1064

Billaras

Δυό μεγαλούτσικα γιά το διήμερο-UPDATE!!

Η διπλάρα της Θέλτα με γλύκανε αρκετά, αλήθεια είναι αυτό. Οχι γιατί βγήκα από πάνω την Κυριακή, αλλά γιατί ήταν ζόρικο, ήθελε άντερα και ήρθε και με ανατροπή. Κοτζάμ 8αρι (ή 11αρι αν παίχθηκε ξερό) ήταν αυτό. Γενικώς το…παλεύω, προχθές έλεγα γιά την ουρά μου, τώρα λέω πως νοιώθω -και η Θέλτα το έδειξε ξανά- σαν το σέντερ φορ που ξέρει ο φίλαθλος ότι κατέχει το τόπι και στο καλό του φεγγάρι κάνει όργια, αλλά τώρα παλεύει να βάλει απλά το γκολ.

Ε, τουλάχιστον έβαλα το ένα το καλό (γέλια), μπήκε στην “τροπαιοθήκη” μαζί με μερικά άλλα αυτό το σημείο.

Κατά τα άλλα, είχαμε και αποτελέσματα-σοκ, είχαμε και νίκες-θρίλερ, απ’ όλα είχαμε. Λογικό μιάς και τελειώνουμε, τώρα γίνονται οι απιθανιές. Είτε να σκοράρει ο τερματοφύλακας στο 95′ (Λίβερπουλ) είτε να ρίχνει ντόρτι η πεσμένη σε αυτήν που καίγεται (Σάλκε σε Αϊντραχτ), είτε η πεσμένη να παίρνει μάλλον μαζί της μιά αλλη που καίγεται (Μπενεβέντο από Κροτόνε στο 93′), είτε η “καιόμενη” να βάζει δύο πέναλτι 88 και 93′ και να ανατρέπει ματς (Λούγκο) και άλλα πολλά τέτοια “όμορφα”…

Τι παίζουμε μεσοβδόμαδα; Σίγουρα δεν παίζουμε κάτι στο Τσέλσι-Λέστερ.

Κόλαση εδώ. Οποια χάσει χάνει την 4αδα εκτός αν η Λίβερπουλ αυτοκτονήσει (όχι ότι δεν γίνεται). Το έλεγα και στο ράδιο, σκέφτεστε ο Τούχελ να τα χάσει όλα; Χάνει εντός από Αρσεναλ, χάνει τον τελικό του κυπέλλου, αν απόψε δεν κερδίσει ίσως χάσει και την 4αδα και μετά να χάσει και τον τελικό του Champions League; Η Λέστερ προφανώς και πιό άνετη και βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά δεν ξέρω πως θα “στρίψει το μυαλό” μετά τα γλέντια του τελικού.

Οπότε πάσο.

Ενα σοβαρό λάθος είχανε κάνει οι μπουκ, στην Ιστλι. Στη Νάσιοναλ Λιγκ. Δυστυχώς, το μάζεψαν. Ισως έπρεπε να το δώσω early bet απο χθες. Πλέον στο 2,25 καμιά αξία. Ηταν στο 2,90! Στα άλλα της Premier σήμερα τίποτα, ένα τίμιο (και με μικρό λαθακι) g/g είναι στο Μπράιτον-Σίτι. Θέλετε να παίξετε δυάδα Ιστλί 2-Μπράιτον g/g; Κάντε το, εγώ όχι άπαξ και χάθηκε η αξία στην Ιστλι.

Τα πλέι οφ τα σημερινά στο νησί δεν τα αγγίζω, απλώς θα τα δω με ενδιαφέρον. Πάντως στο πρωτάθλημα αυτά τα ματς είχαν σκάσει διπλά!

Και εκτος νησιου πάντα στο σημερα; Σκέφτηκα μιά Λούγκο, το άφησα. Θα χυθεί αίμα εκεί. Και έμεινε το Λάτσιο-Τορίνο. Να χαρώ εγώ! Ο ένας αδερφός Ιντσάγκι θα παλέψει να σώσει (ή μάλλον να μην ρίξει από σήμερα) τον άλλο; Ό ένας στον πάγκο της Λάτσιο, ο άλλος στης Μπενεβέντο! Ή μήπως ο ένας Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς θα κάνει ότι μπορεί να σώσει τον άλλο (φωτό τα αδέρφια); Θυμίζω, ο ένας ο…γνωστός, παιχταράς, παίζει Λάτσιο, ο άλλος αδερφός είναι γκολκίπερ στην Τορίνο (όχι βασικός).

Δεν θα εκπλαγώ αν ο λατσιάλι, ο Σεργκέι, μείνει εκτός 11αδας απ΄τον Σιμόνε Ιντσάγκι! Το Χ που σώζει από σήμερα την Τορίνο είναι στο 3,40. Και στα ίσα να παιχθεί (και οι μπουκ αυτό περιμένουν, όχι χατήρια δηλαδή, αλλιώς θα βλέπαμε κάτι 2,65), είναι καλή τιμή. Ηταν και ψηλότερα. Η Τορίνο είναι χάλια, αλλά είναι και μετρ της ισοπαλίας, 14 έχει φέτος! Η Λάτσιο ήταν “σβηστή” στο ντέρμπι με τη Ρόμα, δεν ξέρω πως θα πάρει μπρος, δεν έχει κίνητρο.

Ολο το κινητρο το έχει η Τορίνο προκειμένου να μην πάει σε “τελικό” σε λίγα 24ωρα με την Μπενεβέντο. Ας πάει και το παλιάμπελο, μιά στεκιά στο Χ, ότι θέλει ας γίνει. Και με τι να το “διπλώσω”; Σκέφτηκα κάτι αυριανό. Την Γουλβς στο 4,20. Με την Τότεναμ δεν ηταν κακή, το γκολ (κλασικά) της έλειψε. Και έχω μιά Εβερτον με αυτοκτονικές τάσεις.

Πρώτα ισοπαλία με την Βίλα, μετά ήττα εντός από την πεσμένη Σέφιλντ, ενώ ακολουθεί η Σίτι σε φιέστα! Νομίζω έχουν απογοητευτεί, δεν ελπίζουν σε θαύμα, αυτό μου δείχνουν. Και το 4,2 μου κάνει. Μια στεκιά κι αυτό.

Οπότε, μονά-δυάδα το Χ στο Λάτσιο-Τορίνο και το διπλό στο Εβερτον-Γουλβς. Εννοείται χαλαρά. Νέα στήλη Σάββατο, πάμε γιά φινάλε.

UPDATE: Το χινάρι, ακόμα κι αν πέρασε απο χίλια μύρια κύματα, ήρθε! Η Τορίνο αμύνθηκε υπερ βωμών και εστιών, τα κατάφερε. Και μας πλήρωσε. Μας το…χρώσταγε η ρουφιάνα νομίζω (γέλια). Ηρθε και πανευκολα η δυαδούλα η εγγλέζικη που έγραφα (g/g η Μπράιτον και διπλό η Ιστλι), ίσως θα έπρεπε να την ποντάρω. Anyway, σήμερα περιμένω τη Γουλβς, θα είναι σούπερ να έρθει (υπάρχει και πρώιμη).

Οποτε χαλαρά κοίταξα τα σημερινά. Εκτιμώ ότι το ζουμί είναι στην Πορτογαλία που έχουμε φινάλε. Και όχι φυσικά στα ψιλαδάκια της Μποαβίστα ή της Ρίο Αβε. Θα θέλω όμως να κερδίσουν. Γιατί το ζουμί νομίζω είναι σε δύο μεγαλύτερα σημεία. Στον άσο της Γκιμαράες και στο ξερό Χ της Πορτιμονένσε. Ειδικά στο δεύτερο. Η Πορτιμονένσε υστερεί σε ισοβαθμίες πχ με Ρίο Αβε, αλλά και με την Μποαβίστα (μόνο με τη Φαρένσε υπερτερεί).

Οπότε, θέλει τον πόντο να είναι σίγουρη. Η Μπράγκα αδιάφορη, 4η ότι και να γίνει και σήμερα θα κάνει αλλαγές, το προανήγγειλε ο Καρβαχάλ. Γιατί έχουμε τελικό Μπενφίκα-Μπράγκα σε λίγα 24ωρα!! Η δε Γκιμαράες, θέλει νίκη γιά 6η θέση και ευρωπαικό εισιτήριο. Εδώ είναι λίγο διαφορετικά τα δεδομένα γιατί η αντίπαλος της γιά την 6η θέση παίζει με την Φαρένσε που επίσης καίγεται και ίσως να μην κερδίσει.

Οπως και να’χει, Γκιμαράες και Πορτιμονένσε ορίζουν τις τύχες τους. Η μιά με νίκη παίρνει την 6η θέση, η αλλη με Χ ξενοιάζει. Θα θέλω να κερδίζουν Ρίο Αβε και Σάντα Κλάρα γιά να τις “πιέζουν”. Και έχουμε αντιπάλους Μπράγκα και Μπενφίκα που δεν πάνε πουθενά, θα κάνουν αλλαγές και οι δύο, παίζουν τελικό Κυπέλλου μεταξύ τους. Οπότε, πάω στο κλασικο “μονα-δυάδα”.

Ενας άσος του 3,00, ένα Χ του 3,10. Για φινάλε είναι καλές αποδόσεις (ειδικά του Χ). Τα λέμε πλέον Παρασκευή στο Betsellers Radio στις 5 και νέα στήλη Σάββατο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras