754

Billaras

Δυό μικρά-δύο μεγάλα!

Η τελευταία αράδα μου στο χθεσινό κείμενο έλεγε: “Ας βγει ένα. Ολα έχουν πρώιμη αυτά. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις απ΄τη μέρα”. Και…βγήκε ένα. Η Ολνταμ, ποιά άλλη; Η Αγγλία σταθερά πληρώνει. Κι έτσι ήρθα ίσα βάρκα-ίσα πανιά, ισοπαλία. Κανένα πρόβλημα, το αντίθετο, το πήρα κι έφυγα που λένε. Γιά πληρωνόμουν κέρδος χθες δύο τρόποι υπήρχαν.

Είτε να έπαιζα Τβέντε -που τελικά είχε πρώιμη- και έγινε 3-0 πριν γίνει τελικα…3-3, είτε να έκανα κάποια δυάδα εγγλέζικη με τα φαβορί. Πλην Λιντς ευστόχησα σε ότι εγγλέζικο ανέφερα.

Ομως, δεν μετανοιώνω. Και μιά χαρά είναι η ισοπαλία, δεν άξιζε ούτε η Σαλερνιτάνα, η Φράιμπουργκ κάτι πήγε να κάνει όταν έγινε 1-1 αλλά φάνηκε και το ταβάνι της χθες.

Πάμε λοιπόν στο σήμερα. Κατ’αρχάς έχω πεθάνει στα γέλια, αργησα να ανεβάσω γιατί έκανα κουβέντα με ένα φίλο μου περί…Β’ Εθνικής. Ηθελε να με “λερώσει”, χεχεχε! Ουτε καν τα κοιτάω, ψέμματα δεν λέω. Μου είπε 2-3 ματς κι έπεσα ανάσκελα! Αυτό το 1,35 στις Σέρρες με την Αναγέννηση (στο 9,75 η φιλοξενούμενη) είναι γιά πολλά γέλια.

Οπως και ο άσος του Διαγόρα Ρόδου στο 1,18 με την Αστέρα Βλαχιώτη (στο…14,00 παρακαλώ το διπλό αυτό, την Πέμπτη οι αποδόσεις ήταν μοιρασμένες). Η 365 δεν τα έχει καν αυτά τα ματς, μπορεί να τα βάλει μετά. Οπως και να’χει, είναι ντροπή και εμετός. Δεν είμαι κανένα…παπαδοπαίδι, αλλά εδώ μιλάμε το ξεφτιλίζουν. Και γιά να το κλείσω, ο ίδιος φίλος μου έλεγε ότι -άμα δεν θέλω να λερωθώ- αξίζουν τα gg σε Λάρισα και Λιβαδειά.

Οντως, πολύ πλούσια.

Πάω στα “δικά μας”. Δίνω ιδέες για μερικά “μικρά”: ΠΑΟ g/g, Μπιλμπάο g/g, Αρσεναλ αύριο και Εϊμπάρ σήμερα είναι τέσσερα μικρά που παίζονται. Διαλέξτε και πάρτε. Αντε, μιάς και μπήκε Απρίλης, ας κάνω κι εγώ μιά δυάδα, με Εϊμπαρ-Αρσεναλ, στο 3,56 (1,83Χ1,95), να περάσει το ένα να έχω να περιμένω το άλλο αύριο. Η διαφορά μου βέβαια είναι ότι αυτη η δυάδα είναι “πασατέμπος”, όχι βασικό μπετ γιά ρέφα ή διαμόρφωση κάβας και προφανώς κάνω τα στραβά μάτια και προφανώς δεν είναι αμιγώς αγωνιστικά σημεία (σιγά μην έπαιζα τέτοια πχ τον Δεκέμβρη).

Οσοι έχουν μυαλό καταλαβαίνουν. Καθ’ όλη τη σαιζόν, ακόμα και χθες, τέτοια σημεία -και μεγαλύτερα- τα…αμολάω και μετά τα ξεχνάω.

Και πάω σε μεγάλα. Νάπολι χωρίς Οσιμέν σβήστηκε, όπως σβήστηκε και η Σεβίλλη. Μετά έσβησα και την Σαμπντόρια γιατί έχει σοβαρές απουσίες και την βλέπω καλά την Ρόμα (βέβαια κάνει κηδείες εκεί που…δείχνει καλά).

Μετά έσβησα και Ρόζεμποργκ, πρεμιέρα μεν και τεράστια τα 6αρια, η Μπόντο έχει και τη Ρόμα καπάκι, αλλά…δεν ξέρω τι θα δούμε. Ας το κοιτάμε στο live, θα έχουμε και άνθρωπό μας στο γήπεδο (χεχεχεχε). Ολα αυτά -συν την Σεντ Ετιέν που θα γίνει σήμερα αλλά δεν φτουράει στο 3,40- είναι σημεία πιθανής κόντρας ευρωπαίων. Μπάρτσα-Ρόμα-Αταλάντα-Μπόντο-Μαρσέιγ όλες έχουν ματς μεσοβδόμαδα.

Και κρίσιμα ματς. Χθες από τις ευρωπαίες αν δεν κάνω λάθος, την πάτησε…μιά, η Τσέλσι.

Γιά να καταλήξω: Μετά την μικρή ταπεινή δυαδούλα, σήμερα το μενού έχει ακομα δύο μονά-δυάδα μεγάλα. Εβερτον και Τζένοα. Πάλι ένα αυριανό, θα έχουμε ωραία Δευτέρα! Να τα αναλύσω; Τα είπαμε όλα και στο Betsellers Radio την Παρασκευή, τα έγραψα και στην Kingbet, τα έγραψε και ο Μάκης εδώ από προχθές γιά την Εβερτον.

Επεσε λίγο στο 4,33 οκ. Υπάρχει και ψηλότερα αλλά εκεί που την βρίσκω ψηλότερα είναι πιο χαμηλά αύριο η Τζένοα. Οπότε ας μείνω στην “πράσινη”. Φυσικά και είναι ζόρικα, φυσικά και θα γίνει μάχη, έχουν πρώιμη πληρωμή και τα δύο (πρώιμη έχουν και τα μικρά της ξερής δυάδας). Νέα στήλη την Τρίτη, αλλά σήμερα πάλι γιά ώρες στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras