821

Billaras

Δυό απ΄το Νησί, δύο εκτός αυτού-UPDATE!

Ο καιρός λένε τα γιατρεύει όλα. Σωστό. Και πάλι καλα (γέλια). Γιατί αν δεν τα γιάτρευε, ακόμα καντήλια θα έριχνα από την Τρίτη. Και χθες όσοι άκουσατε ράδιο, είχα κουλάρει πλέον. Αλλά ως την Τετάρτη το απόγευμα, έχωνα. Ολα μαζί, πακετάκι μας ήρθαν στην Κάντιθ. Και αδικία (ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ στο 1-1) και ατυχία. Δηλαδή στο 95′ από πλάγιο; Να χάσει το τρίποντο έτσι κι εμείς τα λεφτά μας; Κι ενώ το 2-1 το κάναμε στο 91′; Τι να πω, πέταξαν περίπου 40 καθαρές μονάδες, γιατί θα ήταν σαν “ψευτοτρίξι” (δύο πιασμένα και ένα αναβολή/μονάδα).

Αμαρτία. Εσκασα ένα 24ωρο και δεν είμαι κανένας…χθεσινός, αντέχω πολύ. Πλέον το άφησα πίσω, δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, απλά ας μην έχω έστω άλλη αδικία. Τι στο καλό το έχουν το VAR; Μιά με Μονπελιέ, μιά με Καντιθ. Για να ξέρετε, αυτός που πήρε την άδικη κόκκινη στο Στρασβούργο-Μονπελιέ έπαιξε προχθές βασικός. Γιατί η Ομοσπονδία τον…ξετιμώρησε μετά από έφεση της Μονπελιέ, κι αυτό γιατί προφανώς δεν ήταν κόκκινη (ούτε καν φάουλ δεν ήταν).

Ισα γιά να στραβώσει σε εμάς το σημείο, πάντως τυφλοί δεν είμαστε.

Πάμε πλέον στα φρέσκα. Θα είμαι σύντομος, και οι περισσότεροι έχετε ήδη ακούσει την εκπομπή χθες ή σήμερα και ο Μάκης έχει ανεβάσει από χθες και η ώρα έχει περάσει.

Στο Νησί, έσβησα την Γουέστ Χαμ πλέον αφού πήγε στο 3,60. Με…φαγουρίζει πλέον λίγο η Εβερτον που σκαρφάλωσε στο 3,10 αλλά οκ, δεν το ρισκάρω.

Πάντως με τον τιτάνα Ντάνκαν Φέργκιουσον στον πάγκο της, θα ρίξει ξύλο. Η Γουλβς είναι στο τίμιο 2,62, κλεινω με Premier (αύριο έχουμε Τότεναμ αλλά θα τα πούμε αύριο αυτά).

Στην Championship ΚΠΡ, Λούτον, Πρέστον. Ολα τίμια και με αξία. Ο Μάκης πήρε Πρέστον, εγώ ακόμα το σκέφτομαι. Το σκέφτομαι γιατί η Σουόνσι με Χάτερσφιλντ ήταν καλή και γιατί ο κόσμος στην Ουαλία επέστρεψε στα γήπεδα.

Να ήταν άδειο, να το κοίταγα αλλιώς. Στην Championship το “μικρό” τίμιο είναι η Χάτερσφιλντ του 2,50.

Στην 1η ξεκάθαρα μόνο Λίνκολν κοιτάω, ο Μάκης την κράτησε, η Πλίμουθ ήταν άθλια στο τελευταίο της, μακράν το χειρότερο φετινό της ματς. Και η Λίνκολν εκτός του ότι αμολάει κάτι βόμβες, έκανε και σούπερ μεταγραφή γι αυτό το level, πήρε τον Μαρκίς, το ντερέκι-φορ της Πόρτσμουθ, πιό παλιά Ντονκάστερ (Λαμπριάκος στύλ, αλλά για εκεί είναι ότι πρέπει).

Και στη δεύτερη η Μάνσφιλντ στο 2,70. Επεσε λίγο, τώρα ξαναπήγε εκεί.

Αυτά είναι στην Αγγλία, το σκωτσεζικο που ανέφερα χθες, την Κέλτι Χαρτς, την έσβησα γιατί πήγε στο 4,50 και δεν έχει αξία. Σημείο του 8+ κανονικά είναι.

Εκτός Αγγλίας; Νωρίς η Κάντιθ. Δηλαδή ώπα. Η Λεβάντε επειδη έκανε νίκη μετα από 28 ματς (!!) πήγε στο 1,72;;; Αλήθεια; Κι εχει και απόντες, ενώ η Κάντιθ έκανε και δύο μεταγραφές που είναι αποστολή (και εκτός έχει ρίξει ήδη φέτος κάτι βόμβες).

Πολύ καλό το g/g στην Ατλέτικο στο 2,10, εξαιρετικό το 3,30 της Ουνιόν στη Γερμανία, μιλάμε γιά ομάδα που πάει σφαίρα, ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από την Γκλάντμπαχ. Κοίταξα λίγο και Χοφενχάιμ αλλά το άφησα. Τέλος, καλό το g/g και στην Κρήτη στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός, ενώ έριξα λοξές ματιές και στην Τζένοα (με νέο και πολλά υποσχόμενο γερμανό προπονητή).

Αυτά είναι πλέον όλα.

Και πάμε στο δύσκολο κομμάτι. Στην διαλογή. Εκτός νησιού, κρατάω Ουνιον, Κάντιθ. Από το νησί κρατάω Λίνκολν, Μάνσφιλντ. Και πάω απλά. Σε μονό η σπανιόλα, σε trixie τα άλλα τρία. Ουσιαστικά δηλαδή- αν δούμε το παιχνίδι του Μάκη- αντικαθιστώ την Πρέστον με την Ουνιόν στο trixie. Σε όλα έχουμε και πρώϊμη. Τα μικρά αν σας άρεσαν, αξιοποιήστε τα εσείς.

UPDATE: Καλά περάσαμε χθες, θα τα…συζητήσουμε την Τρίτη όλα μαζι, τα κεφάλια μέσα όμως, δεν είμαστε εδώ για “ταρατατζούμ”. Από χθες έχουμε πει γιά Τότεναμ, δεν άλλαξε κάτι, δεδομένα τα θέματα της Τσέλσι, σκασμένη νοητικά και σωματικά την ώρα που η Τότεναμ έρχεται από τη νίκη της χρονιάς. Θα έπρεπε να είναι στο 3,70-4,00 και είναι μιά μονάδα επάνω.

Το κρατάμε.

Μπράιτον έπεσε στο 2,62 και σβήστηκε αβλεπί, Πάλας κατόπιν ωρίμου σκέψεως (που λένε και οι γραμματιζούμενοι) σβήστηκε κι αυτή. Αλλά θα…ελέγχεται στο live.

Aπό εκεί και πέρα, πολλά ψειράκια έχει η Γαλλία (κάτι Ρεν, κάτι Νις κλπ), εγώ ως τίμια σημεία βλέπω την Τορίνο στο 2,00 και το g/g στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στο 1,90.

Να πάω και σε λίγο μεγαλυτερα; Βαγιεκάνο (2,60) και Γιουβέντους (2,70). Επεσαν και τα δύο, έπαιζαν κάπου στο 2,80 έκαστο. Η μιά είναι τρομερή στην έδρα της και περιμένει την -φυσιολογικά- κουρασμένη και με απουσίες (Μουνιαϊν η τελευταία) Μπιλμπάο, η άλλη έχει ανέβει και ξέρει να παίρνει τέτοια ματς, την ωρα που η Μίλαν έρχεται από χαστούκι τρελλό.

Δεν έχει κάτι άλλο η μέρα. Χαλαρά, απολαμβάνω τα χθεσινά κέρδη, τα λέμε στο chat φυσικά, θα παίξω μονό Τότεναμ και μιά ξερή -ρισκαδόρικη- δυάδα Βαγιεκάνο/Γιούβε. Σε όλα έχουμε πρώιμη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras