1591

Billaras

Δυό ανατροπές και δύο εγγλέζες!

Δεν είχε τις τρελλές συγκινήσεις η πρώτη μέρα του φινάλε των ομίλων. Οκ, έσπασαν καρδιές σε 2-3 γήπεδα, εγώ αναφέρομαι σε στοιχηματικές συγκινήσεις. “Σημαδέψαμε” την Μπενφίκα, μας τα χάλασε νωρίς αφού σκόραρε στο 47′. Εκεί άξιζε γερού μπετ. Μείναμε με δύο ματς να σκανάρουμε ουσιαστικά στο live, αλλά και το ένα έσπασε (Ιντερ) και το άλλο κακοπλήρωνε.

Στο 77′ του αγώνα Λυών-Λειψία, με το σκορ στο 1-2 και το Χ έδινε 3,80 ενώ pre game είχε 3,55! Ληστεία μετα φόνου δηλαδή, το σημείο του 5,5 μας το σέρβιραν σχεδόν δύο μονάδες κάτω. All and all, δεν μετανοιώνω που και περίπου τίποτα δεν έπαιξα (μιά μονάδα όλη κι όλη στο live) και δεν άγγιξα και τίποτα pre game, ούτε στην Αγγλία.

Ορθώς έπραξα.

Ετσι όπως ήρθαν οι πρώτες προκρίσεις και αν δείτε βαθμολογίες αποψινών, θα έχουμε σίγουρα 15 από τις 16 ομάδες από τα “μεγάλα” πρωταθλήματα. Αγγλία-Ιταλία-Ισπανία-Γαλλία-Γερμανία. Καμιά “σφήνα” από Ολλανδία μεριά ή Πορτογαλία, ή από κάπου αλλού. Πιθανότατα το “big-5” να κάνει και το απόλυτο, αν τα καταφέρει και η Αταλάντα.

Μόνο εκεί παίζεται μιά θέση εκτός των πέντε “μεγάλων”, οι άλλες έχουν καθαρίσει. Μάλλον δείγμα ανοίγματος ψαλίδας λέγεται αυτό…

Τι θα παίξω από το σεντόνι; Στο live πάλι το βάρος, στο chat από νωρίς θα είμαι. Ενα και μοναδικό σημείο είχα σημαδέψει, μου…χάλασε κι αυτό, ήταν η Τότεναμ! Περίμενα ότι ο Μουρίνιο θα βάλει καλή 11αδα, να “ξεπλύνουν” και λίγο την 7αρα, να φτιαξει κι αυτός το προφίλ του, ενώ δεδομένα η Μπάγερν δεν είναι καλά (άμυνα κακή, αφλογιστία δύο ματς και ο Λεβα, μοιραία απανωτές ήττες στη Γερμανία).

Και μέτα βλέπω εξω Κέιν, έξω Ντέλε, έξω Ντομπελέ, έξω Οριέ, έξω Βερτονγκεν, έξω Γουίνγκς! Και φυσικά έξω και ο Γιορίς καιρό. Επτά βασικοί. Λογικά θα δούμε κάτι με ψευτοεννιάρι μπροστά είτε με Σον-είτε με Μόουρα, αλλά Κέιν δεν είναι κανείς. Και πίσω τους θα ξεκινήσει Ερικσέν. Δεν θα είναι κακή 11αδα, αλλά αρκεί αυτό; Σκάλωσα!

Μην το παιδεύω, θα παίξω λίγο ως fun bets, δύο ανατροπές both ways.

Δηλαδή 1/2 και 2/1 στο Μόναχο και ομοίως στο..Φάληρο! Εχουν λογική, δεν είναι εντελώς φλασιές, απλά θέλουν και (άφθονη) τύχη. Δεν είναι απίθανο δηλαδή να προηγηθεί η λονδρέζα και να λυγίσει στο τέλος. Αδιάφορο βαθμολογικά ματς είναι στο φινάλε. Οσο γιά το Φάληρο; Απαξ και ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κυνηγάει σκορ νίκης, είναι υποχρεωμένος να ανοιχτεί.

Μπορεί να προηγηθεί και αν ο Αστέρας κάνει ισοφαριση μετά το 55′, να δούμε κενά πίσω και να δούμε και 1-2. Τι ισοπαλία-τι ήττα γιά τον Ολυμπιακό, δεν αλλάζει κάτι. Και υπάρχει και το άλλο σενάριο, να γίνει σαν το Βελιγράδι. Διπλό ημίχρονο/ασο τελικό και πρόκριση Ολυμπιακού. Διαφορετική μίζα (υπάρχει μεγάλη απόκλιση στις αποδόσεις), μικρή σίγουρα.

Μια εκ των τεσσάρων να βγει, βγάλαμε καλό μεροκάματο χωρίς ανοίγματα. Τίποτα άλλο pre game στο σεντόνι, τα άλλα στο live. Σημειώστε κάτι ακόμα. Θα τις ποντάρω τις ανατροπές σε εταιρία που καιρό τώρα κάνει…δώρο-λάθος. Παίζει combo ανατροπές με over 2,5 και τις πληρώνει παραπάνω από απλές ανατροπές, λες και μπορεί να βγει ανατροπή με under (γέλια).

Ετσι θα τις ποντάρω, να πάρω ακόμα καλύτερη απόδοση. Ελπίζω να μην μας διαβάζουν και το διορθώσουν, κάποτε θα μας “ξαναχρειαστεί”. Μπήκα στο κείμενο να συμπληρώσω κάτι: Δεν φαίνεται στα πινακάκια, αλλά έπαιξα και…μισό σουβλάκι και στις δυάδες ανατροπών μπας και κοιμηθεί ο Θεός και σκάσουν και οι δυο! Απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

Και πάω στο Νησί.

Χθες απείχα και καλά έκανα. Σήμερα παίζω. Παίζω Καρντιφ και Μπλάκμπερν. Εδώ φυσικά και δεν είναι fun bets. Η Κάρντιφ επί Χάρις, από την ημέρα που αντικατέστησε τον Γουόρνοκ, είναι αήττητη. Εκτός δεν είχε νίκη, τώρα στα δύο εκτός του Χάρις έκανε 2-2 (ενώ έχανε 2-0) και κέρδισε (1-0 στο Νότιγχαμ παρακαλώ). Και προχθές κέρδισε ξανά με ανατροπή στο 90′! Αυτά λένε πολλά.

Είναι ένας καλό μήνας μέλιτος. Την ίδια ώρα, σέβομαι την Μπρέντφορντ μεν, κάνει νερά δε. Ήττα και κακή εμφάνιση προχθες. Σίγουρα το διπλό δεν είναι για 5,75! Είναι εξωπραγματικό. Ζόρικο ματς μεν, αλλά ταβάνι στο 4,30 θα έβγαζα το διπλό.

Στο άλλο, έχω μιά Σουόνσι που ολοένα και ξεφουσκώνει. Την “συντηρούσε” η βαθμοθηρία της εκτός έδρας.

Μέχρι που προχθές έφαγε…πέντε. Εντός έτσι κι αλλιώς είναι κακή (1-1-5 έχει), ενώ συνολικά με 3 νίκες σε 15 ματς μόνο σε φόρμα δεν την λες. Την ίδια ώρα, η Μπλάκμπερν αθόρυβα, δεν βγάζει μάτια, κερδίζει ξανά και ξανά. Τέσσερις σερί. Ο Μόμπρεϊ έχει κατασταλάξει, δεν μιλάει, πάει…μουλωχτά. Και του βγαίνει. Το 3,40 μου κάνει.

Οπότε, έκλεισα.

Μονά-δυάδα τα εγγλέζικα, έχω και τις ανατροπές ως fun bets (ξαναλέω, θα παιχθουν ως combo με over 2,5 μήπως και πληρωθώ πλούσια το λάθος της συγκεκριμένης εταιρίας) αλλά εσείς παίξτε τες όπου θέλετε.

Και φυσικά, μετά τις 8 στο chat γιά live. Αυριο θα κάνω σίγουρα είτε update-είτε νέα στήλη.

Θα παίξουμε δηλαδή. Απλώς θα το κάνω αργά, μετά τις 3-4 το μεσημέρι.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras