248

Billaras

Δυό μεγάλα κάθε μέρα!

Oλα καλά την Κυριακή, παίξαμε το κατιτίς και τελικά μας χαρίστηκε απλόχερα ένα μάθημα. Χιλιοπαιγμένο μεν, αλλά πολλοί το ξεχνάνε. Χαβαλέ κάναμε με το Νιουκάστλ-Λίβερπουλ, αλλά ακόμα σε σε μπετ τέτοια βλέπετε πως αναλύονται και προσεγγίζονται. Και όμως, από το χαβαλέ, πάει να βγει ένα εξαιρετικό μεροκάματο, ακριβώς γιάτι το διάβασμα είναι σωστό.

Δεν βγαίνει (βγαίνουν τα…σουβλάκια με το cash out του σκορ 1-1) γιάτι από εκεί που λέγαμε ότι το ζόρικο είναι η κόκκινη, αυτή βγήκε…νωρίς. Μετά λέγαμε “πως θα σκοράρει με 10 η Λίβερπουλ”. Και όταν το κάνει κι αυτό στο 82′, τότε λέγαμε απλα “λήξτο”. Οι κάρτες είχαν βγει, το g/g είχε βγει, το σκορ ήταν 1-1, η κόκκινη είχε βγει, το under 4,5 δεν κινδύνευε, είχαμε και το.

.1-Χ. Κασάρω στο 90′ (και όσοι είμαστε chat, καμιά 50αρια νοματαίοι) το σκορ, φοβούμενος το…2-1. Και πάει στο 93′ ο Νούνιες και κάνει το…1-2. Μάλιστα. Και πάει το 13αρι το combo. Πάει και το 8αρι του 1-1 για την κάβα ή όσους δεν έκαναν cash out.

Συμπέρασμα, το οποίο το είδαμε και το Σάββατο. Η μπάλα κάνει οτι θέλει. Και τα ματς λήγουν όταν το κοράκι σφυρίξει.

Τίποτα δεν τελειώνει πιό πριν, τίποτα δεν ειναι σίγουρο ποτέ. Μπορούμε ΜΟΝΟ να κάνουμε ότι κάνουμε πάντα (εδώ στο Betsellers). Να παίζουμε σωστά, ακόμα κι αν παίζουμε ψίχουλα να περάσει η ώρα. Σκέψου να χτυπιέσαι ας πούμε προχθές γιατί έπαιξες το…1,75 της Βαλένθια. Εκει είναι να αυτομαστιγωθείς. Γιατί (για 1,75) έχεις βάλει και κάτι σοβαρό επάνω του.

Εδώ περάσαμε καλά στο chat, πήραμε κατιτίς με το cash out του σκορ, αγγίξαμε το καλο μεροκάματο, πήραμε το μάθημα, όλα καλά.

Παμε τώρα παρακάτω. Ελπίζω κατ’αρχάς να είδατε το νέο χθεσινοβραδυνό vidcast, αν όχι δείτε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=qkyJR27-mnI&t=725s . Και όπως πάντα, κάθε Τρίτη πρωί βγαίνει και σε podcast, ακούστε το εδώ: https://open.spotify.com/show/77rNjhbJhThDB1n4BFCu98 .

Εκει είπαμε πολλά, θα τα επαναλάβω και τώρα:

Στην Ευρώπη δεν παίζω κάτι μη ελληνικό. Δεν ψήθηκα. Αααααν δω κάτι πχ την Πέμπτη, κάνω ένα update. Προς το παρόν είμαι στο no bet. Οσο γιά τα ελληνικά; τα δύο τα προσπέρασα (Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που έχουν καθαρίσει), μένουν τα δύο…βαριά, τα σεντονάτα.

Είναι στην ίδια αφετηρία οι ομάδες, ένα γκολ νίκης ψάχνουν για παράταση, με δεύτερο πέρασαν. Σημεια δεν παίζω (ειδικά το 1,80 της ΑΕΚ), απλώς πιστεύω ότι θα δουμε μια ή και δυο (στα δυο) παρατάσεις. Δηλαδή οριακές νίκες μας με ένα γκολ. Του ΠΑΟ το έχω προς το 1-0, της ΑΕΚ προς το 2-1 (να φάει δηλαδή γκολ).

Μην το παιδεύω. Παίζω “ΠΑΟ νίκη με ένα γκολ διαφορά” στο 4,20 και ΑΕΚ παίζω “σκορ πολλαπλων επιλογών” 2-1, 3-1, 4-1.

Γιατί εδώ μπορεί να ξεφύγει πιό εύκολα το σκορ. Αυτό πληρώνει 4.80. Και καθάρισα. Δυο μονά (και τα δύο είναι στα ειδικά του Stoiximan). Να πάμε καλά λοιπόν, να το απολαύσουμε γιατί είναι μεγάλες βραδιές, να προκριθούμε κιόλας έστω και στα πέναλτι, θα είναι ευχής έργον. Και να μην γίνει όμως αυτό, εμένα και το Europa League δεν με χαλάει ως τις γιορτές (να ξέρουμε και την θέση μας δηλαδή, να πατάμε στη Γη).

Και πάμε στο…απόλυτο κοντράστ. Απ το σεντονάκι του Champions League (ξέρετε, στα πλέι οφ κουνάνε σεντόνι και παίζει ο ύμνος κανονικά), στο…ταπεινό Λιγκ Καπ Αγγλίας. Δεύτερος γύρος, μέσα και οι ομάδες της Premier πλην των ευρωπαίων. Θα δείτε και δύο αμιγώς “πρεμιεράτα” ζευγάρια (Φούλαμ-Τότεναμ και Νότιγχαμ-Μπέρνλι). Απ’ τα 24 ζευγάρια, έχω “κυκλώσει” τα πέντε.

Για κόντρα φυσικά των φαβορί. Μπόλτον-Μανσφιλντ-Τζίλιγχαμ-Πλίμουθ-Λινκολν.

Κοινώς, να κοντράρω Μίντλεσμπρο-Σέφιλντ-Λούτον-Παλας και άυριο την…αλλη Σέφιλντ. Οριακά άφησα ενα-δυο έξω (πχ να κοντράρω και Εβερτον αλλα είναι χάλια και η Ντόνκαστερ). Εχουμε πρώιμη πληρωμή σε όλα, δεν έχουμε παράταση, αν λήξουν Χ στα 90′ τότε παμε άμεσα στα πέναλτι.

Απ’ τις πέντε που είναι για κόντρα, προφανώς οι τέσσερις είναι άσχημα. Η Πάλας δεν είναι, είναι σε μιά μέτρια-σταθερη κατάσταση. Κριτήριο επισης είναι ποιες θα ασχοληθούν με το Λιγκ Καπ. Και βέβαια η απόδοση. Οπότε άμεσα έσβησα Μπόλτον (άκου 2,80, ακολουθεί και μεγάλο ματς με τη Ντέρμπι Κάουντι) και με βαριά (πολύ βαριά εδώ, πάαααρα πολύ βαριά), σβήνω και Μάνσφιλντ.

Θυμίζω, Σέφιλντ Γουένσντεϊ κόντραρα και στον 1ο γύρο με Στόκπορτ. Έγινε 1-1 στο…97′ και πέρασαν. Χάλια πάνε, πληρώνουν τις χαζομάρες που έκαναν με τον Μουρ το καλοκαίρι και η Μάνσφιλντ του Κλαφ είναι καλά. Αλλά…3,50 πλέον;; Οχι δα! Είπαμε. Ηταν στο 5,00, πήγε 4,30, πηγε 4,00 και μετά 3,80. Ως το 4,00 έλεγα “οκ”. Πλέον όχι. Ας έρθει. Ολα είναι θέμα τιμής.

Το τρίτο που σβήνω είναι η Πλίμουθ, παίζει λίγο γκίνια (δύο σερί ματς τα χάνει στο 90φευγα) και η Πάλας δεν είναι άσχημα, δεν αποκλείω να το “ψαξει” φέτος το Λιγκ Καπ.

Οπότε με τι έμεινα; Με Τζίλιγχαμ στο 7,00 και Λίνκολν αύριο στο 7,50. Θηρια. Προφανώς δύσκολα, προφανώς σηκώνουν κάλυψη πάσης φύσεως. Ποιά θα είναι η δική μου κάλυψη; Δεν παίζω σημεία.

Παίζω “να προκριθούν”. Στο 4,00 έκαστο. Ετσι καλύπτω και τυχον ισοπαλία και είμαι ζωντανός ως τα πέναλτι.

Αρα, το διήμερο έχει ΤΕΣΣΕΡΑ σημεία. Δύο απόψε, δύο αύριο. Ολα θα παιχθούν μονά, δεν τα κάνω καν δυάδες. Και έκλεισα. Τα λέμε chat απόψε και Πέμπτη, όχι όμως και αύριο (θα ειμαι γήπεδο).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras