1414

Billaras

Δυό “μικρά”, δύο μεγάλα, δύο χινάρια!

Καλημέρα! Πρωί πρωί λόγω υποχρεώσεων. Χθες δεν έγραψα γιατί δεν έπαιξα. Δύο ισοπαλίες μου “γυάλιζαν” μονάχα, σε Βαγιαδολίδ και Ελτσε, τις είχα γράψει από Δευτέρα μεσημέρι γιά την Kingbet που κυκλοφόρησε χθες. Τις άφησα, τελικά ήρθε η μιά, έσπασε οριακά η άλλη.

Οπότε, πάμε στα ματς Τετάρτης-Πεμπτης.

Τι είπατε; Να πάμε πρώτα σε όσα έγιναν; Μα τι καινούργιο να γράψω; Ο τίτλος στο τελευταίο μου κείμενο ήταν “Αμα με τρολάρει, την τρολάρω κι εγώ” (η μπάλα). Είδατε τι έγινε. Το ματς Νιουκάστλ-Σέφιλντ που ήταν 0-0 και σε έπαιρνε ο ύπνος και έλεγες “δεν μπαινει γκολ ούτε σε 10 χρόνια”, έγινε 3-0 μετα από αποβολή που τα άλλαξε όλα. Οκ, εδώ με τρόλαρε λίγο η μπάλα.

Προχθές βράδυ το…τερμάτισε όμως. Δύο φορές κεφάλι η Τραμπζονσπορ. Πρώτη ισοφάριση της Αλάνιασπορ; Στο 46′, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ημιχρόνου. Δεύτερη ισοφάριση; Στο τελευταίο σουτ του αγώνα, με 5′ καθυστερήσεις στο 4′,51”! Εννιά δεύτερα πριν το “φρρρρρρρ”, ο (τρομερός) Μπακασέτας από μακριά με τούβλο το έστειλε μέσα και έγινε 2-2 και ξερός εγώ.

Πολλοί κάνατε cash out της δυάδας με το g/g της ΑΕΚ, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι η ξυνίλα. Κι άλλο Χ; Κι άλλο σαδιστικά; Κι άλλο τρολάρισμα της μπάλας; Ολο το κέρδος μου το διήμερο στη στήλη εκεί ήταν.

Οκ, δεν έχασα. Δεν έχασα ελέω Πανιωνίου.

Η μισή Ελλάδα (καλο)πληρώθηκε. “Φώναζε” αυτό. Πόσο καιρό είχα να βάλω 5 μονάδες σε μονό αποδεκτό; Γραμμένο απ’ την περασμένη Πέμπτη (στην Kingbet της περασμένης Παρασκευής έγραφα επι λέξη: “και μετά, στρέφομαι στο Λαμία-Πανιώνιος. Στον πάγκο της Λαμίας ο Μάντζιος, που…τον πονάει τον Πανιώνιο. Οκ, το 2,90 (σ,σ το πήραμε και 3,10) του διπλού είναι ξεκάθαρα υποψιασμένο, αλλά λέω να το ποντάρω”, τα είπαμε Παρασκευή στο Betsellers Radio να παιχθεί από νωρίς, έπεσε όντως ως και το 2,40 και…ήρθε.

Ας…διαφημίσουν άλλοι ότι το πρότειναν, καλά κάνουν, εσείς πιστεύω να θυμάστε τουλάχιστον που ακούσατε το “καμπανάκι”. All and all, ενα ματς αρκούσε να μην χάσω, αλλά χάθηκε το κέρδος μου από τον Μπακασέτα…

Αυτά με όσα έγιναν στο παιχνίδι μου, συνολικά η εικόνα των περισσότερων ομάδων δεν ηταν έκπληξη, ηταν “συγκαμένοι” οι παίκτες.

Η Λίβερπουλ ας πούμε, ή η Μπάρτσα στο 0-0 με την Σεβίλλη. Απουσιάζει παντελώς ο ρυθμός, θα βρεθεί σταδιακά μόνο μέσω των αγώνων, ενω δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη νέα γκέλα-ήττα χθες της Μπενφικα, φοβερά πράγματα γίνονται στην Πορτογαλία.

Πάμε λοιπόν τώρα στα φρέσκα. Οσο βλέπω να με τρολάρει, σταθερά κι εγώ παίζω “κάπως”.

Προσεκτικά, λίγο “περίεργα” και επιλεκτικά (17 μονάδες όλο το τρίημερο πόνταρα, οι 5 ήταν στον Πανιώνιο). Τσέκαρα τα πάντα, πολλά χινάρια μου στριφογυρίζουν στο νου (όπως και χθες), αλλά δύο θα κρατήσω. Αλαβές-Οσασούνα και Τοντέλα-Πάσος. Στο +9 από τη Μαγιόρκα οι δύο βάσκικες ομάδες, πάνε στο +10 και μιά χαρά (και η Μαγιόρκα παίζει με τη Ρεάλ άρα χλωμό να συμβεί κάτι άλλο).

Στο δε πορτογαλικό ματς, η Πορτιμονένσε έπαιξε χθες, κέρδισε, οπότε έχουμε τώρα στο +4 την Πάσος και στο +5 την Τοντέλα. Με Χ πάνε +5 και +6. Το θεωρώ επίσης δυνατό Χ λοιπόν. Αν μη τι άλλο, πολύ βολικά και τα δύο (στο live θα ελεγχω και Μπέτις αύριο και Σοσιεδάδ σήμερα γιά επίσης πιθανές ισοπαλίες αλλά δεν τις κρατάω pre game).

Στη συνέχεια, τρία μεγάλα ασόδια. Σαμπντόρια (μέσα στην Ρόμα, θυμιζω γέννημα-θρέμα ρωμαίος ο Κλαούντιο Ρανιέρι της Σαμπ), Τσέλσι (μου έδειξε καλά και την Σίτι στις δύο άνετες νίκες δεν την κρίνω, δεν βρήκε αντίσταση καμιά, ενώ η Τσέλσι έχει και το κίνητρο) και Ραπίντ (σε σούπερ κατάσταση, άνετη και χωρίς να πείθει η Σάλτσμπουργκ).

Στο 5,00 του draw no bet η Σαμπ, στο 4,00 του draw no bet η Ραπίντ και στο 3,25 του draw no bet η Τσέλσι. Ολα εν ολίγοις σηκώνουν κάλυψη αλλά και έτσι αξίζουν.

Και τέλος, δύο “μικρά”. Οκ, στο ένα με…ριχνουν, το ξέρω, αναφέρομαι στην Γουότφορντ. Το 2,40 είναι τουλάχιστον κατά 0,30 μικρότερο, θα έπρεπε να είναι στο 2,70 ή 2,80 οριακό αουτσάιντερ.

Αλλά την πιστεύω και θα κάνω τα στραβά μάτια. Το άλλο είναι στο over του Βαγιεκάνο-Χιχόν, στο 2,4 τους…κλέβω εγώ, δεν θα το έδινα πάνω από 2,20. Καλές ομάδες που παίζουν αρκετά στρωτά και ανοιχτά. Ομολογώ ότι σκέφτηκα και το over στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ αλλά το άφησα.

Αυτά είναι όλα.

Τα δύο χινάρια σε μονά-δυάδα. Γουότφορντ και το over στη Ράγιο σε ξερή δυάδα. Και τέλος, από τα τρία μεγάλα κρατάω Τσέλσι και Ραπίντ (στα dnb και τα δύο). Σαμπντόρια και τα άλλα δύο χινάρια που ανέφερα, καθώς και το πιθανό over στο Φάληρο, θα τσεκάρονται στο live.

Νέα στήλη το Σάββατο, Παρασκευή κανονικά Betsellers Radio και κάμποσες ώρες στο chat φυσικά.

Υ,Γ: Καλό Παράδεισο Νίκο Αλέφαντε…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras