608

Billaras

Δυό διπλά με υπεραξία-UPDATE!

Εξω…ψήνει, κόσμος και κοσμάκης είναι στις παραλίες, εγώ έντος έδρας με το κλιματιστικό να μην σβήνει καθόλου από χθες. Not bad, δεν με χαλάει, αρκεί να έχει μπαλίτσα να βλέπω. Και έχει…άφθονη. Να σας πω τι με χαλάει; Που έχω ξεκινήσει λίγο “στραβά” με λίγη…μούτζα (γέλια). Δεύτερη σερί φορά δεν παίρνω σημείο που αξίζω, ήταν η Μπάροου το περασμένο Σάββατο, ήταν η Λέιτον μεσοβδόμαδα.

Ειδικά της Λέιτον…έβγαλε μάτια, κάτι σε 1-4 θα ήταν πιό δίκαιο από το 1-1. Ποιά με “πρόδωσε”; Η Λέιτον που πέρυσι την είχα και….7 στα 7 σερί (σε κόντρα μπετς).

Ακόμα κι αν δεν είχα παίξει κάποια από τις τρεις και είχα βάλει την Μίντλεσμπρο της Τετάρτης την οποία ανέφερα, εκεί να δείτε. Ματς του 0-5 έγινε 1-1 στο 92′, θα είχα…ψιλοφρικάρει.

Αυτά βλέπω και παίρνω το μήνυμα. Και πέρα απο τις ατυχίες, κοιτάω και το timing. Σάββατο βλέπω ας πούμε να ποντάρω Πιτέρμπορο γιά διπλό στην Πλίμουθ, σβηστός άσος. Τι είδα στραβά; Τίποτα. Τρία 24ωρα μετά, Πιτέρμπορο-Σέφιλντ άνετα 2-0 και Τσάρλτον-Πλίμουθ 5-1!

Αυτά με όσα έχουν γίνει, τα βλέπω και σηκώνω χειρόφρενο. Ακόμα είναι 20 Αυγούστου, γιατί να βιαστώ; Ας στρώσουν και μετά.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι να βλέπω ματς. Πολλά ματς. Και σήμερα και αύριο, θέλω να χτυπήσω 40αρα (20+20 ανά μέρα, χώρια τα στιγμιότυπα). Γιά το μόνο που δεν έχω κανένα ενδιαφέρον είναι η Σούπερ Λίγκα. Ξεκίνησαμε κι εδώ, αλλά είχα μιά σκασίλα, τι να σας πω. Μόνο να μπω στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ έχω πρεμούρα, αλλά όχι να δω μπάλα “δική μας”.

Αυτά με όσα έγιναν, είδα και τα ευρωπαικά, βλέπω και τις μεταγραφές (έχουμε μέλλον εδώ, αλλάζουν εικόνα οι ομάδες), οπότε πάμε στο κουπόνι….

Το Νησί δεν έχει πολλά. Ουσιαστικά έχει ελάχιστα. Σε 1η και 2η τίποτα, μιά Μπόλτον την έσβησα στο 2,80. Ακόμα και Νάσιοναλ Λιγκ που τσέκαρα, αφου έπεσε κάτω από 3,00 (2,90) η Γουέλντστόουν σβήστηκε κι αυτή. Ολα τα ελέγχω αλλά δεν φτουράνε. Οπότε από τις “μεγάλες”, λίγο Χαλ τσέκαρα λίγο Ροδεραμ επίσης, αλλά δεν πείστικα. Αναφέρω ως τώρα ότι πέρασε στην “2η διαλογή” αλλά τελικά κόβεται.

Και από τους ακόμα πιό μεγάλους, άμα ήθελα να κάνω χαβαλέ θα έπαιζα κανένα 4-1, 4-2 σκορ στη Λέστερ, αλλά από σημείο μονάχα ένα. Ενα και μοναδικό. Η Νότιγχαμ. Εδώ ξεφεύγουμε. Δεν γίνεται με αυτή την Εβερτον να είναι ο άσος 1,85! Κάκιστη, θλιβερή, με ένα σκασμό απόντες, το συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρυσι. Οκ, νεοφώτιστη η Νότιγχαμ, αλλά και….

16 (!) μεταγραφές έχει κανει και “ξεψάρωσε” κερδίζοντας (έστω και με κάμποση τύχη) την Γουέστ Χαμ. Δεν δέχομαι ομάδα που έχει ως τώρα “μηδέν” να είναι τόσο φαβορί.

Και τα ίδια ισχύουν και εκτός Νησιού. Μηδέν νίκες η Λέβερκούζεν, καραφαβορί. Μηδέν η Φιτεσε, πάρε κι εσύ φαβορί. Μηδέν η Σεντ Τρούιντεν, κι αυτή φαβορί! Πλάκα μας κάνουν; Οκ, το δείγμα είναι είναι 100% αξιόπιστο, το γνωρίζω.

Αλλά “κάτι λέει”. Κι από τα τρία αυτά θα παίξω ένα. Την Χέρενφεν μέσα στην Φιτέσε. Αφήνω Χοφενχάιμ γιάτι σκοράρει δύσκολα και η Λέβερκούζεν ήταν άτυχη προχθές, αφήνω και Οστάνδη γιατί φοβαμαι το Χ (σε τέσσερα ματς έχει τρία χινάρια η Σεντ Τρούιντεν ηδη).

Να μην τα πολυλογώ, σας έδωσα κάμποσες ιδέες, αλλά πάω μαζεμένα και πολυ επιλεκτικά μόνο με δύο σημεία.

Νότιγχαμ και Χέρενφεν. Κόντράρω τις κάκιστες ως τώρα Εβερτον και Φίτεσε σε αποδόσεις με υπεραξία. Μονά και δυάδα, έχουν και πρώιμη. Αύριο θα γίνει ένα update, θα είμαι και chat άφθονες ώρες όλο το διήμερο (ως και εδώ είχα φάει μούτζα, την Τρίτη δεν με άφηνε να μπω, τελικά το έφτιαξα μιά μέρα μετά).

UPDATE:Χθες δεν ήταν ατυχία.

Ηταν βλακεία, ήταν…λαλακία της Νότιγχαμ. Οταν στο 88′ κερδίζεις 0-1, η μπάλα ειναι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και πας και στήνεσαι με ζώνη ψηλά στη σέντρα, είσαι βλάκας. Να φάμε γκολ από…ασσίστ τερματοφύλακα; Από βολέ; Τόσα επιασε ο Χέντερσον, δεν θα έλεγα τίποτα. Αλλά αυτή η ισοφάριση με εκνεύρισε, ήταν αστείο, παιδικό λάθος.

Οπως και να’χει, το έργο το είχα δει, οπότε όλα καλά. Πήραμε άνετα τη Χέρενφεν με ντόρτι, αν ήταν άλλο σημείο της σαιζόν θα έπαιζα και Χόφενχάιμ. Τώρα τέτοια εποχή το φοβόμουν. Αλλά είδατε ότι από νωρίς κιόλας, οι μπουκ λάθη θα κάνουν. All and all, το ταμείο λέει -21,7 και το γκολ-βλακεία μου στέρησε…22,2 δηλαδή το πάτσιζα το παιχνιδάκι.

Ας ειναι, δεν θα αργήσει κι αυτό, δεν βιάζομαι.

Σήμερα…σβηστά. Χαλαρά. Από Τετάρτη που τα πρωτοτσέκαρα, ευκαιρίες (λάθη των μπουκ κοινώς) δεν έβρισκα. Χθες έβρισκα (θυμηθείτε πόσα ανέφερα, ως και την Γουέλντστόουν). Σήμερα γιοκ. Ισως λίγο Βαλένθια, αλλά…πολύ λίγο γιά να χωθώ, έχει και απόντες.

Οπότε; Οπότε λέω να…εγκαινιάσω τις δυάδες-φαβορί (γελια).

Σπάνια το κάνω, αλλά οταν έχουν αξία, τις δέχομαι. Και αναφέρομαι σε Αίντραχτ και Μπολόνια. Κολωνία και Βερόνα είναι γιά κόντρα, η μιά παίζει και Ευρώπη (τρομάρα της), η άλλη την είδα προ εβδομάδος και γέλαγα. Οπως είπα και χθες, μικρα τα δείγματα αλλά…δείγματα. Αποδόσεις άνω του 2,00 άρα αποδεκτές (πχ πιστεύω θα κερδίσει και το Στρασβούργο, αλλά στο 1,75 δεν το αγγίζω).

Θα κάνω μιά δυάδα λοιπόν, με γηπεδούχους Αϊντραχτ και Μπολόνια. Εχουν και πρώιμη πληρωμή.

Και μετά, λίγο…χαβαλέ, μονό αποδεκτό το ξερό Χ στο Γουέστ Χαμ-Μπράιτον. Δεν μπορώ να τις (ξε)χωρίσω, αγωνιστικά μου μοιάζει πιθανότατο, τέσσερα χρόνια σερι (!) το φέρνουν, ενω γενικά η Μπράιτον δεν χάνει ποτέ από το 2017 από την Γουέστ Χαμ, εντός-εκτός! Μου’χει καρφωθεί, οπότε το ποντάρω κάτι ψιλά.

Και τέλος.

Στο chat και σήμερα και φυσικά ΚΑΙ αύριο το βράδυ, με το μεγάλο Μάντσεστερ-Λίβερπουλ. Δεν το αγγίζω pre game, να δούμε στο live. Κανονική νέα στήλη την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras