, η Σαχτάρ έχει δείξει τι ψάρια πιάνει ειδικά εντός, θα επιδιωξει αν όχι θαύμα, μιά νίκη γοητρου. Και η Ρόμα έρχεται από ήττα με Πάρμα, βγάζει κούραση και ακολουθεί η Νάπολι. Εχει και απόντες. Δεν θα πάω όμως στο ξερό 2,60 του άσου.

Θα πάω στο “φτιάξε αγορά” (έχει σημασία, γιά πρώιμη) και θα παίξω 1+over 2 goals. Με g/g δίνει παραπάνω, αλλά ας πάω λίγο πιό προσεκτικά. Οπότε 1+over 2 που μου δίνει 3,75.

Και κλείνω με Γλασκώβη. Ρέιντζερς-Σλάβια. Με το 1-1 στο πρώτο ματς, θα είναι στην κόψη το παιχνίδι. Οι σκωτσέζοι περνάνε και με 0-0, οι τσέχοι δεν θα θελήσουν να ρισκάρουν εξ’αρχής γιά κάποιο 0-1.

Ομως, όσο περνάει η ώρα, αναγκαστικά θα ανοιχτούν. Και βρήκα το ίδιο μπετ σαν της Γιουνγκ Μπόις. Να σκοράρουν και οι δύο στο β’ ημίχρονο. Μόνο που εδώ είναι λαθάκι-ευκαιρία και δίνει 3,40!! Και 1-0 να το κάνει η Ρείντζερς, η Σλάβια θα παίξει να ισοφαρίσει γιά παράταση. Περιμένω ματς υπομονής αρχικά, να ανοίγει σταδιακά κυρίως από τους τσέχους, ειδικά μετά το 65′.

Αρα κρατάω κι εδώ το g/g στο β’ ημιχρονο. Και παιζω μονό και δυάδα με το άλλο μεγάλο της Σαχτάρ. Στη σούμα: Μιά δυάδα, δύο μονά και δυάδα. Ολα είναι ειδικά. Οχι ξανοίγματα, νορμάλ μπετς που όμως έχουν τύχες.

Τα λέμε στο chat και νέα στήλη Σάββατο μεσημέρι πλέον!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras