1611

Billaras

Δυό μικρά κι ένα…θηρίο!

Η μπάλα είναι ότι πιό…ερωτεύσιμο υπάρχει στον πλανήτη μετά την γυναίκα. Μπορεί να σε τρελλάνει. Να σε καψουρέψει άσχημα. Να σε στείλει στα ουράνια ή να σε στείλει στα τάρταρα. Οπως τον Χόρχε Χεσούς. Αυτό τον άνθρωπο που το 2013 τον είχε λυπηθεί η ψυχή μου, δεν ξέρω-δεν θυμάμαι άλλον να έχει χάσει τρία τρόπαια (πρωτάθλημα, κυπελλο, Europa League) σε δέκα μέρες και όλα με απολύτως σαδιστικό τρόπο, ανατροπές και γκολ στα χασομέρια! Ε, χθες η καψούρα του είπε να του δώσει κάτι πίσω από εκείνα.

Μιά Φλαμένγκο χωρίς φάσεις, κάνει δύο γκολ 90′ και 92′, θυμίζει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1999 και παίρνει το Λιμπερταδόρες! Ενας τελικός-σούπα τα….έχει όλα σε 5′ λεπτά! Γκολ, ανατροπές, αποβολές, κλάμα. Πολύ κλάμα. Πίκρας γιά τη Ριβερ, χαράς γιά τη Φλαμένγκο. Θα τον θυμόμαστε τον χθεσινό τελικό. Οχι γιατί ήταν ματσάρα. Αλλά γιατί (και) χθες αποδείχθηκε ότι στο ποδόσφαιρο γίνονται τα πάντα, σε τρελλαίνει, σε καψουρεύει όσο δεν πάει….

Φυσικά τα ίδια ισχύουν και στο στοίχημα. Αν σταθώ στο δικό μου στοίχημα, χθες διαισθάνθηκα από νωρίς (απ’ την Πέμπτη) ότι ενώ άλλες φορές είναι καιρός γιά πανιά, τώρα ήταν καιρός γιά…κουπιά. Εχασα “αέρας” τρώγοντας…12 γκολ τα δυο μεγάλα σημεία, αλλά μετά…γλέντι. Δυο δυάδες, εύστοχες και οι δυο, με άνετα κλεισίματα με τρίμπαλα.

Και χαζομάρα μου που δεν έβαλα άλλη μια μονάδα στην τετράδα (γιά το λεγόμενο “μπας και”), να πάρω ακόμα 23 μονάδες κέρδους.

Ακόμα κι έτσι όμως, όλα καλά. Μιά χαρά. Στο τσακ δεν “έγραψαν” και οι δύο σκόρερς (βρήκε δίχτυα ο ένας). Το έγραψα και χθες, σκαλώματα δεν έχω. Οταν-σπάνια- βρώ σωστά φαβορί με αξία, τα ποντάρω. Και Τζουργκάρντεν θυμίζω έχω παίξει φέτος, του 1,85.

Ομως, αυτό δεν πρέπει να μπερδεύει κανέναν. ΟΛΑ κρίνονται απ΄την απόδοση. Θα μπορούσα να παίξω και άλλη δυάδα, εγγλέζικη με φαβορί, πέρασαν κι αυτά (επτά “μικρά” ανέφερα, όλα ευστόχησαν). Δεν το έκανα γιατί δεν μου άρεσε πχ το 1,85 της Στόουκ. Αν ήταν στο 2,00 σαν την Νορθάμπτον, θα είχα κάνει κι άλλη. Δεν “καθιερώνεται” εν ολίγοις κάτι.

Ολα κινούνται γύρω από την απόδοση, χθες είχε πολλά σωστά φαβορί η μέρα, έπαιξα, κέρδισα.

Και γιά να το κλείσουμε πάλι με ποδόσφαιρο, μπορεί τα “κλεισίματα” Ζυρίχης και Ιντερ να ήταν άνετα, αλλά νωρίτερα μας…εβγαλε την ψυχή η Γιούβε αλλά και η Μπεσίκτας. Ειδικά η Γιούβε. Με δύο λέξεις; Πήραμε σημείο ενώ η ομάδα “μας” έπαιξε άθλια! Οπως συμβαίνει να σε αδικεί, έτσι συμβαίνει και να σε ευνοεί.

Κάτι ξέρει και ο Χεσούς….

Αυτά με το χθες, σήμερα λίγα πράγματα. Ελάχιστα. Εσβησα Πάρμα που δεν έχει κανέναν απολύτως επιθετικό, ξέμεινε! Εσβησα Γκρόνιγκεν γιατί στο 3,00 οριακά έχει αξία και προφανώς η Φέγενορντ με Αντβοκατ είναι σε άνοδο. Εσβησα Νουμάνθια γιατί έχει μιά αντίπαλο που δεν κερδίζει μεν, αλλά…δεν χάνει κιόλας! Κοίταξα λίγο και Μιραντές, κοίταξα (περισσότερο) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ομολογώ ότι οριακά την άφησα την εγγλέζα. Οπότε τι απέμεινε σήμερα; Πολύ λίγα…

Δεξαμενή τριών σημείων η….Σούπερ Λίγκα, με Ατρόμητο 1-Αστέρα g/g-ΑΕΚ g/g. Καλούτσικα και τα τρία. Και από μεγάλα; Με ψυχή θα παιξω μονάχα ένα. Με κάλυψη την Χέρενφεν. Ναι είχε διακοπή. Ναι γυρίζει ο βασικός φορ της PSV.

Τα ξέρω αυτά. Αλλά στο 8,00 ή στο 6,5 του dnb η Χέρενφεν; Εξι ματς χωρίς νίκη η PSV, χάλια. Και με “τελικό” ενώπιόν της γιά το Europa League. Και η Χέρενφεν αέρας, έναμιση μήνα αήττητη, μας έχει πληρώσει ήδη γενναία μιά φορά με ντόρτι μέσα στην Αλκμάαρ! Ας ξεσπάσει η PSV, χαλάλι της. Εγώ πάω με τα “νούφαρα” (και όχι καρδούλες που πολλοί λένε από λάθος).

Απ’ τα ελληνικά, ζορίζομαι με Ατρόμητο αν και ίσως γίνει…χατηράκι-εξόφληση περσινών. Ζορίζομαι με το 1,90. Λέω να κρατήσω τα δυο g/g σε Τριπολή και ΟΑΚΑ, 4 φορές τα λεφτά μου και…τέλος. Και γιά να πω την μαύρη αλήθεια, πολύ μεγάλες οι αποδόσεις και γιά τον Αρη.

Στη σούμα, πάω…σβηστός σήμερα.

Ενα θηρίο με κάλυψη στο draw no bet, μιά δυάδα με g/g ελληνικά και τέλος. Νέα στήλη την Τρίτη με πλούσιο κουπονάκι, τα λέμε και αργότερα φυσικά στο chat γιά τυχόν live, εκτός αν πάω ΟΑΚΑ γιά να δω μπάλα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras