778

Billaras

Δυο σημεία, μιά ιστορία!

Τελικά η Κυριακή ήταν…ζάχαρη και καραμέλα. Ούτε εγώ το περίμενα, το έγραψα κιόλας. Κι όμως, και τα τέσσερα σημεία επαληθεύτηκαν και μάλιστα αρκετά εύκολα. Οταν το φαβορί (όχι της πλάκας και του 1,50 και 1,70 αλλά του 2,50 και 2,60) κερδίζουν με δύο γκολ διαφορά και όταν οι επιλογές των γκολ καθαρίζουν σε μιά ώρα αγώνα, τότε όντως είναι εύκολα όλα.

Και βγήκαν οι λαγάνες κούτρα (γέλια). Anyway, ελπίζω να περάσατε καλά χθες, αν και ο καιρός έκανε νερά, να αμολήσατε τον αετό σας. Και να πάμε τώρα στο σήμερα…

Θα είμαι σύντομος και απλός. Ούτε καν με απασχολούν αρχικά τα δύο του Champions League. Θέλετε πχ να παίξετε κάτι με γκολ στην Μπάγερν; Από g/g ως g/g 1ου ημιχρόνου, ως g/g+over ή 1+g/g, οτι θέλετε κάντε το, εγώ δεν το κάνω.

Σιγά το μπετ. Και δεν αγγίζω και τη Λίβερπουλ, καθαρισμένα είναι όλα. Αν προκύψει κάτι, στο chat θα είμαστε και το βλέπουμε live. Λογικά ούτε αύριο κάτι (αντίθετα, την Πέμπτη κάτι με…ψήνει).

Οπότε σήμερα μόνο εγγλέζικα. Και δείτε τώρα πόσο λιτός θα είμαι: Με κόφτουν δύο ματς. Μόλις δύο. Από τα επτά της Νάσιοναλ Λιγκ κανένα. Απ’ τα δύο της Λιγκ 2, κανένα.

Απ’ τα έξι της Λιγκ 1 κανένα (εδώ ειλικρινά πιστεύω ότι μπορει να βγούν…όλα τα φαβοράκια).

Και έμεινε η Championship. Γιά της Πέμπτης (και Europa League και Κόνφερενς Λιγκ και Premier League) θα τα πούμε την Πέμπτη. Σήμερα μόνο τα αποψινά. Εμειναν λοιπόν τα έξι της Championship. Ποιά πιστεύετε ότι είναι τα δύο που με απασχολούν; Είναι η Μίντλεσμπρο και η Μίλγουολ.

Ηταν και τα δύο στο 4,00 τώρα η Μπόρο έπεσε στο 3,60 αλλά και πάλι μου κάνει.

Οποιος θέλει ας τα καλύψει, εγώ θα πάω σέκα. Εχουν και πρώιμη πληρωμή.

Γιά το πρώτο, ειλικρινά θα ηθελα απόψε να είμαι στο Μπράμαλ Λέιν. Να δω την υποδοχή των φίλων της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στον Κρις Γουάιλντερ. O νυν προπονητής της Μίντλεσπρο δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι στην Σεφιλντ είναι κάτι σαν ήρωας.

Οπαδός της από παιδάκι, εκεί γεννήθηκε, εκεί έπαιξε αρχικά, αλλά κυρίως ως προπονητής απ’ το 2016 ω πέρυσι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Την πήρε από τη Λιγκ 1 και την εφτασε 9η στην Premier League (η φωτό είναι από την παρέλαση ανόδου)! Σαν παραμύθι είναι όλο αυτό. Και τώρα θα την βρεί απέναντί του. Και μάλιστα σε ματς κόλασης, ένας πόντος τις χωρίζει, η Μπόρο εντός πλέι οφ, η Σεφιλντ από πίσω της και έξω! Θα ρισκάρω με τον Γουάιλντερ και την Μπόρο.

Οσο γιά το άλλο; Μετά το σούπερ ξεπέταγμα της η Μπλάκμπερν φράκαρε. Ομολογώ δεν περίμενα να την δω τόσο ψηλά, κάνω πρόβλεψη ότι μπορεί να μείνει τελικά και εκτός πλέι οφ. Απαξ και έχασε με τραυματισμό το κανόνι της (20 γκολ σε 30 ματς) τον Μπρέρετον, το γκολ δύσκολα μπαίνει. Μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε ματς, τρεις ήττες, μιά λευκη ισοπαλία και μιά νίκη με 1-0.

Και έρχεται αντίπαλος μια…στριφνή ομαδα. Η Μίλγουολ πέρα από την σούπερ φόρμα της (5 σερί νίκες), την σούπερ άμυνά της, είναι αυτό που λέμε “κακό σπυρί”. Στη βραδιά της σου…σπάει τα νευρα. Δεν πιστεύω ότι θα μπει κι αυτή πλέι οφ, αλλα στην παρούσα φαση τα 4αρια είναι τεραστια.

Εξ’ορισμού ζόρικα και τα δύο και με τις ισοπαλίες να τα γυροφέρνουν, κοινώς…οπλιστείτε με υπομονή όσοι ακολουθήσετε.

Στις λεπτομέρειες θα κριθούν, ίσως και στο γκολ. Ας είναι υπέρ μας αυτές, οι αποδόσεις αξίζουν.

Τα λέμε chat απόψε και αύριο, update Πέμπτη μετά τις 3 το μεσημέρι (ίσως και νέα στήλη, έχει ψωμάκι η Πέμπτη νομίζω).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras