2738

Billaras

Δυό μικρά, δυό μεγάλα!

Είδα τη μπαλίτσα μου, χαλάρωσα, τα είπαμε δύο μέρες στο chat και…δεν έπαιξα. Εκ των υστέρων, ψιλομετανοιώνω που δεν έπαιξα τη Σίτι και το Χ της Κοπεγχάγης με τη Λέστερ, αλλά οκ, όλοι εκ των υστέρων έχουμε κάτι να πούμε. Την Τρίτη χαμογέλασαν οι φαβοράκηδες, την Τετάρτη έκλαψαν, μένει το σήμερα! Δύσκολη μέρα μιάς και προ ολίγου έκλεισα κιτάπια και κείμενα γιά το…Σαββατοκύριακο! Αυτά τα μπρος-πίσω σε μυαλό και μελέτη δεν είναι και ότι καλύτερο, συν την πιέση του χρόνου.

Θα είμαι…βολίδα, λίγες λέξεις. Στα μάτια μου, τρία αουτσάιντερ σημείωσα, πλέον τα έκανα δύο. Εσβησα την Καμπάλα, αν και δεν αποκλείω να βάλει πολυ ζόρικα στην Σεντ Ετιέν. Παρεπιπτόντως, έσβησα και Μαιντζ, δεν αγγίζω στο 2.75. Οπότε, δύο μου έμειναν. Η Αούστρια και η Στεάουα. Στο 5.00 η αυστριακή όταν είναι σε τοπ φόρμα (νίκες με Ραπίντ, Στουρμ, 3-3 από 3-1 μέσα στη Ρώμη), όταν η Ρομα έχει ένα κάρο απόντες (Φλορέντσι και Μανωλάς οι πλέον σημαντικές), στην Ευρώπη δεν κάνει τίποτα σπουδαίο εδώ και χρόνια και προχθές με την Εμπολι ήταν…άστα να πάνε.

Οκ, είναι αφερέγγυα, την πόνταρα στη Ναπολι (και κέρδισε) και μετά…τα κάνε μαντάρα. Ας είναι στο κακό φεγγάρι απόψε. Οπως και να έχει, αξίζει η κόντρα. Το άλλο είναι η κόντρα της Ζυρίχης. Οτι και να είναι, δεν παύει να είναι ομάδα Β' κατηγορίας Ελβετίας. Η Στεάουα έχει πολύ πιό βαρύ όνομα και είναι πρωταγωνίστρια στη χώρα της. Αδυνατώ να καταλάβω τα 4αρια.

Ισαμε 3.00 θα το έδινα, μην τρελλαθούμε! Αυτά τα δύο λοιπόν. Και μετά κοίταξα και φαβορί. Ενα της προκοπής βρήκα, τον ΑΠΟΕΛ. Καλή ομάδα. Και καλή έδρα. Εκεί μέσα έχει λυγίσει ομάδες κι ομάδες. Με τι να το συνδυάσω; Φέτος δεν έχω παίξει κανένα over! Αντε, ας..παίξω ένα. Φενέρ-Γιουνάιτεντ. Εχει θέματα στην άμυνα η Γιουνάιτεντ, λείπουν πολλοί, όσοι παίζουνε είναι αφερέγγυοι.

Σμόλινγκ-Βαλέντσια-Μπαγί που λείπουν, είναι όλοι βασικοί. Μπροστά παίζουνε όλοι, δεν πιστεύω να τα..σπάσει πάλι τα ρεκόρ αστοχίας όπως με την Μπέρνλι. Και η Φενέρ θα μπει με ενθουσιασμό στο Σουκρού Σαράτσογλου, πιστεύω θα έχει γκολ το ματς. Πιό πιθανό το g/g, λέω να ρισκάρω στο over του 2.10. Οκ, υπάρχουν προφανώς και πιό δυνατά over απόψε, αλλά κάτι 1.

60 και 1.70 δεν τα αγγίζω. Εδώ έχει κάποια αξία το 2.10! Αυτά είναι. Προφανώς πολύ χαλαρό παιχνίδι, δεν έπαιξα αυτές τις μέρες, με παίρνει σήμερα να ποντάρω κάτι. Μονά-δυάδα τα μεγάλα, ξερή δυάδα τα φαβορί/over, να έχει ενδιαφέρον η βραδιά. Πριν κλείσω: Αύριο έχει Χέρτα, έχει Μαρσέιγ, δύο σημεία που ξεχωρίζουν. Θα έλεγα ότι έχει και Ιστλι, στο FA CUP, αλλά…μας πήρανε χαμπάρι οι μπουκ και το έσφαξαν.

ΔΕΝ θα παίξω, δεν τα προτείνω, απλά σας δίνω ιδέες. Νέα στήλη κανονικά το Σάββατο, απόψε κλασικά και στο chat το βραδάκι! Α, κι επειδή το θυμήθηκα και είναι και ευρωπαική βραδιά: Σαν σήμερα πριν 40 χρόνια (το 1976) ελληνική ομάδα έκανε το πρώτο διπλό επί αγγλικού εδάφους! Ντέρμπι Κάουντι-ΑΕΚ 2-3. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 7.

983 μονάδες. Ποντάρισμα 3/11: Μονό αποδεκτό: Αούστρια 1 (5.00) με 45 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Στεάουα 2 (4.00) με 55 μονάδες. Δυάδα Αούστρια1 -Στεάουα 2 (20.00) με 10 μονάδες. Δυάδα: ΑΠΟΕΛ 1-Φενέρμπαχτσε over (4.93) με 53 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 163 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.820 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras