443

Billaras

Δυο μικρά-δύο μεγάλα!

Δύο απ’ τα τέσσερα“θηριάκια” εύστοχα, μιά χαρά κέρδη. Ετσι πάνε αυτά. Η Σριούσμπερι με μπόλικη δόση τύχης (μας πάει αυτή η ομάδα), ο Ιωνικός πιό εύκολα μιας και ο Αρης ήταν όπως τον περίμενα, άκρως προβληματικός (μας χαιρέτισε και ο Πάρντιου). Και τα τέσσερα σημεία μου πάντως ήταν στο όριο του 1-0 και του 0-1. Λογικό. Οι λεπτομέρειες που λέω πάντα.

Και αν ήταν “δίκαιη” η μπάλα, δεν θα είχαμε πιάσει τη Σριούσμπερι αλλά την Μπόρνεμουθ.

Οπως και να’χει μιλάμε για χθεσινά κέρδη παίζοντας ματς με μέσο όρο το…5,00 ενώ αλλού κλαίνε μανούλες. Τι Αρσεναλ, τι Βιγιαρεάλ, αναστήθηκαν οι πεθαμένες Εβερτον και Ελτσε και δεν ξέρω πόσα δελτία σκίστηκαν. Πόσο ευτυχισμένος νοιώθω ώρες ώρες που (εδώ και πάρα πολλά χρόνια) αυτά δεν τα κοιτάω καν…

Σήμερα και αύριο; Θα είμαι ξεκάθαρος και λιτός: Είχα τέσσερα μεγάλα, τα έκανα δύο γιά μονά-δυάδα.

Μπρέστ-Πορτιμονένσε αυτά που έσβησα. Και Μαρίτιμο-Γουίγκαν αυτά που κράτησα. Οπως είπα και χθες, άμα παίζεις ομάδες της ουράς μπορεί να φας και τρίμπαλο. Ξέρω τι παίζω κοινώς. Αλλά δέχομαι το ρίσκο. Κοντράρω μιά Τσάβες που έχει ξεχάσει να κερδίζει (και είναι άθλια εντός με 1-5-2 φέτος) και είναι και ψιλοάνετη και κοντράρω σε ντερμπάκι την εντέλώς αφερέγγυα Μπλάκμπερν (ομάδα εξάδας-οκτάδας με τοσες ήττες δεν έχει ξαναγίνει, αυτό το 14-1-13 τα λέει όλα), την ώρα που η Γουίγκαν ενισχύθηκε τώρα στο φινάλε και έχει ντεμπούτο νέου προπονητή.

Το μόνο κακό είναι ότι στο πορτογαλικό δεν έχει πρώιμη πληρωμή, θέλουμε διπλό ως και τη λήξη. Τον Ιωνικό τον…ανέστησα, ας αναστήσω ακόμα έστω μιά απ’ την ουρά (γέλια).

Και θα παίξω και μιά δυάδα ξερή. Δυστυχώς έπεσε το διπλό της Ζυρίχης απ΄το 2,45 στο 2,25 αλλα και πάλι, μέσα στη Σιόν (τη χειρότερη έδρα της Ελβετίας) το παίζω. Δεν πιστεύω ότι θα πέσει η πρωταθλήτρια.

Και με ποιό το κάνω δυάδα; Με το g/g της Τούμπας! Οριακά ήμουν να πάω στο over (άκου 2,87!) αλλά ας πάω στο g/g. Κι αυτό στο 2,25 μεγάλο είναι γιατι θέματα αμυντικά έχουν και οι δύο. Ομολογώ ότι στα άλλα σημερινά ντέρμπι (Φέγενορντ και Ιντερ) άσους βλέπω αλλά δεν παίζω κάτι.

Εκλεισα. Χαλαρά, όμορφα, να απολαύσω και το χιόνι που ρίχνει έξω και να έχουμε και κάτι αυριανό να περιμένουμε.

Νέα στήλη την Τρίτη, τα λέμε αργότερα στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras