377

Billaras

Δυό “μεσαία” και δύο μεγάλα!

Φτάσαμε αισίως 22 του Απρίλη. Σε ένα μήνα περίπου όλα θα έχουν σφυρίξει λήξη, καλοκαιριάζει. Χθες ένα από τα βασικά που είπαμε στην εκπομπή είναι ότι “η Αγγλία αργοσβήνει”. Είπαμε κι ένα δεύτερο, ότι “στo Betsellers τώρα μαζεύονται τα μπετς, εδώ παίζουμε με αποδόσεις, αξίες κι ευκαιρίες, όχι με εποχιακά”. Προφανώς προσαρμοζόμαστε, αλλά ως ένα σημείο.

Εκπτώσεις θα κάνουμε αλλά σε νορμάλ επίπεδα, οι αρχές μας δεν χαλάνε κάθε τέτοια εποχή.

Και να το κάνω πιό σαφές: Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση πχ να έπαιζα σήμερα Λέστερ. Ούτε στο αρχικό 2,55 δεν την κοίταξα, πόσο μάλλον τώρα στο 2,20! Κανουμε πλάκα; Επειδή θα ντεμπουτάρει εντός ο Ντιν Σμιθ; Ομάδα με 3-3-9 εντός, επειδή καίγεται να την ποντάρω σε τετοια απόδοση; Λες και η Γουλβς είναι κανένα ψοφίμι ή ντεφορμέ ή έχει καθαρίσει! Κάτι ανάλογο είναι πχ η Χέρτα.

Μιά απ΄τα ίδια, πάρε κόσμε φαβορί επειδή άλλαξε προπονητή. Να παίξω την τελευταία σε αυτή την απόδοση, που προχθές άρπαξε πέντε! Εχει πολλά τέτοια όλο το δίημερο. Δείτε πχ στην 2η Αγγλίας. Σάλφορντ, Μπράντφορντ, Νορθάμπτον, Στόκπορτ. Ολες καλές ομάδες αυτές, όχι μπάζα. Από 1,95 ως 1,25. Θα κερδίζουν; Πιθανότατα ναι. Αξίζουν; Ούτε με σφαίρες.

Τις παίξαμε όταν είχαν αξία. Τώρα τους κουνάμε μαντίλι.

Καταλήγω: Προφανώς θα κάνουμε και (μικρές) εκπτώσεις, προφανώς θα παίξουμε και ομάδες που καίγονται, αλλά να είναι η απόδοση ανεκτή, να μας έχουν δώσει και ενα δείγμα “ζωής”. Οτι μπορούν τέλος πάντων. Μιάς και μιλάμε για Αγγλία, τέτοια είναι η Κάρντιφ (2,45 εντός) και η Τορκί (2,55 εκτός).

Εδω αντέχουμε να παίξουμε. Κόντρα σε ντεφορμέ και αδιάφορες, μας έχουν δείξει και οι δύο ότι μπορούν, κάνουμε λίγο τα στραβά μάτια και προχωράμε. ΔΕΝ είναι όλα τα σημεία ίδια. Γιά να το κλείσω: Οπως είπαμε και χθες στο ράδιο, αν είναι να παίξω Βαλένθια (βόηθα Παναγιά στο 1,85), προτιμώ Μάλαγα στο 2,25. Ιδιες συνθήκες ακριβως (τελευταία με καιόμενη) αλλά δείτε ποιό “τρώγεται” και πιό δεν αγγίζεται.

Μάτια βγάζουν!

Επιστρέφω και μένω στο σήμερα. Αύριο νέα στήλη, ίσως και καλύτερο παιχνίδι απ΄το σημερινό. Σήμερα στο Νησί μιά Κάρντιφ και μιά Τορκί, οριακά αποδεκτά φαβορί. Δέχομαι και την Αστον Βίλα στο 2,75 αφού είναι σε τοπ φόρμα με σερί νικών, σκοράρει πάντα. Καλό τρικ εδώ; Το 2+g/g στο 5,50.

Βάλτε και ένα…ξεκούδουνο της Λίνκολν στο 5,00 (δεν χαρίζεται σε κανέναν, ρωτήστε Πλίμουθ-Γουένσντεϊ-Μπάρνσλεϊ, δεν έχασε από καμιά).

Και τίποτα άλλο σήμερα. Ο Μάκης είδατε, έπαιξε δυάδα Τορκί-Βίλα και πήρε και το over της Λιντς που αρχίζει νωρίς.

Εκτός Νησιού; Προφανώς κοιτάμε Μάιντζ (δάσκαλος κόντρα σε μαθητή στους πάγκους), ομάδα σε τοπ φόρμα και η Μπάγερν δεν πείθει. Μεγάλα τα 5αρια, αλλά παίζει και το Χ (στις 11 γκέλες φέτος της Μπάγερν τα 8 ήρθαν ισόπαλα). Οπότε σκεφτείτε και κάτι σαν 1-Χ+g/g (στο 3,00).

Τίμιο φαβορί η Λάτσιο, ακόμα και χωρίς Ιμόμπιλε. Μου κάνει μεγάλο αυτό το 1,90. Καίγεται πλέον αφού η Γιούβε πήρε πίσω τους 15 βαθμούς, αυτό το ειχα για 1,75-1,80. Αυτό ναι, είναι σωστό φαβορί. Οι ενδοιασμοί μου; Θα γίνει…public bet. Ολοι εδώ πάνω θα πέσουν. Τρικ εδώ; Το 1+under 3,5 να πάει στο 2,30. Τέλος, πιθανό Χ το Σαλερνιτάνα-Σασουόλο (ειδικά άπαξ και κέρδισε χθες η Βερόνα, η Σαλερνιτάνα θέλει “κατι” απο το ματς και φέρνει σερί ισοπαλίες και από Ισπανία μεριά ίσως αξίζει στο 3,00 η Μπέτις.

Καλή παράδοση στην Παμπλόνα, η Οσασούνα έχει και τελικό κυπέλλου μπροστά της (σε 15 μέρες), γυρίζει ο Κανάλες στη Μπέτις, το συζητάμε.

Τίποτα άλλο. Αυτά είναι (μαζί με τα “τρικ-combo” που ανέφερα).

Τι παίζουμε; Μπορεί κάποιος να κάνει ένα trixie πχ με Βίλα-Σαλέρνο Χ-Μπέτις. Μπορεί να “χαμηλώσει” και λίγο και να βάλει μέσα την Τορκί.

Μπορεί να πάει σε πιό ψηλά σημεία με τα combo, γενικά έχει επιλογές. Εγώ όπως είπα δεν θα ξανοιχθώ.

Θα αφήσω άκρη αρχικά τα δύο ιταλικά. Η Σαλέρνιτάνα μπορεί να μην βολευτεί με τον πόντο. Και της Λάτσιο δεν μου αρέσει που θα παιχθεί μαζικά. Να περάσει, να πληρωθεί και ο Μάκης, εγώ θα το αφήσω. Θα αφήσω και το ξέμπαρκο της Λίνκολν. Δεν θα χαριστεί, αλλά δεν εχει και κίνητρο.

Ποιά μου έμειναν; Μάιντζ (με ή χωρίς combo), Μπέτις, Τορκί, Κάρντιφ και Βίλα (με ή χωρίς combo). Σκέφτομαι την καλύτερη κίνηση. Δυάδα “μικρών” και trixie με Μπέτις-Βίλα-Μάιντς (με το combo); Μαιντς στο 5αρι, Βίλα με το combo σε μονά-δυάδα και trixie Κάρντιφ-Τορκί-Μπέτις; Είναι πολλοί οι συνδυασμοί. Λέω να πάω κάπως αλλιώς. Να αφήσω έξω την Κάρντιφ.

Γιατί; Γιατί έχει αβάτζο, έχει και ματς λιγότερο (με τη Ρόδεραμ που άμα θέλουν το “σταυρώνουν”, μπορεί να σωθεί μόνο με χινάρια η Κάρντιφ, ειδικά αν σήμερα χάσει η Ρεντινγκ στο Κόβεντρι). Και να μείνω με τα άλλα τέσσερα. Να κάνω ψηλή δυάδα Τορκί 2/Μπέτις 2 (σημείωση, η Τορκί δεν έχει περιθώρια, είναι προτελευταία αγωνιστική εδώ και φινάλε παίζει με τη…Ρέξαμ γι αυτό και εν τέλει είναι το μοναδικό “μικρό” που κράτησα).

Ο Μάκης πήγε με Τορκί-Βίλα. Εγώ ανεβάζω λίιιγο τον πήχη της δυάδας. Σημειώστε επισης, η Τορκί δυστυχώς ΔΕΝ έχει πρώιμη (η Μπέτις έχει).

Και μετά, να πάω με ξερό άσο Μάιντζ και Αστον Βίλα combo 2+g/g. Ενα 5αρι, ένα 5,50. Αυτά έχουν πρώιμη (η Βίλα παιγμένη από το “φτιάξε αγορά”). Μονά και δυάδα. Και έκλεισα. Κάντε ότι συνδυασμό σας αρέσει, δείτε τα ξανά.

Τα λέμε chat και αύριο νέα στηλη ίδια ώρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras